BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, egy hegyvidéki tájon álló Frozen Marina Bay kék fényezésű autó oldalnézetből
X7 M60i xDrive
Shop The Look
Fogyasztás, kombinált12,1-12,9 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzin

BMW X7 M60i xDRIVE

BMW M
Fogyasztás, kombinált12,1-12,9 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzin
BMW X7 M60i xDRIVE

BMW X7 M60i xDrive

Az új BMW X7 M60i nagy teljesítményével, karakteres, jellegzetesen M-es dizájnjával és csúcsszintű funkcionalitásával nyűgöz le.

• Az M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor 530 LE (390 kW) teljesítményt állít elő.

• Az autó számos M-specifikus külső és belső dizájnelemmel rendelkezik.

• A vezető és utasai egyedülállóan tágas és kényelmes, három üléssoros, sportosan elegáns atmoszférájú kabinban foglalhatnak helyet.

Bővebben

BMW X7 M60i xDRIVE: TELJESÍTMÉNY.

Hajtáslánc, futómű és teljesítmény.

BMW X7 M60i xDrive.

 • M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor 530 lóerővel
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • M-specifikus 2 tengelyes légrugózás
 • 530 LE (390 kW), 750 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,7 másodperc alatt
BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, egy álló autó rézsútos elölnézetből

BMW X7 M60i xDRIVE – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X7 M60i xDRIVE DINAMIZMUSA ÉS DIZÁJNJA.

BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, egy utcán haladó, Frozen Marina Bay kék fényezésű autó rézsútos felülső hátulnézetből
M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, közelről

M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor.

Az M TwinPower turbo V8-as benzinmotor olyan innovációkkal büszkélkedhet, mint az elektromos lefúvószeleppel ellátott két turbófeltöltő, a közös kipufogó-gyűjtőcső, valamint a BMW bevált rendszereit felvonultató, megnövelt teljesítményű motorvezérlő elektronika. Mindennek eredménye a kimagasló hatékonysággal és alacsony emisszióval párosított lenyűgöző teljesítmény.

M-specifikus futómű, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, közelről

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus 2 tengelyes légrugózás kimagasló dinamizmussal párosított kényelmes autózást tesz lehetővé. A jármű irányításába a hátsó kerekeket is bevonó Integrált aktív kormányzás még tovább fokozza az agilitást és a manőverezhetőséget.

M Sport differenciálmű, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, közelről

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás alkalmával. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű berendezés segítségével szabályozza, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.

BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, egy álló, Frozen Marina Bay kék autó elölnézetből

Orr-dizájn.

Az újfajta interpretációban megjelenő, osztott kialakítású dupla fényszórók egyértelműen jelzik, hogy a BMW X7 M60i xDrive a BMW Luxus Kategória tagja. Az M logóval ellátott vesék, valamint az M modellek egyik jellegzetességének számító duplaszáras külső tükrök félreérthetetlenül utalnak az autó M-es dinamizmusára.

BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, egy álló, Frozen Marina Bay kék autó oldalnézetből

Oldalnézet.

Dinamikus kontúrjaival és hangsúlyos, magasfényű fekete felületeivel a BMW X7 M60i xDrive oldalnézetből tekintélyt parancsolóan sportos jelenség. Az Air Breather mellett látható exkluzív M logó csak tovább erősíti a profil sportos karakterét.

BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, egy álló, Frozen Marina Bay kék autó hátulnézetből

Fardizájn.

A szélesen terpesztő kerekeknek, az egymás tükörképének számító kétoldali dupla kipufogóvégeknek, valamint az exkluzív M logónak köszönhetően a BMW X7 M60i xDrive hátulnézetből is félreérthetetlenül érvényre juttatja teljesítményét.

M bőrkormány, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, műszerfal

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A megerősített, exkluzív M színekben pompázó varrású, fekete Walknappa bőrrel borított, kontúros hüvelykujjtámaszokkal ellátott karimájú kormány különlegesen sportos és közvetlen kormányzási érzetet biztosít – ami nem kis részben az integrált kapcsolókaroknak köszönhető.

BMW Curved Display kijelző és M-specifikus Light Bar, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, műszerfal

BMW Curved Display kijelző és M-specifikus Light Bar.

A BMW Curved Display kijelzőn – amely egy 12,3" méretű, érintőfunkciós műszeregységből, valamint egy 14,9" méretű központi kijelzőből áll – egyetlen pillantással áttekinthető minden fontos információ. A belső díszítőelem alatt végigfutó új Light Bar prizma struktúrájával és exkluzív M-specifikus stílusával ejt ámulatba.

6 ülés, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, belső tér

6 üléses kialakítás.

A BMW X7 M60i alapfelszereltségként hétüléses. A hatüléses kivitel opcionálisan rendelhető. Esetében a második sort két, külön-külön mozgatható és állítható ülés alkotja, aminek köszönhetően a hátul helyet foglalók nagyobb kényelemben utazhatnak.

BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, a belső dizájnt bemutató videó

AZ ÚJ BMW X7 M60i xDRIVE BELSŐ DIZÁJNJA.

AZ ÚJ BMW X7 M60i xDRIVE BELSŐ DIZÁJNJA.

BMW X7 M60i xDRIVE: MŰSZERFAL ÉS TECHNOLÓGIÁK.

M-SPECIFIKUS MŰSZEREK, INTUITÍV VEZÉRLÉSI KONCEPCIÓ, DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK ÉS INTELLIGENS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK A BMW X7 M60i xDRIVE MODELLBEN.

BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, műszerfal, a háttérben hegyvidéki táj
Műszerfal, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, közelről

Műszerfal.

Az M-specifikus műszeregység és az M logóval ellátott Light Bar gondoskodnak arról, hogy Ön exkluzív, modern és digitalizált felhasználói élménnyel kísérve jusson hozzá minden fontos információhoz.

BMW Live Cockpit Professional, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, közelről

BMW Live Cockpit Professional.

Egyszerűbb navigálás és fokozott biztonság. A BMW Live Cockpit Professional a színes BMW Head-Up kijelzővel toldja meg a BMW Live Cockpit Plus tartalmát. A kijelző közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti az információkat. Azt, hogy ezek melyek legyenek, szabadon választhatja ki. A BMW Head-Up kijelzőről tehát jól értelmezhetően, a figyelem útról való elvonása nélkül olvashatók le a tájékoztatások.

BMW iDrive, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, műszerfal

8.5 verziószámú BMW operációs rendszer

A 8.5 verziószámú BMW operációs rendszer jóvoltából Ön intuitívabb módon működtetheti az infotainment rendszert, valamint a korábbiaknál több digitális tartalomhoz férhet hozzá.

BMW ConnectedDrive frissítések, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, belső tér

BMW ConnectedDrive frissítések.

Mindig naprakészen: a BMW ConnectedDrive frissítések szolgáltatás folyamatosan hozzáférést biztosít az Ön számára az új BMW X7 M60i xDrive járművéhez újonnan megjelent funkciókhoz, amelyeket kényelmesen, az éteren keresztül telepíthet – akkor, amikor szüksége van azokra.

Okostelefon-integráció, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, belső tér

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay, illetve az Android Auto segítségével teremt vezeték nélküli kapcsolatot az Ön okostelefonja és a jármű között. Ily módon Ön kényelmesen, a központi kijelzőn keresztül használhatja a fedélzeten a készülék számos funkcióját és applikációját.

Komfort bejutás, BMW X7 M60i xDrive, okostelefon-használat egy BMW előtt

Komfort bejutás.

A Komfort bejutás rendszer segítségével a jármű ajtói, valamint csomagtértetője az autókulcs használata nélkül nyithatók. A jármű megközelítése során, még az ajtózárak automatikus kireteszelése előtt kigyúlnak az üdvözlőfények. Mindemellett az okostelefonon – amennyiben az kompatibilis – létrehozhatja a BMW Digitális kulcsot, de az autóba való bejutáshoz és a motor beindításához használhatja a kulcskártyát is.

Driving Assistant Professional, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, belső tér

Driving Assistant Professional.

Egy valódi mindentudó: a Driving Assistant Professional amellett, hogy tartja a kívánt sebességet és követési távolságot, a kormányzásba való beavatkozással a sávjában tartja a BMW-jét. Mindezzel – különösen hosszabb utakon – terhet vesz le az Ön válláról. A felszereltség más funkciói segítenek az ütközések, valamint a gyorshajtás elkerülésében.

Parkolóasszisztens, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, belső tér

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a parkolást és a szűk helyeken való manőverezést. A Tolatókamera, a távolságérzékelő szenzorok és a vészfékező funkció segít megakadályozni a parkolási sérülések bekövetkezését. Mindemellett a BMW-je felismeri az alkalmas parkolóhelyeket, amint elhalad azok mellett – ha pedig kívánja, az autó automatikusan elvégzi a parkolási manővert. Praktikus: a Tolatási asszisztens egyebek mellett a szűk sikátorokban nyújt hasznos támogatást Önnek.

BMW Drive Recorder, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, belső tér

BMW Drive Recorder.

A BMW Drive Recorder segítségével Ön videóra veheti a jármű környezetében zajló történéseket, majd visszajátszhatja a felvételt a központi kijelzőn, illetve az USB-csatlakozáson keresztül bármely más eszközén. A videofelvételekkel együtt az olyan fontos járműinformációk, mint a sebesség és a GPS-pozíció is rögzítésre kerülnek. A BMW Drive Recordernek két alfunkciója van – az egyik az Event Recorder, a másik a Crash Recorder.

A BMW X7 M60i xDRIVE MŰSZAKI ADATAI.

BMW X7 M60i xDrive.

Teljesítmény, kW (LE):

530 (390)[1]

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

4,7

Fogyasztás, l/100 km (kombinált):

12,9–12,1

CO2-kibocsátás, g/km (kombinált):

273–293

BMW X7 M60i, G07 LCI, a műszaki adatokat tartalmazó ábra

EREDETI BMW TARTOZÉKOK AZ ÚJ BMW X7 M60i xDRIVE MODELLHEZ.

Az eredeti BMW tartozékok segítségével Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét: a választékot alkotó termékek minőségüket, dizájnjukat és tulajdonságaikat illetően tökéletesen méltók a BMW X7 M60i xDrive színvonalához.

21" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 752, Jet fekete, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, közelről

21" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 752, Jet fekete, TPMS szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet részeként.

21" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 752, Jet fekete. Defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt, 9,5J x 21 méretű keréktárcsákat tartalmazó, TPMS szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet részeként. Hólánc felszerelésére nem alkalmas.

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, közelről

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 520 literes befogadóképességű tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez, BMW X7 M60i xDrive, G07 LCI, közelről

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

Az alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltségbe tartozó adapterhez pattintható ruhaakasztó az autón kívül is használható.

Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X7 M60i xDrive modellel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel.

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.

 • *Kiegészítő felszereltség

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp