SZÁGULDÓ SZERELEM.

Az új BMW 1-es sorozat.

SZÁGULDÓ SZERELEM.

Az új BMW 1-es sorozat.

SZÁGULDÓ SZERELEM.Az új BMW 1-es sorozat.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW M140i)

250

Fogyasztás, l/100 km, kombinált (BMW M140i)

7,8 [7,1]

CO2-kibocsátás, g/km, kombinált (BMW M140i)

179–163

Lenyűgöző, élményteli és azonnal felismerhető. Sportos dizájnjával, dinamikus menettulajdonságaival és tökéletes hálózati összeköttetéseivel az új városi hős viharos gyorsasággal ejti rabul a szíveket. Az autó azonban nemcsak az úton élénk és gyors léptű, hanem a világhálón is sebesen száguld, így minden kihívásnak képes megfelelni. Márpedig ez az, ami igazán számít.

TEKINTETMÁGNES.

TEKINTETMÁGNES.

Az új 1-es BMW dizájnját a legmegfelelőbb módon a következő jelzővel lehetne leírni: dinamikus. Az autó, amely bármely látószögből nézve ideális arányaival nyűgöz le, minden egyes részletével kifejezi kompromisszumokat nem ismerő sportosságát. Itt minden egy célt szolgál – és minden egy harmonikus egésszé áll össze. Függetlenül attól, hogy Ön melyik Line változatot vagy különleges kiadást választja.


BMW M140i 5 ajtós:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,8
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 179

„Az új színekkel, kárpitokkal és dekorációs lehetőségekkel az autó megőrizte markáns karakterét, ugyanakkor a vásárlók nagyobb választási szabadságot élvezhetnek.”
Martina Starke, a BMW Automobile Szín- és Anyagdizájn Részlegének vezetője

KALANDVADÁSZ.

KALANDVADÁSZ.

Színtiszta vezetési élmény az egyenesekben. Adrenalináradat a kanyarokban. A BMW-kre jellemző közvetlen kormányzás, a precízen hangolt felfüggesztés, valamint az optimális súlyelosztás izgalmasan agilissá teszik az autó viselkedését. Amennyiben pedig a soros 6 hengeres turbómotor dolgozik a nyúlánk motorháztető alatt, az új 1-es BMW-t olyan fokú dinamizmus jellemzi, ami egyedülálló a kompakt kategóriában. Röviden: ez az autó a sportosság megtestesítője.

A DIGITÁLIS KORSZAK GYERMEKE.

A DIGITÁLIS KORSZAK GYERMEKE.

Tapasztalja meg a zökkenőmentes hálózati kapcsolatok új dimenziójának előnyeit: az egyedülállóan intuitív vezérlési koncepció, az intelligens vezetőt segítő rendszerek, valamint a különleges, a kategóriában különlegességnek számító digitális szolgáltatások jelentősen hozzájárulnak a páratlan vezetési élményhez. Az alkalmazás pedig, amely összeköti egymással az Ön autóját és okostelefonját, merőben új távlatokat nyit a találkozók megszervezése, az üzleti kommunikáció és a szórakozás terén.

„Ügyfeleink saját maguk választhatják ki azt a vezérlési módot, amely a legkényelmesebb a számukra.”
Holger Hampf, a Felhasználói Élmény Megtervezéséért Felelős Részleg vezetője

ERŐJÁTÉK.

ERŐJÁTÉK.

A BMW M140i xDrive maga a formát öltött temperamentum. A nulláról százra való gyorsulásra vonatkozó adat igencsak sokatmondó: 4,4 másodperc. A pompás teljesítmény mögött a soros 6 hengeres, lenyűgöző 340 lóerőt előállító M Performance TwinTurbo benzinmotor áll. Az autó a korlátokat nem ismerő vezetési élmény érdekében számos, a nagy teljesítményre optimalizált komponenssel rendelkezik. Mindez nemcsak a pulzust emeli az egekbe, hanem a szájat is garantáltan mosolyra húzza.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

    A zárójelben szereplő értékek a hétfokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M duplakuplungos sebességváltóval felszerelt modellre vonatkoznak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, a Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern (Németország) postacímén keresztül megrendelhető, illetve a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.

    Az adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak és nem minősülnek ajánlattételnek, hanem kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják. Az üzemanyagok, illetve más energiahordozók előállítása és rendelkezésre bocsátása során keletkező CO2-kibocsátás mértéke nem kerül figyelembevételre a CO2-kibocsátás – 1999/94/EK irányelv szerinti – megállapításakor.