BMW 1, F40, Misano kék metál, egy mozgó autó elölnézetből
Fogyasztás (kombinált)5,7-7,8 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW 1

Fogyasztás (kombinált)5,7-7,8 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

A BMW 1 egy születetett látványosság. Ezt igazolja az is, hogy egyedülálló dizájnjával és progresszív dizájnnyelvével az autó határozottan kitűnik az utca forgatagából. Markánsan egyedi karakterű a modern hangulatú belső tér is, amely prémium minőségével és extrovertált stílusával inspirál. A hatékony motorok, a BMW 1-sorozatban első ízben felbukkant elsőkerék-meghajtás, valamint a legmodernebb futóműtechnológiák dinamizmussal és agilitással teli vezetési élményt szavatolnak, az innovatív technológiák és vezetőt segítő rendszerek pedig gondoskodnak arról, hogy Ön mindig biztonságosan és kényelmesen érje el úti célját.

A BMW 1 SPORTOS KÜLSŐ ÉS BELSŐ DIZÁJNJA.

Megfellebbezhetetlen tekintély: a BMW 1 dizájnja erős benyomásokat kelt mind belül, mind kívül. A hatást eleve megalapozza a nagyméretű dupla vese és a széles első kötény által uralt orr-rész. Az összképet alapvetően határozzák meg a tetővonallal párhuzamosan a far felé futó, biztos kézzel megrajzolt vonalak is. A BMW 1 prémium karaktere a belső térben is maradéktalanul érvényesül. Itt az utasok a nagyvonalú térkínálat és a nyitottság atmoszférája által megteremtett jó közérzet előnyeit élvezhetik. A műszerfal ergonómiai szempontból optimalizált felszereltségeivel, valamint szisztematikus vezetőorientáltságával győz meg.

Bővebben

DIZÁJN.

Kitűnő minőségű külső és belső felszereltségek a BMW 1-hez.

Fedezze fel a BMW 1 Sport Line változatának sportos dizájnopcióit. A kitűnő minőségű külső és belső felszereltségek segítségével Ön teljes egészében a saját ízléséhez és igényeihez alakíthatja járművének külső megjelenését és belső terét.
BMW 1, F40, egy mozgó, Kristály fehér metálfényezésű Sport Line modell rézsútos oldalnézetből
BMW 1, F40, dupla vese

Dupla vese.

A közös, magasfényű króm keretbe foglalt vesékben magasfényű fekete függőleges rácselemek láthatók. A központi látványelemként szolgáló vesék elölnézetből hatásosan emelik a jármű tekintélyét és hívják fel a figyelmet a jármű általános magas esztétikai nívójára.
BMW 1, F40, tükörburkolatok

Fekete tükörburkolatok.

A tükörburkolatok a kiviteli szín helyett magasfényű feketék. A burkolatok vizuálisan emelik ki a jármű atletikus karakterét, egyszersmind látványosan egyéni megjelenést biztosítanak a számára.
BMW 1, F40, egy Sport Line modell M magasfényű Shadowline felszereltséggel

M magasfényű Shadowline.

Az M magasfényű Shadowline felszereltség számos magasfényű fekete elemet foglal magában. Utóbbiak közé tartoznak az ablakmélyedések és -keretek, az ablakvezető sínek, a B-oszlopok, valamint a tükörkeretek, -talpak, -élek és -háromszögek.
A BMW 1 kipufogóborításai, BMW 1, F40, Sport Line modell

Kipufogóvégek.

A látványos, 90 mm átmérőjű kipufogóvégek (a 3 hengeres motorral rendelkező járművek esetében egy a bal oldalon, a négyhengeres motorral ellátott modelleknél pedig egy a bal és egy a jobb oldalon) érzékletesen domborítják ki az autó sportos karakterét.
A BMW 1 műszerfala, F40, a Sport Line modell Sport bőrkormánnyal

Sport bőrkormány.

A háromküllős, fekete Sport bőrkormányon galvanizált díszítőelem látható. A vastag karima és a kontúros hüvelykujj-támaszok kivételesen kellemes, határozott fogást biztosítanak.
BMW 1, F40, 'Iluminated Berlin' belső díszítőelemek

'Illuminated Berlin' belső díszítőelemek.

A műszerfalon és az ajtóborításokon látható, „High Matt” kiemeléssel ellátott 'Illuminated Berlin' belső díszítőelemek az értékességgel párosuló progresszivitás auráját vonják a belső tér köré. A diszkrét háttérvilágítású díszítőelemek derengő mintázata vonzó, egyszersmind kellemes hangulatot teremt a járműben.
BMW 1, F40, a Sport Line modell Panoráma üvegtetővel

Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában a Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű friss levegőt enged az utastérbe. Amikor pedig zárva van, világos, fénnyel teli atmoszférát teremt belül. A teljesen automatikusan, egyetlen gombnyomásra nyíló és záródó, az autókulccsal is vezérelhető üvegtető toló és billenő funkcióval, napfényvédő rolóval és szélterelővel rendelkezik.
BMW 1, 128ti, F40, kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány

Kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M-logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete, vörös kontrasztvarrású Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.

