BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, 2020, Zafírfekete metál, rézsútos elölnézet
M235i xDrive Gran Coupé
Shop The Look
Fogyasztás, kombinált7,1-7,8 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzin

BMW M235i xDrive Gran Coupé

BMW M
Fogyasztás, kombinált7,1-7,8 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzin
BMW M235i xDrive Gran Coupé

A BMW M235i xDrive Gran Coupé extrovertált atletikussága bármelyik perspektívából szembeszökő – köszönhetően az izmos vállvonalnak, a finoman lefelé ívelő tetőnek és az erőt sugárzó farnak. A tökéletesen összehangolt menetdinamikai komponensek, valamint az extrém erős motor jóvoltából a csúcsatléta szegmensének mértékadója. A belső térben a főszerepet az exkluzív M felszereltségek, valamint az olyan élvonalbeli technológiák játsszák, mint BMW Intelligent Personal Assistant hangvezérlési asszisztens. Irány az új célok felé – amelyeknek kiválasztásánál csak a képzelet szabhat határt.

Bővebben

A BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ KÜLSŐ ÉS BELSŐ DIZÁJNJA.

Belül sportos, kívül atletikus: a BMW M235i xDrive Gran Coupé minden egyes részletével büszkén hirdeti kompromisszumokat nem ismerő dinamizmusát. A különleges kifejező erő nem kis részben az M Aerodinamikai csomagnak, valamint az exkluzív Cerium szürke elemeknek köszönhető. A sportkupé izmos formája és kontúrjai által meghatározott összképet az olyan egyedi részletek teszik teljessé, mint a hálómintás betéttel ellátott BMW vesék, a lekerekített téglalap alakú kipufogóvégek vagy éppen az M hátsó légterelő. A belső térben az M sportülésekhez és az M pedálokhoz hasonló elemek teremtik meg az eszményi légkört a teljesítmény élvezetéhez.
Hálómintás BMW vesék, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, Zafírfekete metál, közelről

Hálómintás BMW vesék.

A teljes egészében Cerium szürkére fényezett BMW vesék betétjeit részletgazdag dizájnnal rendelkező, hálómintás rácsozat alkotja. Az autóversenyzés világát idéző rácsstruktúra mélységi hatással, valamint komoly ranggal ruházza fel az orr-részt, emellett a még a részletekben is a magas minőségre, valamint a dinamizmusra való törekvést fejezi ki.
M Aerodinamikai csomag, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, Zafírfekete metál, elölnézet

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag, amely az M-specifikus első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalszoknyákat foglalja magában, a dinamikus vezetés iránti vágyat fejezi ki, kihangsúlyozva ezzel a jármű atletikus karakterét. A jármű kiviteli színére fényezett borításokat Dark Shadow színű betétek teszik még látványosabbá. A BMW M235i modell esetében az említett betétek magasfényű fekete kivitelűek.
M hátsó légterelő, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, Zafírfekete metál, hátulnézet

M hátsó légterelő.

Az M hátsó légterelő kiemeli a jármű atletikus sziluettjét és jelentősen csökkenti a nemkívánatos felhajtóerőt. Azzal, hogy leszorító erőt termel a hátsó tengely számára, a légterelő fokozza a menetstabilitást.
M-specifikus kipufogórendszer, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, Zafírfekete metál, hátulnézet

M-specifikus kipufogórendszer.

Minimális ellennyomásával az M-specifikus kipufogórendszer – amelyhez a bal és a jobb oldalon is tartozik kipufogóvég – hozzájárul ahhoz, hogy a motor előállíthassa letaglózó erejét. A kipufogórendszer által kibocsájtott, a beépített kipufogószelep-mechanizmus jóvoltából szabályozható tónusú hangzás kihangsúlyozza a jármű sportosságát. A lekerekített téglalap alakú, Cerium szürke kipufogóvégek pedig látványos részletekkel gazdagítják az autó összképét.
M sportülések, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, belső tér

M sportülések.

A vezető és az első utas integrált fejtámlával ellátott M sportülései kitűnő oldaltartást biztosítanak mély ülőlapjukkal és magasított oldalpárnáikkal.

