Egy hegyvidéki tájon, havon álló BMW iX (I20) eredeti BMW keréktárcsái

HOGY MINDEN PASSZOLJON.

BMW gumiabroncsok – a legjobb választás, bárhová is tartson. #történjenbármi.

HOGY MINDEN PASSZOLJON.BMW gumiabroncsok – a legjobb választás, bárhová is tartson. #történjenbármi.

A világ tele van felfedezésre váró ösvényekkel. Bármerre is vigye az útja, az eredeti BMW Keréktárcsákra és csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokra feltétlenül szüksége lesz. Merítsen hát inspirációt a járműtípusra szabott, jól bevált, strapabíró és gazdaságos termékekből, amelyek a maximális tapadás és teljesítmény érdekében tökéletesen illeszkednek a BMW futóművek elemeihez, illetve a futóműszabályozó rendszerekhez. #történjenbármi, minden úgy alakul, ahogyan Ön kívánja. Vegye ki részét a zéró emissziójú mobilitásból és élvezze tisztán a vezetés élményét.

Bővebben
Egy csillagjelölésű gumiabronccsal ellátott BMW komplett téli kerék közelről

CSILLAGJELÖLÉSSEL ELLÁTOTT, A MINŐSÉGET ÉS A BIZTONSÁGOT SZAVATOLÓ BMW GUMIABRONCSOK.

ÉREZZE MAGÁT VALÓDI CSILLAGOK KÖZÖTT.

CSILLAGJELÖLÉSSEL ELLÁTOTT, A MINŐSÉGET ÉS A BIZTONSÁGOT SZAVATOLÓ BMW GUMIABRONCSOK.

ÉREZZE MAGÁT VALÓDI CSILLAGOK KÖZÖTT.

MINŐSÉGI VÉDJEGYÜNK.

BMW gumiabroncsok, a BMW által jóváhagyott gumiabroncsok, csillagjelölés, 1

Modellre szabott + kipróbált

A BMW által jóváhagyott gumiabroncsokat úgy fejlesztették ki, hogy azok illeszkedjenek az adott BMW modellek dinamikai jellemzőihez. E gumiabroncsok mindegyike magán viseli a speciális csillagjelölést. A gumiabroncsok mindegyike egy szigorú, 50 különböző kritériumot vizsgáló teszten ment át.
BMW gumiabroncsok, a BMW által jóváhagyott gumiabroncsok, csillagjelölés, 2

Sportos

A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok harmonikusan együttműködnek a BMW futómű-komponensekkel, illetve a futóműszabályozó rendszerekkel a maximálisan jó útfogás és általános teljesítmény érdekében.
BMW gumiabroncsok, különleges anyagösszetétel, csillagjelölés, 3

Energiatakarékos + strapabíró

A gumiabroncsok különleges anyagösszetételükkel mérséklik a fogyasztást, szavatolják a hosszú távú kényelmet, valamint csökkentik az Ön BMW-jének külső, illetve belső zajszintjét. A csillagjelöléssel rendelkező, különlegesen tartós gumiabroncsok kompatibilisek az innovatív Digitális gumiabroncs-diagnosztikával (Digital Tyre Diagnosis).
Innovatív gumiabroncs-diagnosztika és információszolgáltatás, csillagjelölés, 4

Innovatív

A BMW által jóváhagyott gumiabroncsok megelőzik a korukat. Az olyan technológiák, mint a Digitális gumiabroncs-diagnosztika (Digital Tyre Diagnosis), valamint a QR-kód megbízható információkat szolgáltatnak a gumiabroncsokról.
BMW gumiabroncsok, prémium gumiabroncs-gyártók, csillagjelölés, 5

Prémium gumiabroncs-gyártók

Számos különböző gyártó – köztük a Goodyear, a Dunlop, a Michelin és a Pirelli – működik szorosan együtt a BMW járműfejlesztési részlegével azért, hogy az adott járművek paramétereihez illeszkedő termékek szülessenek.

