BMW M3 Competition Touring, G81, egy mozgó, BMW Individual Frozen fekete metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
M3 Competition M xDrive Touring
Shop The Look
Teljesítmény375 kW (510 LE)
Motor és hajtástípusBenzinDízel

BMW M3 TOURING

BMW M3 Competition Touring, G81, egy mozgó, BMW Individual Frozen fekete metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
Teljesítmény375 kW (510 LE)
Motor és hajtástípusBenzinDízel

BMW M3 COMPETITION TOURING, BMW M340i xDRIVE TOURING ÉS BMW M340d xDRIVE TOURING.

 • Az első, M xDrive rendszerrel ellátott BMW M3 Competition Touring a BMW M3 egyedülálló teljesítményét egy Touring sokoldalúságával és praktikumával ötvözi
 •  A külső és belső exkluzív dizájnelemeken túl a BMW M340i xDrive Touring és az új BMW M340d xDrive Touring a teljesítményt, a kényelmet és a hatékonyságot szolgáló, gondosan összeválogatott felszereltségekkel rendelkeznek
Bővebben

AZ ÚJ BMW 3 TOURING M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

A sportosság tényezői.

BMW M3 COMPETITION TOURING.

Maximális dinamizmus és exkluzivitás.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor
 • 375 kW (510 LE), 650 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,6 másodperc alatt
 • Gyors működésű, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
BMW M3 Competition Touring, G81, egy álló autó rézsútos elölnézetből

BMW M340i xDRIVE TOURING.

A sportosság, a kényelem és a mindennapi használhatóság tökéletes ötvözete.
 • M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor
 • 374 LE (275 kW), 500 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,6 másodperc alatt
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW xDrive M Sport differenciálművel
BMW M340i xDrive Touring, G21, egy álló autó rézsútos elölnézetből

BMW M340d xDRIVE TOURING.

Erő és hatékonyság maradéktalan hétköznapi praktikummal párosítva.
 • M TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor
 • 340 LE (250 kW), 700 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,7 másodperc alatt
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW xDrive M Sport differenciálművel
BMW M340d xDrive Touring, G21, egy álló autó rézsútos elölnézetből
 • BMW M3 COMPETITION TOURING.
 • BMW M340i xDRIVE TOURING.
 • BMW M340d xDRIVE TOURING.

BMW M3 COMPETITION TOURING – FŐBB JELLEMZŐK.

Az új BMW M3 Competition Touring dinamizmusa és dizájnjegyei.

Az első, M xDrive rendszerrel ellátott BMW M3 Competition Touring, amelyet az M3 egyedülálló teljesítménye, valamint egy Touring sokoldalúsága és praktikuma jellemez:

 • Erős, 375 kW (510 LE) teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, amely 3,6 másodperc alatt gyorsítja fel az autót 0-ról 100 km/órás sebességre
 • Maximális tapadás, agilitás és precizitás az intelligens M xDrive összkerék-meghajtási rendszernek, valamint az M-specifikus kialakítású futóműnek köszönhetően
 • A széles kiállás által meghatározott, extrovertált dizájnba öltöztetett M génállomány
BMW M3 Competition Touring, G81, egy álló, BMW Individual Frozen fekete metálfényezésű autó oldalnézetből
M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotort kiváló teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott motor egyedülálló teljesítményt nyújt.

BMW M3 Competition Touring, G81, egy mozgó, BMW Individual Frozen fekete metálfényezésű, M-specifikus futóművel ellátott autó rézsútos hátulnézetből

M-specifikus futómű.

A nagy nyomtávú, erősen domborított kerékjárati ívek alá beépített futóművet kifejezetten az M modellhez szánták. A konstrukció maximálisan sportos menettulajdonságokkal ruházza fel az új M3 Competition Touringot, egyszersmind az jelentős mértékben hozzájárul a teljesítmény kihasználhatóságához, valamint a precíz irányíthatósághoz.

BMW M3 Competition Touring, G81, M xDrive

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített BMW M xDrive maximális tapadást és dinamizmust szavatol – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD, a 4WD Sport, valamint – kikapcsolt DSC-vel – a 2WD meghajtás közül választhat.

