Egy férfi társaságában látható BMW iX havas tájon

BMW ŐSZI TÉLI TARTOZÉKAJÁNLATOK

#WHATEVERHAPPENS.

Évszakváltások idején tényleg érdemes felfedezni a tájat. Az esős és hideg idő pedig nem lehet visszatartó tényező. Meg kell ragadni a lehetőséget arra, hogy felfedezzük a körülöttünk lévő világ varázslatosabb oldalát. A kínálatunkban megtalálható minden, amivel biztosan tarthatja a kijelölt irányt, és amivel utazása minden egyes pillanatából kihozhatja a legtöbbet – függetlenül attól, hogy hová viszi az útja. Ismerkedjen hát meg a BMW Service szolgáltatásaival, a BMW komplett téli kerékkészletekkel, valamint a BMW őszi és téli tartozékokkal, amelyek egytől-egyig tökéletesen illenek az Ön BMW-jéhez.

Bővebben
BMW ŐSZI TÉLI TARTOZÉKAJÁNLATOK#WHATEVERHAPPENS.

EREDETI BMW KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK ÉS TARTOZÉKOK.

A vezetési élmény nem ismer olyat, hogy rossz idő.

Azon vezetők számára, akik újfajta abroncsmintázatra, valamint ősszel és télen is optimális tapadásra vágynak, különleges szezonális ajánlatokat állítottunk össze a csillagjelölésű, a prémium gumiabroncs-gyártó vállalatokkal (pl. a Dunloppal, a Goodyearrel és a Pirellivel) szoros együttműködésben kifejlesztett gumiabroncsokra alapozva. A BMW csillagjelölésű gumiabroncsok finoman futnak, optimálisan tapadnak és magas fokú biztonságot nyújtanak. Ami teljesen egyértelmű: Az eredeti BMW téli keréktárcsák és gumiabroncsok távolról sem jelentenek stílusbeli kompromisszumot – sokkal inkább a minőség melletti állásfoglalást fejezik ki.

BMW őszi-téli tartozékok, 17" BMW könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 618, Reflex ezüst, téli kerékkészlet részeként

19" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 871 M, Jet fekete, komplett kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, 19" méretű, duplaküllős 871 M keréktárcsa Jet feketére fényezett. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal ellátott komplett télikerék-készlet 8J x 19 méretű, 245/45 R19 102H XL gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

 

BMW őszi-téli tartozékok, 17 colos BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 896, Refined ezüst

17" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 896, Refined ezüst, komplett téli kerékkészlet részeként.

A látványos, Refined ezüst fényezésű, 17" méretű Y-küllős 896 könnyűfém keréktárcsák rendkívül különleges megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet 7J x 17 méretű, 205/65 R17 100H XL gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

 

BMW őszi-téli tartozékok, 21" BMW aerodinamikai keréktárcsa, csillagküllős 1012, kétszínű

21” BMW aerodinamikai keréktárcsa, csillagküllős 1012, kétszínű (Midnight szürke, fényesre esztergált), komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, Midnight szürke, fényesre esztergált, sportos stílusú, 21" méretű, aerodinamikailag ideális kialakítású csillagküllős 1012 keréktárcsák egyedi megjelenéssel ruházzák fel a járművet. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet 9J x 21 méretű, 255/50 R21 109H XL M+S gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

BMW őszi-téli tartozékok, 21" BMW aerodinamikai keréktárcsa, csillagküllős 1011, Jet fekete

21" BMW aerodinamikai keréktárcsa, csillagküllős 1011, Jet fekete, komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, aerodinamikus kialakítású, Jet feketére fényezett, 21" méretű csillagküllős 1011 keréktárcsák rendkívül sportos megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet 9J x 21 méretű, 255/50 R21 109H XL M+S gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

BMW őszi-téli tartozékok, 19" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 859 M, kétszínű

19" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 859 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt komplett téli kerékkészlet részeként.

Az exkluzív, kétszínű kivitelű, Jet fekete, fényesre esztergált, 19" méretű Y-küllős 859 M keréktárcsák egyedülállóan sportos megjelenést biztosítanak a jármű számára. A gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl 8,5J x 19, hátul 9J x 19, 245/40 R19 98V XL, illetve 255/40 R19 100V XL gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW Comfort Plus hólánc

BMW Comfort Plus hólánc.