BMW GUMIABRONCS-BIZTOSÍTÁS – AZ ÖSSZES BMW GUMIABRONCSRA VONATKOZÓAN.

BMW gumiabroncsok, a BMW gumiabroncs-biztosítás által nyújtott kárkompenzáció diagramja

A BMW gumiabroncs-biztosítás 36 hónapig akár 100%-os kárkompenzációt is nyújt. A BMW gumiabroncs-biztosítás minden olyan komplett kerékkészletre érvényes, amelyet Ön valamely hivatalos BMW márkakereskedőnél vagy márkaszerviznél vásárolt. A 2020. március 1-jét követően a hivatalos BMW márkakereskedői hálózatban vásárolt és a jelzett időpontot követően forgalomba helyezett járművek esetében a BMW gumiabroncs-biztosítás minden, a járműre gyárilag felszerelt gumiabroncsra kiterjed. 

A BMW gumiabroncs-biztosítás az alábbiakra terjed ki:

• Éles, illetve hegyes tárgyak (pl. szögek vagy üvegszilánkok) okozta sérülések

• A járdaszegély által okozott sérülések

• A vandalizmusból fakadó sérülések

• Gumiabroncs-lopás

• Kárfedezet

• Kárkompenzáció

 

A BMW gumiabroncs-biztosítást az Allianz Hungária Zrt. nyújtja.

Egy vizes úton haladó, M Performance Parts tartozékokkal felszerelt BMW 4 Gran Coupé (G26)

KOMPLETT BMW KERÉKKÉSZLETEK ÉS KERÉKTARTOZÉKOK.

HALADAJON ZÖKKENŐMENTESEN. ÉREZZE MAGÁT BIZTONSÁGBAN. ÉLVEZZE AZ AUTÓZÁST.

Bárhová is vigye az útja: gondoskodunk arról, hogy a vezetés élménye és a nyugalom mindig az útitársa legyen. Ez a küldetésünk. Ezért munkálkodunk kitartóan olyan új technológiák kifejlesztésén, amelyek még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az Ön számára az autózást. #történjenbármi

Bővebben

KOMPLETT BMW KERÉKKÉSZLETEK ÉS KERÉKTARTOZÉKOK.

HALADAJON ZÖKKENŐMENTESEN. ÉREZZE MAGÁT BIZTONSÁGBAN. ÉLVEZZE AZ AUTÓZÁST.

AZ ÉVSZAKNAK MEGFELELŐ GUMIABRONCSOK JELENTŐSÉGE.

BMW nyári gumiabroncsok, BMW 3 Limousine, G20, egy napsütötte úton haladó autó

MINDENT A NYÁRI ÖRÖMÖKÉRT.

7 °C feletti hőmérsékleten a nyári gumiabroncsok mind a kezelhetőség, mind a sebesség tekintetében lényegesen jobban teljesítenek, mint a téli gumiabroncsok. A melegebb időjárásra tervezett nyári gumiabroncsok anyagösszetételüknél fogva keményebbek. E tulajdonságuknak köszönhetően rövidül a féktávolság, mérséklődik a gördülési zaj és csökken a fogyasztás. Amint tehát a körülmények engedik, tanácsos minél hamarabb nyári gumiabroncsokra váltani.

Bővebben
Egy hegyvidéki, havas úton álló BMW iX (I20) eredeti BMW komplett kerekei

JEGES ÚT, VIGYÉL HAZA.

Amint 7 °C alá csökken a hőmérséklet, máris érvényesül a téli gumiabroncsok számos előnye. Az említett határérték alatt a téli gumik észrevehetően jobb tapadást és kanyarstabilitást, valamint kedvezőbb fékezési tulajdonságokat mutatnak, mint nyári társaik. A téli gumik puhább anyagösszetétellel és mélyebb barázdákkal, illetve vékony, lamelláknak nevezett bevágásokkal rendelkeznek, hogy jobban tapadjanak nedves vagy jeges úton. Mindezzel biztonságosabbá teszik az autózást és csökkentik az autótulajdonosok kiszolgáltatottságát az időjárással szemben.

