BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, egy Sophisto szürke, a külvárosban haladó rézsútos elölnézetből
530e Touring
Shop The Look
Motor és üzemanyag1,5 - 8,5 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW 5 TOURING

Motor és üzemanyag1,5 - 8,5 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

A kategória eminense: a BMW 5 Touring a BMW Touring modellek kivételesen magas szintű funkcionalitását és hosszú távokon is kiemelkedő kényelmét a BMW 5-sorozat ikonikus megjelenésével és dinamizmusával ötvözi. Kifejezetten nagy tengelytávjának, letisztult felületeinek és különleges dizájnjegyeinek köszönhetően az autó kívülről minden eddiginél magabiztosabbnak és modernebbnek hat. Az elegáns és extrém módon sokoldalú belső tér a tárolási lehetőségek sokaságát kínálja, ami mindenekelőtt a rugalmasan alakítható csomagtér érdeme. Mindez a lenyűgöző menetdinamikai tulajdonságokkal és az innovatív technológiákkal együtt a kényelem és a rugalmas használhatóság új etalonjává teszi a BMW 5 Touringot.

TERVEZZE MEG BMW 5 TOURINGJÁNAK MEGJELENÉSÉT.

520d Touring

ESSENCE

530e Touring

BALANCE

530d xDrive Touring

SIGNATURE

A BMW 5 TOURING DIZÁJNJA.

A BMW 5 Touring új mércét állít a kiemelkedő funkcionalitással párosuló sportosság terén. A nagy tengelytáv és a nyúlánk motorháztető érzékletesen hangsúlyozzák ki az autó tekintélyét, az éles kontúrok, valamint a visszafogottan letisztult felületek pedig modernné teszik az összképet. Az orr-rész dinamikus és innovatív karakteréről elsősorban a BMW vesék és a BMW Lézervilágítás gondoskodnak. A fényszórók organikus összeköttetésben vannak a vesékkel, ami még inkább kiemeli a jármű széles mivoltát. Mindennek eredményeként az autót sportos elegancia és különleges megjelenés jellemzi az orrtól egészen a trapéz formájú kipufogóborításokig.

Bővebben

A BMW 5 TOURING PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAI.

A BMW PHEV flottája mozgásban

A BMW 5 TOURING PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAINAK FŐBB JELLEMZŐI.

Fedezze fel az innovatív hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW 530e és BMW 530e xDrive előnyeit és műszaki jellemzőit.

Két világ legjava: a BMW 5 Touring plug-in hibrid változatai, a BMW 530e** és a BMW 530e xDrive** jóvoltából Ön megtapasztalhatja a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus jótéteményeit. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging világával, valamint a BMW ConnectedDrive által kínált praktikus digitális szolgáltatásokkal.
Plug-in hibrid, BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó elölnézetből
Plug-in hibrid, BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó rézsútos oldalnézetből

A BMW 5 Touring plug-in hibrid technológiája.

A BMW 5 Touring plug-in hibrid variánsai a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy acélos erejű BMW belső égésű motorral ötvözik. A két erőforrás együttesen magas fokú hatékonysággal párosuló, különleges vezetési élményt biztosít. A BMW 530e xDrive Touring** változatban található BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer – amely egyedülállónak számít a plug-in hibridek ezen szegmensében – extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra.
Bővebben a BMW plug-in hibrid hajtásláncról
Plug-in hibrid BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

A BMW 5 Touring plug-in hibridek menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy dinamikusan, a nagy hatótáv megnyugtató tudatával a hétvégi kirándulásra – a BMW 5 Touring hibrid változatai a lehetőségek sokaságát kínálják Önnek. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról.
Bővebben az intelligens menetmódokról
Plug-in hibrid BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó oldalnézetből

A BMW 5 Touring plug-in hibrid változatainak töltése.

