BMW 1, M135i xDrive (F40), egy városi környezetben haladó, Zafírfekete metál fényezésű autó
M135i xDrive
Shop The Look
Teljesítmény306 Le, 225 kW, 450 NM
Motor és hajtástípusBenzin

BMW M135i xDRIVE

BMW 1, M135i xDrive (F40), egy városi környezetben haladó, Zafírfekete metál fényezésű autó
Teljesítmény306 Le, 225 kW, 450 NM
Motor és hajtástípusBenzin
BMW M135i xDRIVE

A korábbiaknál is nagyobb teljesítményű, stílusosabb és még intenzívebb vezetési élményt nyújtó BMW M135i xDrive nem versenyzőnek született – hanem példaképnek. Az autó atletikus külső megjelenése érzékletesen fejezi ki mindezt az olyan jellegzetes részletek segítségével, mint az M135i xDrive-specifikus, hálómintás betéttel ellátott dupla vese, az M hátsó légterelő, illetve a két, 100 milliméter átmérőjű kipufogó. A BMW M135i xDrive menet közben is egy valódi etalon: az alapfelszereltséghez tartozó M Sport differenciálmű, BMW xDrive, Steptronic Sport sebességváltó és M Sport kormánymű kategóriaelső szintű agilitásról és kanyarvételi tulajdonságokról gondoskodnak. A magas fordulatszámokat is kedvelő M TwinPower Turbo 4 hengeres soros benzinmotor a teljesítmény és a dinamizmus új dimenziójába repítik a magabiztos BMW 1 M modellt.

 KÍVÜLRŐL IS LÁTHATÓ BELSŐ ERŐ.

A BMW M135i xDrive sportos és progresszív formatervét mintha szándékosan úgy alkották volna meg, hogy rekordidő alatt vonzza magára a csodáló tekinteteket. Az extrém módon egyedi, nagyméretű légbeömlő nyílásokkal ellátott orr-rész, a tekintélyt parancsoló, hálómintás betéttel rendelkező dupla vese, valamint az enyhén előredőlő LED-es Adaptív fényszórók tartósan mély benyomást keltenek a szemlélőben. A jármű atletikus karakterét hatásosan emelik ki a lenyűgöző, 19'' méretű könnyűfém keréktárcsák és a dinamizmust sugárzó kontúrok. A farrész látványát a széles, diffúzorhoz hasonló megjelenésű hátsó kötény, valamint a két nagy, 100 milliméter átmérőjű, Cerium szürke kipufogó uralja. A BMW M135i xDrive belső tere is hasonlóan gyorsan meggyőzi a szemlélőt: az M Sport ülések, a megvilágított belső díszítőelemek, valamint a nagyméretű Panoráma üvegtető rendkívül dinamikus, prémium szintű atmoszférát teremtenek.

Bővebben

DIZÁJN.

Kitűnő minőségű külső és belső felszereltségek a BMW M135i xDrive modellhez.

BMW M135i xDrive (F40), egy Cerium szürke hálómintás betéttel ellátott BMW vesével rendelkező, Zafírfekete metál fényezésű autó

Hálómintás BMW vesék.

A teljes egészében Cerium szürkére fényezett, hálómintás BMW vesék betétjeit részletgazdag dizájnnal rendelkező rácsozat alkotja. Az autóversenyzés világát idéző rácsstruktúra mélységi hatással, valamint komoly ranggal ruházza fel az orr-részt, emellett a még a részletekben is a magas minőségre, valamint a dinamizmusra való törekvést fejezi ki.
BMW M135i xDrive (F40), egy M Aerodinamikai csomaggal ellátott, Zafírfekete metálfényezésű autó hátulnézetből

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag, amely az M-specifikus első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalküszöböket foglalja magában, a dinamikus vezetés iránti vágyat fejezi ki, kihangsúlyozva ezzel a jármű atletikus karakterét. A felszereltségbe tartozó, a jármű kiviteli színére fényezett elemek magasfényű fekete betétekkel ellátottak.
BMW M135i xDrive (F40), egy M hátsó légterelővel ellátott, Zafírfekete metálfényezésű autó hátulnézetből

M hátsó légterelő.

