BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, egy Sophisto szürke, a külvárosban haladó rézsútos elölnézetből
530e Touring
Shop The Look
Motor és üzemanyag1,5 - 8,5 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW 5 TOURING

Motor és üzemanyag1,5 - 8,5 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

A kategória eminense: a BMW 5 Touring a BMW Touring modellek kivételesen magas szintű funkcionalitását és hosszú távokon is kiemelkedő kényelmét a BMW 5-sorozat ikonikus megjelenésével és dinamizmusával ötvözi. Kifejezetten nagy tengelytávjának, letisztult felületeinek és különleges dizájnjegyeinek köszönhetően az autó kívülről minden eddiginél magabiztosabbnak és modernebbnek hat. Az elegáns és extrém módon sokoldalú belső tér a tárolási lehetőségek sokaságát kínálja, ami mindenekelőtt a rugalmasan alakítható csomagtér érdeme. Mindez a lenyűgöző menetdinamikai tulajdonságokkal és az innovatív technológiákkal együtt a kényelem és a rugalmas használhatóság új etalonjává teszi a BMW 5 Touringot.

TERVEZZE MEG BMW 5 TOURINGJÁNAK MEGJELENÉSÉT.

520d Touring

ESSENCE

530e Touring

BALANCE

530d xDrive Touring

SIGNATURE

A BMW 5 TOURING DIZÁJNJA.

A BMW 5 Touring új mércét állít a kiemelkedő funkcionalitással párosuló sportosság terén. A nagy tengelytáv és a nyúlánk motorháztető érzékletesen hangsúlyozzák ki az autó tekintélyét, az éles kontúrok, valamint a visszafogottan letisztult felületek pedig modernné teszik az összképet. Az orr-rész dinamikus és innovatív karakteréről elsősorban a BMW vesék és a BMW Lézervilágítás gondoskodnak. A fényszórók organikus összeköttetésben vannak a vesékkel, ami még inkább kiemeli a jármű széles mivoltát. Mindennek eredményeként az autót sportos elegancia és különleges megjelenés jellemzi az orrtól egészen a trapéz formájú kipufogóborításokig.

Bővebben

A BMW 5 TOURING PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAI.

A BMW PHEV flottája mozgásban

A BMW 5 TOURING PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAINAK FŐBB JELLEMZŐI.

Fedezze fel az innovatív hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW 530e és BMW 530e xDrive előnyeit és műszaki jellemzőit.

Két világ legjava: a BMW 5 Touring plug-in hibrid változatai, a BMW 530e** és a BMW 530e xDrive** jóvoltából Ön megtapasztalhatja a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus jótéteményeit. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging világával, valamint a BMW ConnectedDrive által kínált praktikus digitális szolgáltatásokkal.
Plug-in hibrid, BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó elölnézetből
Plug-in hibrid, BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó rézsútos oldalnézetből

A BMW 5 Touring plug-in hibrid technológiája.

A BMW 5 Touring plug-in hibrid variánsai a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy acélos erejű BMW belső égésű motorral ötvözik. A két erőforrás együttesen magas fokú hatékonysággal párosuló, különleges vezetési élményt biztosít. A BMW 530e xDrive Touring** változatban található BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer – amely egyedülállónak számít a plug-in hibridek ezen szegmensében – extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra.
Bővebben a BMW plug-in hibrid hajtásláncról
Plug-in hibrid BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

A BMW 5 Touring plug-in hibridek menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy dinamikusan, a nagy hatótáv megnyugtató tudatával a hétvégi kirándulásra – a BMW 5 Touring hibrid változatai a lehetőségek sokaságát kínálják Önnek. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról.
Bővebben az intelligens menetmódokról
Plug-in hibrid BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó oldalnézetből

A BMW 5 Touring plug-in hibrid változatainak töltése.

