BMW Digital Display

BMW VISSZAHÍVÁSI INFORMÁCIÓ.

Az egyes szériákat érintő műszaki akciókat vagy visszahívásokat az olyan tervezési, illetve gyártási toleranciaátlépések teszik szükségessé, amelyek hatással lehetnek a jármű biztonságos működésére vagy minőségére. Természetesen felelősséget érzünk termékeink minőségéért és biztonságosságáért. Ennek jegyében tettük elérhetővé a kereső funkciót is, amelynek segítségével meggyőződhet arról, hogy vajon az Ön járműve is érintett-e ilyen akciókban. Amennyiben igen, BMW, illetve MINI márkakereskedője készséggel nyújt segítséget a további teendőkben. Az elvégzett beavatkozások díjmentesek az Ön számára.

Bővebben
BMW VISSZAHÍVÁSI INFORMÁCIÓ.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK.

Mi az az alvázszám?
Minden egyes járműnek megvan a saját azonosító száma, amely mindig 17 alfanumerikus (betűkből és számokból álló) karakterből áll.

 

Hol találom a 17 jegyű alvázszámot?
1. A járműben:

  • Műszerfal
  • Ajtókeret
  • Motortér
  • A pótkerék mélyedésében (amennyiben van ilyen az autóban)

2. A forgalmi engedélyben
3. A biztosítási szerződésen
4. A szervizszámlákon

Ki állja a szervizelési / javítási költségeket?
A műszaki akciók vagy a biztonsági okokból elrendelt visszahívások költségeit a BMW vállalja magára.

Bővebben

Amennyiben a járműve érintett valamilyen műszaki akcióban vagy visszahívásban, itt lehetősége van az online időpontegyeztetésre, illetve az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkaszerviz megkeresésére.


Amennyiben bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot hivatalos BMW márkaszervizével vagy a BMW ügyfélszolgálati központtal a +36 80 990 011-es telefonszámon.

Bővebben