BMW motorolaj, egy férfi és egy nő fekszik egy BMW motorháztetőjén

A VAKÁCIÓN SZERETÜNK JÓKAT HEVERÉSZNI. DE LEHETŐLEG NEM A LEROBBANT AUTÓNK MELLETT.

Legyen része kellemes úti élményekben. Az eredeti BMW motorolajok és olajszerviz segítségével.

Mindegy, hogy Ön miként szervezi az életét, BMW-je hűséges társként mindenhová elkíséri. Ez azonban nyomot hagy rajta. Óvja hát meg BMW-jét az eredeti BMW motorolaj használatával és élvezze ennek eredményeként az egyedülálló teljesítmény és a hosszú élettartam előnyeit. Biztosítsa autója motorjának még simább működését az eredeti BMW motorolajok alkalmazásával és az olajszerviz igénybevételével.

Bővebben
A VAKÁCIÓN SZERETÜNK JÓKAT HEVERÉSZNI. DE LEHETŐLEG NEM A LEROBBANT AUTÓNK MELLETT.Legyen része kellemes úti élményekben. Az eredeti BMW motorolajok és olajszerviz segítségével.
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo, SAE 0W-30

ONLINE SZERVIZIDŐPONT-EGYEZTETÉS.

Hivatalos BMW márkaszervizének munkatársai készséggel ajánlanak az Ön figyelmébe olyan termékeket és szolgáltatásokat, amelyeknek segítségével BMW-jének motorja kihozza magából a legjobbat és hosszú-hosszú ideig megőrzi tökéletes működőképességét. Az élet kellemes dolgaira pedig oly módon fordíthat még több időt, hogy igénybe veszi kényelmes online szervizidőpont-egyeztetési szolgáltatásunkat, amellyel időpontot foglalhat az Önhöz legközelebbi BMW márkaszerviznél.

EREDETI BMW MOTOROLAJ. TELJESÍTMÉNY. HATÉKONYSÁG. VÉDELEM.

A BMW TwinPower Turbo motorolajok – amelyek elősegítik a BMW motorok előnyös tulajdonságainak érvényesülését – nagyban hozzájárulnak a kimagasló hatékonysággal párosuló, példás teljesítményleadáshoz azáltal, hogy óvják a motort a kopástól és a korróziótól. Ily módon az olajok tisztán tartják a motort és növelik annak élettartamát. Az eredeti BMW TwinPower Turbo motorolajokkal tehát Ön a biztonság mellett teszi le a voksát. Az ezüst kategóriába sorolt ’Select’ motorolajok, az arany kategóriás ’Premium Efficiency’ motorolajok vagy éppen a vörös kategóriás ’BMW M Performance’ motorolajok – fedezze fel az Ön BMW-jéhez ideális eredeti BMW motorolajat és élvezze hosszú ideig a pompás teljesítményt.

Bővebben
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorolajok a fenntartható vezetési élményért: Ezek az olajok nemcsak a jó motorteljesítményről gondoskodnak, hanem a kritikus fontosságú alkatrészek tisztán tartásáról, valamint az erőforrás védelméről is.

Bővebben
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorolajok az egyedülálló teljesítményért. A mércét állító, „Gold” kategóriába tartozó olajok jelentősen hozzájárulnak az egyedülálló teljesítményhez, emellett azok kimagaslóan hatékonyan védik a motort. A címkéjükön „FE” (= fuel economy) olajok alkalmazása esetén az NEDC szerinti üzemanyag-fogyasztás alacsonyabb, mint a BMW Longlife-01 motorolajok használatakor.

Bővebben
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Adrenalinnal telítve: Az ’M TwinPower Turbo’ kategóriájú motorolajokat a nagy teljesítményű BMW M erőforrások által támasztott, speciális igényekhez fejlesztették ki, így azok kivételesen magas szintű csapágyvédelmet szavatolnak, valamint kimagasló teljesítmény jellemzi azokat – még extrém körülmények között is.

Bővebben

AZ EREDETI BMW MOTOROLAJOK 5 ELŐNYE.

 • 01 Hatásukra még tovább javul az üzemanyag-hatékonyság, amivel párhuzamosan mérséklődik a CO₂-kibocsátás.⁽¹⁾
 • 02 Megakadályozzák az üledékképződést és ezzel növelik a motor élettartamát.⁽²⁾
 • 03 Befogják a szennyeződésrészecskéket, megakadályozva ezzel a lerakódások kialakulását a motorban.
 • 04 Kevésbé hajlamosak a párolgásra, ami mérsékelt olajfogyasztáshoz, valamint ritkább utántöltési szükséglethez vezet.⁽³⁾
 • 05 Kimagaslóan jól tűrik az alacsony hőmérsékletet: a jóvoltukból még -40°C-on is példásak a hidegindítási jellemzők.
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo motorolaj

HOZZA KI A MOTORBÓL A LEGJOBBAT.

Eredeti BMW motorolaj és olajszerviz.

Az eredeti BMW motorolajok – amelyeknek minősége megfelel annak a magas szintnek, amelyet a BMW motorok igényelnek – tökéletesen kiaknázzák az erőforrások teljesítmény- és hatékonyságbeli potenciálját, illetve növelik azok élettartamát. Tegye tökéletessé BMW-je karbantartását az eredeti BMW motorolajok, valamint azon sokéves tapasztalat segítségével, amellyel szervizspecialistáink rendelkeznek.

Bővebben

HOZZA KI A MOTORBÓL A LEGJOBBAT.

Eredeti BMW motorolaj és olajszerviz.

(1) Igazolt üzemanyag-megtakarítás a BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 használata esetén; (i) a WLTP (Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás) szabvány alapján, a BMW Longlife-01 motorolajokhoz képest (egy BMW járművel tesztelve).

(2)
Az iparági szabványnak megfelelő iszapképződési tesztek alapján megállapítva.

(3)
Az iparági szabványnak megfelelő NOACK tesztek alapján megállapítva.

(4)
Minden 0W osztályú olajra vonatkozik. Az 5W osztályú olajok -35°C fokos hidegben is megfelelő kenést szavatolnak.

Bővebben
 • (1) Igazolt üzemanyag-megtakarítás a BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 használata esetén; (i) a WLTP (Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás) szabvány alapján, a BMW Longlife-01 motorolajokhoz képest (egy BMW járművel tesztelve).

  (2) Az iparági szabványnak megfelelő iszapképződési tesztek alapján megállapítva.

  (3) Az iparági szabványnak megfelelő NOACK tesztek alapján megállapítva.

  (4) Minden 0W osztályú olajra vonatkozik. Az 5W osztályú olajok -35°C fokos hidegben is megfelelő kenést szavatolnak.