Fedezze fel a tél szépségeit Eredeti BMW tartozékokkal.

A FELFEDEZÉS ÖRÖME. Az élet zajlik. Még az év hidegebb időszakában is. BMW-je pedig tökéletes társ az Ön által a hideg téli hónapokban tett felfedezőutakhoz. Különösen akkor, ha ideálisan felkészítettek a rá váró kihívásokra. Fedezze hát fel a lehetőségek gazdag tárházát és tekintse meg online katalógusunkat. #whateverhappens

EREDETI BMW ŐSZI ÉS TÉLI TARTOZÉKOK.

Ahogy rövidülnek nappalok, úgy válik egyre fontosabbá, hogy a pillanatokat a maguk teljes valójában élje meg. A tárolóhely megnövelését, valamint a kényelmes szállítást célzó eszközök jóvoltából pedig Önnek bármiféle áldozathozatal helyett csak élveznie kell a nagyobb rugalmasság és szabadság előnyeit.
BMW tetőbox, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

BMW tetőbox 520 liternyi tárolóhellyel.

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 520 literes befogadóképességű tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.

BMW síléc- és snowboardtartó, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

BMW síléc- és snowboard-tartó, oldalra kihúzható.

Az öt pár síléc vagy négy snowboard szállítására alkalmas tartó könnyen pakolható, amely előnye főleg a magasabb járművek esetében érvényesül.

BMW csomagtér, megfordítható csomagtéri szőnyeg rögzítőpontokkal, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Strapabíró és vízálló.

A tökéletesen méretre szabott, megfordítható, rögzítési pontokkal ellátott BMW csomagtéri szőnyeg megakadályozza a rakomány csúszkálását, valamint óvja a padlót a sérülésektől és a szennyeződésektől

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Biztonságos kerékpárszállítás.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.

BMW rakodóperem-védő, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Praktikus: BMW rakodóperem-védő.

A csomagéri rögzítőpontokhoz illeszthető rakodóperem-védő ki- és bepakoláskor óvja a járművet a sérülésektől.

EREDETI BMW KOMPLETT TÉLI KERÉKKÉSZLETEK ÉS -TARTOZÉKOK.

Az eredeti BMW komplett téli kerékkészletek még csapadékos időben és jeges-havas utakon is gondoskodnak a kitűnő menettulajdonságokról. A biztonságos utazást szavatoló komplett téli kerékkészletek további előnye, hogy gyorsan szerelhetők fel.
BMW hólánc, kerekek és gumiabroncsok, eredeti BMW tartozékok őszre és télre
21'' M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M, kétszínű, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

21" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M.

21" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M, kétszínű, Orbit szürke, fényesre esztergált. Komplett téli kerékkészlet defekttűrő gumikkal és gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel.

19'' M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M.

19" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke. Komplett téli kerékkészlet defekttűrő gumikkal és gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel.

19'' M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 871 M, Jet fekete, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

19" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 871 M.

19" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 871 M, Jet fekete. Gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel ellátott komplett téli kerékkészlet 8J x 19 méretű keréktárcsákkal.

BMW Comfort hólánc, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

BMW Comfort hólánc.

Az egyszerűen felszerelhető BMW Comfort hóláncok gondoskodnak a lehető legjobb tapadásról.

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK AZ ÉV HIDEGEBB IDŐSZAKÁRA.

Hogyan készíthetem fel ideális módon a BMW-met az őszi-téli időszakra? Miként győződhetek meg arról, hogy valóban minden biztosított-e a gondtalan téli vakációhoz? Amennyiben bármilyen kérdése van, a hivatalos BMW márkaszervizek szakemberei készséggel adnak tanácsot Önnek, illetve igény esetén utánanéznek minden fontos dolognak.

Bővebben
BMW kerékcsere, kerék- és gumiabroncsszerviz, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCSSZERVIZ.

Elvégezzük a kerékcserét, hogy Ön mindig biztonságosan autózhasson. A művelet gyors, hatékony és kedvező árú. A profilmélység, valamint a fékek állapotának ellenőrzése természetesen benne van a szolgáltatásban. De mi lesz a nyári kerekekkel? Nos, amennyiben igényli, gondoskodunk azok szakszerű tárolásáról. Ily módon időt, valamint értékes helyet takaríthat meg.
Téli átvizsgálás, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

BMW TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS.

A BMW márkaszerviz szakemberei a BMW diagnosztikai rendszereivel ellenőrzik le az Ön járművét. Tüzetesen átnézik a gumiabroncsokat, a fékeket, az ablaktörlő berendezést, valamint a jármű számos egyéb részegységét, illetve gondoskodnak arról, hogy tökéletes állapotú ajtótömítésekkel és zárakkal kapja vissza az autóját. Az eredmény: BMW-je úgy hagyja el a szervizt, hogy tökéletesen felkészült a hideg hónapokra.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK. BELSŐ TÉR.

