BMW Z4 M40i, G29, 2022, Portimao kék
Z4 M40i
Shop The Look
Fogyasztás, kombinált7,9-8,1 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzin

BMW Z4 M40I

BMW M
Fogyasztás, kombinált7,9-8,1 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzin

BMW Z4 M40i ROADSTER.

Egy roadster, amely nem is lehetne ennél sportosabb. Fedezze fel a BMW Z4 M40i Roadstert.
 

  • Ikonikus dizájn az autóversenyzés által ihletett részletekkel fűszerezve
  • A 340 LE (250 kW) által biztosított kirobbanó dinamizmus és precíz kezelhetőség
  • M Aerodinamikai csomag a hatékonyság és a dinamizmus optimalizálása céljából

 

Bővebben

A BMW Z4 M40i ROADSTER KÜLSŐ DIZÁJNJA.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, Portimao kék, külső
BMW Z4 M40i, G29, 2022, Air Breather

Air Breather.

Az első kötényen lévő Air Curtain nyílásokkal együttműködve az elülső kerékjárati ívek mögött elhelyezett Air Breatherek jelentősen mérsékelik a kerekeknél jelentkező turbulencia erősségét azzal, hogy célzottan vezetik el a légáramlatokat. Mindez hozzájárul a jármű légellenállásának csökkentéséhez. Mindemellett pedig az Air Breatherek a jármű atletikus karakterét kiemelő díszítőelemekként is szolgálnak.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, M Aerodinamikai csomag

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely az M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalküszöböket, valamint a Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetétet foglalja magában – a jármű a színtiszta dinamizmust és sportosságot árasztja magából. Az említett elemek azon túl, hogy még határozottabb fellépésűvé teszik az autót, optimalizálják annak aerodinamikai tulajdonságait.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, trapéz alakú kipufogók

Trapéz alakú kipufogók.

A hátul, a jobb és a bal oldalon látható kerek, magasfényű króm borítású kipufogók még sportosabbá teszik a jármű megjelenését.

A BMW Z4 M40i ROADSTER BELSŐ DIZÁJNJA.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, M Sport ülések a vezető és az első utas számára

M Sport ülések a vezető és az első utas számára.

Az integrált fejtámlával és süllyesztett ülőlappal ellátott, magasított oldalpárnájú M Sport ülések még tökéletesebben támasztják meg a vezető és az első utas testét, ami különösen gyors fordulókban érezhető. Mindemellett a vezető-, valamint – felszereltségtől függően – az első utasülés az egyéni testalkathoz igazítható az állítható háttámlaszélesség segítségével.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott M bőrkormány sportos, háromküllős kialakítású. A fekete Walknappa bőrrel borított, kontúros hüvelykujjtámasszal ellátott karimával rendelkező kormány sportos, közvetlen kormányzási érzetet nyújt és ezzel dinamikus vezetési élményt biztosít.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer

harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer.

Az egyedülálló hangzásminőséget biztosító harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer egy 408 W teljesítményű digitális erősítővel, hét csatornával és tizenkét hangszóróval rendelkezik. A rendszer által kibocsájtott, kifinomult hangzás tökéletesen betölti az utasteret. A járműspecifikus, sebességfüggő hangzáskiegyenlítés precízen nyomja el a háttérből érkező menetzajokat.

A BMW Z4 M40i ROADSTER MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

A kor legmagasabb színvonalán álló műszaki tartalmának, alacsony súlypontjának és szisztematikus könnyűépítésének köszönhetően a BMW Z4 Roadster lenyűgöző teljesítményadatokkal büszkélkedhet.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Tekintélyt parancsoló erő, selymesen sima járás és bizsergetően izgalmas hangzás jellemzik a BMW TwinPower Turbo 3,0 literes, soros 6 hengeres benzinmotort.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, Adaptív M futómű

Adaptív M futómű.

A 10 milliméteres ültetéssel ellátott Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az útviszonyoknak és a vezetés körülményeinek megfelelően. A vezető az általa az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a felfüggesztés karakterisztikáját – amely a kényelmestől egészen a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, M Sport fékrendszer

M Sport fékrendszer.

Az M Sport fékrendszer felszereltséghez „M” felirattal ellátott, elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amely komponensek egyedülálló lassítási képességekkel ruházzák fel a járművet.

A BMW Z4 M40i ROADSTER DIGITÁLIS FUNKCIÓI.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, digitális technológiák
BMW Z4 M40i, G29, 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nemcsak hallgatja, amit mond, hanem együtt is gondolkodik Önnel. Kezelje intuitív módon járművének funkcióit a BMW Intelligent Personal Assistant funkción keresztül. Elvégre a személyi járműszakértőjéről van szó.

Bővebben
BMW Z4 M40i, G29, 2022, 7-es verziószámú BMW operációs rendszer

7-es verziószámú BMW operációs rendszer.

Az innovatív, 7-es verziószámú BMW operációs rendszer még egyszerűbbé és intuitívabbá teszi a jármű funkcióinak kezelését egyebek mellett a beszédhanggal kiadott utasítások, valamint az érintőképernyővel és az iDrive-val történő vezérlés révén. A cél érdekében a kontroller funkciói kibővültek. Az „Alkalmazások” menü például már közvetlenül választható ki vele.

Bővebben

A BMW Z4 M40i ROADSTER MŰSZAKI ADATAI.

BMW Z4 M40i Roadster.*

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

250 (340) / 5000 - 6500

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

4,5

Fogyasztás, l/100 km (kombinált):

7,9 - 8

CO2-kibocsátás, g/km (kombinált):

181 - 182

BMW Z4 M40i, G29, 2022, a műszaki adatokat tartalmazó ábra
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW Z4 M40i Roadsterhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.


Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.  

Bővebben

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp