Egy nő és egy férfi utazik a BMW Service megoldások jóvoltából kipihenten egy BMW-ben

„KI TÖRŐDIK A SZÁMOMRA FONTOS DOLGOKKAL?”

BMW Service megoldások.

„KI TÖRŐDIK A SZÁMOMRA FONTOS DOLGOKKAL?”BMW Service megoldások.

BMW SERVICE MEGOLDÁSOK. PRÉMIUM SZOLGÁLATÁSOK A VEZETŐ ÉS A BMW SZÁMÁRA.

Ön és a BMW-je elválaszthatatlanok egymástól. Azért pedig, hogy ez hosszú ideig így is maradjon, a BMW Service számos prémium szintű megoldást kínál a BMW Service Inclusive, a BMW Value Service és a BMW meghosszabbított jótállás keretein belül minden BMW modellhez – és ahhoz a sok-sok felhőtlen kilométerhez, amelyek Ön előtt állnak.

Bővebben

SZOLGÁLTATÁSUNK: A GONDTALANSÁG.

Az eredeti BMW alkatrészeknek, a precizitásnak, és a hosszú évek tapasztalatának köszönhetően garantálni tudjuk, hogy BMW-je még sokáig valódi BMW marad. Ezen felül folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy azok még kényelmesebbek és átláthatóbbak legyenek az Ön számára. Fedezze fel innovatív megoldásainkat, amelyek tökéletesen illeszkednek digitális életstílusába – nagyobb rugalmasságot biztosítva Önnek.

 • BMW Smart Video Communication

  A BMW Smart Video Communication, az innovatív videotelefon-rendszer segítségével Ön egyszerűen, szakembereink válla mögül nézve követheti végig a szervizfolyamatokat. Amíg autója szervizmunkálatait végezzük, egy, a munkálatok közben készült videót osztunk meg Önnel e-mailben vagy sms-ben. A tartózkodási helyétől függetlenül Ön bármikor láthatja, autója milyen szerviz és karbantartási munkálatokat igényelt. A szolgáltatás során részletes ajánlatot küldünk a javasolt munkálatok listájával, amit megbeszélhet szervizszakértőnkkel, vagy akár egy gombnyomással el is fogadhatja.

 • BMW Connected App

  A BMW Connected Drive App segítségével Ön mindig kapcsolatban lesz BMW-jével, még akkor is, ha épp nem vezeti. Az applikáció a forgalmat figyelembe véve tervezi meg az Ön útját, és figyelmezteti, hogy megfelelő időben induljon el, segítséget nyújt meghibásodás esetén, emlékezteti a szerviz esedékességére és számos további segítséget nyújt Önnek.

„TÁMOGAT A TERVEIMBEN. ÉS BIZTOSÍTJA A NYUGALMAMAT.”

BMW műhelyszolgáltatások.

Minden ember más. Mint ahogy minden BMW is más. Azok az utazások és történések pedig, amelyeket Ön a BMW-jével átél, egyediek. Ugyanilyen személyre szabottak a BMW műhelyszolgáltatások, amelyek első osztályú ajánlatokat kínálnak a jármű szervizeléséhez és karbantartásához – átlátható költségek mellett. Az igen magas minőségi követelmények és a BMW márkaszervizek szakembereinek alapos szakértelme innovatív műhelytechnológiákkal, valamint eredeti BBMW alkatrészekkel találkozik, ami gondoskodik arról, hogy BMW-je összetéveszthetetlen jelenség maradjon. Egyszerűen csak válassza ki azt a szervizcsomagot, amely a leginkább megfelel a szükségleteinek – és bizalommal tekintsen mindenre, ami Ön és a BMW-je előtt áll.

Bővebben

4 JÓ ÉRV A BMW SZOLGÁLTATÁSOK MELLETT

 • 01 Gondtalan és biztonságos
 • 02 Exkluzív, prémium szintű szolgáltatás: nyugodt szervizlátogatás számos kényelmi extrával
 • 03 Éppen olyan egyedi, mint Ön: egyedi szolgáltatások és vonzó ajánlatok az Ön és a BMW-je igényeihez szabottan
 • 04 Garantált szakértelem: BMW szervizspecialisták, eredeti BMW alkatrészek és rendkívül magas minőségi követelmények
A BMW Service videó fut egy okostelefonon egy BMW előtt

BMW SERVICE VIDEÓ.

