„KI TÖRŐDIK A SZÁMOMRA FONTOS DOLGOKKAL?”

BMW Service megoldások.

„KI TÖRŐDIK A SZÁMOMRA FONTOS DOLGOKKAL?”

BMW Service megoldások.

„KI TÖRŐDIK A SZÁMOMRA FONTOS DOLGOKKAL?”BMW Service megoldások.

BMW SERVICE MEGOLDÁSOK. PRÉMIUM SZOLGÁLATÁSOK MINDEN VEZETŐ ÉS MINDEN BMW SZÁMÁRA.

Ön és a BMW-je elválaszthatatlanok egymástól. Azért pedig, hogy ez hosszú ideig így is maradjon, a BMW Service számos prémium szintű megoldást kínál a BMW Service Inclusive, a BMW Value Service és a BMW meghosszabbított jótállás keretein belül minden BMW modellhez – és ahhoz a sok-sok felhőtlen kilométerhez, amelyek Ön előtt állnak.

Bővebben

SZOLGÁLTATÁSUNK: A GONDTALANSÁG.

Az eredeti BMW alkatrészeknek, a precizitásnak, és a hosszú évek tapasztalatának köszönhetően garantálni tudjuk, hogy BMW-je még sokáig valódi BMW marad. Ezen felül folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy azok még kényelmesebbek és átláthatóbbak legyenek az Ön számára. Fedezze fel innovatív megoldásainkat, amelyek tökéletesen illeszkednek digitális életstílusába – nagyobb rugalmasságot biztosítva Önnek.

 • BMW Smart Video Communication

  A BMW Smart Video Communication, az innovatív videotelefon-rendszer segítségével Ön egyszerűen, szakembereink válla mögül nézve követheti végig a szervizfolyamatokat. Amíg autója szervizmunkálatait végezzük, egy, a munkálatok közben készült videót osztunk meg Önnel e-mailben vagy sms-ben. A tartózkodási helyétől függetlenül Ön bármikor láthatja, autója milyen szerviz és karbantartási munkálatokat igényelt. A szolgáltatás során részletes ajánlatot küldünk a javasolt munkálatok listájával, amit megbeszélhet szervizszakértőnkkel, vagy akár egy gombnyomással el is fogadhatja.

 • BMW Connected App

  A BMW Connected Drive App segítségével Ön mindig kapcsolatban lesz BMW-jével, még akkor is, ha épp nem vezeti. Az applikáció a forgalmat figyelembe véve tervezi meg az Ön útját, és figyelmezteti, hogy megfelelő időben induljon el, segítséget nyújt meghibásodás esetén, emlékezteti a szerviz esedékességére és számos további segítséget nyújt Önnek.

„TÁMOGAT A TERVEIMBEN. ÉS BIZTOSÍTJA A NYUGALMAMAT.”

BMW műhelyszolgáltatások.

Minden ember más. Mint ahogy minden BMW is más. Azok az utazások és történések pedig, amelyeket Ön a BMW-jével átél, egyediek. Ugyanilyen személyre szabottak a BMW műhelyszolgáltatások, amelyek első osztályú ajánlatokat kínálnak a jármű szervizeléséhez és karbantartásához – átlátható költségek mellett. Az igen magas minőségi követelmények és a BMW márkaszervizek szakembereinek alapos szakértelme innovatív műhelytechnológiákkal, valamint eredeti BBMW alkatrészekkel találkozik, ami gondoskodik arról, hogy BMW-je összetéveszthetetlen jelenség maradjon. Egyszerűen csak válassza ki azt a szervizcsomagot, amely a leginkább megfelel a szükségleteinek – és bizalommal tekintsen mindenre, ami Ön és a BMW-je előtt áll.

Bővebben

4 JÓ ÉRV A BMW SZOLGÁLTATÁSOK MELLETT

 • 01 Gondtalan és biztonságos
 • 02 Exkluzív, prémium szintű szolgáltatás: nyugodt szervizlátogatás számos kényelmi extrával
 • 03 Éppen olyan egyedi, mint Ön: egyedi szolgáltatások és vonzó ajánlatok az Ön és a BMW-je igényeihez szabottan
 • 04 Garantált szakértelem: BMW szervizspecialisták, eredeti BMW alkatrészek és rendkívül magas minőségi követelmények

„HOGY MILYEN MEGLEPETÉSEK ÉRNEK AZ ÉLETBEN, AZ RAJTAM MÚLIK.”

Az a meglepetés, hogy nincs meglepetés. A BMW Value Service jóvoltából.

„HOGY MILYEN MEGLEPETÉSEK ÉRNEK AZ ÉLETBEN, AZ RAJTAM MÚLIK.”

Az a meglepetés, hogy nincs meglepetés. A BMW Value Service jóvoltából.

ÉRTÉKTARTÁS PLUSZ VEZETÉSI ÉLMÉNY: BMW VALUE SERVICE.