BMW M3 Competition Touring, G81, hátulnézet, hátsó lökhárító

M-specifikus dizájnnal rendelkező hátsó szekció.

Az új BMW M3 Competition Touring farának összképét a diffúzorral ellátott, markáns lökhárító, valamint a kétoldalt lévő dupla kipufogók határozzák meg.

BMW M3 Competition Touring, G81, M Karbon kerámia fékrendszer, a féktárcsa közelről

M Karbon kerámia fékrendszer.

Az M Karbon kerámia fékrendszer még közvetlenebbül hagyja érvényesülni a fékerőt. A felszereltséghez tartozó féktárcsák nem korrodálódnak és hőtűrő képességük is jobb hagyományos társaikénál. További, igen meggyőző tulajdonságuk, hogy extrém módon kopásállók, valamint, hogy hozzájárulnak jármű tömegének csökkentéséhez – pozitív hatást gyakorolva ezzel az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A műszaki különlegesség jelenlétéről kívülről az M logóval ellátott, matt aranyszínű féknyergek árulkodnak.
A speciális anyagjellemzők miatt felerősödhet az üzemi zaj pl. tartós, alacsony fékterhelésnél vagy vizes úton történő fékezésnél, közvetlenül a jármű teljes megállása előtt. A kialakításból fakadó zaj csapadékos időben a féktárcsákat szárító fékezéssel, máskor pedig úgy kerülhető el, hogy a vezető hosszabb ideig tartó, kisebb intenzitású fékezést követően erősebben a fékpedálra lép. A nedvesség és az útszóró só hasonlóan befolyásolja a fékhatást, mint a hagyományos fékrendszerek esetében. A fékerő csökkenése a fékpedál erősebb lenyomásával kompenzálható. Az üzemi zajok nincsenek semmilyen összefüggésben a teljesítménnyel, a működés biztonságosságával és a fékstabilitással.

BMW M3 Competition Touring, G81, M Karbon külső csomag, külső tükör

M Karbon külső csomag.

Az M Karbon külső csomag kihangsúlyozza a jármű atletikus ambícióit. Az első lökhárító légterelő elemei és a tükörburkolatok karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készülnek. A felszereltségi csomagot a látványos hátsó diffúzorbetét teszi teljessé.

BMW M3 Competition Touring, G81, M Karbon kagylóülések M3 logóval

M Karbon kagylóülések.

A világító M3 logóval ellátott M Karbon kagylóülések az ilyen típusú ülések versenyautós karakterét az M Sport ülések kényelmével ötvözik. Az utóbbiaknál könnyebb, elektromosan állítható ülések bizonyos helyein látható a karbon váz. A háttámlán és az oldalpárnákon lévő kivágások jóvoltából lehetőség van többpontos versenyövek használatára, a fejpárna pedig levehető a bukósisakos vezetéshez.

BMW M3 Competition Touring, G81, az M3 logóval ellátott, fekete Merino teljes bőrkárpitozású M Karbon kagylóülés közelről

Fekete teljes Merino bőrkárpit.

Fekete, fekete-szürke kontrasztvarrással és szürke Alcantara kiemelésekkel ellátott, perforált Merino teljes bőrkárpit (X3SW)

BMW M3 Competition Touring, G81, M Karbon kormány, műszerfal

M Karbon kormány.

Az M Karbon kormányt markolva a vezető szinte a versenypályán érezheti magát. A küllőkön elhelyezett kezelőszerveket karbonszálas betétek övezik, amelyek csak még minőségibbé teszik az összhatást. Mindemellett az autóversenyzés világában jól bevált anyag remekül illik a belső tér dinamizmust sugárzó összképébe.

AZ ÚJ BMW M340i xDRIVE TOURING ÉS AZ ÚJ BMW M340d xDRIVE TOURING – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW M340i xDrive Touring és a BMW M340d xDrive Touring menetdinamikai tulajdonságai és dizájnja.

