Eredeti BMW Service szolgáltatások, BMW 8 Coupé, BMW 4 Coupé, elégedett BMW Service ügyfelek

„A KOR ÉS A SZÉPSÉG NEM SZÁMÍT, CSAK A MEGFELELŐ SZERVIZ.”

„A KOR ÉS A SZÉPSÉG NEM SZÁMÍT, CSAK A MEGFELELŐ SZERVIZ.”

Miért is foglalkozna a korával? Az évek múlása helyett inkább az élet felejthetetlen pillanatait tartsa számon. Ugyanez vonatkozik a BMW-jére is. Nem az fontos ugyanis, hogy az autó milyen idős, hanem az, hogy még milyen csodás kalandokban lehet együtt részük. Nos, pontosan ezért léteznek a BMW Service szolgáltatások.

A BMW Service által kínált első osztályú ajánlatok szavatolják, hogy az Ön BMW-je a lehető legjobb kezekben legyen. A szerviz képzett szakemberei kizárólag eredeti BMW alkatrészeket építenek be BMW-jébe, hogy az megőrizze eredeti kvalitásait. A BMW Service Inclusive hosszú időtartamra szóló szervizcsomagjaitól a BMW Value Service all-inclusive árain át a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzet-menedzsmentig, meghosszabbított jótállásig vagy a BMW Teleszervizig: a prémium szintű szolgáltatások széles körét kínáljuk – az összes BMW modellhez, az Ön egyedi igényeire szabottan. Tesszük mindezt azért, hogy még sok-sok felhőtlen kilométer álljon Ön előtt.

Bővebben

ERŐS ÉRVEK A BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK MELLETT.

  • 01 A legjobb ár–érték arány
  • 02 Kizárólag eredeti BMW alkatrészek használata
  • 03 A BMW know-how-t ismerő szervizszakemberek
  • 04 Transzparens és vonzó, all-inclusive árak
  • 05 Bármelyik BMW modellhez elérhetők

„NEM SZÁMÍT, HOGY A BMW-M ÚJ-E, AVAGY SEM. A LÉNYEG, HOGY A LEGJOBB KEZEKBEN LEGYEN.”

Fedezze fel szervizajánlatainkat: BMW Service Inclusive, BMW Value Service, Átvizsgálás és karbantartás, Javítás és ápolás, valamint BMW meghosszabbított jótállás.

Annak érdekében, hogy legtökéletesebb szervizmegoldást nyújtsa, BMW Partnere két lehetőséget kínál fel Önnek: az egyik a hosszú időtartamra szóló BMW Service Inclusive szolgáltatáscsomag, a másik az egyenként is megrendelhető, vonzó all-inclusive árakon kínált szolgáltatásokat magában foglaló BMW Value Service. Legyen szó járműátvizsgálásról, karbantartásról, javításról vagy ápolásról, BMW-je pont a számára megfelelő szolgáltatást kapja szervizszakembereinktől. Mindazoknak pedig, akik felhőtlen nyugalomban szeretnének utazni, a BMW meghosszabbított jótállást ajánljuk, amelynek jóvoltából az első forgalomba helyezéstől számított akár 5 évig is mentesül a nem várt kiadásoktól.

Bővebben
Egy BMW Service Inclusive ügyfél várakozik a BMW márkaszervizben

BMW Service Inclusive.

Az embernek olykor nem könnyű megőriznie a hidegvérét. Szerencsére azonban ott van a nyugalmat szavatoló, egyszeri díjfizetés ellenében elérhető BMW Service Inclusive, amely az Ön által választott időtartamig, illetve futásteljesítményig tartalmazza a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási munkálatok árát – rejtett költségek nélkül. Így Ön pontosan tudja majd, hogy mire számíthat: tökéletes szolgáltatásokra a BMW-jéhez, függetlenül attól, hogy az milyen korú – hiszen ajánlatunk azon BMW-k tulajdonosai számára is vonzók, amelyeknek kilométerszámlálójában nagy számok láthatók.