Az M hátsó légterelő kiemeli a jármű atletikus sziluettjét és jelentősen csökkenti a nemkívánatos felhajtóerőt. Azzal, hogy leszorító erőt termel a hátsó tengely számára, a légterelő fokozza a menetstabilitást.
BMW M135i xDrive (F40), egy hátulnézetből látható, Zafírfekete metálfényezésű autó Cerium szürke bal és jobb oldali kipufogói

Kipufogók.

A BMW M135i xDrive kiváltsága: lekerekített trapéz formájú, Cerium szürke kipufogóborítások a bal és a jobb oldalon. A 100 milliméteres átmérőjű kipufogók vizuálisan is kihangsúlyozzák a BMW M135i xDrive sportosságát.
BMW M135i xDrive (F40), belső tér a vezető és az első utas M Sport üléseivel

M Sport ülések a vezető és az első utas számára.

Az integrált fejtámlával és mélyen lévő ülőlappal ellátott, magasított oldalpárnájú M sportülések még tökéletesebben támasztják meg a vezető és az első utas testét, ami különösen gyors fordulókban érezhető. Mindemellett Ön az ülést ideális módon igazíthatja a saját testalkatához az integrált háttámlaszélesség-állítás segítségével.
BMW M135i xDrive (F40), a belső tér az M biztonsági övekkel

M biztonsági övek.

Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek – amelyek kifinomult, a klasszikus M-színekben pompázó varrással ellátottak – a belső tér kitűnő minőségét és sportos atmoszféráját hangsúlyozzák ki.
BMW M135i xDrive (F40), műszerfal az M bőrkormánnyal

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete színű Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
BMW M135i xDrive (F40), belső tér az 'Illuminated Boston' belső díszítőelemekkel

’Illuminated Boston’ belső díszítőelemek.

A műszerfalon és az ajtóborításokon látható, hálómintás kiemeléssel ellátott 'Illuminated Boston' belső díszítőelemek az értékességgel párosuló progresszivitás auráját vonják a belső tér köré. A diszkrét háttérvilágítású díszítőelemek derengő mintázata vonzó, egyszersmind kellemes hangulatot teremt a járműben.
BMW M135i xDrive (F40), egy Misano kék metálfényezésű autó videón

DINAMIZMUS.

A BMW M135i xDrive dinamizmusát biztosító elemek.

A BMW M135i xDrive (F40) M TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotorja

A BMW M135i xDrive motorja.

Versenyzői szív, mint a vezetési élmény forrása: A BMW M135i xDrive M TwinPower Turbo 4 hengeres soros benzinmotorjának lehengerlő erejét az új dugattyúk, a nagyobb méretű turbófeltöltő, az optimalizált szívólevegő-becsatornázás, a nagy teljesítményű hűtőrendszer, valamint a csappantyúvezérelt M kipufogórendszer biztosítják.

BMW M135i xDrive (F40), Steptronic Sport sebességváltó

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW M135i xDrive (F40), M Sport futómű

M Sport futómű.

Az M Sport futómű nagyjából tíz milliméterrel viszi közelebb a karosszériát az úthoz. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású lengéscsillapítókkal, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindez együtt azt eredményezi, hogy a futómű még több visszajelzést ad az útról, kifejezetten sportos vezetési stílust lehetővé téve.
BMW M135i xDrive (F40), M Sport fék

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett, M logóval ellátott féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést szavatolnak.
BMW M135i xDrive (F40), egy M Performance csomaggal ellátott, Zafírfekete metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből

A BMW M135i xDRIVE M PERFORMANCE CSOMAGGAL.

Az M Performance csomag még tovább növeli a járműben lakozó sportos potenciált. Az alvázon és a belső térben található könnyített elemek, valamint a 18 méretű, kovácsolt, csökkentett tömegű keréktárcsák mind hozzájárulnak a még kirobbanóbb gyorsuláshoz és a dinamizmus jól érzékelhető fokozódásához. Az M Performance csomag olyan látványos, feketére fényezett elemei – például a tükörburkolatok, a hálómintás betéttel ellátott BMW vesék és a kipufogóborítások – pedig kívülről is láthatóvá teszik a megnövelt teljesítményt.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK.

A BMW M135i xDrive hálózati megoldásai és digitális szolgáltatásai.

