Egy BMW egy erdei úton egy férfivel és egy lánnyal

„ESŐ VAGY HÓ: A MI GUMIJAINKNAK EZ SEMMISÉG.”

Tartsa kézben az irányítást. Eredeti BMW keréktárcsák és csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok.

Ön úton van valahová, zene dübörög a hangszórókból – és hirtelen sűrűn esni kezd az eső. Azért, hogy ilyenkor is biztos kézzel tarthassa az irányítást, válassza az eredeti BMW keréktárcsákat és csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokat. Abszolút megbízható termékekről van szó – amelyek fokozott biztonságot nyújtanak mostoha időjárási körülmények között, a legkülönfélébb vezetési helyzetekben és bármilyen útfelületen. Vezetési élmény és biztonság – a két tényező, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy Ön jól érezze magát a volán mögött.

Bővebben
„ESŐ VAGY HÓ: A MI GUMIJAINKNAK EZ SEMMISÉG.”Tartsa kézben az irányítást. Eredeti BMW keréktárcsák és csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok.

HÁROM MEGGYŐZŐ ÉRV.

Még könnyedebb haladás az úton: BMW keréktárcsák és csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok.

Kanayrodó felni sárvédővel, BMW M
Kanayrodó felni sárvédővel, BMW M
Közeli kép a csillag jelzésről, BMW kerék
Közeli kép a csillag jelzésről, BMW kerék
Egy forgó, BMW logóval ellátott BMW keréktárcsa
Egy forgó, BMW logóval ellátott BMW keréktárcsa

„MINDENT LETESZTELÜNK, ÍGY ÖNNEK NEM KELL A SZERENCSÉJÉRE BÍZNIA MAGÁT.”

Eredeti BMW keréktárcsák és csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok.

A csillagjelölés azt jelzi, hogy a szóban forgó gumiabroncsot kifejezetten a BMW számára gyártották – a legmagasabb BMW minőségben. A gumiabroncsok fejlesztése már a járműmodellek korai fejlesztési fázisában megkezdődik és akár három évig is eltart. Az utolsó fázist az igen alapos tesztelés képezi. A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok teljesítményét hat fő területén vizsgálják. E területek a biztonság, a kopás, a kényelem, a hatékonyság, valamint – BMW jellegzetességként – a vezetési élményt meghatározó vezetési stílus és a sportos viselkedés. A gumiabroncsok fejlesztése néhány kiválasztott prémium gyártóval (pl. a Dunlop, Goodyear, Michelin és a Pirellivel) szoros együttműködésben történik. A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokkal – amelyek precízen illeszkednek autója paramétereihez, kipróbáltak és biztonságosak – kapcsolatos kérdéseivel bizalommal forduljon hivatalos BMW Márkaszervizéhez.

Csillagjelöléssel ellátott BMW kerék közelről
Egy férfi és egy kislány felemelt kezekkel az erdőben

Az Ön autójára szabott.

Az eredeti BMW keréktárcsák és gumiabroncsok mindegyikét az adott BMW modell menetdinamikai tulajdonságaihoz és dizájnnyelvéhez igazítják.
Egy férfi és egy kislány az erdőben, hátulnézetből.

Kipróbált.

Minden egyes gumiabroncsot szigorú, 50 különböző minőségi kritériumot vizsgáló tesztelésnek vetnek alá (a vonatkozó EU szabályozás mindössze három kritériumot ír elő a kötelező gumiabroncs-címke esetében).
Egy nevető kislány hegyvidéki panorámával a háttérben

Biztonságos.

A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok kivételesen hosszú élettartamukkal, kiválónak minősített biztonságosságukkal és korszerű defekttűrő technológiájukkal győznek meg.

BIZTONSÁG ÉS KEREK STÍLUS.

Eredeti BMW komplett kerékkészletek.