Az önfeszítő rendszer jóvoltából egyszerűen felszerelhető BMW Comfort Plus hólánc mindig gondoskodik a lehető legjobb tapadásról. Mivel a hólánc tökéletesen felfekszik a gumira, nincs szükség külön keréktárcsa-védelemre, az integrált rugós acélgyűrű pedig rendkívüli módon megkönnyíti a felszerelést.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW gumiabroncs-javító készlet

BMW gumiabroncs-javító készlet.

Az intuitív módon használható BMW gumiabroncs-javító készletnek köszönhetően egy esetleges defekt esetén újra egyszerűen menetképessé tehető a jármű. A készlet segítségével kijavíthatók – a gumiabroncsok méretétől függetlenül – a futófelületén keletkezett, 4 milliméternél kisebb sérülések, ami lehetőséget biztosít a legközelebbi BMW márkaszervizbe való eljutásra.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW „lebegő” kerékagyvédő sapka

BMW lebegő felniközép

A BMW logóval ellátott lebegő felniközép nem fordul el a kerékkel együtt, hanem fixen áll. Alebegő felniközép a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW szelepsapkák logóval

BMW szelepsapkák logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. A szelepsapkákon BMW logó látható.

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

BMW kerék- és gumiabroncs-szerviz

Jó tudni, hogy a fontos dolgok a legjobb kezekben vannak.

Megfelelő gumiabroncsok a hideg hónapokra: térjen be hozzánk egy BMW gumiabroncs-szervizre – amelynek keretében nemcsak a kerekeket cseréljük le, hanem megmérjük a profilmélységet és ellenőrizzük a fékeket is. Ajánlatunk maximálisan ügyfélbarát: a leszerelt nyári gumiabroncsokat megtisztítjuk és egészen a következő tavaszig tároljuk.

EREDETI BMW GUMIABRONCSOK CSILLAGJELÖLÉSSEL.

Eredeti BMW gumiabroncsok csillagjelöléssel

Minőség, felhasználói élmény és biztonság – ezek az elsőrendű szempontok, amikor a kerekekről és a gumiabroncsokról van szó.

A csillagjelölés mutatja, hogy az adott gumiabroncsot kifejezetten a BMW-nek gyártották – a legmagasabb BMW sztenderdeknek megfelelően. A gumiabroncsok fejlesztése már a jármű fejlesztésének korai szakaszában elkezdődik és akár három évig is eltart. A fejlesztési periódust átfogó tesztelési fázis zárja. A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok esetében a tesztek hat kritériumot vizsgálnak: biztonság, kopásállóság, kényelem, hatékonyság, valamint – BMW-specialitásként, a vezetési élmény zálogaként – futási stílus és sportos viselkedés. A gumiabroncsok fejlesztése válogatott prémium gyártókkal (pl. a Dunloppal, Goodyearrel, a Michelinnel és a Pirellivel) közösen zajlik. Kérje hát BMW márkaszervizében a csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokat – amelyek precízen illeszkednek autója paramétereihez, alaposan kipróbáltak és biztonságosak.

Miért jó a téli kerék?

A TÉLI KEREKEK ELŐNYEI

Miért biztosít jobb tapadást a téli gumi a hideg évszakokban? Tudod, mit jelent a csillag-jelölés az abroncsokon? Miért éri meg a BMW komplett téli kerékkészletét választani? Walter Csaba BMW M instruktor mindenre választ adott a videóban!

Bővebben

EREDETI BMW ŐSZI ÉS TÉLI KÜLSŐ TARTOZÉKOK.

Inspirációs forrás mindenütt, ahová csak néz.

Ha Ön valóban ki szeretné élvezni a téli időjárás nyújtotta örömöket, alaposan fel kell készülnie. Az eredeti BMW tartozékoknak köszönhetően ez nem jelenthet problémát. Élvezze hát a kényelmesebb vezetés előnyeit és fedezze fel azon tartozékok széles választékát, amelyeket arra terveztek, hogy az Ön ideális útitársai legyenek a téli kalandozások során.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, Titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern formatervű tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 420 liternyi tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalpanelekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW síléc- és snowboard-tartó, oldalra kihúzható

BMW síléc- és snowboard-tartó, oldalra kihúzható.

