BMW 3 BMW 4 modellek cégeknek most akár 3,75%-os kamattal.

BMW 5 & BMW X5 LÍZINGAJÁNLATOK

CÉGEKNEK MOST AKÁR 3,33%-OS KAMATTAL.*

BMW 5 & BMW X5 LÍZINGAJÁNLATOKCÉGEKNEK MOST AKÁR 3,33%-OS KAMATTAL.*

A BMW modelljei nemcsak élménnyé teszik a vezetést, de egyúttal karakteres megjelenést is biztosítanak. A BMW Prémium Üzleti Finanszírozással mindez több méretkategóriában és mindenféle hajtástípussal elérhető azon vállalkozók és cégvezetők számára, akik mindig a legjobbra törekednek.

Bővebben

BMW i LÍZINGKALKULÁCIÓ

BMW i Lízingkalkulációk

Az alábbi táblázat bemutat néhány finanszírozási kondíciót különböző futamidő – önerő - maradványérték kombináció mellett.

Bővebb információkért kérjük forduljon a promócióban résztvevő Márkakereskedéseink egyikéhez!

*A képek illusztrációk. BMW 5 átlagfogyasztás: 5,1-6,4 l/100 km; CO₂-kibocsátás: 131-147 g/km. BMW X5 átlagfogyasztás: 7,1-12,5 l/100 km; CO2-kibocsátás: 187-283 g/km. BMW i4 átlagfogyasztás: 0 l/100 km; Átlagos villamosenergia-fogyasztás: 15,8 – 22,5 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km; BMW i5 Limousine átlagfogyasztás: 0 l/100 km; Átlagos villamosenergia-fogyasztás: 16,0 – 20,5 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km; BMW i5 Touring átlagfogyasztás: 0 l/100 km; Átlagos villamosenergia-fogyasztás: 16,5 – 20,8 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km; BMW i7 Limousine átlagfogyasztás: 0 l/100 km; Átlagos villamosenergia-fogyasztás: 18,5 – 23,7 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km; BMW iX1 átlagfogyasztás: 0 l/100 km; Átlagos villamosenergia-fogyasztás: 15,4 – 18,1 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km; BMW iX2 átlagfogyasztás: 0 l/100 km; Átlagos villamosenergia-fogyasztás: 15,3 – 17,7 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km; BMW iX3 átlagfogyasztás: 0 l/100 km; Átlagos villamosenergia-fogyasztás: 17,6 – 18,0 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km; BMW iX átlagfogyasztás: 0 l/100 km; Átlagos villamosenergia-fogyasztás: 19,4 – 24,7 kWh/100km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km. A meghirdetett kedvezményes finanszírozás fix kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akciós finanszírozás a BMW 5 Limousine, BMW 5 Touring, BMW X5, BMW X7, BMW i4, i5 Limousine, BMW i5 Touring, BMW i7, BMW iX1, BMW iX2, BMW iX3, BMW iX modellcsalád minden motorváltozatára érvényes, amennyiben azok konfigurációja megfelel az elvárt 10%-os opcióaránynak (azaz a megrendelt opciós felszereltség értéke eléri a modell alapárának 10%-át).  Érvényes 2024.04. 01-től 2024.06.30-ig történő megrendelésre valamelyik, az akcióban résztvevő márkakereskedésnél. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljeskörű. Részletes tájékoztatásért forduljon a promócióban résztvevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • * A WLTP mérési eljárás alapján megállapított érték

  **Piacspecifikus ajánlat az EU területén a hivatalos BMW márkakereskedői hálózatból megvásárolt új járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatán belül

  ***A Németországban, Kínában, Japánban és az USA-ban élő ügyfelek várhatóan 2021 végén aktiválhatják személyi eSIM-kártyájukat a résztvevő szolgáltatókon keresztül
  A 100 km megtételéhez elegendő áram vételezésének időtartama a villamosenergia-fogyasztás alapján került kiszámításra. Az értékek megállapításának alapját kezdeti 23 Celsius fokos akkumulátor-, illetve környezeti hőmérséklet képezi kikapcsolt kiegészítő energiafogyasztók (pl. ülésfűtés, kijelzők és klímaberendezés) mellett. A valóságos fogyasztási értékek eltérhetnek az itt feltüntetettektől (a vezetési profil, valamint a klimatikus és környezeti viszonyok függvényében). A fogyasztási adatok a legoptimálisabb WLTP szcenárión alapulnak.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp. weboldalt.