Egy kislány egy fehér BMW-t fest színesre.

A MARADANDÓ EMLÉKEKNEK ÉRTÉKESEKNEK KELL LENNIÜK. NEM DRÁGÁKNAK.

Ne adja lejjebb. Eredeti BMW javítási szolgáltatások.

Vannak emlékek, amelyeket szívesen idézünk fel – és vannak olyanok, amelyeket nem. A BMW-jével, mint hűséges útitársával mindkét fajtából sokat gyűjthet össze az együtt eltöltött idő alatt. Bizonyára vannak olyan kalandok, amelyet legszívesebben meg nem történté tenne. Az eredeti BMW javítási szolgáltatások jóvoltából azonban csak a szépre emlékszik majd – akkor is, ha autója átmenetileg egy összefirkált rajzlapra emlékeztet. Specialistáink ugyanis ugyanazokat az elvárásokat támasztják a minőséggel, az esztétikummal és a biztonsággal szemben, mint Ön, így nem semmi nem árnyékolja majd be a különleges pillanatokat – még ha azok adott esetben nyomot is hagynak a fényezésen.

Bővebben
A MARADANDÓ EMLÉKEKNEK ÉRTÉKESEKNEK KELL LENNIÜK. NEM DRÁGÁKNAK.Ne adja lejjebb. Eredeti BMW javítási szolgáltatások.
Egy mosolygó nő ül a BMW-jében.

HIBAELTÜNTETÉS NYOM NÉLKÜL.

Az élet nyomokat hagy maga után. Rajtunk éppúgy, mint az autónkon. A BMW javítási szolgáltatás azonban mindig a segítségére lesz – magasan képzett személyzettel, a legmodernebb javítási eljárásokkal és az eredeti BMW alkatrészekkel. A szakemberek gyorsan és szakszerűen állítják helyre az eredeti állapotot – úgy, hogy a sérülésnek nyoma sem marad. Így tehát a különleges pillanatok emlékét nem felülírni kell az emlékezetben, hanem sokkal inkább minél előbb felidézni.

„ A KÜLÖNLEGES PILLANATOKAT ÖN SEM TUDJA VISSZAHOZNI. DE JÓ SZÍVVEL EMLÉKEZHET AZOKRA.”

A LEGNAGYOBB KÜLÖNBSÉGEK AZ APRÓ RÉSZLETEKBEN REJLENEK.

A teljes kép mindig kicsiny részletekből áll össze, mint ahogyan a kellemes emlékeket is apró momentumok határozzák meg. Nagyon hasonló a helyzet az Ön BMW-jével. BMW Szervizpartnere éppen ezért gondoskodik arról, hogy a kisebb hibák nyom nélkül tűnjenek el, visszaadva BMW-jének újkori ragyogását. Legyen szó horpadásról a karosszérián, karcolásról a fényezésen, szakadásról a kárpiton vagy kőfelverődésről a szélvédőn – a BMW Kozmetikai javítás & Ápolás szolgáltatásai gyorsan és akkurátusan gondoskodnak arról, hogy Ön csak a kellemes dolgokra emlékezzen.
Egy férfi finoman megérinti a BMW-jét.
Egy karosszériafényező fújja egy BMW elejét.

BMW FÉNYEZÉSJAVÍTÁS.

Akár egyetlen karcolás is csorbát ejthet járműve megjelenésén. A BMW helyi fényezésjavítás formájában az Ön BMW Márkaszervize a fényezésen esett kisebb hibákat a BMW jól bevált minőségi követelményeinek megfelelően tünteti el – azaz gyorsan és hajszálpontosan, a környezetbarát BMW ColorSystem segítségével. A speciális felületkezelési eljárásnak és a helyi festésnek köszönhetően a felverődések, horzsolások és kisebb karcolások az érintett elem levétele nélküli tüntethetők el – ragyogó eredménnyel.
Egy BMW szervizalkalmazott ül egy BMW első utasülésén, miközben az autót ellenőrzi.

BMW BELSŐ TÉRI JAVÍTÁSOK.