Bővebben

FEDEZZE FEL SZEZONÁLIS KEREKEK, ILLETVE KERÉKTARTOZÉKOK KÍNÁLATÁT

Eredeti BMW komplett nyári kerék, 20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 911 M, matt Jet fekete

20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 911 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet.

20" M Performance könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 911 M, matt Jet fekete. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel.

A termékhez
Eredeti BMW komplett nyári kerék, 19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, komplett nyári kerékkészlet részeként.

19" M Performance könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel és defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
Eredeti BMW komplett nyári kerék, 21" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 877 M, kétszínű, Jet fekete nem-metál

21" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 877 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), komplett nyári kerékkészlet részeként.

21" M Performance komplett nyári kerék, duplaküllős 877 M, kétszínű, Jet fekete nem-metál, fényesre esztergált. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel.

A termékhez
20 colos, kovácsolt M Performance Y-küllős 795 M keréktárcsa eredeti BMW komplett nyári kerékkészlet részeként

20 colos M Performance Y-küllős 795 M keréktárcsa.

Kitűnő minőségű, 20 colos, kovácsolt, matt Jet fekete M Performance Y-küllős 795 M keréktárcsa. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
Eredeti BMW komplett nyári kerékkészlet, 20 colos M Performance 624 M könnyűfém keréktárcsa

20 colos M Performance 624 M könnyűfém keréktárcsa.

20 colos, kovácsolt, mart, matt kétszínű kivitelű M Performance könnyűfém keréktárcsa. BMW M logóval. Komplett kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal.
A termékhez
Eredeti BMW komplett nyári kerékkészlet, 20 colos M Performance duplaküllős 669 M könnyűfém keréktárcsa

20 colos M Performance duplaküllős 669 M könnyűfém keréktárcsa.

20 colos, kovácsolt, a látható oldalán mart és fényesre esztergált, kétszínű matt fekete kivitelű M Performance könnyűfém keréktárcsa. Komplett kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal.
A termékhez
20 colos, kovácsolt M Performance multiküllős 732 M keréktárcsa eredeti BMW komplett nyári kerékkészlet részeként

20 colos, kovácsolt M Performance multiküllős 732 M keréktárcsa.

Kitűnő minőségű, 20 colos, kétszínű Óarany kivitelű, kovácsolt, fényesre mart M Performance multiküllős 732 M keréktárcsa. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal.
A termékhez
22 colos, kovácsolt M Performance csillagküllős 749 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett nyári kerékkészlet részeként

22 colos M Performance csillagküllős 749 M könnyűfém keréktárcsa.

Optimalizált tömegű, 22 colos, kétszínű kivitelű, Jet fekete, fényesre esztergált M Performance csillagküllős 749 könnyűfém keréktárcsa. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal.
A termékhez
18 colos, kovácsolt M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett téli kerékkészlet részeként

18 colos M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsa.

18 colos, matt Jet fekete, hólánc-kompatibilis M Performance duplaküllős 796 könnyűfém keréktárcsa. TPMS szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal.
A termékhez
20 colos, kovácsolt M duplaküllős 648 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett téli kerékkészlet részeként

20 colos M duplaküllős 648 M könnyűfém keréktárcsa.

Kitűnő minőségű, 20 colos, kétszínű kivitelű, Orbit szürke, fényesre esztergált duplaküllős 648 M könnyűfém keréktárcsa. TPMS szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal.
A termékhez
19 colos, kovácsolt M Performance duplaküllős 786 M keréktárcsa eredeti BMW komplett téli kerékkészlet részeként

19 colos, kovácsolt M Performance duplaküllős 786 M keréktárcsa.

19 colos, matt Jet fekete, kovácsolt, defekttűrő gumiabronccsal szerelt, hólánc-kompatibilis M Performance duplaküllős 786 M keréktárcsa. TPMS szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet.
A termékhez
19 colos, kovácsolt M duplaküllős 727 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett téli kerékkészlet részeként

19 colos M duplaküllős 727 M könnyűfém keréktárcsa.

Kitűnő minőségű, 19 colos, kétszínű kivitelű, Orbit szürke, fényesre esztergált duplaküllős 727 M könnyűfém keréktárcsa. TPMS szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal.
A termékhez
20 colos, kovácsolt M csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett téli kerékkészlet részeként

20 colos M csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsa.

Kitűnő minőségű, matt Jet fekete, hólánc-kompatibilis, 20 colos M csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsa. TPMS szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl defekttűrő gumiabroncsokkal.
A termékhez
A BMW „úszó” kerékagyvédő sapka közelről

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka.

A BMW logóval ellátott „úszó” kerékagyvédő sapka nem fordul el a kerékkel együtt, hanem fixen áll. A kerékagyvédő sapka a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.

A termékhez
A BMW logóval ellátott szelepsapkák közelről

BMW logóval ellátott BMW szelepsapkák.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan védik a TPMS rendszerhez tartozó alumínium szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig még látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy darab szelepsapkát tartalmazó készletben. BMW logóval.

A termékhez
BMW szelepsapkák M logóval

BMW szelepsapkák M logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan védik a TPMS rendszerhez tartozó alumínium szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig még látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy darab szelepsapkát tartalmazó készletben. M logóval.

A termékhez
BMW Comfort Plus hólánc egy havas úton álló BMW iX (I20) kerekein

BMW Comfort Plus hólánc.

A lehető legjobb tapadást biztosító BMW Comfort Plus hólánc egyszerűen helyezhető fel a kerékre az önfeszítő rendszer jóvoltából. Mivel a hólánc tökéletesen illeszkedik a gumiabroncsokhoz, nincs szükség kiegészítő keréktárcsa-védelemre. A felhelyezést nagyon megkönnyíti az acélrugós kengyel.

A termékhez
Négy darab, M Performance gumitároló zsákokba helyezett kerék

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: Az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet óvják a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúknak köszönhetően kényelmesebben mozgathatók a kerekek. A speciális jelölés jóvoltából könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A tárolózsákok sportos M Performance dizájnnal rendelkeznek.
A termékhez
BMW gumijavító készlet a csomagtérben

BMW gumiabroncs-javító készlet.

Az intuitív módon használható BMW gumiabroncs-javító készletnek köszönhetően egy esetleges defekt esetén újra egyszerűen menetképessé tehető a jármű. A készlet segítségével kijavíthatók – a gumiabroncsok méretétől függetlenül – a futófelületén keletkezett, 4 milliméternél kisebb sérülések, ami lehetőséget biztosít a legközelebbi BMW márkaszervizbe való eljutásra.
A termékhez
Egy, a BMW kerékőrrendszert a kezében tartó férfi egy BMW kerék előtt

BMW kerékőrrendszer.

A prémium minőségű, extrém módon megbízható kerékőrrendszer négy darab fényesre esztergált, speciális BMW kóddal rendelkező kerékőrcsavart foglal magában. A csavarok kizárólag a csomagban lévő speciális szerszámmal oldhatók, ily módon azok a legmagasabb szintű védelmet biztosítják a tolvajok ellen.
A termékhez
A BMW keréktárcsa-tisztító egy BMW keréken

BMW keréktárcsa-tisztító.

A BMW keréktárcsa-tisztító könnyedén távolítja el a felületről a makacs szennyeződéseket, így például a ráégett fékport, olajat, valamint gumimaradványokat.
A termékhez

TALÁLJA MEG A BMW-JÉHEZ LEGMEGFELELŐBB KEREKET.

ARRA TERVEZTÉK, HOGY LENYŰGÖZŐ LEGYEN.

22 colos, kétszínű kivitelű M Performance Y-küllős 1022 M karbon keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

22 colos, kétszínű kivitelű M Performance Y-küllős 1022 M karbon keréktárcsa.

22 colos, kétszínű kivitelű, Jet fekete, fényesre esztergált M Performance Y-küllős 1022 M karbon keréktárcsa. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal.