DINAMIZMUS.

A BMW 1 hajtáslánca, futóműve és M Sport kormányműve.

Legyen szó az erőteljes gyorsulásról, az agilis viselkedésről vagy éppen a biztos úttartásról – a BMW 1 minden megtett kilométert emlékezetessé tesz hatékony motorjával, valamint a dinamizmus szolgálatába állított hajtásláncával és futóműkomponenseivel. Ismerkedjen meg néhány, a dinamizmus fokozására hivatott felszereltséggel és tervezze meg saját BMW 1 modelljét.
A BMW 1 (F40) M Sport kormányműve

M Sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott M Sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, valamint gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A felszereltség jóvoltából az Ön járműve még pontosabban lesz irányítható, emellett annak menettulajdonságai – különösen kanyargós utakon – még dinamikusabbá válnak.
BMW 1, F40, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW 1, F40, intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszere

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
BMW 1, F40, Adaptív futómű

Adaptív futómű.

Az Adaptív futómű segítségével a csillapítás karakterisztikája a vezetési helyzethez igazítható, aminek köszönhetően az egyedülálló menetkényelem és menetdinamikai tulajdonságok a lehető legmagasabb szintű biztonsággal párosulnak. A Driving Experience kapcsolóval Ön választhat az alapbeállításnak számító COMFORT mód, illetve a SPORT mód között.
BMW 1, F40, egy parkolóban álló, Misano kék metálfényezésű autó oldalnézetből

VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK.

A BMW 1 intelligens technológiái és vezetőt segítő rendszerei.

Működtesse a fedélzeti számítógépet gesztusvezérléssel, engedje, hogy autója automatikusan bemanőverezze magát a parkolóhelyre vagy tudakolja meg az intelligens hangasszisztensen keresztül, hogy hol van a legközelebbi benzinkút. A BMW 1 egy egész sor hasznos funkciót, digitális szolgáltatást és vezetőt segítő rendszert bocsájt az Ön rendelkezésére – a maximális kényelem és biztonság jegyében.
BMW 1, F40, a központi kijelző a Driving Assistant egyik vezetőt segítő rendszerének felületével

Driving Assistant.

A Driving Assistant biztonsági csomag a kameraalapú, fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, az előzési tilalomra való figyelmeztetés és sebességhatár-kijelzés funkcióval ellátott Sebességhatár-asszisztenst, valamint a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert foglalja magában. A radaralapú felszereltség a fentiek mellett tartalmazza még a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzést, a Sávváltásra figyelmeztető rendszert és a ráfutásos ütközés veszélyére figyelmeztető jelzést is.
BMW 1, F40, a praktikus Parkolóasszisztens parkolási segéd

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a járművel való parkolást. A Tolatókamera tisztább képet ad a jármű mögötti területről. Az Aktív parkolássegítő rendszer fokozott védelmet biztosít a parkolási sérülések ellen. A Parkolóasszisztens automatikusan állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve manőverezi ki a járművet az útpályával párhuzamos parkolóhelyekről. A Tolatási asszisztens például szűk sikátorokban való hátramenetnél nyújt hasznos támogatást az Ön számára.
A BMW 1 (F40) BMW gesztusvezérlés funkciója

BMW gesztusvezérlés.

A BMW gesztusvezérlés segítségével bizonyos funkciók meghatározott kézmozdulatokkal irányíthatók. Egyes műveletek elvégzéséhez a rendszer felismeri a gesztusokat – például a bejövő hívás elutasítását vagy fogadását jelző legyintést, illetve rámutatást. A hangerő a mutatóujj köröző mozdulataival szabályozható.
BMW 1, F40, BMW Head-Up kijelző

BMW Head-Up kijelző.

A nagyméretű, teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, ily módon kizárólag a vezetésre lehet összpontosítani. A kijelzőn – a jármű felszereltségétől függően – olyan információk jelennek meg, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái.
A BMW 1 (F40) BMW Live Cockpit Professional kijelzőrendszere

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 10,25" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
A BMW 1 (F40) intelligens BMW Intelligent Personal Assisant hangvezérlési rendszere

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
A BMW 1 (F40) Távoli szoftverfrissítés funkciója

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
A BMW 1 Okostelefon-integráció funkciója

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció jóvoltából az Ön járműve vezeték nélküli kapcsolat által, az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül támogatja az okostelefonja és a járműve közötti összeköttetést. Mindennek köszönhetően a járművében is kényelmesen használhatja okostelefonjának megszokott funkcióit és applikációit.

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉG.

A BMW 1 egymástól markánsan eltérő modellváltozatai.

Luxury Line modell

 • 17" könnyűfém keréktárcsák, multiküllős 547; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • BMW Individual Exterieur Line alumínium (selyemfényű)
 • Sport bőrkormány
 • ‘Illuminated Berlin’ belső díszítőelemek; más típusú belső díszítőelemek is elérhetők
BMW 1, F40, egy Storm Bay metálfényezésű Luxury Line modell rézsútos oldalnézetből

Sport Line modell

 • 17" könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 549; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • M magasfényű Shadowline
 • Sportülések a vezető és az első utas számára szürke, opcionálisan narancs kiemeléssel ellátott Antracit színű, szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárptiok is elérhetők
 • Sport bőrkormány
BMW 1, F40, egy Kristály fehér metálfényezésű Sport Line modell rézsútos elölnézetből készült stúdiófotója

M Sport modell

 • 17" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 550 M, kétszínű; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • M Sport futómű M Sport kormányművel; más típusú futómű is elérhető
 • Sportülések a vezető és az első utas számára Trigon szövet/fekete Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M bőrkormány
BMW 1, F40, M Sport modell, Melbourne vörös metál, rézsútos oldalnézet
 • Luxury Line modell
 • Sport Line modell
 • M Sport modell

BMW 128ti.

A BMW 128ti dizájnja és menetdinamikai jellemzői.

A BMW 128ti modellt látványos megjelenése és műszaki részletei a sorozat kimagaslóan sportos reprezentánsává teszik. A látványos, modellspecifikus dizájnelemekhez méltó, BMW M TwinPower Turbo technológiával ellátott benzinmotor, valamint az első tengelyen elhelyezett differenciálzár a legmagasabb szintű menetdinamikai tulajdonságokkal ruházzák fel az autót.
BMW 1, 128ti, F40, „ti” feliratú fóliával ellátott oldalküszöb.

Oldalküszöb „ti” feliratú fóliával.

A „ti” feliratú fóliával ellátott oldalküszöb mesteri módon teszi még sportosabbá a jármű megjelenését.
BMW 128ti, F40, 18'' M könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 553 M, kétszínű, nagy sebességindexű gumiabroncsokkal

18'' M könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 553 M, kétszínű, nagy sebességindexű gumiabroncsokkal.

18" M könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 553 M, kétszínű, Orbit szürke, fényesre esztergált, 8J x 18, 225/40 R18 méretű, nagy sebességindexű gumiabroncsokkal.
BMW 128ti, F40, belső téri dizájnelemek

Belső téri dizájnelemek.

A belső tér markánsan sportos és elegáns atmoszférájú a 128ti-specifikus elemeknek köszönhetően. Ez utóbbiak közé tartoznak egyebek mellett a vörös kontrasztvarrású M bőrkormány, az exkluzív, vörös kiemeléssel ellátott sportülések, illetve a velük harmonizáló, vörös szegélyű lábszőnyegek, valamint a középső kartámaszon látható, hímzett „ti” logó.
BMW 1, F40, 128ti, 100% sDrive és önzáró differenciálmű

100% sDrive és önzáró differenciálmű.

A BMW 128ti alapfelszereltségéhez tartozó önzáró differenciálmű azzal, hogy a hajtási nyomatékot optimálisan osztja el az első kerekek között, még tökéletesebbé teszi a tapadást és a menetstabilitást kanyarokból való kigyorsítás és nagy sebességű kanyarvétel során, valamint olyankor, amikor a kerekek nem egyforma tulajdonságokkal rendelkező útfelületen futnak. Mindennek eredményeként az autót magabiztos és dinamikus menettulajdonságok jellemzik.
BMW 128ti, F40, BMW 128ti motor

BMW 128ti motor.

Versenyzői szív, mint a vezetési élmény forrása: A BMW 128ti TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotorjának lehengerlő erejét az új dugattyúk, a nagyobb méretű turbófeltöltő, az optimalizált szívólevegő-becsatornázás, valamint a csappantyúvezérelt kipufogórendszer biztosítják.
BMW 128ti, F40, M Sport futómű

M Sport futómű.

Az M Sport futómű nagyjából tíz milliméterrel ülteti le az autót. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb, 128ti-specifikus hangolású lengéscsillapítókkal, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindez együttesen azt eredményezi, hogy a futómű még több visszajelzést ad az útról, kifejezetten sportos vezetési stílust lehetővé téve ezzel.
BMW 128ti, F40, kormányzás

Kormányzás.

A 128ti-specifikus hangolású kormánymű közvetlen és agilis kormányzást tesz lehetővé. A felszereltség jóvoltából a jármű még pontosabban lesz irányítható, emellett annak menettulajdonságai még dinamikusabbá válnak, különösen kanyargós utakon.

A BMW 1 MŰSZAKI ADATAI.

BMW 128ti.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
6.6-5.7 [6.6-5.7]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
151-129 [151-129]
Gyorsulás (0-100 km/h)
8,9
Legnagyobb sebesség
213
Price from
$ 10,912,000
BMW 1, F40, egy mozgó, Misano kék metálfényezésű autó rézsútos hátulnézetből

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 1-HEZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben a BMW Service Inclusive ajánlatokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentről
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 1-sorozattal kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, lépjen érintkezésbe a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.
  A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.