ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A BMW-T VÁLASZTOTTA.

Ezúton szeretnénk az elsők között gratulálni vadonatúj BMW modelljéhez, valamint köszönteni Önt a BMW nem mindennapi világában!

Üdvözlőoldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk Önnek a BMW tulajdonosok számára elérhető különleges lehetőségeket, illetve segítsünk kihozni új modelljéből a maximumot. Amennyiben már regisztrált BMW Kártyaprogramunk exkluzív kártyájáért, hamarosan lehetősége lesz megtapasztalnia a klubtagság minden előnyét számos, prémium szolgáltatást nyújtó Partnerünknél a kártya kézhezvételét követően. Amennyiben még nem nyílt alkalma a regisztrációra, azt az alábbi gombra kattintva kezdheti meg.

Bővebben
ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN.KÖSZÖNJÜK, HOGY A BMW-T VÁLASZTOTTA.

25% KEDVEZMÉNY – AZ ÖN EXKLUZÍV ÜDVÖZLŐKEDVEZMÉNYE.

Fogadjon el tőlünk egy különleges Üdvözlőajándékot, melynek révén 25% kedvezménnyel* juthat hozzá az Ön által választott BMW Lifestyle termékhez. Csak mutassa fel Üdvözlőlevelét, melyet email-ben küldtünk Önnek, és emelje még magasabb szintre saját, vagy BMW-je alapesetben is különlegesen egyedi stílusát.

*Üdvözlőkedvezmény

A 25%-os kedvezmény legfeljebb bruttó 100.000 Ft értékű BMW Lifestyle termékeinkre váltható be, egyszeri vásárlás esetében, jelen Üdvözlőlevél bemutatásával, az autó vásárlásától számított 6 hónapon belül. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható, és más személy részére nem ruházható át. A kedvezményt abban a Márkakereskedésben válthatja be, melyben BMW modelljét vásárolta. További információkért keresse Márkaszervizét.

Bővebben

25% KEDVEZMÉNY – AZ ÖN EXKLUZÍV ÜDVÖZLŐKEDVEZMÉNYE.

Fogadjon el tőlünk egy különleges Üdvözlőajándékot, melynek révén 25% kedvezménnyel* juthat hozzá az Ön által választott BMW Lifestyle termékhez. Csak mutassa fel Üdvözlőlevelét, melyet email-ben küldtünk Önnek, és emelje még magasabb szintre saját, vagy BMW-je alapesetben is különlegesen egyedi stílusát.

FOLYAMATOS ÖSSZEKÖTTETÉSBEN. Az új My BMW app.

AZ ÖN VILÁGA. My BMW.

A My BMW app egy univerzális összekötő kapocs, amelynek köszönhetően akkor is közel lehet a járművéhez, amikor távol van attól. A tisztán átlátható struktúrájú, három fülbe rendezett app az események középpontjába helyezi Önt azzal, hogy mindent nagyon gyorsan elérhet. A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében a My BMW app modern dizájnjához intuitív kezelhetőség társul, így az alkalmazás ideális társa lesz minden, a mobilitással összefüggő dologban. A tenyerében mindig, mindenhol.
További információk a My BMW appról

Jármű.

Távoli hozzáférés a jármű olyan funkcióihoz, mint a klimatizálás és az ajtók nyitása/zárása, ezen kívül a programozott töltés, szoftverfrissítés, szervizigény-információk és időpontkérés – minden van itt, amit csak kívánhat. A My BMW app „Jármű” füléből megtudhatja, hogy milyen teendők vannak az autóval kapcsolatban – és természetesen arról is értesül, ha MINDEN RENDBEN van.

Térkép.

A My BMW app minden részletre kiterjedő útvonaltervezési funkciójának köszönhetően a navigáció egyszerűbb már nem is lehetne – de hatékonyabb és kényelmesebb sem. Az egyéb appok – például a Google Maps és az Apple Térképek – információinak zökkenőmentes integrálása további könnyebbséget jelent az Ön számára utazás közben.