A zárható BMW síléc- és snowboardtartón biztonságosan szállítható akár öt pár síléc vagy snowboard. Mivel a tartó oldalra kihúzható, magasabb járművek esetében egyszerűbben pakolható. A bármilyen BMW tetőcsomagtartóval kombinálható tartón síbotok is elhelyezhetők.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW LED-es ajtóprojektorok

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az új, a korábbiaknál is jobb vetítési minőségű és az átlagnál hosszabb élettartamú BMW LED-es ajtóprojektorok különleges élménnyé teszik a be- és a kiszállást. Az ajtózárak kireteszelésekor automatikusan aktiválódó projektorok egyedi módon, egy grafikát a jármű mellé vetítve világítják meg a belépőteret. A vezető a cserélhető diák jóvoltából maga döntheti el, hogy a BMW vagy a BMW M logót kívánja-e kivetíttetni.

EREDETI BMW ŐSZI ÉS TÉLI BELSŐ TÉRI TARTOZÉKOK.

Egyedülálló belső értékek.

Nevükhöz méltó módon az eredeti BMW tartozékokat nagy gondossággal, a színtiszta teljesítményt szem előtt tartva tervezték meg. Tágítsa ki a rendelkezésre álló teret, érvényesítse a stílusát és fokozza a biztonságát – vagy tegye mindet egyszerre. Nincs is ennél egyszerűbb módja a biztonság és a sikk ötvözésének.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW univerzális tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez

BMW univerzális tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez.

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz, vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz illeszthető hozzá. A tartó segítségével biztosan rögzíthető számos fajta, 7–11" méretű, BMW védőtokba helyezett Apple vagy Samsung márkájú tablet. A tartó 360°-ban elforgatható és a kívánt pozícióban rögzíthető.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW alaptartó és BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez

BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A Travel & Comfort rendszerbe tartozó univerzális akasztóra ruhaneműk vagy könnyebb táskák függeszthetők, amelyek ily módon védve vannak a lábtérben esetlegesen rájuk kerülő szennyeződésektől. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és biztonságosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező adapterhez.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A BMW ruhaakasztó segítségével a különféle ruhadarabok az üléstámla hátoldalára függesztve szállíthatók. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és ütközésbiztos módon rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz. A hotel (vállfa) funkció jóvoltából az akasztó az autón kívül is használható. 

BMW őszi-téli tartozékok, BMW négy évszakos lábszőnyegek előre

BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított peremű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. Fekete színükkel és a rajtuk látható „BMW” felirattal a szőnyegek tökéletesen beleillenek belső tér összképébe.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW csomagtéri szőnyeg

BMW csomagtéri szőnyeg.

A csúszásmentes felületű, vízálló és strapabíró, körben magasított szegélyű, tökéletesen méretre szabott, elegáns dizájnnal rendelkező BMW csomagtéri szőnyeg hatékonyan óvja a szennyeződésektől és a nedvességtől a csomagteret. A fekete, kitűnő minőségű, nemesacélból készült, BMW logós emblémával ellátott szőnyeg harmonikusan simul bele a csomagtér összképébe.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW üléstámlára helyezhető táska Antracit/kék színben

BMW üléstámlára helyezhető táska Antracit/kék színben.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögötti történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben potenciálisan veszélyt jelentő incidenseket vagy rendellenes mozgásokat észlel a járművön kívül, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.
BMW őszi-téli tartozékok, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro kitűnő minőségű, QHD és full HD felbontású kamerákat foglal magában, amelyek rögzítik a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben vibrációkat és rendellenes mozgásokat észlel a jármű közvetlen környezetében, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.

BMW őszi-téli tartozékok, BMW bőr kulcstartó

BMW bőr kulcstartó.

A kitűnő minőségű BMW kulcstartó tökéletesen követi a rádiótávirányítós kulcs alakját. Az elegáns, finom pórusú fekete nappa bőrből készült tartó megbízhatóan védi meg a kulcsot a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Praktikus: a gombok megnyomásához nem kell kivenni a kulcsot a tartóból.

Egy nő hajol ki egy autó ablakán

BMW ŐSZI ÉS TÉLI TARTOZÉKOK.

Szabad az út Ön előtt a hegyvidéki hágókon való átkeléshez és a városi kiruccanásokhoz ugyanúgy, mint a hirtelen ötlettől vezérelt kirándulásokhoz. Az eredeti őszi és téli BMW tartozékok segítségével élje meg a teljes valójukban azokat a varázslatos pillanatokat, amelyeket az évnek ezen időszaka tartogat. Válogasson a lehetőségek között, amelyekkel nagyon egyedivé teheti BMW-je őszi és téli megjelenését. Nyilvánítsa ki stílusát úgy, hogy ez semmiféle kompromisszummal ne járjon a biztonságot illetően.

