AZ ÚJ BMW iX3

AZ ÚJ BMW iX3

BMW iX3

100% ELEKTROMOS

*A kép illusztráció

Bővebben
AZ ÚJ BMW iX3100% ELEKTROMOS

EGY TISZTÁN ELEKTROMOS, MINDENRE FELKÉSZÜLT SPORTS ACTIVITY VEHICLE

A nagyszerű imázs, a sportos karakter és a határtalan lehetőségek tökéletes elegye – a BMW iX3 maga a kerekeken járó szabadság. Az aerodinamikai elemek és a kék kiemelések félreérthetetlenül jelzik a jármű elektromos mivoltát. Az autó atletikus, erőt sugárzó sziluettje, valamint elegáns és tekintélyes megjelenése egy határozott állásfoglalás. Az eleve mély benyomást az autó remek vezethetősége erősíti tovább. Engedje hát kibontakozni a kalandot eme egyedülállóan különleges Sports Activity Coupé volánja mögött.

 

ELŐKELŐ FELFEDEZŐ

Fedezze fel álmai útitársát: AZ ÚJ BMW iX3

A BMW iX3, amelyet arra terveztek, hogy nagyszerű teljesítményével, kényelmével és biztonságával ejtsen ámulatba, az Ön legmegbízhatóbb, 100%-ban elektromos meghajtású útitársa bármilyen úti kalandhoz. Az autóba beépített ötödik generációs BMW eDrive technológia által biztosított, felvillanyozó dinamizmus, a precízen kiegyensúlyozott tömegelosztás, valamint az ideális aerodinamikai jellemzők még magabiztosabbá teszik az autó mozgását, emellett új szintre emelik az elektromos vezetés élményét. Az igazi klasszisnak számító jármű összképére a luxus színvonalú, átgondolt dizájnmegoldásokkal ellátott belső tér teszi fel a koronát.
AZ ÚJ BMW iX3 TÖLTÉSI TELJESÍTMÉNYE

BMW CHARGING

A BMW iX3 és a BMW Charging jóvoltából Ön a számos, az otthoni, az út közbeni, valamint a munkahelyi töltéshez kidolgozott, személyre szabott megoldás, valamint az akár 150 kW teljesítményű töltés előnyeit élvezheti.

EGY KANYARGÓS ÚTON HALADÓ BMW iX3.

ELEKTROMOS HATÓTÁV

A BMW iX3 egyik legnagyobb büszkesége az új, a légellenállási együtthatót és a belső akusztikai viszonyokat optimalizáló aerodinamikai rendszer, amely akár 460 kilométeres hatótávot is lehetővé tesz.

A BMW iX3 AZ ÚJ HÁTSÓ LÁMPÁKKAL

TELJES EGÉSZÉBEN LED-ES HÁTSÓ LÁMPÁK.

A háromdimenziós kialakítású, kizárólag LED-es fényforrásokat alkalmazó hátsó lámpák – amelyek az alapfelszereltség részét képezik –, a kipufogók helyére kerülő hatszögletű betétek, valamint a köztük látható, újrarajzolt alvázvédő elem együttesen lenyűgözővé teszik a far látványát.

BMW iX3, DUPLA RÉTEGŰ SZÉLVÉDŐ

AKUSZTIKAI ELSŐ SZÉLVÉDŐ

A BMW iX3 akusztikai első szélvédőt kap annak érdekében, hogy az utastérbe kevesebb szél-, forgalmi- és kerékzaj, valamint vibráció jusson be.

BMW iX3, képernyő a műszerfalon

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet, valamint egy nagy felbontású, 12,3" méretű központi kijelzőt foglal magában.

BMW iX3, BELSŐ TÉR

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

A Driving Assistant Professional a lehető legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújtja a mindennapokban előforduló közlekedési szituációkban. A felszereltség az egyéb vezetést támogató funkciókat egészíti ki olyan tételekkel, mint a Stop&Go funkcióval ellátott Aktív sebességtartó automatika, a Kormányzási és sávasszisztens, a Sebességhatár-asszisztens, a Vészfékasszisztens vagy éppen a Közlekedésilámpa-felismerés, mely utóbbi aktivált állapotában állóra fékezi az autót a piros lámpánál.

BMW iX3

BMW DRIVE RECORDER

A legjobb, ha ütközés esetén minden dokumentálva van. A BMW Drive Recorder a vezetőt segítő rendszerek kameráinak segítségével videofelvételt készít a jármű körülötti területről. Az eltárolt felvétel a jármű álló helyzetében a központi kijelzőn játszható le, de akár USB-pendrive-ra is kimenthető. Baleset esetén a BMW Drive Recorder mindent rögzít, ami 20 másodperccel az ütközés előtt, illetve után történik.

Az Ön BMW iX3 járműve csak néhány kattintásnyira van.

Találja meg megbízható útitársát a BMW iX3 formájában.

BMW iX3 modell

BMW iX3
 • Adaptív M futómű
 • Impressive felszereltség
 • 20" Könnyűfém aerodinamikai keréktárcsák 843, kétszínű, eltérő méretű gumikkal

BMW iX3 modell

BMW iX3
 • 20" Könnyűfém aerodinamikai keréktárcsák 843, kétszínű, eltérő méretű gumikkal
 • Gerinctámasz a vezető és az első utas számára
 • BMW IconicSounds Electric

BMW iX3 modell

BMW iX3
 • M magasfényű Shadowline
 • Fineline Cove nemesfa belső díszítőelemek Pearl Chrome kiemeléssel
 • Inspiring felszereltség

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW iX3

Bővebben az ÚJ BMW iX3 modellről

A BMW iX3-hoz számos lenyűgöző funkció és felszereltség érhető el. Fedezze hát fel a lehetőségeket és találja meg az Ön számára leginkább megfelelő BMW iX3-at.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.