BMW 3 5 év/100 000 km szerviz ajándékba és kedvezményes M Sport csomag

5 ÉV/100 000 KM SZERVIZ AJÁNDÉKBA ÉS M SPORT CSOMAG 500 000 FT KEDVEZMÉNNYEL

BMW 3 ÉS BMW 3 PLUG-IN HIBRID

5 ÉV/100 000 KM SZERVIZ AJÁNDÉKBA ÉS M SPORT CSOMAG 500 000 FT KEDVEZMÉNNYELBMW 3 ÉS BMW 3 PLUG-IN HIBRID

Válasszon és rendeljen most a BMW 3-as sorozat modelljei közül, ugyanis 5 év/100 000 km érvényességű BMW Service Inclusive szolgáltatást adunk ajándékba, az autója megjelenését még izgalmasabbá tevő M Sport csomag pedig bruttó 500 000 Ft kedvezménnyel lehet az Öné.

Az ajánlat a 2023. szeptember 30-ig leadott megrendeléssel megrendelt bármely (beleértve a plug-in hibrid) motorizációjú, új BMW 3 Limousine és Touring modellre vonatkozik, a minimálisan elvárt 10% opciótartalom megléte esetén, új rendelésre és a fenti opciókkal rendelkező készletautóra is. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért érdeklődjön márkakereskedésünknél.

Bővebben

BMW 3-AS SOROZAT

A BMW 3-as sorozat egyedülálló dinamizmust és sokoldalú, modern technológiákat alkalmazó vezetőtámogatást kínál újszerű, sportos dizájnba öltöztetve.

 •  M Sport futómű feszesebb rugókkal, valamint a közvetlenebb és agilisabb menettulajdonságok érdekében módosított csillapítással
 • Tolatási asszisztens és további, intelligens vezetőt segítő rendszerek a minden körülmények között optimális menetkényelemért
 • Vezetőorientált műszerfal és innovatív, érintésalapú vezérlési koncepció BMW Curved Display kijelzővel
BMW 3-as sorozat
BMW Curved Display

Modern műszerfal.

A gombok és kapcsolók nagy részétől megszabadított műszerfal a letisztultság és a modernség mintaképe. A karcsú, keret nélküli, érintőfunkciós BMW Curved Display kijelző – amely szinte lebegni látszik a műszerfal felett – modernné és kényelmessé teszi a járműfunkciók működtetését.
Sebességváltó kar

A középkonzol az új sebességváltó karral.

A középkonzol jóvoltából a vezető sportosan elszigetelve érezheti magát a volán mögött. Remekül kézre esik számára a tiszta elrendezésű vezérlőpanel, amely az érintésérzékeny felülettel ellátott iDrive kontrollernek is helyet ad. A sebességfokozat kiválasztása a mai időknek megfelelően automatikusan történik. A modern megjelenésű belső tér rendkívül rendezett benyomást kelt.

BMW Charging 3-as sorozat

BMW Charging.

A BMW Charging testreszabott töltési megoldásokat kínál az Ön hibrid hajtáslánccal ellátott BMW 3 Touringjához. A széria töltőkábel (Mode 2) mellett az autóhoz jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), illetve Ön megkapja a BMW Charging kártyát is, amelynek birtokában vonzó feltételekkel veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat.

M SPORT CSOMAG

BMW 3 M Sport csomag

Az M Sport csomagba tartozó felszereltségek további sportos vonásokkal gazdagítják a járművet. Amellett, hogy számos részletével még atletikusabb megjelenésűvé teszi a jármű külső megjelenését és belső terét, az M Sport csomag gondoskodik a vezetési élmény fokozásáról is. Az M Sport futómű és az M Aerodinamikai csomag jelentős mértékben optimalizálják a jármű menetdinamikai tulajdonságait.

 • M Sport futómű
 • Sportülések a vezető és az első utas számára
 • M Alumínium Rhombicle antracit belső díszítőelemek
 • Alcantara/műbőr kombináció Fekete/kék kontrasztvarrással
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 848 M, kétszínű,
 • M bőrkormány
 • M antracit tetőkárpit
 • M Aerodinamikai csomag

BMW SERVICE INCLUSIVE

BMW Service inclusive ajánlat

A BMW Service Inclusive az Ön új autójának esetében – a hajtáslánc típusától függően – az alábbi karbantartási munkálatokat foglalja magában:

 • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
 • Motorolaj-szerviz, ideértve az utántöltést is
 • Légszűrőszerviz 
 • Mikroszűrő-szerviz 
 • Üzemanyagszűrő-szerviz
 • Gyújtógyertya-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
 • Az akkumulátor feltöltése 75–80%-os szintre (az elektromos járművek esetében)

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • * A WLTP mérési eljárás alapján megállapított érték

  **Piacspecifikus ajánlat az EU területén a hivatalos BMW márkakereskedői hálózatból megvásárolt új járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatán belül

  ***A Németországban, Kínában, Japánban és az USA-ban élő ügyfelek várhatóan 2021 végén aktiválhatják személyi eSIM-kártyájukat a résztvevő szolgáltatókon keresztül
  A 100 km megtételéhez elegendő áram vételezésének időtartama a villamosenergia-fogyasztás alapján került kiszámításra. Az értékek megállapításának alapját kezdeti 23 Celsius fokos akkumulátor-, illetve környezeti hőmérséklet képezi kikapcsolt kiegészítő energiafogyasztók (pl. ülésfűtés, kijelzők és klímaberendezés) mellett. A valóságos fogyasztási értékek eltérhetnek az itt feltüntetettektől (a vezetési profil, valamint a klimatikus és környezeti viszonyok függvényében). A fogyasztási adatok a legoptimálisabb WLTP szcenárión alapulnak.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp. weboldalt.