Otthon vagy út közben: a BMW Charging személyre szabott megoldásokat kínál a hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW 5 Touring modellekhez. A szabványos otthoni elektromos csatlakozókkal kompatibilis, a járműhöz mellékelt töltőkábel (Mode 2) mellett elérhető a BMW Wallbox is, amellyel Ön rendkívül kényelmesen, biztonságosan és gyorsan végezheti el a töltést. A maximálisan rugalmas otthoni töltést biztosító BMW Flexible Fast Charger különböző adaptereivel lehetővé teszi azt, hogy Ön bármilyen háztartási elektromos vagy ipariáram-csatlakozóról feltölthesse plug-in hibrid BMW-jét. A széria töltőkábel (Mode 2) mellett a BMW 5 Touring plug-in hibrid modellek alapellátmánya tartalmazza a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábelt (Mode 3), illetve jár az autóhoz a BMW Charging Card kártya is, amelynek segítségével Ön vonzó feltételek mellett veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*. A BMW 530e Touring** és a BMW 530e xDrive Touring** akkumulátora 3,7 kWh-s teljesítménnyel (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, nyilvános töltőállomások) körülbelül 3,6, 2,3 kWh-val (háztartási elektromos csatlakozó) pedig nagyjából 6,0 óra alatt tölthető fel 0-ról 100%-os szintre. *piacspecifikus ajánlat
További információk a BMW Chargingról
Plug-in hibrid BMW 5 Touring, 2021, G31 LCI, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW 5 Touring plug-in hibrid változataihoz.

A BMW innovatív digitális szolgáltatásokat kínál Önnek, amelyek még egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolják hibrid BMW 5 Touringjával töltött mindennapjait. A BMW Connected Charging megbízhatóan vezeti el az útvonalához legközelebbi töltőállomásokhoz. A My BMW applikáció mindig pontosan és jól értelmezhetően tájékoztatja a töltöttségi szintről, illetve a legutóbbi töltési ciklusokról.
Bővebben a digitális szolgáltatásokról

A BMW 5 TOURING DIZÁJNJA ÉS FUNKCIONALITÁSA.

Panoráma üvegtető, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér

Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában a Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű friss levegőt enged az utastérbe. Amikor pedig zárva van, világos, fénnyel teli atmoszférát teremt belül. Az üvegtető – amely teljesen automatikusan, egyetlen gombnyomásra nyílik és záródik, de az az autókulccsal is vezérelhető – toló és billenő funkcióval, napfényvédő rolóval és szélterelővel rendelkezik.
Vonóhorog, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, a vonóhorog közelről

Vonóhorog elektromos kihajtási funkcióval.

Az elektromosan kihajtható vonófejjel ellátott vonóhoroghoz akár 2000 kg tömegű vontatmány is hozzárögzíthető. A járműszerelvény stabilizálásának érdekében a Vontatmánystabilitás-ellenőrzés funkció automatikusan működésbe hozza a vontató jármű fékrendszerét, ha a vontatmány elkezd kilengeni. Az elektromosan kihajtható vonófej használaton kívül nem látható, mivel az a hátsó lökhárító mögé van rejtve.
Csomagtartó-kiegészítés, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020

Csomagtartó-kiegészítés.

A Csomagtartó-kiegészítés felszereltség a szinte végtelen számú variációban – amelyek közül az egyik az ún. cargo pozíció – állítható háttámla-dőlésszöggel, a mozgatható rögzítőszemekkel ellátott jobb és bal oldali csomagrögzítő sínekkel, a jobb oldalon elhelyezett, műanyag keretes rögzítő hevederrel, valamint egy multifunkciós akasztóval fokozza a csomagtér praktikumát.

A BMW 5 TOURING TECHNOLÓGIÁI.

A BMW 5 Touringra mindig számíthat. A korszerű vezetőt segítő rendszerek és hálózati megoldások maximális szintű biztonságot és kényelmet szavatolnak, míg az innovatív üzleti és szórakoztató funkciók elbűvölnek és tájékoztatnak. Az intelligens digitális szolgáltatásoknak köszönhetően pedig Ön mindig ideális összeköttetésben lehet a külvilággal – a gondtalan és pihentető mobilitás jegyében.
BMW 5 Touring LCI, G31, BMW Live Cockpit Professional, 12,3" méretű központi kijelző, a műszerfal közelről
Driving Assistant Professional, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Tolatási asszisztens, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Tolatási asszisztens.

