Az első tisztán elektromos meghajtású Gran Coupét, a BMW i4-et egyedülálló, magas szintű kényelemmel ötvözött dinamizmus jellemzi, de az autó további számos ideális tulajdonsággal is rendelkezik. Mindennek köszönhetően pedig Ön mindennap szívesen ül majd be a volánja mögé. Az ötajtós jármű sportos dinamizmusáról az ötödik generációs BMW eDrive hajtáslánc gondoskodik, amelynek teljesítménye elérheti akár az 544 lóerőt (400 kW) (BMW i4 M50) is. Tekintélyes, akár 590 kilométeres* (BMW i4 eDrive40) hatótávjával és öt tágas, teljes értékű ülőhelyével az autó bármilyen utazáshoz ideális társ.

Bővebben

ISMERKEDJEN MEG A BMW i4 MENETTELJESÍTMÉNYEIVEL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

A tisztán elektromos meghajtású BMW i4, G26, 2021, közeli elölnézet

BMW i4 eDRIVE40 AKÁR 590 KILOMÉTERES* HATÓTÁVVAL.

BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy mozgó Kristály fehér autó rézsútos elölnézetből

A hatékony hajtáslánc-elemek összjátékának, az intelligens könnyűépítésnek, az aerodinamikai szempontból ideális dizájnnak, valamint a nagyfeszültségű akkumulátornak köszönhetően a BMW i4 akár 590 kilométert* is képes megtenni egyetlen feltöltéssel (BMW i4 eDrive40). A fékenergia-visszanyeréshez hasonló innovatív technológiák is kiveszik a részüket a hatótáv kitolásából, illetve a villamosenergia-fogyasztás 20–16,5 kWh/100 km-re való leszorításából.

ISMERKEDJEN MEG A BMW i4 MODELLEK HATÓTÁVJÁVAL.

Tekintse meg, hogy milyen messzire juthat el BMW i4 járművével. A beállításokat segítségül hívva nézze meg, hogy milyen meglepően messzire juthat el, ha néhány tényezőre odafigyel.
Modell kiválasztása
  • BMW i4 eDrive40

    492 - 589 km WLTP 0 g/km CO2
  • BMW i4 M50

    415 - 519 km WLTP 0 g/km CO2

Vezetési profil
Lakott területen kívülAutópálya
Külső hőmérséklet
-10°35°
Konfigurálás és árakMűszaki adatok

Vezetési profil
Lakott területen kívülAutópálya
Külső hőmérséklet
-10°35°
Konfigurálás és árakMűszaki adatok

 

 

A Google Térkép használatával a felhasználók elfogadják a Google Térkép/Google Earth Általános Szerződési Feltételeit (Az Adatkezelési tájékoztatójával együtt).
See Google Maps/Google Earth Additional Terms of Service and Google Privacy Policy.

  • A hatótáv miért nem mindig egyforma?
  • Részletesen
  • Általános hatótáv-specifikációk és hatótáv-értékek a kalkulátorban
  • A vezetési stílus-beállítások mit feltételeznek?

100 KILOMÉTERRE ELÉG TÖLTÉS AKÁR NÉHÁNY PERC ALATT.

BMW i4, eDrive40, G26, 2021, egy rézsútos elölnézetből látható autó a töltési időt mutató grafikonnal

100 km-re elegendő töltés felvétele ideje otthon.

1 óra 23 perc – Wallbox készülékkel (11 kW)

1 óra 23 perc – Flexible Fast Charger töltővel (11kW), ipariáram-csatlakozóról

7 óra 1 perc – Széria töltőkábellel vagy Flexible Fast Charger töltővel (2,3 kW), háztartási elektromos csatlakozóról
A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért vegye fel a kapcsolatot BMW márkakereskedőjével
BMW i4, eDrive40, G26, 2021, egy rézsútos hátulnézetből látható autó a töltési időt mutató grafikonnal

100 km-elegendő töltés felvételi ideje út közben.

4 perc – Villámtöltő-állomáson (a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel)

18 perc – Gyorstöltő-állomáson (50 kW)

01:23 h – AC töltőállomáson (a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel)
Számolja ki a hatótávot és tervezze meg az útvonalat

BMW i4 TÖLTÉSE: EGYSZERŰBB, MINT VALAHA.

BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy oldalnézetből látható, Kristály fehér fényezésű autó áll egy házfalra felszerelt BMW Wallbox töltőállomásnál

A BMW i4 töltése nem is lehetne ennél egyszerűbb. A Connected Charging szolgáltatás segítségével Ön könnyedén megtalálja majd az útvonalába eső töltőállomásokat, így szükség esetén gond nélkül feltöltheti a BMW i4-et. Ráadásul mindez nem időigényes, hiszen a jármű által maximálisan lehetővé tett 200 kW-os töltési teljesítménnyel az akkumulátor 10-ről 80%-osra való feltöltéséhez mindössze 31 percre van szükség. Más megközelítésből: csak 10 percre van szükség ahhoz, hogy a jármű akár 164 kilométerre (BMW i4 M50: akár 140 kilométerre) is elegendő energiát vételezzen. Otthonában a BMW Wallbox könnyíti meg a töltést. Az akár 11 kW teljesítménnyel is tölteni képes készülékkel Ön mindössze 8,5 óra alatt 100%-osra töltheti fel a BMW i4 akkumulátorát. Az otthoni töltésre való BMW Flexible Fast Charger, a nyilvános töltőállomásokon használható Mode 3 töltőkábel, valamint a BMW Charging kötelékébe tartozó nyilvános töltőállomások hálózatához hozzáférést biztosító BMW Charging Card kártya alaptartozékként járnak az autóhoz.  

ISMERKEDJEN MEG A BMW i4 TÖLTÉSÉVEL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

Töltse fel a BMW i4 akkumulátorát út közben – 10-ről 80%-ra akár 31 perc alatt (200 kW töltési teljesítmény esetén). Másként fogalmazva: vételezzen 164 kilométerre elegendő energiát röpke 10 perc alatt. Otthonában pedig rendelkezésére áll a BMW Wallboxk, amellyel Ön mindössze 8,5 óra alatt 100%-osra töltheti fel a BMW i4 akkumulátorát. Az otthoni töltésre való BMW Flexible Fast Charger, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), valamint a BMW Charging kötelékébe tartozó nyilvános töltőállomások hálózatához hozzáférést biztosító BMW Charging kártya alaptartozékként járnak az autóhoz.

Bővebben
Videó a BMW i4 töltéséről, G26, 2021

NYILVÁNOS TÖLTÉS A BMW CHARGING MEGOLDÁSAIVAL: 12 HÓNAP ALAPDÍJ NÉLKÜL**.

Egy nő áll egy Kristály fehér, rézsútos elölnézetből látható, töltőállomáson tartózkodó BMW i4 eDrive40 (G26) előtt, tóval a háttérben

A járműhöz mellékelt BMW Charging kártya a kulcs az egyre nagyobb kiterjedésű belföldi nyilvánostöltő-hálózathoz való hozzáféréshez. Az Active tarifacsomag birtokában Ön kivételesen vonzó feltételek mellett töltheti autóját Európa-szerte és az első 12 hónapban alapdíjat sem kell fizetnie. Az új BMW i4 mellé jár Önnek az IONITY Plus csomag is, amelynek jóvoltából egy éven át alapdíj nélkül végezheti a töltést a számos IONITY villámtöltő állomás valamelyikén.

A BMW i4 KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEI.

BMW i4 eDrive40, G26, 2021, Kristály fehér, elölnézet

Orrdizájn.

A BMW i4 függőleges veséi organikusan nőnek ki a különleges BMW i első kötényből. A látványos mintázatú betéttel rendelkező vesék ezúttal nem a hűtőlevegő bejuttatásáért felelősek, hanem a legmodernebb, a járművet valós idejű adatokkal ellátó érzékelőtechnológiát rejtik maguk mögött.
BMW i4 eDrive40, G26, 2021, Kristály fehér, oldalnézet

Oldaldizájn.

A BMW i4 aerodinamikailag optimalizált sziluettje lényegében a klasszikus BMW Coupék megnyújtott oldalprofilját mutatja: az autónak a nagy tengelytáv, a rövid túlnyúlások, valamint a lendületesen ívelő tetővonal adnak sportos, egyszersmind elegáns karaktert.
BMW i4 eDrive40, G26, 2021, Kristály fehér, hátulnézet

Fardizájn.