Miért is kéne választania, ha mindent megkaphat egyszerre? Az eredeti BMW komplett kerékkészletek esetében ugyanis a biztonság és a tökéletes stílus kéz a kézben járnak. Az eredeti BMW komplett kerékkészleteket nem kímélik a tesztek során. A kerekeknek az átfogó szimulációk és a legkeményebb gyakorlati próbatételek során kellett bizonyítaniuk, hogy minden körülmények között méltók az „eredeti BMW” címre. A különféle dizájnvilágot képviselő stílusok bőséges választékának köszönhetően minden vásárló megtalálja a neki leginkább megfelelő komplett kerékkészletet.
Egy BMW keréktárcsa közelről.
20” M Performance kovácsolt keréktárcsák, Y-küllős 795 M

795 M.

Kitűnő minőségű, 20” M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis nyári komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
20” BMW M Performance könnyűfém keréktárcsa

624 M.

20” M Performance könnyűfém keréktárcsák, kovácsolt, bikolor kivitelű, matt Fekete, mart. BMW M logóval. Komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
20” BMW M Performance könnyűfém keréktárcsa

669 M.

20” M Performance könnyűfém keréktárcsák, kovácsolt, matt Fekete, a látható oldalán mart és fényesre esztergált. Komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
20” M Performance kovácsolt keréktárcsák, multiküllős 732 M

732 M.

Kitűnő minőségű 20” M Performance kovácsolt keréktárcsák, multiküllős 732 M, bikolor kivitelű, Night Gold, fényesre mart. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis nyári komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
22” M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M

749 M.

Optimalizált tömegű 22” M Performance könnyűfém keréktárcsák, csillagküllős 749 M, bikolor kivitelű, Jet fekete, fényesre esztergált. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis nyári komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
18” M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M

796 M.

18” M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, hólánccal is ellátható. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis téli komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
20” M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 648 M

648 M.

Kitűnő minőségű 20” M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 648 M, bikolor kivitelű, Orbit szürke, fényesre esztergált. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis téli komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
19” M Performance kovácsolt keréktárcsák, duplaküllős 786 M

786 M.

19” M Performance kovácsolt keréktárcsa, duplaküllős 786 M, matt Jet fekete, defekttűrő gumiabroncsokkal, hólánccal is ellátható. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis téli komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
19” M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 727 M

727 M.

Kitűnő minőségű 19” M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 727 M, bikolor kivitelű, Orbit szürke, fényesre esztergált. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis téli komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
20” M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M

748 M.

Kitűnő minőségű 20” M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, matt Jet fekete, hólánccal is ellátható. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis téli komplett kerékkészlet defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-jelölés
BMW szelepsapkák alumíniumból

Szelepsapkák.

Kitűnő minőségű, alumíniumból készült szelepsapkák a TPMS-jeladóval ellátott alumínium szelepek hatásos védelméért. BMW logóval.
A termékhez
Kerékagy-sapka

Kerékagy-sapka.

Az „úszó”, BMW logóval ellátott kerékagy-sapka nem fordul el a kerékkel, hanem mindig függőlegesen áll.
A termékhez
Kerékőr-rendszer

Kerékőr-rendszer.

A prémium minőségű, extrém módon megbízható kerékőr-rendszer négy darab, speciális BMW kódolással ellátott kerékőrcsavart foglal magában.
A termékhez
Hóláncok

Hóláncok.

A „Disc” hóláncok rendkívül gyorsan és egyszerűen szerelhetők fel a rugalmas acélabroncsnak és az automatikus zárnak köszönhetően.
A termékhez
 • A komplett kerékkészletek előnyei
 • A könnyűfém keréktárcsa előnyei

AHOGY SZERETNÉ.

Végtelen lehetőségek: válassza ki most a megfelelő keréktárcsát és gumiabroncsot, így téve egyedivé a BMW-jét.

Bővebben
Férfi és lány ugrál a réten a völgyben, hátulnézetből

A BIZTONSÁG ÉS A DINAMIZMUS TALÁLKOZÁSA.

Eredeti BMW komplett kerékkészletek és gumiabroncsok.