A termékhez
21 colos, BMW aerodinamikai csillagküllős 1012 M keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

21 colos, kétszínű kivitelű BMW aerodinamikai csillagküllős 1012 keréktárcsa.

21 colos, kétszínű kivitelű, Midnight szürke, fényesre esztergált BMW aerodinamikai csillagküllős 1012 keréktárcsák. Gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel ellátott komplett téli kerékkészlet 9J x 21 méretű keréktárcsákkal.

A termékhez
21 colos, Jet fekete BMW aerodinamikai csillagküllős 1011 keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

21 colos, Jet fekete BMW aerodinamikai csillagküllős 1011 keréktárcsa.

21 colos, Jet fekete BMW aerodinamikai csillagküllős 1011 keréktárcsa. Gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel ellátott komplett téli kerékkészlet 9J x 21 méretű keréktárcsákkal.

A termékhez
20 colos, Lightning szürke BMW aerodinamikai duplaküllős 1002 keréktárcsa eredeti BMW komplett téli kerékkészlet részeként

20 colos, Lightning szürke BMW aerodinamikai duplaküllős 1002 keréktárcsa.

20 colos, Lightning szürke BMW aerodinamikai duplaküllős 1002 keréktárcsa. Gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel ellátott, hólánc felszerelésére alkalmas komplett téli kerékkészlet 8,5J x 20 kerékmérettel.

A termékhez
19 colos, kétszínű kivitelű M Y-küllős 859 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

19 colos, kétszínű kivitelű M Y-küllős 859 M könnyűfém keréktárcsa.

Exkluzív, 19 colos, kétszínű kivitelű, Jet fekete, fényesre esztergált M Y-küllős 859 M könnyűfém keréktárcsa. Gumiabronccsal szerelt, komplett első kerék gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorral.

A termékhez
20 colos, kétszínű kivitelű, M Performance duplaküllős 868 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

20 colos, kétszínű kivitelű M Performance duplaküllős 868 M könnyűfém keréktárcsa.

Exkluzív, 20 colos kétszínű kivitelű, óarany, fényesre mart M Performance duplaküllős 868 M könnyűfém keréktárcsa. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal.

A termékhez
18 colos, M aerodinamikai duplaküllős 858 M keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

18 colos, kétszínű kivitelű M aerodinamikai duplaküllős 858 M keréktárcsa.

18 colos, kétszínű kivitelű, Midnight szürke, fényesre esztergált, M aerodinamikai duplaküllős 858 M keréktárcsa. Hólánc-kompatibilis komplett téri kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal.

A termékhez
19 colos, M Frozen Gunmetal szürke M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

19 colos, Frozen Gunmetal szürke M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsa.

19 colos, Frozen Gunmetal szürke M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsa. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal.

A termékhez
20 colos, kétszínű kivitelű M Performance Y-küllős 795 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

20 colos, kétszínű kivitelű, M Performance Y-küllős 795 M keréktárcsa.

20 colos, kovácsolt, kétszínű kivitelű, matt Ferric szürke M Performance Y-küllős 795 M keréktárcsa. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal és defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
19 colos, kétszínű kivitelű duplaküllős 793 könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

19 colos, kétszínű kivitelű duplaküllős 793 könnyűfém keréktárcsák.

19 colos, kétszínű kivitelű, óarany színű, fényesre esztergált duplaküllős 793 könnyűfém keréktárcsa. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal és defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
20 colos, kétszínű kivitelű, matt Jet fekete M Performance Y-küllős 795 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

20 colos, matt Jet fekete, kovácsolt M Performance Y-küllős 795 M keréktárcsa.

20 colos, matt Jet fekete, kovácsolt M Performance Y-küllős 795 M keréktárcsa. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal és defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
18 colos, matt Jet fekete M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett kerékkészlet részeként

18 colos, matt Jet fekete M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsa eredeti BMW komplett téli kerékkészlet részeként.

