BMW Pémium Selection

BMW PREMIUM SELECTION.

MINŐSÍTETT HASZNÁLT AUTÓK.

BMW PREMIUM SELECTION.MINŐSÍTETT HASZNÁLT AUTÓK.

FEDEZZE FEL A BMW PREMIUM SELECTION KÍNÁLATÁT.

A minőséget nem csak ígérjük – hiszen az számunkra alapelv. Választékunkat kizárólag olyan járművek alkotják, amelyek tanúsítottan megfelelnek az általunk pontosan meghatározott termékkövetelményeknek.

Ön jól dönt, ha használt BMW-jét a BMW Premium Selection minősített járművei által alkotott kínálatából vásárolja meg. Azért mondjuk ezt, mert az Ön által választott jármű sikeresen átment a minden részletre kiterjedő 360°-os átvizsgáláson, mielőtt megkapta a BMW Premium Selection minősítést. A tanúsított minőség mellett a BMW használt autók számos további előnyt is biztosítanak az Ön számára. A vásárlást követően pedig számos exkluzív BMW szolgáltatást vehet igénybe.

A BMW Premium Selection járművek kizárólag a BMW Premium Selection partnereknél vásárolhatók meg, így mindig maximálisan jó minőséget szavatolunk Önnek. Jöjjön el és győződjön meg minderről a saját szemével is.

Bővebben

A JÖVŐ PRÓBÁJÁT KIÁLLÓ ELŐNYÖK.

24 hónapos BMW Premium Selection jótállás.

24 months’ warranty

Egy autó, amelyben megbízhat: azzal, hogy járművét a BMW Premium Selection választékából vásárolta meg, Ön automatikusan 24 hónapos jótállást kap az összes mechanikus és elektronikai alkatrészre. Fedezze fel a soha véget nem érő vezetési élményt a BMW Premium Selection járművek és a hozzájuk járó hosszú távú jótállás segítségével.

360°-os járműátvizsgálás.

360° vehicle check

A BMW Premium Selection járművek kizárólag a BMW Premium Selection partnereknél vásárolhatók meg. Minden egyes, a BMW Premium Selection választékába tartozó jármű sikeresen átment szigorú (optikai, műszaki, belső és külső) átvizsgálási procedúránkon és 100%-ban megfelel a pontosan meghatározott termékkövetelményeknek.

Lízing- és finanszírozási ajánlatok.

Leasing and financing offer

Kérjük, hogy a vonzó lízing- vagy finanszírozási ajánlatok tárgyában vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi BMW Premium Selection partnerrel.

Igazolt járműtörténet.

Verified vehicle history

Amikor Ön használt BMW-t keres, mindent tudni szeretne például arról, hogy kik és hányan voltak az előző tulajdonosok, hogy milyen ügyfélszolgálati háttér jár az autóhoz, hogy a járművet érte-e baleset, illetve, hogy a javítások miként történtek meg. Pontosan ezért a BMW-től származó összes minősített használt jármű teljes, igazolt, az Ön BMW Premium Selection partnere által leellenőrzött történettel rendelkezik.

SZÁLLJON BE ÚJ HASZNÁLT BMW-JÉBE.

Ön bármikor kipróbálhatja új BMW Premium Selection járművét.

Válassza ki most az igényeinek megfelelő járművet. Profitáljon az általunk biztosított különleges előnyökből. Mindehhez csak annyit kell tennie, hogy közvetlenül felveszi a kapcsolatot BMW Premium Selection partnerével vagy a jelen weboldalon felfedezi vonzó feltételek mellett kínált, rendszeresen felbukkanó új modelljeinket.

Válassza ki az egyéni igényeinek leginkább megfelelő autót folyamatosan frissülő ajánlatainkból és tapasztalja meg a BMW Premium Selection segítségével a soha véget nem érő vezetési élményt. Íme, az első számú választás, ha használt BMW-t keres.

Bővebben