AZ EGYEDISÉG JELE.

Az első BMW X2.

AZ EGYEDISÉG JELE.

Az első BMW X2.

AZ EGYEDISÉG JELE.Az első BMW X2.

Abszolút különleges. Valami egészen kivételes. Az új BMW X2 már első látásra teljesen egyértelművé teszi, hogy milyen sportos ambíciók hajtják. Büszkén felvállalt atletikusságával a jármű olyan dinamizmust és agilis teljesítményleadást nyújt, ami egyedülálló a kategóriában. A mindezek mellé kitűnő minőségű belső teret és számos innovatív technológiát felsorakoztató autó egy új korszak extrovertált főhőse. Készen áll a vele való találkozásra?

 

BMW X2 xDrive20d:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 4,8–4,6
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 126–121

5 BESZÉDES TÉNY:

  • 01 Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 4,8–4.6
  • 02 CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 126–121
  • 03 Első ízben ehhez a modellhez lesz elérhető az M Sport X csomag
  • 04 Egyedülálló dinamizmus és erőteljes motorok
  • 05 Innovatív vezérlési koncepció és zökkenőmentes hálózati kapcsolatok

MARADANDÓAN KÜLÖNLEGES.

Külső dizájnrészletek.

Az új BMW X2 rendíthetetlenül a saját útját járja – és ezt ki is mutatja. Az extrovertált forma és a dinamikus vonalak együttesen egy extrém módon sportos kupé karakterével ruházzák fel az autót. A kivételes megjelenésről mindemellett a lenyűgözően jól eltalált arányok és a különleges, innovatív dizájn gondoskodnak. Ez az autó tehát ideális mindazok számára, akik új irányokat szeretnének felfedezni.

Légbeömlők.

Már a legelső pillantástól eláll a lélegzet: az erőteljes lökhárító, valamint a három, nagyméretű légbeömlő – amelyek még jobb hűtést biztosítanak a fékeknek és a motornak – igen magabiztossá teszik az orr-részt. A légbeömlőkbe integrált Air Curtain nyílások a karosszéria légellenállásának csökkentéséből veszik ki a részüket.

Kerékjárati ívek.

Sportos összkép: az M Sport X csomag részeként Frozen szürkére fényezett, markáns kerékjárati ívek különlegesen dinamikus keretbe foglalják a látványos kerekeket. Az oldalszoknyákhoz hasonlóan az említett elemek is félreérthetetlenül jelzik, hogy a BMW X2 az X modellcsalád teljes értékű tagja.

Oldalszoknyák.

Amit elkezd a BMW X2, azt következetesen végig is viszi. Az oldalszoknyák feletti újszerű, Frozen szürkére fényezett panelek is egyértelműen utalnak erre. A látványos dizájnelemek megszakítás nélküli kapcsolatot teremtenek az ugyancsak Frozen szürkére fényezett kerékjárati ívek között, és egészen a farig szisztematikusan folytatják a fényezés és a díszítőelemek közötti, erőt sugárzó összjátékot.

M hátsó légterelő.

Dinamizmus a legapróbb részletekig: Az opcionális M hátsó légterelő még inkább kiemeli a nyújtott, kupés sziluett sportosságát. Ugyancsak igazi látványosságnak számít a határozott kontúrokkal rendelkező hátsó légterelő is, amely tökéletesen egészíti ki a BMW X2 széles farának összképét.

Hátsó dizájn.

Fő a következetesség: a különleges dizájnnyelv egészen a farig érvényesül. A csomagtérfedél egy síkban van a hátsó köténnyel, ami rendkívül esztétikus látványt nyújt. A koncepcióval összhangban a csomagtérfedél fogantyúját diszkréten a BMW-logó alá rejtették.

Panoráma üvegtető.

Akkor is fényes hatást gyakorol, amikor zárva van: az opcionális, kétrészes panoráma üvegtető szinte teljesen kitölti a BMW X2 tetejét. Ily módon több fény jut az autóba, emellett érzetre a tér is látványosan kitágul. Az első szekció fokozatokban nyitható.

MINDIG EGY LÉPÉSSEL ELŐRÉBB.

BMW ConnectedDrive.

Őrizze meg mobilitását a BMW ConnectedDrive kimagaslóan korszerű hálózati megoldásainak segítségével, és maradjon kapcsolatban mindennel, ami csak fontos Önnek – a még kényelmesebb utazás jegyében. De fedezze fel mindezt a saját szemével.

MINDIG ELŐRE. CSAKIS ELŐRE.

Dinamizmus.

MINDIG ELŐRE. CSAKIS ELŐRE.

Dinamizmus.

Erőteljes motorok. Közvetlen kormányzás. Opcionális M Sport futómű. Precíz kezelhetőség, amely mércét állít a kategóriában. Mindez a lelkesítő dinamizmust és a kiemelkedő agilitást szolgálja – úgy a rövid sprinteknél, mint a hosszú utazások alkalmával, a városi közlekedés során és a kanyargós vidéki utakon haladva. Az élmény pedig még tovább fokozható az opcionális BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszerrel. Utóbbi egyedülállóan jó tapadást és iránytartást biztosít az új BMW X2 számára, amely még a legélesebb kanyarokat is úgy veszi, mintha sínen gurulna. A versenytempóra gyorsult szívverés tehát garantált – mindazok számára, akik felkészültek erre.

BÁTRAN ÁLL A HÉTKÖZNAPOK KIHÍVÁSAINAK ELÉBE.

Nem sok minden van, ami megoldhatatlan feladat elé állítja a BMW X2-t. Különösen igaz ez, ha az autó fel van szerelve jó néhány tartozékkal. Ilyenkor, járjon bárhol is, az autó minden eshetőségre fel van készülve. Ismerkedjen hát meg a modellhez elérhető kitűnő minőségű és praktikus tartozékokkal – amelyeknek birtokában Ön is bátran állhat a hétköznapok támasztotta kihívások elébe.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

MINDIG EGY LÉPÉSSEL ELŐRÉBB.

BMW ConnectedDrive.

Őrizze meg mobilitását a BMW ConnectedDrive kimagaslóan korszerű hálózati megoldásainak segítségével, és maradjon kapcsolatban mindennel, ami csak fontos Önnek – a még kényelmesebb utazás jegyében. De fedezze fel mindezt a saját szemével.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.