Kitűnő minőségű, 18 colos, matt Jet fekete M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsa. Külön megvásárolható, 8,5J x 18 méretű hátsó keréktárcsa gumiabroncs nélkül.

A termékhez

GYÁRTÁS.

AHOL A NAGY UTAZÁS KEZDŐDIK.

Egyáltalán nem akarjuk újra feltalálni a kereket, csak szeretnénk azt tökélyre fejleszteni. Ez a törekvés jelenik meg az összes eredeti BMW kerékkészletben. Modelljeink hűen tükrözik a strapabírósággal szemben támasztott magas elvárásainkat, valamint kifejeződésre jutnak bennük a szigorú dinamikus, statikus és szimulációs tesztek – amelyeknek során jóval több kritériumot vizsgálunk, mint amennyit a vonatkozó hivatalos szabályos előírnak – tapasztalatai is. Mindennek eredményeként kitűnő minőségű keréktárcsák kerülnek ki a kezünk alól, amelyekre Ön minden körülmények között biztosan számíthat. E kerekek stílusukban elegánsak, lényegüket tekintve pedig mindenféle kompromisszumtól mentesek.

Eredeti BMW keréktárcsa az öntés után (alumíniumöntés)

Öntés.

Az eredeti BMW Keréktárcsákat olvasztott alumíniumból öntik. A folyékony halmazállapotú fémet öntőformába töltik, majd miután lehűlt, kiveszik onnét. A teljes folyamatot számítógép ellenőrzi, ami szavatolja keréktárcsáink kitűnő minőségét. Az általunk alkalmazott öntési eljárás költséghatékony, rendkívül precíz és tág mozgásteret ad számunkra a dizájn kialakításában. Az öntött keréktárcsák könnyűek és rendkívül merevek.
A BMW logóval ellátott szelepsapkák közelről

Kovácsolás és marás.

A művelet során a kereket egy tömör alumíniumtömbből készítik el kovácsolással. A tét azzal emelhető, hogy a kovácsolt munkadarabból marással alakítják ki a küllőket. A kovácsolt alumínium keréktárcsák 10–20 százalékkal könnyebbek, mint az alumíniumöntvény kerekek. A technológia további előnye, hogy a jóvoltából részletgazdagabb küllődizájn hozható létre.
Egy flow forming eljárással készülő eredeti BMW keréktárcsa

Flow forming.

A hengeres flow forming egy nyomásos formázási eljárás. Ennek lényege, hogy miközben forgatják, nyomást gyakorolnak az öntött kerék belső felületére. Az eljárás megnyújtja és összenyomja az alumíniumot, amelynek ily módon nő a szakítószilárdsága. A módszer segítségével rendkívül kis falvastagságú keréktárcsák készíthetők. Mindennek eredményeként rendkívül könnyű és erős keréktárcsák születnek, amelyek igen jó ütésállósági, nyúlási és teherbírási jellemzőkkel rendelkeznek.

Egy mart eredeti BMW keréktárcsa közelről

Alámetszés.

A módszer kovácsolt és öntött keréktárcsáknál egyaránt alkalmazható. Ez esetben az a lényeg, hogy a kerék strukturális szempontból felesleges tömegét a küllők anyagának lefaragásával mérséklik. Ily módon tovább csökkenthető a kerék tömege, egyszersmind az a küllő és az abroncs találkozásánál alkalmazott alámetszéssel háromdimenziós megjelenés érhető el.
Felületkezelt eredeti BMW keréktárcsa

Felületdizájn.

Függetlenül attól, hogy milyen technológiával készülnek, az eredeti BMW könnyűfém keréktárcsák többféle felületkezelést kaphatnak. Az alapeljárás – a porfestés – ellenállóvá teszi a kereket az olyan környezeti behatásokkal szemben, mint a korróziót okozó útszóró só. A múltban a könnyűfém kerekeket legtöbbször víztiszta lakkréteggel vonták be. Manapság azonban a BMW portfóliójában számos olyan rafinált kerékdizájn található, amelynek kivitelezése összetett gyártási folyamatot igényel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ.