A Tolatási asszisztens memorizálja az előremenetben, legfeljebb 35 km/órával megtett utolsó 50 méteres útszakaszt, majd azt igény esetén a jármű hátramenetben önműködően is képes megtenni. Ily módon tolatás közben Ön mentesül a kormányzás feladata alól és csak a jármű környezetének figyelésére koncentrálhat.
BMW Lézervilágítás, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, az orr közelről

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban a BMW Lézervilágítás akár 650 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű elemek és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
BMW Live Cockpit Professional, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12,3" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive kontrollerrel* is kezelhető.
*A iDrive kontroller érintő funkciója jelenleg nem érhető el ehhez a járműhöz.

BMW Intelligent Personal Assistant, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
Távoli szoftverfrissítés, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Távoli szoftverfrissítés.

BMW-jének digitális komponenseit folyamatosan frissen tartja a Távoli szoftverfrissítés. A frissítéseket Ön a My BMW appon, vagy közvetlenül a járművében, a beépített SIM-kártyán keresztül töltheti le. A szolgáltatás révén akár hasznos funkciókkal is gazdagíthatja BMW-jét.

Okostelefon-integráció, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

A BMW 5 TOURING DINAMIZMUSA.

A hajtáslánc és a futóműtechnológiák áttekintése.

Az autó, amelynek esetében minden a vezetés élményét szolgálja. Ezen erény ugyanúgy jellemzi a gazdaságos 4 hengeres dízelmotort, mint a nagy fordulatszámot is kedvelő, lenyűgözően nyomatékos 6 hengeres benzines erőforrásokat. A BMW 5 Touring sportos viselkedésével tesz felejthetetlenné minden egyes utazást. A tökéletesen hangolt hajtáslánc- és futóműtechnológiák – például az Adaptív futómű, az Integrált aktív kormányzás vagy éppen az xDrive intelligens összkerék-meghajtási rendszer – optimális tapadást és maximális vezetési élményt szavatolnak.
Mild hibrid technológia, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, futómű

Mild hibrid technológia.

A mild hibrid technológia a fékezés során felszabaduló mozgási energia rekuperációjára, valamint a belső égésű motor gyorsítás közbeni támogatására szolgál. A technológia mindezzel mérsékli a fogyasztást és az emissziót, egyszersmind fokozza a dinamizmust. A fentieken túlmenően a mild hibrid technológia sokkal gyorsabbá és zökkenőmentesebbé teszi az Auto Start/Stop funkció működését.
Adaptív futómű, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, a Start/Stop gomb közelről

Adaptív futómű.

Az Adaptív futóműszabályozás segítségével a csillapítás karakterisztikája a vezetési helyzethez igazítható, amivel egyszerre fokozható a kényelem és a dinamizmus. Az alapbeállításnak számító, fokozott menetkényelmet biztosító COMFORT mellett a vezető választhatja a sportos hangolású csillapítást alkalmazó SPORT programot is.

Integrált aktív kormányzás, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, egy mozgó autó rézsútos elölnézetből

Integrált aktív kormányzás.

Az Integrált aktív kormányzás az első tengelyen alkalmazott, a kormányzási szögtől függő mértékű rásegítést, valamint az autó kormányzásához szintén hozzájáruló hátsó kerekeket egyesíti magában. Alacsonyabb sebességnél a rendszer jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket. Nagyjából 60–80 km/órától a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányba fordulnak el, ami fokozza a stabilitást és növeli a kényelmet.
BMW xDrive, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020, embléma

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a fokozott tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.

BMW 5 TOURING MODELLVÁLTOZATOK.

BMW 5 Touring.

 • 18'' könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 844; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Exterior Line Alumínium (selyemfényű)
 • Sportülések exkluzív varrással/kontrasztszegéllyel ellátott Elefántcsont színű Dakota bőrkárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Automatikus klímaberendezés
 • Hangulatvilágítás
BMW 5 Touring, 530i, G31, 2020, egy Sophisto szürke fényezésű, alapkivitelű modell

Luxury Line.

 • 18'' könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 632, Reflex ezüst
 • Alumínium küszöbbelépő-burkolatok „Luxury Line” felirattal
 • Ülések Line-specifikus varrással és bőrszegéllyel ellátott Dakota bőrkárpittal
 • Fekete Sensatec műszerfalborítás
 • Fineline Ridge nemesfa belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel
BMW 5 Touring, 530i, G31, 2020, egy Kristály fehér fényezésű Luxury Line modell

M Sport csomag.

 • M Aerodinamikai csomag első köténnyel, oldalküszöbökkel, valamint Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel ellátott hátsó lökhárítóval
 • 18" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 662 M
 • M Sport futómű
 • Sportülések a vezető és az első utas számára exkluzív megjelenésű, szövet/Alcantara kombinációjú kárpittal
 • Füst szürke M Alumínium Rhombicle belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel
BMW 5 Touring, 530e, G31, 2020, egy M Sport csomaggal ellátott, Tanzanit kék II metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
 • BMW 5 Touring.
 • Luxury Line.
 • M Sport csomag.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 5 TOURINGHOZ.

Kellemes, otthonos érzés.

Minden BMW vezetőnek alapáron jár a vezetés élménye. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók BMW 5 Touringjához.
BMW univerzális tartó BMW védőtokban lévő tabletekhez, Travel & Comfort, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020

BMW univerzális tartó BMW védőtokban lévő tabletekhez.

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz, vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz illeszthető hozzá. A tartó segítségével biztosan rögzíthető számos fajta, 7–11" méretű BMW védőtokba helyezett Apple vagy Samsung márkájú tablet. A tartó 360°-ban elforgatható és a kívánt pozícióban rögzíthető.
BMW csomagtéri szőnyeg, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020

BMW csomagtéri szőnyeg.

A strapabíró, csúszásmentes felületű, körben magasított szegélyű, tetszetős dizájnnal rendelkező, méretre szabott szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete színű, rozsdamentes acél betéttel ellátott szőnyeg tökéletesen harmonizál az utastér egészével.
BMW LED-es ajtóprojektorok, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az új, a korábbiaknál is jobb vetítési minőségű és az átlagnál hosszabb élettartamú BMW LED-es ajtóprojektorok különleges élménnyé teszik a be- és a kiszállást. Az ajtózárak kireteszelésekor automatikusan aktiválódó projektorok egyedi módon, egy grafikát a jármű mellé vetítve világítják meg a belépőteret. A vezető a cserélhető diák jóvoltából maga döntheti el, hogy a BMW vagy a BMW M logót kívánja-e kivetíttetni.
M Performance karbonszálas tükörburkolatok, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020

M Performance karbonszálas tükörburkolatok

Az aprólékos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos M Performance tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium szintű látványt nyújtó, dinamizmust sugárzó formatervű borítások egyedi vonással gazdagítják a jármű összképét.
20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, multiküllős 732 M, kétszínű, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020

20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, multiküllős 732 M, kétszínű.

Az M Performance tartozékok választékának részét képező, kitűnő minőségű, Night Gold kétszínű, fényesre mart és fényesre esztergált, kovácsolt, 20" méretű multiküllős 732 M könnyűfém keréktárcsán színes M logó látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC, hátul 9J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
M Performance kormánykerék, BMW 5 Touring, G31, Facelift 2020

M Performance kormány.

Kézzel fogható érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormánykerék rendkívül kellemes és stabil fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes kontúrok, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző csak még jobban ráerősítenek a kormánykerék egyedien sportos megjelenésére.

A BMW 5 TOURING MŰSZAKI ADATAI.

BMW 530e Touring.

Rendszerteljesítmény, LE (kW):

215 (292)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

6,1

Fogyasztás, l/100 km (kombinált):

1,5-1,9

CO2-kibocsátás, g/km (kombinált):

35-43

BMW 5 Touring, G31 LCI, egy városi forgalomban haladó, Sophisto szürke metálfényezésű autó

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 5 TOURINGHOZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
További információk a BMW Service Inclusive csomagokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
További információk a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
További információk a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentről
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 5 Touringgal kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

FOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.


Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.


Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.


Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.
 

0 Celsius fok alatti környezeti hőmérséklet esetén a plug-in hibrid tisztán elektromos módja nem áll rendelkezésre egészen addig, ameddig az akkumulátor néhány megtett kilométer után nem melegszik fel az üzemi hőmérsékletére.

Bővebben