A külső és belső exkluzív dizájnelemeken túl a BMW M340i xDrive Touring és az új BMW M340d xDrive Touring a teljesítményt, a kényelmet és a hatékonyságot szolgáló, gondosan összeválogatott felszereltségekkel rendelkezik:

 • A magas fordulatszámokat különösen jól tűrő, 374 LE (275 kW) teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotorja 4,6 másodperc alatt gyorsítja fel a BMW M340i xDrive Touringot 0-ról 100 km/órás sebességre
 • A rendkívül hatékony, 340 LE (250 kW) teljesítményű, 700 Nm nyomatékkal rendelkező M TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor jóvoltából az új BMW M340d xDrive Touringnak csak 4,7 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy álló helyzetből indulva elérje a 100 km/órás sebességet
 • M-specifikus hangolású futómű a kimagasló menetdinamikai tulajdonságokért és a kiegyensúlyozott mindennapi kényelemért
 • Exkluzív, M-specifikus külső és belső dizájnelemek
BMW M340i xDrive Touring, G21, egy mozgó autó rézsútos oldalnézetből
BMW M340i xDrive Touring és BMW M340d xDrive Touring, G21, M TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres motorok.

Két igazi élsportoló, mint a vezetési élmény forrása: az M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. Az M TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor pedig lenyűgözően áradó erejével és példás fogyasztásával ejt ámulatba.

BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, Steptronic Sport sebességváltó

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle lehetőséget kínál: a váltás történhet manuálisan vagy automatikusan, a működési karakterisztika pedig ugyanúgy lehet extrém módon sportos, mint rendkívül kényelmes.

BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, M Sport differnciálmű

M Sport differenciálmű.

Az Aktív M differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást dinamikus stílusú vezetés, illetve változatos útfelületen való haladás közben.

BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, LED-es Adaptív fényszórók

LED-es Adaptív fényszórók.

A LED-es Adaptív fényszórók mindig optimálisan világítják be az utat. Egy látványos részlet: fordított L-alakban elrendezett nappali menetfények.

BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, M külső tükrök

M külső tükrök.

Az aerodinamikailag optimalizált kialakítású, duplaszáras dizájnnal rendelkező, magasfényű fekete M külső tükrök látványos kontrasztot képeznek a jármű fényezésével, egyszersmind aszferikus lapjaikkal könnyen átláthatóvá tesznek mindenfajta közlekedési szituációt.

BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, M magasfényű Shadowline kibővített tartalommal

M magasfényű Shadowline kibővített tartalommal.

Az M magasfényű Shadowline kibővített tartalommal felszereltség az alábbi fekete elemeket foglalja magában: magasfényű fekete tükörburkolatok és hátsó légterelők, valamint fekete króm kipufogóborítások.

BMW M340i xDrive és M340d xDrive, G21, M Sport ülések a vezető és az első utas számára

M Sport ülések a vezető és az első utas számára.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás M Sport első ülések optimális oldaltartást biztosítanak kanyarvételkor. A háttámla-szélesség, a gerinctámasz, valamint a fejtámla-magasság elektromosan állítható. Az ülések hangsúlyos kontúrjaikkal és a rajtuk látható, fekete M logóval még sportosabbá teszik a belső tér atmoszféráját.

BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal ellátott, fekete Walknappa bőrrel borított karimájú M bőrkormány ideális tapintásával és sportos megjelenésével dinamikus vezetési élményt szavatol.

BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, BMW Curved Display kijelző

BMW Curved Display.

Az intuitívan használható BMW Curved Display kijelző a 12,3'' méretű műszeregységet és a 14,9'' méretű központi kijelzőt foglalja magában.

BMW M3 COMPETITION TOURING, BMW M340i xDRIVE TOURING ÉS BMW M340d xDRIVE TOURING: MŰSZERFAL ÉS TECHNOLÓGIÁK.

A BMW 3 Touring M modellek M-specifikus műszeregysége, intuitív vezérlési koncepciója, digitális szolgáltatásai és intelligens vezetőt segítő rendszerei.