Egy kép néha többet mond ezer szónál.

BMW SERVICE VIDEÓ.

Egy kép néha többet mond ezer szónál.

ISMERJE MEG BMW-JÉT MÉG JOBBAN.

A BMW Service videó segítségével Ön otthonának kényelméből nézheti végig járművének átvizsgálását. Miután leadta BMW-jét a márkaszervizben, üzenetben kap egy, az autójának átvizsgálásáról készített videót, egy állapotleírást, valamint egy részletes költségkalkulációt. Amint megrendeli az Ön által jóváhagyott javításokat, a BMW márkaszerviz haladéktalanul hozzálát a munkálatokhoz. Ily módon a lehető legrövidebb időn belül ülhet vissza BMW-jébe.

Bővebben
 • A BMW Service Video – 5 lépésben

  1. Szervizlátogatás: egyeztessen szervizidőpontot (amihez az online szervizidőpont-egyeztetést is használhatja), majd adja le nálunk autóját

  3. Értesítés: egy SMS-t vagy egy e-mailt kap a dedikált szervizportálra vezető linkkel

  4. BMW Service videó: tekintse meg az átvizsgálásról készült videót, valamint járművének részletes műszakiállapot-felmérését. A színkódok alapján tájékozódhat arról, hogy az egyes javítások mennyire sürgősek, valamint megismerheti a javítások költségvonzatát is.

  5. Megrendelés: Ön eldönti, hogy mely javítások elvégzésére tart igényt, majd jóváhagyja azok költségét

Egy apa és a fia néz be rajongva egy BMW oldalablakán

„RAJTAM MÚLIK, HOGY MILYEN MEGLEPETÉSEK ÉRNEK.”

Az a meglepetés, hogy nincs meglepetés. A BMW Value Service jóvoltából.

„RAJTAM MÚLIK, HOGY MILYEN MEGLEPETÉSEK ÉRNEK.”

Az a meglepetés, hogy nincs meglepetés. A BMW Value Service jóvoltából.

ÉRTÉKTARTÁS PLUSZ VEZETÉSI ÉLMÉNY: BMW VALUE SERVICE.

Önök együtt oly sok kilométert megtettek már. Számtalan kalandot éltek át, amelyek mind közös történetük egy-egy fejezetét jelentik. Egy történet íródik, amelynek még messze a vége. Hiszen ott a BMW Value Service minden, a jármű szervizelését és karbantartását érintő szolgáltatásának megannyi előnyével. Amennyiben a jövőben még sok csodás utat akar bejárni úgy, hogy pontosan tudja, mire számíthat, vonzó és átlátható, all-in inclusive áron kínált, prémium szintű szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe, amely tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Bővebben
 • Az előnyök áttekintése
  • Az egyedi igényekhez és az adott BMW modellhez szabott.
  • Prémium szolgáltatások, amely az olaj- és mikroszűrőcserén, valamint a fékszervizen túl még sok mindent felölelnek.
  • Vonzó és átlátható csomagárak eredeti BMW alkatrészekkel.
  • További olyan előnyök, mint autómosás, reptéri szolgáltatás vagy cserejármű biztosítása.
BMW olajszerviz, BMW márkaszerviz

OLAJSZERVIZ

BMW féktárcsák és fékbetétek, BMW márkaszerviz

FÉKTÁRCSÁK ÉS FÉKBETÉTEK

BMW átvizsgálás a BMW márkaszervizben

ÁTVIZSGÁLÁS

BMW akkumulátorcsere szolgáltatás a BMW márkaszervizben

AKKUMULÁTORCSERE

BMW Service Inclusive, egy BMW-t vezető férfi néz át a szélvédőn

„SZÁMOMRA A LEGÉRTÉKESEBB TARTOZÉK A SZERVIZ.”

