VAKÁCIÓN MINDANNYIAN IMÁDUNK HEVERÉSZNI. DE NEM AZ ÚT MELLETT, MOTORHIBA MIATT.

Legyen része kellemes utazásban. Az eredeti BMW motorolaj és olajszerviz segítségével.

Függetlenül attól, hogy Ön miként szeretné megszervezni az életét, a BMW-re mindig és mindenhol számíthat. A hétköznapi élet pedig nyomokat hagy autóján. Óvja BMW-je épségét az eredeti BMW motorolajjal és élvezze az egyedülálló teljesítmény, valamint a hosszú élettartam előnyeit. Gondoskodjon hát arról, hogy BMW-jének motorja még selymesebben járjon az eredeti BMW motorolaj és olajszerviz jóvoltából.

Bővebben
VAKÁCIÓN MINDANNYIAN IMÁDUNK HEVERÉSZNI. DE NEM AZ ÚT MELLETT, MOTORHIBA MIATT.Legyen része kellemes utazásban. Az eredeti BMW motorolaj és olajszerviz segítségével.

ONLINE SZERVIZIDŐPONT-EGYEZTETÉS.

Hivatalos BMW Márkaszervize készséggel ajánl olyan termékeket és szolgáltatásokat az Ön figyelmébe, amelyeknek a segítségével csúcsteljesítményhez segítheti BMW-jének motorját és gondoskodhat annak hosszú élettartamáról. Annak érdekében, hogy több időt fordíthasson az élet kellemes dolgaira, használja ki az Önhöz legközelebbi BMW márkaszervizhez való, kényelmes online bejelentkezést

EREDETI BMW MOTOROLAJ. TELJESÍTMÉNY. HATÉKONYSÁG. VÉDELEM.

A BMW TwinPower Turbo motorolajok – amelyek illenek a modern BMW motorok legfontosabb jellemzőihez – szavatolják a maximális teljesítményt és a legmagasabb szintű hatékonyságot. Az olajok fokozott viszkozitásúak, amely tulajdonságukkal kedvezőbb körülményeket teremtenek a hidegindításhoz és gondosodnak az egyenletes teljesítményről. A fentieken túl az eredeti BMW motorolajok óvják a motort a korróziótól és a kopástól. Mindez segít a lehető legtisztábban tartani az erőforrást azért, hogy annak élettartama minél hosszabb legyen.

Bővebben

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorolajok a fenntartható vezetési élményért: ezek az olajok nemcsak a motor nagyi teljesítményéhez járulnak hozzá, hanem tisztán is tartják a kritikus fontosságú motoralkatrészeket és ezzel megvédik az erőforrást.

Bővebben

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorolajok a kiemelkedő teljesítményért: a „Gold” kategóriájú motorolajok, amelyek minden téren mércét állítanak, jelentősen hozzájárulnak a motor kiemelkedő teljesítményéhez és az erőforrás magas szintű védelméhez. A címkéjükön „FE” (= fuel economy) jelzést viselő olajokkal a NEDC mérési ciklus szerinti fogyasztás alacsonyabb, mint a BMW Longlife-01 motorolajok használata esetén.

Bővebben

BMW M TwinPower Turbo.

BMW M TwinPower Turbo. Adrenalinnal feltöltve: az „M TwinPower Turbo” kategóriájú motorolajok – amelyeket kifejezetten a nagy teljesítményű BMW M erőforrások igényeinek megfelelően fejlesztették ki – kivételesen hatékony védelmet biztosítanak a csapágyazás számára és gondoskodnak az egyedülálló teljesítményről. Teszik mindezt még extrém körülmények között is.

Bővebben
  • Az eredeti BMW motorolajok 5 legfőbb előnye.

ŐRIZZE MEG TARTÓSAN A MOTOR TELJESÍTMÉNYÉT.

Eredeti BMW motorolaj.

Az eredeti BMW motorolajok – amelyek megfelelnek a BMW erőforrások által támasztott magas minőségi követelményeknek – tökéletesen kihasználhatóvá teszik a motorban szunnyadó teljesítmény-, hatékonysági és tartóssági potenciált. Tartsa hát karban BMW-jét még hatékonyabban az eredeti BMW motorolajok, valamint szervizspecialistáink sokéves tapasztalatának segítségével.

Bővebben

ŐRIZZE MEG TARTÓSAN A MOTOR TELJESÍTMÉNYÉT.

Eredeti BMW motorolaj.