Otthon vagy út közben: a BMW Charging személyre szabott megoldásokat kínál a hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW 5 Touring modellekhez. A szabványos otthoni elektromos csatlakozókkal kompatibilis, a járműhöz mellékelt töltőkábel (Mode 2) mellett elérhető a BMW Wallbox is, amellyel Ön rendkívül kényelmesen, biztonságosan és gyorsan végezheti el a töltést. A maximálisan rugalmas otthoni töltést biztosító BMW Flexible Fast Charger különböző adaptereivel lehetővé teszi azt, hogy Ön bármilyen háztartási elektromos vagy ipariáram-csatlakozóról feltölthesse plug-in hibrid BMW-jét. A széria töltőkábel (Mode 2) mellett a BMW 5 Touring plug-in hibrid modellek alapellátmánya tartalmazza a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábelt (Mode 3), illetve jár az autóhoz a BMW Charging Card kártya is, amelynek segítségével Ön vonzó feltételek mellett veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*. A BMW 530e Touring** és a BMW 530e xDrive Touring** akkumulátora 3,7 kWh-s teljesítménnyel (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, nyilvános töltőállomások) körülbelül 3,6, 2,3 kWh-val (háztartási elektromos csatlakozó) pedig nagyjából 6,0 óra alatt tölthető fel 0-ról 100%-os szintre. *piacspecifikus ajánlat
További információk a BMW Chargingról
Plug-in hibrid BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW 5 Touring plug-in hibrid változataihoz.

A BMW innovatív digitális szolgáltatásokat kínál Önnek, amelyek még egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolják hibrid BMW 5 Touringjával töltött mindennapjait. A BMW Connected Charging megbízhatóan vezeti el az útvonalához legközelebbi töltőállomásokhoz. A My BMW applikáció mindig pontosan és jól értelmezhetően tájékoztatja a töltöttségi szintről, illetve a legutóbbi töltési ciklusokról.
Bővebben a digitális szolgáltatásokról

A BMW 5 TOURING DIZÁJNJA ÉS FUNKCIONALITÁSA.

Panoráma üvegtető, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér

Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában a Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű friss levegőt enged az utastérbe. Amikor pedig zárva van, világos, fénnyel teli atmoszférát teremt belül. Az üvegtető – amely teljesen automatikusan, egyetlen gombnyomásra nyílik és záródik, de az az autókulccsal is vezérelhető – toló és billenő funkcióval, napfényvédő rolóval és szélterelővel rendelkezik.
Vonóhorog, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, a vonóhorog közelről

Vonóhorog elektromos kihajtási funkcióval.

Az elektromosan kihajtható vonófejjel ellátott vonóhoroghoz akár 2000 kg tömegű vontatmány is hozzárögzíthető. A járműszerelvény stabilizálásának érdekében a Vontatmánystabilitás-ellenőrzés funkció automatikusan működésbe hozza a vontató jármű fékrendszerét, ha a vontatmány elkezd kilengeni. Az elektromosan kihajtható vonófej használaton kívül nem látható, mivel az a hátsó lökhárító mögé van rejtve.
Csomagtartó-kiegészítés, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020

Csomagtartó-kiegészítés.

A Csomagtartó-kiegészítés felszereltség a szinte végtelen számú variációban – amelyek közül az egyik az ún. cargo pozíció – állítható háttámla-dőlésszöggel, a mozgatható rögzítőszemekkel ellátott jobb és bal oldali csomagrögzítő sínekkel, a jobb oldalon elhelyezett, műanyag keretes rögzítő hevederrel, valamint egy multifunkciós akasztóval fokozza a csomagtér praktikumát.

A BMW 5 TOURING TECHNOLÓGIÁI.

A BMW 5 Touringra mindig számíthat. A korszerű vezetőt segítő rendszerek és hálózati megoldások maximális szintű biztonságot és kényelmet szavatolnak, míg az innovatív üzleti és szórakoztató funkciók elbűvölnek és tájékoztatnak. Az intelligens digitális szolgáltatásoknak köszönhetően pedig Ön mindig ideális összeköttetésben lehet a külvilággal – a gondtalan és pihentető mobilitás jegyében.
BMW 5 Touring LCI, G31, BMW Live Cockpit Professional, 12,3" méretű központi kijelző, a műszerfal közelről
Driving Assistant Professional, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Tolatási asszisztens, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Tolatási asszisztens.

A Tolatási asszisztens memorizálja az előremenetben, legfeljebb 35 km/órával megtett utolsó 50 méteres útszakaszt, majd azt igény esetén a jármű hátramenetben önműködően is képes megtenni. Ily módon tolatás közben Ön mentesül a kormányzás feladata alól és csak a jármű környezetének figyelésére koncentrálhat.
BMW Lézervilágítás, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, az orr közelről

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban a BMW Lézervilágítás akár 650 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű elemek és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
BMW Live Cockpit Professional, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12,3" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive kontrollerrel* is kezelhető.
*A iDrive kontroller érintő funkciója jelenleg nem érhető el ehhez a járműhöz.

