BMW 1

BMW 1

* Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Bővebben
BMW 1

 

 

TELJES KÉNYELEM KALANDVÁGGYAL FŰSZEREZVE

A sportos temperamentum és a figyelemreméltó dizájnmegoldások találkozása

A merész és kifejező, egyszersmind gyönyörűen ívelő sziluett a márka klasszikus védjegyével, a Hofmeister-könyökkel együtt erőtől duzzadó, atletikus megjelenéssel ruházza fel a BMW 1-et. Az átgondolt, kifinomult részletekben bővelkedő belső kialakítás kivételes vezetési élményt szavatol, egyszersmind érzékletesen emeli ki az autó különleges karakterét. A széles választékban elérhető kiegészítő felszereltségek – köztük a különleges metálfényezések vagy éppen a 19 colos M könnyűfém keréktárcsák – pedig még vagányabb jelenséggé teszik az autót.
BMW 1

DIGITÁLIS KULCS

Az új BMW 1-ben okostelefonja digitális kulccsá válik. A digitális kulcs – amely bizonyos iPhone készülékekkel kompatibilis – segítségével a vezető kényelmesen és biztonságosan zárhatja, nyithatja és indíthatja be BMW-jét. Működési elvéből fakadóan a digitális kulcs maximális biztonságot és teljeskörű adatvédelmet szavatol.
BMW 1

PARKOLÓASSZISZTENS

A Parkolóasszisztens segítségével Ön magabiztosan és biztonságosan állhat be még a legszűkebb helyekre is. A tolatókamera jóvoltából a vezető tisztán láthatja az autó mögötti teret. Az Aktív parkolássegítő rendszer jóvoltából Ön biztos távolságot tarthat mindenféle akadálytól, a Parkolóasszisztens pedig automatikusan manőverezi be az autót úgy az útpályára merőleges, mint az azzal párhuzamos parkolóhelyekre.
BMW 1

TOLATÁSI ASSZISZTENS

A szűk parkolóhelyekről való kitolatás nem okozhat többé problémát, mivel a BMW 1 megkapja a vezető dolgát jelentősen megkönnyítő Tolatási asszisztenst. A rendszer memorizálja az út legutolsó szakaszán, előremenetben megtett kormánymozdulatokat, aminek köszönhetően az autó akár 50 méteren is képes visszatolatni ugyanazon az útvonalon.
BMW 1

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

A BMW Live Cockpit Professional egy high-end kijelzőegyüttes, amely egy nagy felbontású, 10,25” átmérőjű érintőképernyőt, valamint egy teljesen digitális, az összes paraméterről tájékoztató műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW szoftvert futtató rendszert Ön egyszerűen, az iDrive Touch kontrollerrel vezérelheti.
BMW 1

APPLE CAR PLAY

Az Apple CarPlay segítségével zökkenőmentesen, az utazási élmény megzavarása nélkül használhatja iPhone-ját a BMW 1 vezetése közben. A rendszer vezeték nélkül kapcsolja össze a készüléket, illetve az azon lévő WhatsApp, iMessage, Spotify és Apple Zene alkalmazásokat a jármű fedélzeti rendszerével. A hangvezérlés kormányon lévő gombjának megnyomása után pedig szóbeli parancsokat adhat a Siri hangasszisztensnek.
BMW 1

ILLUMINATED BERLIN BELSŐ DÍSZÍTŐELEMEK

A műszerfalon, valamint az ajtóbetéteken dekoratív, matt felületű Illuminated Berlin díszítőelemek láthatók. A díszítőelemek ízléses, finom, ugyanakkor éles rajzolatú világítása valóban különleges karaktert ad a BMW 1 belső terének – amely tele van eleganciával és bensőségességgel, de lendületességgel is.
BMW 1

PANORÁMA ÜVEGTETŐ

Engedjen be egy kis napfényt a Panoráma üvegtetőn keresztül, amely zárt állapotában világosabbá teszi az utasteret, amikor pedig nyitva van, frissítő szellővel kényezteti a bent ülőket. A tető nyitásához elég megnyomni a belső térben elhelyezett vagy az autókulcson lévő gombot. Az utastérbe jutó fény és levegő mennyisége a speciális kialakítású árnyékoló roló, illetve a szélvédelem segítségével szabályozható.

Keresse meg azt az 1-et, amely megfelel az igényeinek.

BMW 118d

AZ OKOS

BMW 1
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • BMW Live Cockpit Professional

BMW 118i

A SPORTOS

BMW 1
 • LED-es Adaptív fényszórók
 • 17" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 549
 • Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul

BMW 120d xDrive

AZ ELEGÁNS

BMW 1
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák V-küllős 554 M
 • Panoráma üvegtető
 • Steptronic Sport sebességváltó

1 BIZTOS: A SZÁMTALAN LEHETŐSÉG

BMW 1

Fedezze fel az önkifejezés számtalan rendkívüli módját az új BMW 1 segítségével.

Bár az 1 eleve különleges és egyedi, sokféle választási lehetőséget kínál. A Sport vagy inkább az M Sport verzió tetszik Önnek? Netán a BMW M135i xDrive vonta a bűvkörébe?

Jogi nyilatkozat

 • * A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.