A BMW M3 Competition Touring, a BMW M340i xDrive Touring és a BMW M340d xDrive Touring számos innovatív technológiával, valamint sokoldalú hálózati megoldásokkal nyújtanak támogatást Önnek:

 • Modern képernyőegység M-specifikus grafikával a maximálisan jó áttekinthetőségért
 • A biztonságról, a kényelemről és az intelligens hálózati kapcsolatokról gondoskodó számos különböző vezetőt segítő rendszer és digitális szolgáltatás
BMW 3 Touring M modellek, műszerfal, belső tér
BMW 3 Touring M modellek, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

A BMW Live Cockpit Professional az egyszerű interakcióhoz nagyméretű kijelzőt társít. A navigációhoz hasonló hasznos funkciók intuitív módon használhatóak.

BMW 3 Touring M modellek, billenőkapcsoló a manuális sebességváltásokhoz

Billenőkapcsoló a manuális sebességváltásokhoz.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle lehetőséget kínál: a váltás történhet manuálisan vagy automatikusan, a működési karakterisztika pedig ugyanúgy lehet extrém módon sportos, mint rendkívül kényelmes.

A felszereltség kizárólag a BMW M340i xDrive és a BMW M340d xDrive Touring változatokhoz érhető el.

BMW 3 Touring M modellek, M sebesség-előválasztó kar

M sebesség-előválasztó kar.

Az M-specifikus kiosztású M sebesség-előválasztó kar kitűnően használható. A manuális „S” módban a vezető kézzel, a karral, illetve hamisítatlanul M-es stílusban, a kormánykeréken elhelyezett karokkal kapcsolhatja a fokozatokat. „D” módban a váltások automatikusan mennek végbe. A Drivelogic kapcsolója és a „P” gomb az M logó alatt találhatók.

A felszereltség kizárólag az M3 Competition Touring modellhez érhető el.

BMW 3 Touring M modellek, Okostelefon-integráció

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay, illetve az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül teremt kapcsolatot az Ön okostelefonja és a jármű között. Ily módon kényelmesen, a központi kijelzőről vezérelheti a készülék számos funkcióját és applikációját.

BMW 3 Touring M modellek, BMW Távoli szoftverfrissítés

BMW Távoli szoftverfrissítés.

A Távoli szoftverfrissítés szolgáltatás jóvoltából az Ön BMW-je mindig megőrzi naprakészségét. Egyszerűen csak töltse le a frissítéseket a My BMW appon keresztül vagy közvetlenül a járműben.

BMW 3 Touring M modellek, BMW Digitális kulcs

BMW Digitális kulcs.

A Komfort bejutás lehetővé teszi az Ön számára azt, hogy a kulcs aktív használata nélkül nyissa a jármű ajtóit. A felszereltség magában foglalja a BMW Digitális kulcsot is.

*A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon tekinthető meg. A BMW Digitális kulcs használatához szükség van a Teleszerviz felszereltségre.

BMW 3 Touring M modellek, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional automatikusan tartja a sávot, a sebességet és a követési távolságot, valamint számos szituációban csökkenti a baleset bekövetkezésének kockázatát.

BMW 3 Touring M modellek, Parkolóasszisztens Plus

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus a Surround View funkciót, a 3D View funkciót, az Aktív parkolást segítő rendszert, valamint az automatikus Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.

BMW 3 Touring M modellek, M Drive Professional

M Drive Professional.

Legyen szó tökéletesen kivitelezett driftelésről vagy optimális köridőről – az M Drive Professional a maga számos funkciójával kitapogathatóvá teszi a határokat.

A felszereltség kizárólag a BMW M3 Competition Touring modellhez érhető el.

MŰSZAKI ADATOK.

Teljesítmény, kW (LE):

375 (510)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

3,6

Kombinált fogyasztás (WLTP), l/100 km:

10,1-10,4

Kombinált CO₂-fogyasztás (WLTP), g/km:

229-235

BMW M3 Competition Touring, G81, a méreteket tartalmazó ábra

EREDETI BMW TARTOZÉKOK ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 3 TOURING M MODELLEKHEZ.