BMW AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK.

Kitűnő minőségű és kíméletes ápolás az Ön BMW-je számára.

Gondoskodjon autójáról. Mi a kezébe adjuk azokat az eszközöket, amelyek mindig remek kilátást biztosítanak és ragyogóvá teszik járműve megjelenését – elvégre a keréktárcsák eredetileg nem véletlenül fényesek.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, BMW teleszkópos jégkaparó hókefével

BMW teleszkópos jégkaparó hókefével.

Jég- és hómentesen. A jégkaparóval és hókefével egyaránt ellátott eszköz segítségével Ön könnyedén távolíthatja el a jármű ablakairól a jeget és a havat. A (78 és a 100 cm közötti tartományban) fokozatmentesen állítható nyéllel ellátott jégkaparóval még a nagyméretű járművek ablakai is megtisztíthatók.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, BMW autóápolási készlet, téli kiadás

BMW autóápolási készlet, téli kiadás.

Várja jól felkészülten a hideg napokat: A BMW autóápolási készlet télire szánt változatát a téli autóápoláshoz állították össze. A jégálló adalékkal ellátott tisztítófolyadékból, szélvédő-jégtelenítőből, belső téri tisztítószerből és jégkaparóból álló készlet egy tarpaulinból készült táskában kap helyet.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, szélvédőmosó folyadék fagyálló adalékkal

Szélvédőmosó folyadék fagyálló adalékkal.

A szélvédőmosó rendszer elemeinek befagyását megakadályozó folyadék hidegben is tökéletes, csíkmentes kilátást biztosít a benne található, kitűnő minőségű tisztítóanyagoknak köszönhetően. A folyadék kellemes, a BMW autóápolási termékekre jellemző Apricelle illattal rendelkezik.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, Mikroszálas belső téri törlőkendő

Mikroszálas belső téri törlőkendő.

Optimális belsőtér-ápolás: Az alkalmazott speciális szövési technológia jóvoltából a BMW mikroszálas kendő rendkívül kíméletes a belső téri felületekkel.

Bővebben

AZ ŐSZ LEGIZGALMASABB RÉSZEI: M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK.

Tapasztalja meg az autóversenyzés bizsergető izgalmát az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok segítségével.

Az autóversenyzés mindent átható atmoszférája. A külön-külön is valóságos állásfoglalással felérő M Performance Parts tartozékokkal hamisítatlanul versenyautós karaktert kölcsönözhet a BMW-je számára. Mindebben az aerodinamika, a hajtáslánc, a külső dizájn, a műszerfal, a futómű és a kerekek kategóriáiba csoportosított tartozékok gazdag kínálata lesz a segítségére. Készen áll arra, hogy megtapasztalja, milyen is egy sportos egyéniség?

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, 19"/20" M kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 963 M, Frozen Gunmetal szürke

19"/20" M kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 963 M, Frozen Gunmetal szürke, komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, Frozen Gunmetal szürke, mart „M Performance” felirattal ellátott, kovácsolt, exkluzív megjelenésű, 19"/20" méretű Y-küllős 963 M keréktárcsák rendkívül sportos megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl 9,5J x 19, hátul 10,5J x 20, 275/35 R19 100V XL, illetve 285/30 R20 99V XL gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában. 

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M karbonszálas tükörburkolatok

M karbonszálas tükörburkolatok.

Az aprólékos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos M tükörburkolatok érzékletesen hívják fel a figyelmet a jármű magas szintű technikai fejlettségére. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance titán kipufogórendszer

M Performance titán kipufogórendszer.

Lélegzetelállító hangzás: Az M Performance kipufogórendszer hamisítatlanul versenyautós akusztikájával nyűgöz le. A kipufogódob és a sportos kipufogóvég-modul teljes egészében versenycélokra is alkalmas titánból készül.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance ülésháttámla-borítás

Alcantara/karbon kombinációjú M Performance ülésháttámla-borítás.

Az M Performance ülésháttámla-borítás minőségi, versenyautós stílusú megjelenéssel ruházza fel az üléseket. A karbonszálas anyagból készült fejtámlaborítások poliuretán festésű felülete fényesre polírozott. A fényezetlen felületeken finom Alcantara kárpit látható. M Performance emblémával.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance kartámasz

M Performance Alcantara kartámasz.