Önök együtt oly sok kilométert megtettek már. Számtalan kalandot éltek át, amelyek mind közös történetük egy-egy fejezetét jelentik. Egy történet íródik, amelynek még messze a vége. Hiszen ott a BMW Value Service minden, a jármű szervizelését és karbantartását érintő szolgáltatásának megannyi előnyével. Amennyiben a jövőben még sok csodás utat akar bejárni úgy, hogy pontosan tudja, mire számíthat, vonzó és átlátható, all-in inclusive áron kínált, prémium szintű szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe, amely tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Bővebben
 • Az előnyök áttekintése
  • Az egyedi igényekhez és az adott BMW modellhez szabott.
  • Prémium szolgáltatások, amely az olaj- és mikroszűrőcserén, valamint a fékszervizen túl még sok mindent felölelnek.
  • Vonzó és átlátható csomagárak eredeti BMW alkatrészekkel.
  • További olyan előnyök, mint autómosás, reptéri szolgáltatás vagy cserejármű biztosítása.

OLAJSZER-VÍZ.

FÉKTÁRCSÁK ÉS -BETÉTEK.

ÁTVIZGÁ-LÁS.

AKKUMULÁ-TORCSERE.

„SZÁMOMRA A LEGÉRTÉKESEBB TARTOZÉK A SZERVIZ.”

Azoknak, akik az életre akarnak összpontosítani. BMW Service Inclusive.

„SZÁMOMRA A LEGÉRTÉKESEBB TARTOZÉK A SZERVIZ.”

Azoknak, akik az életre akarnak összpontosítani. BMW Service Inclusive.

A FELHŐTLEN GONDTALANSÁG NAGYSZERŰ ÉRZÉSE.

Csak hagyja a dolgokat haladni a maguk útján és koncentráljon arra, ami igazán számít – a vezetés élményére. A BMW Service Inclusive jóvoltából biztosított a gondtalanság. Mindez ezért lehetséges, mert az Ön által fizetett egyszeri díjban – a szerződésben foglalt időtartamon belül – minden szerviz és karbantartás költsége benne foglaltatik. Ily módon tehát BMW-je mindig garantáltan jó kezekbe kerül valamely résztvevő BMW Szervizpartnernél, bárhol a világon.

Bővebben
 • Az előnyök áttekintése
  • Vonzó, költségtakarékosabb megoldás az egyenként igénybe vett szolgáltatásokhoz képest.
  • Teljes mértékig kordában tartott költségek és átláthatóság.
  • A jótállási periódus az egyéni választásnak megfelelően 3 és 6 év vagy 40 000 és 120 000 kilométer* között lehet.
  • A csomagban foglalt szolgáltatások száma megnövelhető, valamint az időtartam és a futásteljesítmény 10 évre és 200 000 kilométerre bővíthető ki a szerződés lejárta utáni 9 hónapon belül.
  • A BMW szakértelmével rendelkező és eredeti BMW alkatrészeket felhasználó szervizspecialisták.
  • Magas eladási ár a következő tulajdonosra automatikusan átszálló jogosultságnak köszönhetően: az Ön BMW-jével kapcsolatos szervizinformációk bármelyik BMW Szervizpartnernél lekérdezhetők a KeyReader segítségével.    

     
      *A szerződéses időtartam/futásteljesítmény az első forgalomba helyezés időpontjától számítódik.

AZOKNAK, AKIKNEK CSAK A MINDEN AZ ELÉG: SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Jó, jobb, legjobb: a BMW Service Inclusive Plus megvásárlásával Ön jogosulttá válik a választott csomagban foglalt szolgáltatások, valamint a kopó alkatrészekkel összefüggő javítások térítésmentes igénybevételére. Az egyszeri ár természetesen tartalmazza a felhasznált eredeti BMW alkatrészek – köztük a motorolaj – költségét is.

A szolgáltatásokat akár most, közvetlenül is előjegyeztetheti a BMW ConnectedDrive portálon:

Bővebben

BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* A BMW Service Inclusive Plus ajánlatok kizárólag közvetlenül az új jármű megvásárlásakor érhetők el.

Bővebben

Válassza még tökéletesebb nyugalmat, a még nagyobb biztonságot és a még több szolgáltatást. A BMW Service Inclusive csomag az alábbi karbantartásokat/szervizeket foglalja magában: motorolajszerviz, járműátvizsgálás a BMW szervizprotokolljának megfelelően, légszűrőszerviz, üzemanyagszűrő-szerviz (dízelmotorok esetében), mikroszűrőszerviz, gyújtógyertya-szerviz (benzinmotorok esetében) és fékfolyadék-szerviz. A BMW Service Inclusive Plus* további előnyöket kínál: a szolgáltatáscsomag tartalmazza a kopó alkatrészekhez kötődő elsőfék-szervizt (a fékbetétek és/vagy a féktárcsák cseréje kopás esetén), a hátsófék-szervizt (a fékbetétek és/vagy a féktárcsák cseréje kopás esetén), a kuplungcserét (amennyiben szükséges) és az ablaktörlőlapátok cseréjét (amennyiben szükséges, max. évente egy alkalommal a szerződéses időtartamon belül).

* A BMW Service Inclusive Plus ajánlatok kizárólag közvetlenül az új jármű megvásárlásakor érhetők el.

Bővebben