FEDEZZEN FEL NÉHÁNY LENYŰGÖZŐ TECHNOLÓGIÁT.

KISEBB ZAJ, NAGYOBB VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW gumiabroncsok, hangszigetelt karkasz

Az eredeti BMW könnyűfém keréktárcsákra innovatív, zajcsökkentő technológiával ellátott gumiabroncsok kerülnek a kitűnő akusztikai komfort jegyében. A gumiabroncs belső felületére felvitt habréteg elnyeli azokat a vibrációkat, amelyek a gumiabroncs levegővel töltött, ennélfogva rezonátorként viselkedő üregében keletkeznek. A megoldásnak köszönhetően lényegesen kevesebb gördülési zaj jut el az utaskabinig.

AERODINAMIKAILAG OPTIMALIZÁLT, KIFINOMULT ELEGANCIA.

BMW keréktárcsák, egy vizes úton, rézsútos elölnézetből látható BMW iX (i20)

Az aerodinamikailag optimalizált könnyűfém keréktárcsák, amelyek a jármű intelligens könnyűépítési koncepciójának részét képezik, csökkentik a légellenállást, ennélfogva még hatékonyabbá teszik az Ön BMW-jét. A többnyire zárt felületekből álló keréktárcsák hathatósan csökkentik a kerekek körül keletkező turbulenciák intenzitását. A légellenállást rendkívül innovatív módon mérséklő Air Performance keréktárcsák az optimális aerodinamikai jellemzőket kifinomultan sportos eleganciával ötvözik.

BMW DIGITÁLIS GUMIABRONCS-DIAGNOSZTIKA.

BMW Digitális gumiabroncs-diagnosztika, BMW gumiabroncsok közelről

A BMW Digitális gumiabroncs-diagnosztika intelligens módon felméri a gumik állapotát, hogy Ön mindig megőrizhesse mobilitását (kizárólag a csillagjelöléssel ellátott eredeti BMW gumiabroncsok esetében van lehetőség a diagnosztikára). A rendszer érzékelői továbbítják az abroncsnyomásra és -hőmérsékletre, illetve a kerékfordulatszámra vonatkozó adatokat, hogy ezek alapján előrejelezhető legyen az egyes gumik élettartama. A vonatkozó információk a központi kijelzőn, valamint a My BMW appban jelennek meg. A diagnosztika azzal egészíti ki a Gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer funkcióit, hogy észleli az abroncs sérülésére és a lassú nyomásvesztésre utaló jeleket, a minimálisra csökkentve ezzel a defekt kockázatát. A BMW Digitális gumiabroncs-diagnosztika mindemellett figyelembe veszi a felszerelt gumik olyan adatait is, mint a gyártó, a méretek és a gyártási idő.

A MEGBÍZHATÓ INFORMÁCIÓKAT NYÚJTÓ EU GUMIABRONCS-CÍMKE.

BMW gumiabroncsok, egy gumiabroncs futófelülete a címkével

2021. május 1-je óta az Európai Unió területén csak olyan gumiabroncs hozható forgalomba, amelyen ott látható az EU szabványok teljesítését igazoló címke. Ily módon Ön könnyebben hasonlíthatja össze az egyes gumiabroncsok jellemzőit, ami vásárláskor megkönnyíti a választást.

ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁG: E téren az „A” betűvel jelölt gumiabroncsok teljesítenek a legjobban, a „G” minősítésűek pedig a leggyengébben. Minél jobb a gumiabroncs értékelése, annál alacsonyabb a gördülési zaja, illetve annál jobban hozzájárul az üzemanyag-hatékonyság fokozásához és a CO2-kibocsátás mérsékléséhez.

NEDVES TAPADÁS: Amennyiben a gumi „A” kategóriába sorolt, kiválóan tapad nedves útfelületen. A „G” betűvel jelölt gumik szerényebb teljesítményt nyújtanak vizes úton. Minél jobban tapad a gumi nedves felületen, annál rövidebb a fékút.