A praktikus, a belső térbe szánt eredeti BMW tartozékoknak köszönhetően Ön kényelmesebben, a saját igényeinek még inkább megfelelő módon utazhat. BMW-je pedig a nyugalom szigete lesz akkor is, amikor odakint esik és fúj.
BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Még egy szemmel több.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro QHD és full HD felbontású kamerái incidens esetén automatikusan rögzítik az autó előtt és mögött zajló történéseket.

BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez.

Biztosan tartja a BMW biztonsági tokba (védőtokba) helyezett tableteket. A többféle pozícióba állítható, változtatható dőlésszögű tartó az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező rögzítőelemhez vagy az alaptartóhoz illeszthető hozzá.

BMW Pro lehajtható asztal a Travel & Comfort rendszerhez, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

BMW lehajtható asztal a Travel & Comfort rendszerhez.

A beépített pohártartóval ellátott lehajtható asztal az alaptartóhoz vagy a Travel & Comfort kiegészítő felszereltséghez tartozó rögzítőelemhez illeszthető hozzá.

BMW négy évszakos lábszőnyegek előre, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Tisztaság és rend: BMW négy évszakos lábszőnyegek.

Tökéletesen méretre szabott védelem a lábtérben a nedvesség és a szennyeződések ellen. A fekete, rozsdamentes acél betéttel ellátott szőnyegek tökéletesen illenek a belső tér összképébe.

EREDETI BMW AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK.

Még a hó, a sár és a fagyos idő sem állhatja útját téli felfedező túráinak, hiszen vannak olyan eredeti BMW autóápolási termékek, amelyeket kifejezetten az évnek erre az időszakára fejlesztettek ki. A kitűnő minőségű, kíméletes és hatékony eszközök gondoskodnak arról, hogy BMW-je mindig a lehető legjobb állapotnak örvendjen.

Bővebben
BMW autóápolási készlet, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Téli autótisztítás és -ápolás.

Várja jól felkészülten a hideg napokat: a BMW autóápolási készlet e változatát a téli autóápoláshoz állították össze.

Bővebben
BMW teleszkópos jégkaparó hókefével, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Az eszközzel gyorsan távolítható el a szélvédőről a hó és a jég.

A teleszkópos, hókefével ellátott BMW jégkaparó hasznos útitárs. Az állítható hosszúságú nyélnek köszönhetően Ön a teljes szélvédőfelülethez hozzáfér még a nagyobb járművek esetében is.

Bővebben
BMW tisztítófolyadék fagyás elleni védelemmel, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Tiszta kilátás bármilyen időjárási viszonyok között.

A fagyálló adalékkal ellátott BMW tisztítófolyadék megakadályozza szélvédőmosó rendszer befagyását és optimális kilátást biztosít.

Bővebben
BMW Shop, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

EREDETI BMW TARTOZÉKOK. A TELJES KÍNÁLAT.

Valami nagyon különleges tartozékra vágyik? Shopunkban mindenfajta időjárási körülményhez bőségesen talál eredeti BMW tartozékokat. A kínálat kerekektől és a szállítási megoldásoktól egészen az autóápolási termékekig terjed. De az említetteken kívül sok minden más is ott van a tarsolyunkban.

BMW SERVICE.

#WHATEVERHAPPENS.

Bármikor előadódhatnak előre nem látható helyzetek, ezért megnyugtató lehet a tudat, hogy minden eshetőségre felkészült. Bárhová is viszi az útja, a BMW minden körülmények között szolgáltatások széles kínálatával nyújt Önnek támogatást.

BMW Service Hub, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

A BMW Service teljes szolgáltatáskínálata.

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A széles és változatos kínálatnak ugyanúgy szerves részei a hosszú időtartamra szóló szervizcsomagok, mint a vonzó árak és a személyre szabott szolgáltatások.

Bővebben
Proactive Care, átvizsgálás és karbantartás, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

Proactive Care, átvizsgálás és karbantartás.

Előrelátó szolgáltatásaink pontosan tisztában vannak azzal, hogy a BMW-jének mikor van szüksége karbantartásra vagy javításra. Amint az igény felmerül, Ön idejében kapja meg a kellő tájékoztatást, így mindig nyugodtan indulhat útnak.

Bővebben
BMW javítás és autóápolás, eredeti BMW tartozékok őszre és télre

BMW javítás és autóápolás.

Legyen szó baleseti károk elhárításáról vagy kozmetikai javításokról, a BMW hivatalos tanúsítványával rendelkező karosszéria- és fényezőműhelyek a legmagasabb minőségi szabványokat betartva, az Ön BMW-jéhez előírt módon végzik el a szükséges műveleteket.

Bővebben