BMW X2

BMW X2

Abszolút különleges. Valami egészen kivételes. Az új BMW X2 már első látásra teljesen egyértelművé teszi, hogy milyen sportos ambíciók hajtják. Büszkén felvállalt atletikusságával a jármű olyan dinamizmust és agilis teljesítményleadást nyújt, ami egyedülálló a kategóriában. A mindezek mellé kitűnő minőségű belső teret és számos innovatív technológiát felsorakoztató autó egy új korszak extrovertált főhőse. Készen áll a vele való találkozásra?

Bővebben

5 BESZÉDES TÉNY:

  • 01 Első ízben ehhez a modellhez lesz elérhető az M Sport X csomag
  • 02 Egyedülálló dinamizmus és erőteljes motorok
  • 03 Innovatív vezérlési koncepció és zökkenőmentes hálózati kapcsolatok

MARADANDÓAN KÜLÖNLEGES.

Külső dizájnrészletek.

Az új BMW X2 rendíthetetlenül a saját útját járja – és ezt ki is mutatja. Az extrovertált forma és a dinamikus vonalak együttesen egy extrém módon sportos kupé karakterével ruházzák fel az autót. A kivételes megjelenésről mindemellett a lenyűgözően jól eltalált arányok és a különleges, innovatív dizájn gondoskodnak. Ez az autó tehát ideális mindazok számára, akik új irányokat szeretnének felfedezni.

Bővebben

Légbeömlők.

Már a legelső pillantástól eláll a lélegzet: az erőteljes lökhárító, valamint a három, nagyméretű légbeömlő – amelyek még jobb hűtést biztosítanak a fékeknek és a motornak – igen magabiztossá teszik az orr-részt. A légbeömlőkbe integrált Air Curtain nyílások a karosszéria légellenállásának csökkentéséből veszik ki a részüket.
Bővebben

Kerékjárati ívek.

Sportos összkép: az M Sport X csomag részeként Frozen szürkére fényezett, markáns kerékjárati ívek különlegesen dinamikus keretbe foglalják a látványos kerekeket. Az oldalszoknyákhoz hasonlóan az említett elemek is félreérthetetlenül jelzik, hogy a BMW X2 az X modellcsalád teljes értékű tagja.
Bővebben

Oldalszoknyák.

Amit elkezd a BMW X2, azt következetesen végig is viszi. Az oldalszoknyák feletti újszerű, Frozen szürkére fényezett panelek is egyértelműen utalnak erre. A látványos dizájnelemek megszakítás nélküli kapcsolatot teremtenek az ugyancsak Frozen szürkére fényezett kerékjárati ívek között, és egészen a farig szisztematikusan folytatják a fényezés és a díszítőelemek közötti, erőt sugárzó összjátékot.
Bővebben

M hátsó légterelő.

Dinamizmus a legapróbb részletekig: Az opcionális M hátsó légterelő még inkább kiemeli a nyújtott, kupés sziluett sportosságát. Ugyancsak igazi látványosságnak számít a határozott kontúrokkal rendelkező hátsó légterelő is, amely tökéletesen egészíti ki a BMW X2 széles farának összképét.
Bővebben

Hátsó dizájn.

Fő a következetesség: a különleges dizájnnyelv egészen a farig érvényesül. A csomagtérfedél egy síkban van a hátsó köténnyel, ami rendkívül esztétikus látványt nyújt. A koncepcióval összhangban a csomagtérfedél fogantyúját diszkréten a BMW-logó alá rejtették.
Bővebben

Panoráma üvegtető.

Akkor is fényes hatást gyakorol, amikor zárva van: az opcionális, kétrészes panoráma üvegtető szinte teljesen kitölti a BMW X2 tetejét. Ily módon több fény jut az autóba, emellett érzetre a tér is látványosan kitágul. Az első szekció fokozatokban nyitható.
Bővebben

*az illusztrációban szereplő jármű bizonyos részleteiben eltérhet a jelenleg forgalmazott modelltől

Bővebben

MINDIG EGY LÉPÉSSEL ELŐRÉBB.