A hétköznapi élet mindenen nyomot hagy. Ön valószínűleg nem szeretné, ha ennek igazságára folyamatosan emlékeztetnék autójának bőrülései. Ilyesmi azonban nem fordulhat elő a BMW belső téri javításnak köszönhetően, hiszen a szakemberek gyorsan és egyszerűen képesek eltüntetni a mindennapi használat nyomait. Így tehát Ön minden felvirradt napnak friss megjelenésű autóval vághat neki.
Egy BMW szervizalkalmazott ellenőrzi egy BMW szélvédőjét.

BMW SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS.

Elég egyetlen kicsiny kavics becsapódása ahhoz, hogy a gyönyörű pillanat darabokra hulljon. A szélvédőn keletkezett apró repedés gyorsan tovább növekszik, így idővel költséges szélvédőcsere válik szükségessé. De ennek nem kell feltétlenül így lennie, hiszen, ha a felverődés nem közvetlenül a vezető látóterében van, akkor az gyorsan és egyszerűen kijavítható. Mindez azért, hogy semmi ne zavarja meg az emlékezetes pillanatokra való visszatekintést. *Amennyiben Ön olyan CASCO biztosítással rendelkezik, amely kiterjed a szélvédőkárra is, BMW Márkaszervize az önrész ellenében végzi el a szükséges javítást.
Egy BMW szervizalkalmazott egy BMW hátsó lökhárítóját javítja.

BMW MŰANYAGJAVÍTÁS.

Amikor Ön a horizontját tágítja, akadályokkal kell megküzdenie. Miközben ezt teszi, könnyen összeszedhet egy-egy apró, a karcoláson esett repedést vagy karcolást. Szerencsére azonban ott a BMW műanyagjavítás, amellyel gyorsan és egyszerűen orvosolhatók a külső műanyag elemek sérülései. A szolgáltatás tehát gondoskodik arról, hogy az élet nagy akadályversenye ne hagyjon maga után látható nyomokat.
Egy BMW szervizalkalmazott egy BMW hátsó részét polírozza.

BMW HORPADÁSJAVÍTÁS.

Fontos az első benyomás. Ez igaz a járműve megjelenésére is. BMW Márkaszervize éppen ezért kínálja a BMW horpadásjavítás szolgáltatást, amelynek innovatív eljárásaival eltünteti a jégverés miatt és a parkolási manőver során bekövetkezett károkat, illetve a karosszéria kisebb hibáit. Így tehát Ön mindig kellemes impressziókat hagyhat maga után ¬– és sohasem depressziót.
Egy BMW szervizalkalmazott egy BMW keréktárcsáját javítja.

BMW KERÉKTÁRCSA-JAVÍTÁS.

A kerék újrafeltalálására ugyan nem vállalkozunk, de arra igen, hogy megőrizzük annak újkori állapotát. Elég egy apró figyelmetlenség parkolás közben, és a járdaszegély máris sérülést okoz a keréktárcsán. A kerék ilyesfajta kisebb károsodásai szerencsére csak kozmetikai jellegűek, ezért azokat az Ön BMW Márkaszervize egy innovatív kitöltő anyaggal és a tárcsa fényezésével képes eltüntetni. Az eredmény: BMW-jének alumínium keréktárcsája úgy néz majd ki, mint új korában. Amennyiben a járdaszegélynek való ütközés szerkezeti károkat okoz a keréktárcsában, azt cserélni kell.
Egy nő néz a távolba. Mögötte egy BMW halad el.

ÚTJA BÁRHOVÁ VIHETI ÖNT. MI PEDIG OTT LESZÜNK, HOGY SEGÍTSÜNK.

Mi segítő kezet nyújtunk Önnek – ott és akkor, amikor csak kívánja. Ha netán autója valahol meghibásodna vagy baleset történne, ránk az évnek mind a 365 napján, a napnak mind a 24 órájában számíthat – úgy otthon, mint külföldön. Egyszerűen érhet el bennünket telefonon, az iDrive menün keresztül vagy a BMW Connected applikáció segítségével. Tájékozódjon részletesebben is a BMW országúti segélyszolgálat és vészhelyzet-menedzsment szolgáltatásról.