M biztonsági övek, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, belső tér

M biztonsági övek.

Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek – amelyek kifinomult, a klasszikus M-színekben pompázó varrással ellátottak – a belső tér kitűnő minőségét és sportos atmoszféráját hangsúlyozzák ki.
M bőrkormány, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, műszerfal

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
'Illuminated Brooklyn' belső díszítőelemek, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, belső tér

'Illuminated Brooklyn' belső díszítőelemek.

A műszerfalon és az ajtóborításokon látható 'Triangle' kiemeléssel ellátott 'Iluminated Brooklyn' belső díszítőelemek magas minőségérzettel társuló progresszív atmoszférát kölcsönöznek a belső térnek. A diszkrét háttérvilágítású díszítőelemek derengő mintázata vonzó, egyszersmind kellemes hangulatot teremt a járműben.

A BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ MENETDINAMIKAI JELLEMZŐI.

M Sport kormányművével, 8 fokozatú Steptronic sebességváltójával és M Sport futóművével a BMW M235i xDrive Gran Coupé a szegmensében magabiztosan uralja a gyorsítósávot. Mindezzel, valamint erős és kimagaslóan hatékony TwinPower Turbo 4 hengeres soros benzinmotorjával a jármű messze kiemelkedik a tömegből és mindenütt egyedülálló magabiztossággal ajándékozza meg a vezetőjét.
M Sport futómű, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

M Sport futómű.

Az M Sport futómű nagyjából tíz milliméterrel viszi közelebb a karosszériát az úthoz. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású lengéscsillapítókkal, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindez együtt azt eredményezi, hogy a futómű még több visszajelzést ad az útról, kifejezetten sportos vezetési stílust lehetővé téve.
M Sport fék, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, Zafírfekete metál

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez M logóval ellátott, elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amely komponensek egyedülálló lassítási képességekkel ruházzák fel a járművet.
M TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

BMW M235i xDrive.

Egy igazi erőművész: a BMW M235i M TwinPower Turbo 4 hengeres soros benzinmotorja különösen nagy teljesítményt állít elő az új dugattyúknak, a nagyobb turbófeltöltőnek, a beszívott levegő optimalizált becsatornázásának, a nagy teljesítményű hűtőrendszernek, valamint a szelepvezérelt M kipufogórendszernek köszönhetően.

M Sport kormánymű, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, műszerfal

M Sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott M Sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, valamint gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A felszereltség jóvoltából az Ön járműve még pontosabban lesz irányítható, emellett annak menettulajdonságai – különösen kanyargós utakon – még dinamikusabbá válnak.
M Performance csomag, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, Zafírfekete metál, rézsútos oldalnézet

M PERFORMANCE CSOMAG.

Az M Performance csomag még tovább növeli a járműben lakozó sportos potenciált, egyszersmind gondoskodik a maximális erejű gyorsításról. A csomaggal együtt járó tömegcsökkenés jól érzékelhetően fokozza a dinamizmust. A jellegzetes, egyedi, fekete dizájnelemek, valamint a 18" méretű, kovácsolt, könnyített M keréktárcsák kívülről is jól láthatóvá teszik az M Performance csomag jelenlétét.

A BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI ÉS KÉNYELMI FUNKCIÓI.

A BMW M235i xDrive Gran Coupé legapróbb részletéből is a műszaki progresszivitás sugárzik. Az olyan innovatív vezetőt segítő rendszerek, mint a Tolatási asszisztens hasznos támogatást nyújtanak Önnek mindennapi utazásai során, a BMW Intelligent Personal Assistant pedig új szintre emeli a vezető és a jármű közötti kommunikációt. Ott van továbbá a BMW Digitális kulcs, amely azáltal fokozza a kényelmet, hogy az ajtók az okostelefon segítségével nyithatók és zárhatók.
Driving Assistant biztonsági csomag, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, belső tér

Driving Assistant.