BMW Intelligent Personal Assistant, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
Távoli szoftverfrissítés, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
Okostelefon-integráció, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

A BMW 5 TOURING DINAMIZMUSA.

A hajtáslánc és a futóműtechnológiák áttekintése.

Az autó, amelynek esetében minden a vezetés élményét szolgálja. Ezen erény ugyanúgy jellemzi a gazdaságos 4 hengeres dízelmotort, mint a nagy fordulatszámot is kedvelő, lenyűgözően nyomatékos 6 hengeres benzines erőforrásokat. A BMW 5 Touring sportos viselkedésével tesz felejthetetlenné minden egyes utazást. A tökéletesen hangolt hajtáslánc- és futóműtechnológiák – például az Adaptív futómű, az Integrált aktív kormányzás vagy éppen az xDrive intelligens összkerék-meghajtási rendszer – optimális tapadást és maximális vezetési élményt szavatolnak.
Mild hibrid technológia, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, futómű

Mild hibrid technológia.

A mild hibrid technológia a fékezés során felszabaduló mozgási energia rekuperációjára, valamint a belső égésű motor gyorsítás közbeni támogatására szolgál. A technológia mindezzel mérsékli a fogyasztást és az emissziót, egyszersmind fokozza a dinamizmust. A fentieken túlmenően a mild hibrid technológia sokkal gyorsabbá és zökkenőmentesebbé teszi az Auto Start/Stop funkció működését.
Adaptív futómű, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, a Start/Stop gomb közelről

Adaptív futómű.

Az Adaptív futóműszabályozás segítségével a csillapítás karakterisztikája a vezetési helyzethez igazítható, amivel egyszerre fokozható a kényelem és a dinamizmus. Az alapbeállításnak számító, fokozott menetkényelmet biztosító COMFORT mellett a vezető választhatja a sportos hangolású csillapítást alkalmazó SPORT programot is.

Integrált aktív kormányzás, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, egy mozgó autó rézsútos elölnézetből

Integrált aktív kormányzás.

Az Integrált aktív kormányzás az első tengelyen alkalmazott, a kormányzási szögtől függő mértékű rásegítést, valamint az autó kormányzásához szintén hozzájáruló hátsó kerekeket egyesíti magában. Alacsonyabb sebességnél a rendszer jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket. Nagyjából 60–80 km/órától a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányba fordulnak el, ami fokozza a stabilitást és növeli a kényelmet.
BMW xDrive, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, embléma

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a fokozott tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.

BMW 5 TOURING MODELLVÁLTOZATOK.

BMW 5 Touring.

 • 18'' könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 844; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Exterior Line Alumínium (selyemfényű)
 • Sportülések exkluzív varrással/kontrasztszegéllyel ellátott Elefántcsont színű Dakota bőrkárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Automatikus klímaberendezés
 • Hangulatvilágítás
BMW 5 Touring, 530i, G31, 2020, egy Sophisto szürke fényezésű, alapkivitelű modell

Luxury Line.

 • 18'' könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 632, Reflex ezüst
 • Alumínium küszöbbelépő-burkolatok „Luxury Line” felirattal
 • Ülések Line-specifikus varrással és bőrszegéllyel ellátott Dakota bőrkárpittal
 • Fekete Sensatec műszerfalborítás
 • Fineline Ridge nemesfa belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel
BMW 5 Touring, 530i, G31, 2020, egy Kristály fehér fényezésű Luxury Line modell

M Sport csomag.

 • M Aerodinamikai csomag első köténnyel, oldalküszöbökkel, valamint Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel ellátott hátsó lökhárítóval
 • 18" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 662 M
 • M Sport futómű
 • Sportülések a vezető és az első utas számára exkluzív megjelenésű, szövet/Alcantara kombinációjú kárpittal
 • Füst szürke M Alumínium Rhombicle belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel
BMW 5 Touring, 530e, G31, 2020, egy M Sport csomaggal ellátott, Tanzanit kék II metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
 • BMW 5 Touring.
 • Luxury Line.
 • M Sport csomag.