Előnyök az Ön számára:
• Vonzó mértékű költség-megtakarítás ahhoz képest, mintha egyenként venné igénybe a szolgáltatásokat.
• Kézben tartható költségek és transzparencia.
• A különféle igényekhez igazodó különféle csomagok új és használt autókhoz.
• A BMW know-how-t ismerő szakemberek és eredeti BMW alkatrészek, valamint a BMW tanúsítványával rendelkező motorolajok.
• Magas eladási ár a következő tulajdonosra automatikusan átszálló jogosultság jóvoltából.
• A csomagokban foglalt szolgáltatások a világ összes résztvevő hivatalos BMW Szervizpartnerénél igénybe vehetők.

 

Bővebben
Egy BMW Service ügyfél néz ki BMW-je nyitott ajtaján

BMW Value Service.

Az élet nyilván Önt is gyakran állítja váratlan helyzetek elé. Nem árt tehát, ha bizonyos dolgok már az első pillanattól világosak és átláthatók. Ennek szellemében kínáljuk az egyenként is előjegyezhető szolgáltatásokat – például olajcserét – magában foglaló BMW Value Service-t, amelynek köszönhetően sem Önt, sem pedig autóját nem érik kellemetlen meglepetések. A Value Service mindig biztonságot nyújt Önnek. Nincsenek előre nem látott pluszköltségek, hiszen a vonzó, all-inclusive ár mind az alkatrészek költségét, mind a munkadíjat magában foglalja. De nemcsak a teljes átláthatóságban bízhat – hanem a hivatalos BMW Szervizpartnere által nyújtott szolgáltatások tökéletes minőségében is.


Előnyök az Ön számára:
• Kitűnő minőségű, kényelmes és költséghatékony szervizszolgáltatások, amelyeket BMW szakemberek hajtanak végre eredeti BMW alkatrészek felhasználásával.
• Vonzó és átlátható all-inclusive árak, amelyek magában foglalják a szükséges összes alkatrész árát, valamint a munkadíjat.
• A költségek mindig átláthatók és egyszerűen értelmezhetők.
• A BMW Value Service mindegyik BMW modellhez a számára legmegfelelőbb szolgáltatás nyújtja.

Bővebben
A BMW márkaszerviz alkalmazottja magyarázza a BMW meghosszabbított jótállás előnyeit egy BMW Service ügyfélnek

BMW meghosszabbított jótállás új autókhoz.

Azzal, hogy a BMW mellett dönt, egyben a biztonságos jövőt is választja a BMW márkakereskedői jótállásnak köszönhetően. A szóban forgó BMW meghosszabbított jótállással – amely az egész világra kiterjedően érvényes – Ön akár 5 évre bebiztosíthatja magának azt a megnyugtató érzést, hogy nem kell váratlan költségekre számítania.


A BMW meghosszabbított jótállással kapcsolatos további információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW Szervizpartnerrel.


Előnyök az Ön számára:
• A jótállás meghosszabbítása az első forgalomba helyezéstől számított akár 5 éves időtartamig (maximum 200 000 kilométer futásteljesítményig).
• Tökéletesen kézben tartható költségek, valamint a hibák gyors és kényelmes orvoslása.
• A világ összes résztvevő hivatalos BMW Szervizpartnerénél érvényesíthető.
• A jármű értékének megőrzése azáltal, hogy a javításokhoz eredeti BMW alkatrészeket használnak fel.
• Magasabb eladási ár annak köszönhetően, hogy a jogosultság átruházható a következő tulajdonosra.

Bővebben
Egy BMW Service ügyfél és a BMW márkaszerviz alkalmazottjai az átvizsgálásról és a karbantartásról beszélgetnek

Átvizsgálás és karbantartás.

Mindegy, hogy Önnek speciális átvizsgálásra, szervizre vagy a műszaki vizsgára van-e szüksége, biztos lehet abban, hogy autójának legavatottabb ismerői a BMW szerviz tapasztalt szakemberei, akik mindig professzionális szolgáltatást nyújtanak. Az innovatív diagnosztikai és programozási technológiákat alkalmazó BMW márkaszerviz gondoskodik arról, hogy BMW megőrizze csúcsformáját – a maximális vezetési élmény érdekében.