Ruházza fel maximálisan sportos karakterrel BMW 3 Touring M járművét a BMW M Performance Parts tartozékokkal – vagy válogasson az eredeti BMW tartozékok között, amelyekkel autóját a saját igényeihez szabhatja.

BMW M3 Competition Touring, G81, BMW háttámlavédő és gyermekülés-alátét.

BMW háttámlavédő és gyermekülés-alátét.

Ideális megoldás arra az esetre, amikor gyermekek utaznak a fedélzeten. Az első ülések háttámlájához rögzíthető BMW háttámlavédő megóvja az üléstámlát a szennyeződésektől és a sérülésektől, a gyermekülés-alátét jóvoltából pedig nem koszolódik a hátsó ülés, valamint nem jelennek meg azon a gyermekülés miatti benyomódások.

A termékhez
BMW M3 Competition Touring, G81, BMW Individual Frozen fekete metál, az M Performance titán kipufogórendszerhez tartozó kipufogó közelről, hátulnézet

M Performance titán kipufogórendszer.

Zene a fülnek: Az M Performance kipufogórendszer hamisítatlanul versenyautós hangzásával bűvöl el. A kipufogódob és a sportos kipufogóvég-modul teljes egészében versenycélokra is alkalmas titánból készül.

A termékhez
BMW M3 Competition Touring, G81, BMW Individual Frozen fekete metál, az M Performance magasfényű fekete tetőlégterelő közelről, hátulnézet

M Performance magasfényű fekete tetőlégterelő.

Fantáziát megmozgató dizájn. A magasfényű feketére fényezett PUR anyagból készült M Performance tetőlégterelő elegáns, egyszersmind atletikus vonással gazdagítja a jármű farának összképét. Mindemellett a tartozék hozzájárul az aerodinamikai jellemzők optimalizálásához is. Az akár a jármű kiviteli színére is fényeztethető légterelő tökéletesen illeszkedik az autó dizájnjához.

A termékhez
BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi az eszközt). A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.

A termékhez
BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalpanelekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.

A termékhez
BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, 19'' BMW könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 793, kétszínű

19" méretű BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793, kétszínű (Óarany, fényesre esztergált).

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált, 19" méretű BMW duplaküllős 793 könnyűfém keréktárcsák Óarany színre fényezettek. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL RSC, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, 20'' M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Jet fekete Y-küllős 795 M keréktárcsákon színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC, hátul 8,5J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, M Performance magasfényű fekete tetőlégterelő

M Performance magasfényű fekete tetőlégterelő.

Fantáziát megmozgató dizájn. A magasfényű feketére fényezett PUR anyagból készült M Performance tetőlégterelő elegáns, egyszersmind atletikus vonással gazdagítja a jármű farának összképét. Mindemellett a tartozék hozzájárul az aerodinamikai jellemzők optimalizálásához is. Az akár a jármű kiviteli színére is fényeztethető légterelő tökéletesen illeszkedik az autó dizájnjához.

A termékhez
BMW M340i xDrive és M340d xDrive Touring, G21, M Performance kormány

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még sportosabb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a tartozék versenyautós stílusát.

A termékhez

BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK.

A BMW Service munkatársa ügyfeleket üdvözöl

A BMW Service által nyújtott szolgáltatások jóvoltából Önnek felhőtlen vezetési élményben lehet része.
 

 • Mindez többek között az átlátható, 100%-os kiszámíthatóságot szavatoló BMW Service Inclusive csomagoknak köszönhető, amelyek olyan szolgáltatásokat foglalnak magukban, mint a rögzített áras járműátvizsgálás, illetve mikroszűrő- vagy fékbetét-csere.
 • A BMW ConnectedDrive Teleszerviz szolgáltatása az összes fontos járműinformációt továbbítja az Ön BMW márkaszervizének, amikor autójának szervizre van szüksége.
 • A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment pedig mindig térítésmentesen, a nap 24 órájában, az év 365 napján áll az Ön rendelkezésére.
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW M3 Competition Touringgal kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  A WLTP mérési eljárásról további információkat a www.bmw.de/wltp weboldalon talál.