GÖRDÜLÉSI ZAJ: A gumi külső gördülési zaját a címke decibelben kifejezve, illetve egy, két vagy három, hanghullámot szimbolizáló ívvel jelölve adja meg a gumiabroncs-címke. Az egy fekete ív azt jelenti, hogy a gumiabroncs zajszintje legalább 3 decibellel alatta marad a jövőben bevezetendő határértéknek, a három fekete ív pedig azt mutatja, hogy a gumi ugyan még befér a jelenlegi határértékek alá, viszont a jövőbeni szabályozásnak már nem felel majd meg.

JÓ TUDNI.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK.

BMW gumiabroncsok, a teljesítmény és a hőmérséklet viszonyát szemléltető diagram

A téli és a nyári gumiabroncsok cseréje akkor válik esedékessé, amikor a külső hőmérséklet 7 °C körül alakul. Amikor a hőmérséklet az említett érték alá süllyed, a téli gumik jelentik az ideális választást. Amikor a jelzett hőmérsékletnél melegebb van, a nyári gumik nyújtják a legnagyobb biztonságot és kényelmet.

Bővebben
BMW gumiabroncsok, egy gumi futófelülete közelről

Az útfogás mértékét és a menettulajdonságokat nagyban befolyásolja a gumik profilmélysége. A biztonságos és kellemes autózáshoz a BMW a nyári gumik esetében minimálisan 3, a téli gumiknál pedig legalább 4 mm-es profilmélységet javasol. A nyári autózáshoz a legjobb választást a számos hosszanti barázdával és nagyméretű futófelületi blokkokkal rendelkező, a nyári melegre optimalizált anyagösszetételű, megfelelő profilmélységű eredeti BMW nyári gumiabroncsok jelentik.

Bővebben
BMW gumiabroncsok, a defekttűrő és a hagyományos gumiabroncsok összehasonlítása

A BMW Defekttűrő gumiabroncsok még akkor sem hagyják Önt cserben, ha valamilyen sérülés következtében teljesen elveszítik a nyomásukat. Az Ön autójába beépített Gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer figyelmezteti Önt a nyomásvesztésre, viszont ahelyett, hogy meg kéne állnia, akár még további 80 kilométert is megtehet maximum 80 km/órás sebességgel. A gumik megerősített oldalfala gondoskodik a jármű stabil futásáról, így Ön biztonságosan hajthat el a legközelebbi BMW márkaszervizig.

Bővebben

ÖN KÉRDEZ, MI VÁLASZOLUNK.

  • Mekkora a megfelelő guminyomás?
  • Milyen gyakran érdemes ellenőrizni a guminyomást?
  • Mit jelent az, hogy egy gumiabroncs csillagjelöléssel rendelkezik?
  • Hogyan találok megfelelő gumikat az autómhoz?
  • Milyen előnyökkel jár a gumiabroncs-biztosítás?
  • Hogyan tisztíthatom meg a kerekeket?

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW KERÉKTÁRCSÁKHOZ ÉS GUMIABRONCSOKHOZ.

BMW Service Inclusive, egy férfi egy tengerparton álló BMW i4 (G26) előtt

BMW Service Inclusive.

Hosszú távú karbantartási szolgáltatásokra vonatkozó egyedi, rögzített árú ajánlatok.

Fedezze fel most
BMW gumiabroncsok, ködös időben egy nő áll egy BMW X5 előtt

BMW Service 5+.

Vonzó ajánlatok ötéves vagy annál régebbi BMW modellekhez.

További információk a BMW Service 5+ szolgáltatásról
BMW Service, egy BMW iX előtt álló nő és férfi egy BMW márkaszervizben

A BMW Service teljes szolgáltatáskínálata.

Fedezze fel további vonzó szervizajánlatainkat, hogy megtalálja köztük azt, amely a leginkább megfelel a BMW-je és az Ön igényeinek – és amellyel biztosíthatja a maga számára a felhőtlen vezetési élményt.

Fedezze fel most 

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a  www.bmw.de/wltp weboldalon talál.

 

 

Bővebben

Fogyasztás és CO2 kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.