Azoknak, akik az életre akarnak összpontosítani. BMW Service Inclusive.

„SZÁMOMRA A LEGÉRTÉKESEBB TARTOZÉK A SZERVIZ.”

Azoknak, akik az életre akarnak összpontosítani. BMW Service Inclusive.

A FELHŐTLEN GONDTALANSÁG NAGYSZERŰ ÉRZÉSE.

Csak hagyja a dolgokat haladni a maguk útján és koncentráljon arra, ami igazán számít – a vezetés élményére. A BMW Service Inclusive jóvoltából biztosított a gondtalanság. Mindez ezért lehetséges, mert az Ön által fizetett egyszeri díjban – a szerződésben foglalt időtartamon belül – minden szerviz és karbantartás költsége benne foglaltatik. Ily módon tehát BMW-je mindig garantáltan jó kezekbe kerül valamely résztvevő BMW Szervizpartnernél, bárhol a világon.

Bővebben
 • Az előnyök áttekintése
  • Vonzó, költségtakarékosabb megoldás az egyenként igénybe vett szolgáltatásokhoz képest.
  • Teljes mértékig kordában tartott költségek és átláthatóság.
  • A jótállási periódus az egyéni választásnak megfelelően 3 és 6 év vagy 40 000 és 120 000 kilométer* között lehet.
  • A csomagban foglalt szolgáltatások száma megnövelhető, valamint az időtartam és a futásteljesítmény 10 évre és 200 000 kilométerre bővíthető ki a szerződés lejárta utáni 9 hónapon belül.
  • A BMW szakértelmével rendelkező és eredeti BMW alkatrészeket felhasználó szervizspecialisták.
  • Magas eladási ár a következő tulajdonosra automatikusan átszálló jogosultságnak köszönhetően: az Ön BMW-jével kapcsolatos szervizinformációk bármelyik BMW Szervizpartnernél lekérdezhetők a KeyReader segítségével.    

     
      *A szerződéses időtartam/futásteljesítmény az első forgalomba helyezés időpontjától számítódik.

AZOKNAK, AKIKNEK CSAK A MINDEN AZ ELÉG: SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Jó, jobb, legjobb: a BMW Service Inclusive Plus megvásárlásával Ön jogosulttá válik a választott csomagban foglalt szolgáltatások, valamint a kopó alkatrészekkel összefüggő javítások térítésmentes igénybevételére. Az egyszeri ár természetesen tartalmazza a felhasznált eredeti BMW alkatrészek – köztük a motorolaj – költségét is.

A szolgáltatásokat akár most, közvetlenül is előjegyeztetheti a BMW ConnectedDrive portálon:

Bővebben
BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* A BMW Service Inclusive Plus ajánlatok kizárólag közvetlenül az új jármű megvásárlásakor érhetők el.

Bővebben

Válassza még tökéletesebb nyugalmat, a még nagyobb biztonságot és a még több szolgáltatást. A BMW Service Inclusive csomag az alábbi karbantartásokat/szervizeket foglalja magában: motorolajszerviz, járműátvizsgálás a BMW szervizprotokolljának megfelelően, légszűrőszerviz, üzemanyagszűrő-szerviz (dízelmotorok esetében), mikroszűrőszerviz, gyújtógyertya-szerviz (benzinmotorok esetében) és fékfolyadék-szerviz. A BMW Service Inclusive Plus* további előnyöket kínál: a szolgáltatáscsomag tartalmazza a kopó alkatrészekhez kötődő elsőfék-szervizt (a fékbetétek és/vagy a féktárcsák cseréje kopás esetén), a hátsófék-szervizt (a fékbetétek és/vagy a féktárcsák cseréje kopás esetén), a kuplungcserét (amennyiben szükséges) és az ablaktörlőlapátok cseréjét (amennyiben szükséges, max. évente egy alkalommal a szerződéses időtartamon belül).

* A BMW Service Inclusive Plus ajánlatok kizárólag közvetlenül az új jármű megvásárlásakor érhetők el.

Bővebben