A bármely útfelületen mutatott menettulajdonságok esetében a maximális tapadás mindennél fontosabb. Univerzális megoldás azonban nem létezik, hiszen minden modell másként viselkedik és ezért árnyalt megközelítést igényel. A BMW jól ismeri a saját modelljeinek különleges fizikai tulajdonságait, valamint dizájnnyelvét és ezen tudását felhasználva fejleszti ki a gumiabroncsokat. Amit Ön tehet: rendszeresen cseréli a gumikat. Hivatalos BMW Szervizpartnere bármikor válaszol az összes felmerült kérdésére, emellett tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy mely szolgáltatásokat érdemes igénybe vennie.

Bővebben

A BIZTONSÁG ÉS A DINAMIZMUS TALÁLKOZÁSA.

Eredeti BMW komplett kerékkészletek és gumiabroncsok.

Nyári gumiabroncsok mintázata közelről

Nyári kerekek.

Az ideális gumi az év meleg hónapjaira: a nyári gumiabroncsokat optimális kényelem, akusztikai tulajdonságok és gördülési ellenállás jellemzik. Az abroncsok futófelülete olyan gumikeverékből készül, amely még nagyon magas hőmérsékleten sem válik túlzottan puhává. Nagyobb összefüggő mintablokkjaikkal és speciális lamellastruktúrájukkal a nyári gumik megbízhatóan veszik elejét a felúszás (aquaplaning) jelenségének, emellett jobb iránytartást és precízebb kormányzást biztosítanak még nagy sebességtartományokban is. Az előnyök azonban nem korlátozódnak a nagyobb biztonságra, hiszen a nyári gumik kimagasló kényelmet és menettulajdonságokat szavatolnak akár jelentős tempó mellett is. Amit érdemes tudnia: amikor a hőmérséklet tartósan 7 °C fölé emelkedik, érdemes nyári gumikra váltania.

Bővebben
A téli és a nyári gumik nyoma

Téli kerekek.

A tökéletes megoldás a téli útviszonyokhoz. Speciális gumikeveréküknek köszönhetően 7 °C alatt a téli gumik nagyobb biztonságot nyújtanak, mint a nyáriak. A téli gumikat olyan hosszanti és oldalirányú mintaárkokkal látják el, amelyek gördülés közben kinyílnak. Ily módon kapaszkodóélek keletkeznek, amelyek fokozott tapadást és iránytartást szavatolnak havon és sárban haladva – ami döntő fontosságú biztonsági tényező. A biztonságot érintő további előny a nyári gumikhoz képest nedves felületen akár 10Í%-kal, jégen és havon pedig akár 50%-kal rövidebb féktáv.

Bővebben
Az eltérő gumiprofilok féktávjának vázlata

Féktávolság.

Az ugyanazon modell féktávolságában mutatkozó jelentős különbségek nemcsak a gumi tulajdonságaiból fakadnak, hanem az útviszonyokból is – hiszen a féktáv akár a tízszeresére is növekedhet pl. csúszós felületen. A féktáv lehető legkisebbre való leszorításához az adott szezonnak megfelelő eredeti BMW komplett kerékkészletek és gumiabroncsok használatát ajánljuk, mivel azok ideálisan illeszkednek a BMW paramétereihez. A profilmélység a gumi kopottságának legjobb mérőszáma: amennyiben az nem éri el a 4 mm-t, javasolt a csere.

Bővebben
Egy napszemüveges férfi áll egy kék BMW előtt

36 HÓNAPOS BMW GUMIABRONCS-BIZTOSÍTÁS.

Minden, valamely hivatalos BMW Szervizpartnernél vásárolt eredeti BMW komplett kerékkészlethez és csillagjelöléssel ellátott gumiabroncshoz jár a BMW gumiabroncs-biztosítás. A biztosítás, amely a vásárlás dátumától számított 36 hónapig érvényes, optimális védelmet nyújt azzal, hogy Ön akár 100%-os költség-visszatérítésben részesülhet.

 • A biztosítás által fedezett káresemények
 • Kárkompenzáció

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZÓTÁR.

A szótárban megtalálható minden, a kerekekkel és a gumiabroncsokkal kapcsolatos kifejezés magyarázata.

 • Gumifelépítés
 • Abroncsfal
 • RDC érzékelők
 • Négy évszakos gumiabroncsok
 • Profilmélység
 • Defekttűrő technológia
 • Gumiabroncs-típusok