A különbség a részletekben rejlik: a vezetőhely exkluzív, versenyautós megjelenésére az Alcantara borítású M Performance középső kartámasz teszi fel a koronát. A kartámaszt látványos, M színű cérnával készült varrás, valamint „M Performance” felirat díszíti.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance vontatóheveder

M Performance vontatóheveder.

A vörös színű, első és hátsó M Performance vontatóhevedereket versenypályás használatra tervezték. Az M logó vizuális utalást tesz az autóversenyzés világával való kapcsolatra. Az alap vontatószemekkel ellentétben a vontatóhevedert egyszerű felhelyezni. Praktikus: A számos modell esetében közútra is engedélyezett vontatóhevederhez jár egy, vonószem-borítás kivágásához való sablon is.

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, M Performance ajtózáró gomb

M Performance ajtózáró gomb.

Egy remek kiegészítő a világ legerősebb betűje szerelmeseinek: az M Performance ajtózáró gombok bármelyik sportos belső térben kitűnően mutatnak. Az anodizált alumíniumból készült, színes M logóval ellátott ajtózáró gomb tökéletesen harmonizál a többi M Performance komponenssel. 

Bővebben
BMW őszi-téli tartozékok, BMW szelepsapkák M logóval

BMW szelepsapkák M logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. A szelepsapkákon M logó látható.  

Bővebben

SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ.

Számtalan kedvező lehetőségre számíthat.

Élvezze felhőtlenül az év hideg hónapjai által nyújtott örömöket, kihasználva a BMW Service kitűnő minőségű szolgáltatásainak előnyeit, amelyeknek keretében szakértő munkatársaink viselik gondját autójának. A mi dolgunk, hogy biztosítsuk BMW-jének tökéletes állapotát, így Ön biztonságosan, a vezetési élmény legkisebb csorbulása nélkül autózhatja végig az őszt és a telet.
BMW őszi-téli tartozékok, egy csukott szemmel a BMW X1-ben ülő nő
BMW Service Inclusive, egy férfi egy tengerparton álló BMW i4 (G26) előtt

BMW Service Inclusive.

Csak vágjon neki az útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít: a vezetés élményére. A BMW Service Inclusive pontosan ezt teszi lehetővé az Ön számára. Miután ugyanis egyszeri alkalommal kifizeti a rögzített árat, a választott szerződéses perióduson belül minden, a csomagban foglalt szervizszolgáltatásra és karbantartásra jogosulttá válik. További előnyt jelent, hogy BMW-jét mindig a legjobb kezekben tudhatja – és ez a világ összes résztvevő hivatalos BMW márkaszervizére érvényes.

Fedezze fel most
BMW Szerviz 5+, egy férfi és egy nő egy garázs előtt, amelyben egy BMW X5 áll

BMW Szerviz 5+.

Amire mindig lehet számítani: BMW Szerviz 5+. Legyen szó a fékekről, a motorolajról vagy éppen a mikroszűrőről: az egyszeri alkalommal fizetendő BMW Szerviz 5+ szolgáltatás vonzó ára tartalmazza az alkatrészek költségét és a munkadíjat. E nagyszerű ajánlat minden ötéves vagy régebbi BMW modellhez elérhető – hiszen minél idősebb az Ön autója, annál kedvezőbb feltételekkel szervizeltetheti azt.

Fedezze fel most
BMW Service, egy nő és egy férfi áll egy BMW iX előtt

A BMW Service teljes szolgáltatáskínálata.

Fedezze fel vonzó szervizajánlatainkat és találja meg közülük azt, amelyik a leginkább illik a BMW-jéhez, az Ön egyéni igényeihez és gondtalan vezetési élményt biztosít.

Fedezze fel most
My BMW app, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő egy BMW iX előtt

My BMW app.

Okos, naprakész és kifinomult: modern felületével és intuitív használhatóságával a My BMW app a mobilitás merőben újszerű élményével ajándékozza meg Önt. Tervezze meg következő utazását, ellenőrizze BMW-je státuszát, foglalja le a soron következő szerviz időpontját vagy használja a számos távvezérlési funkció valamelyikét – mindezt kényelmesen, az okostelefonján.

Fedezze fel most