BMW Connected+.*

A BMW Connected applikáció BMW Connected+ szolgáltatásainak jóvoltából Ön mindig élvezheti majd az okostelefonja és a járműve közötti optimális kapcsolatok előnyeit. Többek között lehetősége van arra, hogy az okostelefonján összeállított útvonalat továbbítsa az autó navigációs rendszerébe. Vagy valós időben oszthatja meg pillanatnyi helyzetét másokkal. Sőt, okostelefonján megtekintheti, hogy mekkora utat kell még megtennie gyalog a végső célig, miután leparkolta az autóját. Ismerkedjen hát meg az applikációval, amely egyszerűbbé teszi az életét – a BMW Connected jóvoltából.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.
 

Bővebben

Send to Car.*

Legközelebb merre? Keressen új úti célokat a BMW Connected applikáció segítségével, majd továbbítsa azokat közvetlenül BMW-je navigációs rendszerébe. Amint beszállt autójába és okostelefonja Bluetooth-on keresztül csatlakozott a jármű fedélzeti rendszeréhez, Ön egyetlen érintéssel elindíthatja a célhoz vezetést. *A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

Bővebben

Navigate Door to Door navigáció.*

Érkezzen meg időben és kipihenten. Miután kiszállt az autójából, a Door to Door navigáció végigvezeti Önt a céljához vezető utolsó rövid útszakaszon, illetve vissza a járműhöz. Az autójának Connected Onboard kijelzőjén megjelenő információk, valamint a BMW Connected app push üzeneteinek segítségével gyorsan hozzáférhet okostelefonjának gyalogos navigáció szolgáltatásához.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

Bővebben

BMW ConnectedDrive.

Őrizze meg mobilitását a BMW ConnectedDrive kimagaslóan korszerű hálózati megoldásainak segítségével, és maradjon kapcsolatban mindennel, ami csak fontos Önnek – a még kényelmesebb utazás jegyében. De fedezze fel mindezt a saját szemével.
Bővebben

MINDIG ELŐRE. CSAKIS ELŐRE.

Dinamizmus.

MINDIG ELŐRE. CSAKIS ELŐRE.

Dinamizmus.

Erőteljes motorok. Közvetlen kormányzás. Opcionális M Sport futómű. Precíz kezelhetőség, amely mércét állít a kategóriában. Mindez a lelkesítő dinamizmust és a kiemelkedő agilitást szolgálja – úgy a rövid sprinteknél, mint a hosszú utazások alkalmával, a városi közlekedés során és a kanyargós vidéki utakon haladva. Az élmény pedig még tovább fokozható az opcionális BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszerrel. Utóbbi egyedülállóan jó tapadást és iránytartást biztosít az új BMW X2 számára, amely még a legélesebb kanyarokat is úgy veszi, mintha sínen gurulna. A versenytempóra gyorsult szívverés tehát garantált – mindazok számára, akik felkészültek erre.

Bővebben

BÁTRAN ÁLL A HÉTKÖZNAPOK KIHÍVÁSAINAK ELÉBE.

Nem sok minden van, ami megoldhatatlan feladat elé állítja a BMW X2-t. Különösen igaz ez, ha az autó fel van szerelve jó néhány tartozékkal. Ilyenkor, járjon bárhol is, az autó minden eshetőségre fel van készülve. Ismerkedjen hát meg a modellhez elérhető kitűnő minőségű és praktikus tartozékokkal – amelyeknek birtokában Ön is bátran állhat a hétköznapok támasztotta kihívások elébe.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

MINDIG EGY LÉPÉSSEL ELŐRÉBB.

BMW ConnectedDrive.

Őrizze meg mobilitását a BMW ConnectedDrive kimagaslóan korszerű hálózati megoldásainak segítségével, és maradjon kapcsolatban mindennel, ami csak fontos Önnek – a még kényelmesebb utazás jegyében. De fedezze fel mindezt a saját szemével.
Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.