BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy Kristály fehér fényezésű autó áll egy tónál, amely mögött egy hegy látható

Akár 590 km*

Hatótáv

Elektromos

Motor és Üzemanyagtípus

BMW i4

BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy Kristály fehér fényezésű autó áll egy tónál, amely mögött egy hegy látható

Akár 590 km*

Hatótáv

Elektromos

Motor és Üzemanyagtípus

Az első tisztán elektromos meghajtású Gran Coupét, a BMW i4-et egyedülálló, magas szintű kényelemmel ötvözött dinamizmus jellemzi, de az autó további számos ideális tulajdonsággal is rendelkezik. Mindennek köszönhetően pedig Ön mindennap szívesen ül majd be a volánja mögé. Az ötajtós jármű sportos dinamizmusáról az ötödik generációs BMW eDrive hajtáslánc gondoskodik, amelynek teljesítménye eléri az 544 lóerőt (400 kW) (BMW i4 M50). Tekintélyes, akár 590 kilométeres* (BMW i4 eDrive40) hatótávjával és öt tágas, teljes értékű ülőhelyével az autó bármilyen utazáshoz ideális társ.

Bővebben

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓK A BMW i4-HEZ.

BMW i4 eDrive40

ESSENCE

BMW i4, G26, G42, 2021, Kristály fehér metál, rézsútos elölnézet, Essence konfiguráció, BMW i4 eDrive40, széria kivitel
 • BMW Lézervilágítás
 • Parkolóasszisztens
 • Komfort bejutás

BMW i4 eDrive40

BALANCE

BMW i4, G26, G42, 2021, Dravit szürke metál, rézsútos elölnézet, Balance konfiguráció, BMW i4 eDrive40
 • M Sport modell
 • Driving Assistant Professional
 • Parkolóasszisztens Plus

BMW i4 M50

SIGNATURE

BMW i4, G26, G42, 2021, Frozen Portimao kék metál, rézsútos elölnézet, Signature konfiguráció, BMW i4 M50
 • Harman Kardon HiFi hangsugárzó rendszer
 • M Sport ülések
 • Elektromosan mozgatható üvegtető

ISMERKEDJEN MEG A BMW i4 MENETTELJESÍTMÉNYEIVEL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

A tisztán elektromos meghajtású BMW i4, G26, 2021, közeli elölnézet

BMW i4 eDRIVE40 AKÁR 590 KILOMÉTERES* HATÓTÁVVAL.

BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy mozgó Kristály fehér autó rézsútos elölnézetből

A hatékony hajtáslánc-elemek összjátékának, az intelligens könnyűépítésnek, az aerodinamikai szempontból ideális dizájnnak, valamint a nagyfeszültségű akkumulátornak köszönhetően a BMW i4 akár 590 kilométert* is képes megtenni egyetlen feltöltéssel (BMW i4 eDrive40). A fékenergia-visszanyeréshez hasonló innovatív technológiák is kiveszik a részüket a hatótáv kitolásából, illetve a villamosenergia-fogyasztás 20–16,5 kWh/100 km-re való leszorításából.

ISMERKEDJEN MEG A BMW i4 HATÓTÁVJÁVAL

Tekintse meg, hogy milyen messzire juthat el BMW i4 járművével. A beállításokat segítségül hívva nézze meg, hogy milyen meglepően messzire juthat el, ha csak néhány tényezőre fokozottan odafigyel.
Modell kiválasztása
 • A hatótáv miért nem mindig egyforma?
 • Részletesen
 • Általános hatótáv-specifikációk és hatótáv-értékek a kalkulátorban
 • A vezetési stílus-beállítások mit feltételeznek?

100 KILOMÉTERRE ELÉG TÖLTÉS AKÁR NÉHÁNY PERC ALATT.

BMW i4 TÖLTÉSE: EGYSZERŰBB, MINT VALAHA.

BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy oldalnézetből látható, Kristály fehér fényezésű autó áll egy házfalra felszerelt BMW Wallbox töltőállomásnál

A BMW i4 töltése nem is lehetne ennél egyszerűbb. A Connected Charging szolgáltatás segítségével Ön könnyedén megtalálja majd az útvonalába eső töltőállomásokat, így szükség esetén gond nélkül feltöltheti a BMW i4-et. Ráadásul mindez nem időigényes, hiszen a jármű által maximálisan lehetővé tett 200 kW-os töltési teljesítménnyel az akkumulátor 10-ről 80%-osra való feltöltéséhez mindössze 31 percre van szükség. Más megközelítésből: csak 10 percre van szükség ahhoz, hogy a jármű akár 164 kilométerre (BMW i4 M50: akár 140 kilométerre) is elegendő energiát vételezzen. Otthonában a BMW Wallbox könnyíti meg a töltést. Az akár 11 kW teljesítménnyel is tölteni képes készülékkel Ön mindössze 8,5 óra alatt 100%-osra töltheti fel a BMW i4 akkumulátorát. Az otthoni töltésre való BMW Flexible Fast Charger, a nyilvános töltőállomásokon használható Mode 3 töltőkábel, valamint a BMW Charging kötelékébe tartozó nyilvános töltőállomások hálózatához hozzáférést biztosító BMW Charging Card kártya alaptartozékként járnak az autóhoz.  

ISMERKEDJEN MEG A BMW i4 TÖLTÉSÉVEL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

Töltse fel a BMW i4 akkumulátorát út közben – 10-ről 80%-ra akár 31 perc alatt (200 kW töltési teljesítmény esetén). Másként fogalmazva: vételezzen 164 kilométerre elegendő energiát röpke 10 perc alatt. Otthonában pedig rendelkezésére áll a BMW Wallboxk, amellyel Ön mindössze 8,5 óra alatt 100%-osra töltheti fel a BMW i4 akkumulátorát. Az otthoni töltésre való BMW Flexible Fast Charger, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), valamint a BMW Charging kötelékébe tartozó nyilvános töltőállomások hálózatához hozzáférést biztosító BMW Charging Card kártya alaptartozékként járnak az autóhoz.

Bővebben
Videó a BMW i4 töltéséről, G26, 2021

NYILVÁNOS TÖLTÉS A BMW CHARGING MEGOLDÁSAIVAL: 12 HÓNAP ALAPDÍJ NÉLKÜL**.

Egy nő áll egy Kristály fehér, rézsútos elölnézetből látható, töltőállomáson tartózkodó BMW i4 eDrive40 (G26) előtt, tóval a háttérben

A járműhöz mellékelt BMW Charging Card kártya a kulcs az egyre nagyobb kiterjedésű belföldi nyilvánostöltő-hálózathoz való hozzáféréshez. Az Active tarifacsomag birtokában Ön kivételesen vonzó feltételek mellett töltheti autóját Európa-szerte és az első 12 hónapban alapdíjat sem kell fizetnie. Az új BMW i4 mellé jár Önnek az IONITY Plus csomag is, amelynek jóvoltából egy éven át alapdíj nélkül végezheti a töltést a számos IONITY villámtöltő állomás valamelyikén.

A BMW i4 KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEI.

BMW i4 eDrive40, G26, 2021, Kristály fehér, elölnézet

Orrdizájn.

A BMW i4 függőleges veséi organikusan nőnek ki a különleges BMW i első kötényből. A látványos mintázatú betéttel rendelkező vesék ezúttal nem a hűtőlevegő bejuttatásáért felelősek, hanem a legmodernebb, a járművet valós idejű adatokkal ellátó érzékelőtechnológiát rejtik maguk mögött.
BMW i4 eDrive40, G26, 2021, Kristály fehér, oldalnézet

Oldaldizájn.

A BMW i4 aerodinamikailag optimalizált sziluettje lényegében a klasszikus BMW Coupék megnyújtott oldalprofilját mutatja: az autónak a nagy tengelytáv, a rövid túlnyúlások, valamint a lendületesen ívelő tetővonal adnak sportos, egyszersmind elegáns karaktert.
BMW i4 eDrive40, G26, 2021, Kristály fehér, hátulnézet

Fardizájn.

A BMW i4 farának összképét a hátsó lökhárító jobb és bal oldalába élesen bevágódó, függőleges légkivezető nyílások foglalják keretbe, alul pedig kifejező – BMW i kékre fényezett keretekkel hangsúlyosabbá tett – diffúzorelemek láthatók.

A BMW i4 ESETÉBEN A HANGZÁS AZ AKTUÁLIS HALADÁSI STÍLUSHOZ IGAZODIK.

Az autó különleges külső és belső hangzásáról az opcionális BMW IcionicSounds Electric rendszer gondoskodik. SPORT módban a hangzás erőteljesen dinamikus és a pillanatnyi motorterhelést hűen visszatükröző, a COMFORT módra a kiegyensúlyozott, a terhelésre csak finoman utaló akusztika a jellemző, az ECO PRO módban pedig különleges hangeffektusok is megjelennek.  

Bővebben
BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy mozgó autó rézsútos elölnézetből

A BMW i4 BELSŐ TERÉNEK JELLEGZETESSÉGEI.

Műszerfal, BMW i4, G26, 2021, belső tér

Vezetőorientált műszerfal.

A BMW i4 modern belső terének megjelenését alapjaiban határozza meg a filigrán, sík felületű műszerfal. A sportosan magasra húzott középkonzol markánsan elkülöníti egymástól a vezető és az első utas szekcióját.
BMW Curved Display, BMW i4, G26, 2021, központi kijelző, belső tér

BMW Curved Display.

A BMW i4-be kerülő új BMW Curved Display kijelző – amely a 12,3" méretű műszeregységet és a nagyméretű, 14,9" méretű központi kijelzőt forrasztja egybe – ergonomikus módon a vezető felé fordul.
Első ülések, BMW i4, G26, 2021, belső tér

Tágas utastér 5 üléssel.

Teljes értékű ötüléses autóhoz méltó módon a BMW i4 hátsó szekciója három utas számára kínál megfelelő méretű férőhelyet. A nagyvonalú fej- és lábtér jóvoltából mindegyik itt ülő kényelemben utazhat.

A BMW i4 CSOMAGTÉRTETŐJÉT ÉS CSOMAGTERÉT BEMUTATÓ VIDEÓ.

A BMW i4 csomagtere a maga 470 literes űrtartalmával kifejezetten tágasnak számít a kupék körében. A csomagtér befogadóképessége 1290 literre növelhető a hátsó üléstámla elfektetésével.

Bővebben
Csomagtértető és csomagtér, BMW i4, G26, 2021

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW i4-HEZ.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális dózisú versenyautós karakterrel ruházhatja fel a BMW i4-et. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét.

M Performance karbonszálas vesék, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
M Performance karbonszálas hátsó légterelő, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

M Performance karbonszálas hátsó légterelő.

Az optimalizált aerodinamikai tulajdonságokról gondoskodó M Performance karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését.
M Performance hátsó diffúzor, BMW i4 eDrive40, G26, 2021

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.