A Driving Assistant biztonsági csomag a kameraalapú, fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, az előzési tilalomra való figyelmeztetés és Sebességhatár-kijelzés funkcióval ellátott Sebességhatár-asszisztenst, valamint a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert foglalja magában. A radaralapú felszereltség a fentiek mellett tartalmazza még a Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzést, a Sávváltásra figyelmeztető rendszert és a Ráfutásos ütközés veszélyére figyelmeztető jelzést is.
Parkolóasszisztens, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, belső tér

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a járművel való parkolást. A Tolatókamera tisztább képet ad a jármű mögötti területről. Az Aktív parkolást segítő rendszer fokozott védelmet biztosít a parkolási sérülések ellen. A Parkolóasszisztens automatikusan állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve manőverezi ki a járművet az útpályával párhuzamos parkolóhelyekről. A Tolatási asszisztens például szűk sikátorokban való hátramenetnél nyújt hasznos támogatást az Ön számára.
Aktív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Aktív sebességtartó automatika.

A Stop&Go funkcióval ellátott Aktív sebességtartó automatika, amely a 30 és 160 km/óra közötti sebességtartományban önműködően tartja az előzetesen meghatározott követési távolságot az elöl haladó járműtől, araszoló forgalomban állóra fékezi, majd újra mozgásba hozza az autót. A Sebességkorlátozás-asszisztens lehetővé teszi a sebességhatár beemelését a sebességtartó automatikába. A fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre való figyelmeztetés az álló járművekre, a gyalogosokra és a kerékpárosokra reagál.
BMW Live Cockpit Professional, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, belső tér

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 10,25" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, belső tér

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, I’am hungry.”* Elég ennyit mondania, hogy a BMW Intelligent Personal Assistant megkeresse a legközelebbi éttermet és azonnal meg is tervezze az odáig vezető útvonalat. De a tudása messze nem merül ki ennyiben. A BMW Intelligent Personal Assistant a járműfunkciók megértésében is segítséget nyújt oly módon, hogy érthetően elmagyarázza azok működését. Mindennek eredményeként Ön egyszerűbben és intuitívabb módon használhatja a BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven nem érhető el.)

Távoli szoftverfrissítés, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, belső tér

Távoli szoftverfrissítés.

E szolgáltatás mindig naprakészen tartja az Ön BMW-jét. A Távoli szoftverfrissítések a My BMW appon keresztül vagy a járműben tölthetőek le. Ezután már következhet is a telepítés.

Okostelefon-integráció, BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

BMW 4 M modellek, G82, G22, Digitális kulcs

BMW Digitális kulcs.

A BMW Digitális kulcs autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját*. Az ajtó nyitásához egyszerűen csak tartsa oda a kilincshez az okostelefont, az autó beindításához pedig helyezze a készüléket az okostelefontartó tálcába. A Digitális kulcsot megoszthatja öt ismerősével, akiknek esetében például korlátozhatja a maximális sebességet – ami különösen ideális akkor, ha az illető friss jogosítvánnyal rendelkezik.

*A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található. A BMW Digitális kulcs használatához szükség van a Teleszerviz felszereltségre.

A BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ MŰSZAKI ADATAI.

BMW M235i xDrive.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
6.2-5.6 [6.2-5.6]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
142-128 [142-128]
Gyorsulás (0-100 km/h)
9,2
Legnagyobb sebesség
215
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, egy mozgó, Zafírfekete metálfényezésű autó rézsútos hátulnézetből

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉHOZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
  • Járműátvizsgálás
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben a BMW Service Inclusive ajánlatokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentről
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW M235i xDrive Gran Coupéval kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • A teljesítmény-, fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok az alapfelszereltséghez tartozó sebességváltóval ellátott járművekre vonatkoznak.

    [1] A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximálisan 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

    [2] Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.

    (3) Az EU saját tömeg az alapfelszereltségű járműre vonatkozik, az nem tartalmazza az extra felszereltségek tömegét. A saját tömeg 90%-ig töltött üzemanyagtartállyal, valamint egy 75 testtömegű vezetővel együtt értendő. A kiegészítő felszereltségek befolyásolhatják a jármű tömegét, terhelhetőségét, valamint a legnagyobb sebességét is, amennyiben a választott kiegészítő felszereltség(ek) hatással vannak a jármű aerodinamikai tulajdonságaira.