A BMW i4 farának összképét a hátsó lökhárító jobb és bal oldalába élesen bevágódó, függőleges légkivezető nyílások foglalják keretbe, alul pedig kifejező – BMW i kékre fényezett keretekkel hangsúlyosabbá tett – diffúzorelemek láthatók.

A BMW i4 ESETÉBEN A HANGZÁS AZ AKTUÁLIS HALADÁSI STÍLUSHOZ IGAZODIK.

Az autó különleges külső és belső hangzásáról az opcionális BMW IcionicSounds Electric rendszer gondoskodik. SPORT módban a hangzás erőteljesen dinamikus és a pillanatnyi motorterhelést hűen visszatükröző, a COMFORT módra a kiegyensúlyozott, a terhelésre csak finoman utaló akusztika a jellemző, az ECO PRO módban pedig különleges hangeffektusok is megjelennek.  

Bővebben
BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy mozgó autó rézsútos elölnézetből

A BMW i4 BELSŐ TERÉNEK JELLEGZETESSÉGEI.

Műszerfal, BMW i4, G26, 2021, belső tér

Vezetőorientált műszerfal.

A BMW i4 modern belső terének megjelenését alapjaiban határozza meg a filigrán, sík felületű műszerfal. A sportosan magasra húzott középkonzol markánsan elkülöníti egymástól a vezető és az első utas szekcióját.
BMW Curved Display, BMW i4, G26, 2021, központi kijelző, belső tér

BMW Curved Display.

A BMW i4-be kerülő új BMW Curved Display kijelző – amely a 12,3" méretű műszeregységet és a nagyméretű, 14,9" méretű központi kijelzőt forrasztja egybe – ergonomikus módon a vezető felé fordul.
Első ülések, BMW i4, G26, 2021, belső tér

Tágas utastér 5 üléssel.

Teljes értékű ötüléses autóhoz méltó módon a BMW i4 hátsó szekciója három utas számára kínál megfelelő méretű férőhelyet. A nagyvonalú fej- és lábtér jóvoltából mindegyik itt ülő kényelemben utazhat.

A BMW i4 CSOMAGTÉRTETŐJÉT ÉS CSOMAGTERÉT BEMUTATÓ VIDEÓ.

A BMW i4 csomagtere a maga 470 literes űrtartalmával kifejezetten tágasnak számít a kupék körében. A csomagtér befogadóképessége 1290 literre növelhető a hátsó üléstámla elfektetésével.

Bővebben
Csomagtértető és csomagtér, BMW i4, G26, 2021

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW i4-HEZ.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális dózisú versenyautós karakterrel ruházhatja fel a BMW i4-et. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét.

M Performance karbonszálas vesék, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
M Performance karbonszálas hátsó légterelő, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

M Performance karbonszálas hátsó légterelő.

Az optimalizált aerodinamikai tulajdonságokról gondoskodó M Performance karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését.
M Performance hátsó diffúzor, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

A karbonszálas M Performance hátsó diffúzor még modernebb, egyben sportosabb megjelenéssel ruházza fel az autót.
20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 868 M, kétszínű, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 868 M, kétszínű (Óarany, fényesre mart), komplett nyári kerékkészlet részeként.

Exkluzív 20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 868 M, kétszínű, Óarany, fényesre mart. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal.
M Performance kormány, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

M Performance kormány.

Fogós érvek: A remek kormányzási érzetet biztosító, Alcantara borítású karimával rendelkező M Performance kormány kitűnő tapintású.
M Performance Alcantara sebesség-előválasztó kar, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

M Performance Alcantara sebesség-előválasztó kar.

Az Alcantarával borított M Performance sebesség-előválasztó kar kivételesen jó fogású, emellett az mind ránézésre, mind érzésre még rangosabbá teszi a belső tér összképét.
18" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 853 M, kétszínű, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

18" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 853 M, kétszínű, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

18" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 853, Gunmetal szürke. Gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel ellátott, hólánc felszerelésére alkalmas komplett téli kerékkészlet 8,5J x 18 kerékmérettel.