Bővebben
Egy gyerek ecsettel és festékkel egy BMW-t fest

Javítás és ápolás.

Vannak szívesen dédelgetett emlékeink – de olyanok is, amelyeket inkább elfelejtenénk. BMW-jével, hű társával közösen, bőségesen gyűjthetnek be mindkettőből. Bizonyára Önnek is vannak olyan kalandjai, amelyeknek esetében így, utólag szívesen visszacsinálna ezt-azt. Az eredeti BMW javítások és szervizszolgáltatások jóvoltából viszont a szép emlékekre semmi nem vethet árnyékot – még akkor sem, ha járműve éppen nem úgy néz ki, mintha egy prospektusból lépett volna ki. Szakembereink, akik ugyanúgy ragaszkodnak a minőséghez, az esztétikumhoz és a biztonsághoz, mint Ön, gondoskodnak arról, hogy semmi ne homályosítsa el az átélt különleges pillanatok varázsát – még ha azok átmenetileg nyomot is hagytak a fényezésen.

Bővebben
„SZERINTEM A JÓ DOLGOKNAK NEM KELL FELTÉTLENÜL DRÁGÁKNAK LENNIÜK. A SZERVIZNEK SEM.”
A BMW márkaszerviz alkalmazottja BMW olajszervizt végez

BMW OLAJSZERVIZ

Az olajszűrő és az olaj cseréje – eredeti motorolaj felhasználásával a hosszabb motorélettartam és az optimális védelem érdekében.
A BMW márkaszerviz alkalmazottja BMW olajszervizt végez

BMW OLAJSZERVIZ

Az olajszűrő és az olaj cseréje – eredeti motorolaj felhasználásával a hosszabb motorélettartam és az optimális védelem érdekében.
Egy vezető a BMW-je előtt várja a BMW országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szervizautóját

BMW ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT ÉS VÉSZHELYZETMENEDZSMENT

„HOGY MI A LEGJOBB ÉRZÉS A VILÁGON? AZ, AMIKOR MINDEN STIMMEL.”

Két boldog nő a BMW-jében

Ragaszkodjon a valódihoz. Az eredeti BMW alkatrészek segítségével.

BMW-je minden egyes napon kiváló teljesítményével kápráztatja el Önt – az autó kifogástalan működése az alkatrészek zökkenőmentes összjátékának eredménye. Pontosan ezért érdemes az eredeti BMW alkatrészeket választania, hiszen a tökéletes működés záloga, hogy minden egyes komponens pontosan illeszkedjen az adott BMW modell paramétereihez. Az eredeti BMW új alkatrészek esetében – a tervezéstől a minőségellenőrzésig – ugyanazokat a sztenderdeket alkalmazzák, mint a BMW járműveknél. Az eredeti BMW új alkatrészek precizitása és csúcsminőségű kialakítása a garancia arra, hogy BMW-jének összes komponense tökéletesen együttműködik majd – az optimális teljesítmény, a maximális biztonság és a hosszú élettartam érdekében.

„A BMW-M UGYANOLYAN SZOLGÁLTATÁST ÉRDEMEL, MINT ÉN: A LEGJOBBAT.”

A BMW márkaszerviz alkalmazottja a BMW olajszerviznél

BMW olajszerviz. BMW-je azt kapja, ami kell neki.

Az eredeti BMW motorolajokat kifejezetten a BMW TwinPower Turbo motorokhoz fejlesztették ki – hogy utóbbiak még nagyobb teljesítményt és felhőtlen vezetési élményt nyújtsanak.

Az eredeti BMW motorolaj – amely tökéletesen megfelel a BMW motorok paramétereinek – létfontosságú funkciót tölt be.

Előnyök:
• Optimális motorteljesítmény és hatékonyság.
• Megnövelt motorélettartam.
• A kritikus alkatrészek fokozott védelme a korrózió és a kopás ellen.

BMW TELESZERVIZ

BMW TELESZERVIZ

My BMW app, egy nő az okostelefonját használja

MY BMW APP