A bármikor megszólítható digitális személyiségtől, a BMW Intelligent Personal Assistanttől a szabadon programozható BMW Live Cockpit Professionalen keresztül a Távoli szoftverfrissítésig: a legkorszerűbb hálózati technológiák és az innovatív digitális szolgáltatások a legjobb összeköttetésekkel és a legmagasabb szintű kényelemmel ajándékozzák meg Önt BMW M135i xDrive járművének fedélzetén.
BMW M135i xDrive (40), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional egy kitűnő minőségű kijelzőhálózat, amely egy nagy felbontású, érintéssel is vezérelhető, 10,25'' méretű központi kijelzőből és egy teljes egészében digitális, 10,25'' méretű műszeregységből áll. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is vezérelhető.
BMW M135i xDrive (F40), BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, I’m hungry.”* Elég ennyit mondania, és a BMW Intelligent Personal Assistant máris megkeresi a legközelebbi éttermet, egyúttal megtervezi az oda vezető útvonalat is. De a képességei messze nem merülnek ki ennyiben. A BMW Intelligent Personal Assistant a járműfunkciók kapcsán is segítséget nyújt Önnek például oly módon, hogy elmagyarázza azok működését. Mindennek köszönhetően egyszerűbben és intuitívabban használhatja BMW-jét.
 

*A szolgáltatás magyar nyelven nem érhető el.

BMW M135i xDrive (F40), Távoli szoftverfrissítés

Távoli szoftverfrissítés.

E szolgáltatás mindig naprakészen tartja az Ön BMW-jét. A Távoli szoftverfrissítések a My BMW appon keresztül vagy a járműben tölthetőek le. Ezután már következhet is a telepítés.

Vezeték nélküli mobiltelefontöltés a BMW M135i xDrive (F40) modellben

Vezeték nélküli mobiltelefontöltés.

A Vezeték nélküli mobiltelefontöltés felszereltség egy vezeték nélküli töltődokkolót és egy második mikrofont foglal magában, mely utóbbi még jobb minőségű kihangosítást biztosít az Ön, valamint az elöl ülő utas számára. A tetőantennához való csatlakozás javítja a vételi minőséget. A Bluetooth kapcsolaton keresztül egyidejűleg két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható.

A Bluetooth® szóvédjegy és a logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, amelyeket a BMW Group hivatalos engedéllyel használ.

BMW M135i xDrive (F40), Okostelefon-integráció

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

Távszolgáltatások a BMW M135i xDrive (F40) modellben

Távszolgáltatások.

Hol van a BMW-m? Nem felejtettem el bezárni? A Távszolgáltatások azonnal megmutatja Önnek, hogy hol állította le a BMW-jét, valamint azt is, hogy bezárta-e az autót. Mindemellett otthoni kanapéjának kényelméből vezérelheti BMW-jének klímaberendezését, illetve továbbíthatja az autóba a következő úti célt. A My BMW app jóvoltából pedig bárhonnan kényelmesen és biztonságosan férhet hozzá a járművéhez.

BMW M135i xDrive, (F40 MP), Digitális kulcs

BMW Digitális kulcs.

A BMW Digitális kulcs autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját*. Az ajtó nyitásához egyszerűen csak tartsa oda a kilincshez az okostelefont, a beindításhoz pedig helyezze a készüléket az okostelefontartó tálcába. A Digitális kulcsot megoszthatja öt ismerősével, akiknek esetében például korlátozhatja a maximális sebességet – ami különösen ideális abban az esetben, ha az illető friss jogosítvánnyal rendelkezik.
 

*A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található. A BMW Digitális kulcs használatához szükség van a Teleszerviz felszereltségre.

BMW M135i xDRIVE

Fogyasztás (kombinált l/100km)
6.4-5.7 [6.4-5.7]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
145-129 [145-129]
Gyorsulás (0-100 km/h)
8,9
Legnagyobb sebesség
213
BMW M135i xDrive (F40), Zafírfekete metál, műszaki adatok

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW M135i xDRIVE MODELLHEZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
  • Járműátvizsgálás
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben a BMW Service Inclusive ajánlatokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentről
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW M135i xDrive modellel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, lépjen érintkezésbe a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.
    A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.