Profil.

A „Profil” szekcióban minden Önről szól – elvégre az élmény egyénre szabott. Végezze hát el a beállításokat, hogy minden úgy működjön, ahogyan szeretné.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK, ALKATRÉSZEK ÉS LIFESTYLE TERMÉKEK.

Fedezze fel a BMW teljes univerzumát – és meglátja majd, hogy az élményteli mobilitás nem korlátozódik a fedélzetre.

Eredeti BMW tartozékok és szállítási megoldások

Az Ön stílusában – járt és járatlan utakon.
Ha az innovatív ötletek, valamint az izgalmasan vonzó dizájn és az egyedülálló funkcionalitás találkozását tapasztalja, biztos lehet abban, hogy egy eredeti BMW megoldást lát.
Bővebben

Eredeti ápolási termékek

Tartsa autóját ragyogó formában – az eredeti BMW ápolási termékekkel.
Az eredeti BMW ápolási termékeket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy azok megfeleljenek a BMW által alkalmazott kitűnő minőségű fényezések, bőrkárpitok és egyéb anyagok támasztotta igényeknek.
Bővebben

Komplett kerékkészletek

Vezetési élmény minden kanyarban.
Tegye egyedivé BMW-je karakterét az eredeti BMW komplett kerékkészletekkel.
Bővebben

Gumiabroncs-biztosítás

Felhőtlen vezetési élmény.
Minden eredeti BMW komplett kerékkészlet mellé jár Önnek a BMW gumiabroncs-biztosítás.
Bővebben

Eredeti alkatrészek

Őrizze meg maradéktalanul autója karakterét az eredeti BMW alkatrészek segítségével.
Az eredeti BMW alkatrészek bizonyítottan kitűnő minősége és tökéletes konstrukciója sokévnyi kutatás-fejlesztés eredménye.
Bővebben

Lifestyle termékek

Élet és stílus
Nem csak a volán mögött számíthat élményekre: a BMW Lifestyle kollekciók választékában számtalan, az exkluzív életstílushoz való terméket talál.
Bővebben

MEGFELELŐ GONDOSKODÁS. BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

Önnek nyilván csak a legjobb elég jó – ezért is választotta a BMW-t. A BMW szervizszolgáltatásoknak köszönhetően pedig eltöltheti a megnyugtató tudat, hogy BMW-je csakis prémium szintű karbantartásban részesül.

My BMW Service.

Good service begins online.
Smart and innovative, the digital service offerings from My BMW Service make your everyday life easier and support you individually and at any time.
Get the details

BMW Service Inclusive

Az előre gondolkodóknak.
Egyszeri díjfizetés ellenében az Ön autója minden szervizszolgáltatást és karbantartást megkap a választott szerződéses időtartamon, illetve futásteljesítményen belül.
Bővebben

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

Mindig kéznél a segítség.
A nagyobb problémákat jobb megelőzni. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment kompetens szakemberei mindig elérhetők telefonon – a nap 24 órájában, az év 365 napján.
Bővebben

BMW Baleseti forróvonal

Van úgy az életben, hogy nem mennek simán a dolgok
BMW Baleseti forróvonal Magyarországon: +36-1-814-9505
Bővebben

Jótállás

Gondoskodunk, tehát vagyunk. BMW jótállás.
Maximális bizalommal tekintünk saját munkánk precizitására és minőségére. Ennek megfelelően rendkívül előnyös jótállási feltételeket kínálunk járműveinkhez csakúgy, mint az eredeti BMW alkatrészekhez.
Bővebben

Teleszerviz

Az ember feje legyen ötlettár. Inkább, mint határidőnapló.
Tudta, hogy a BMW-je számon tartja azt, hogy mire van szüksége – nagy terhet levéve ezzel az Ön válláról?
Bővebben