Egy téli anorákot viselő férfi áll BMW-je ajtója előtt

„ FELKÉSZÜLTEN ÁLLOK MINDEN KIHÍVÁS ELÉBE.”

Miközben mások kifogásokat keresve kuporognak a kanapén, Ön gondtalanul falja a kilométereket. Miért is ne tenné, hiszen bátran vághat neki a hágóknak, a vidéki kiruccanásoknak vagy bármely vonzó úti célnak. De mi lesz a széllel és az időjárás egyéb viszontagságaival? Nos, az ilyesmik nem jelenthetnek problémát, hiszen Ön ideálisan felkészült bármilyen kihívás leküzdésére az őszi és téli BMW tartozékok segítségével. Fedezze hát fel az adott évszak magával ragadó pillanatait és próbálja ki azon szolgálatásokat és tartozékokat, amelyek kifejezetten az Ön BMW-jéhez fejlesztettek ki.

Bővebben
„ FELKÉSZÜLTEN ÁLLOK MINDEN KIHÍVÁS ELÉBE.”

„JÓ KÉZBEN TARTANI A DOLGOKAT.”

Kitűnő minőségű, eredeti BMW könnyűfém keréktárcsák, valamint 18”, 19” vagy 20” méretű komplett kerékkészletek.

Télen még a hazaút is kihívást jelenthet. Ha tehát továbbra is dinamikusan autózna és szavatolná a biztonságot, érdemes ragaszkodnia a legjobb keréktárcsákhoz és gumiabroncsokhoz. Az eredeti BMW keréktárcsákat és gumiabroncsokat ugyanis az Ön BMW-jéhez tervezték. A vezető gyártókkal (pl. a Bridgestone-nal, a Dunloppal, a Goodyearrel és a Pirellivel) közösen kifejlesztett, csillagjelölésű BMW gumiabroncsok gondoskodnak a gördülékeny haladásról, az optimális tapadásról és a kimagasló biztonságról – hogy Ön kézben tarthassa a dolgokat.

Bővebben
19” BMW könnyűfém keréktárcsa, M duplaküllős 698 M

19” M duplaküllős 698 M.

A kitűnő minőségű, 19” méretű duplaküllős 698 M könnyűfém keréktárcsa Orbit szürke színű. A hólánckompatibilis, TPMS szenzorral ellátott komplett téli kerékkészlet esetében a 7,5J x 19 méretű keréktárcsákra 245/50 R19 105V XL RSC méretű, defekttűrő Bridgestone Blizzak LM-001 RFT gumiabroncsokat szerelnek.

Bővebben
19” BMW könnyűfém keréktárcsa, M Performance duplaküllős 786 M

19” M Performance duplaküllős 786 M.

A kitűnő minőségű, 19” méretű, kovácsolt, duplaküllős, matt Jet fekete M Performance 786 M könnyűfém keréktárcsán színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. A hólánckompatibilis, TPMS szenzorral ellátott komplett téli kerékkészlet esetében a 8J x 19 méretű keréktárcsákra 245/40 R19 98V XL RSC méretű Pirelli Winter Sottozero 3 r-f MOE defekttűrő gumiabroncsokat szerelnek.

Bővebben
18” BMW könnyűfém keréktárcsa, M Performance duplaküllős 796 M

18” M Performance duplaküllős 796 M.

A kitűnő minőségű, 18” méretű, kovácsolt, duplaküllős, matt Jet fekete M Performance 796 M könnyűfém keréktárcsán színes M logó látható. A hólánckompatibilis, TPMS szenzorral ellátott komplett téli kerékkészlet esetében a 7,5J x 18 méretű keréktárcsákra 225/45 R18 95H XL RSC méretű Bridgestone Blizzak LM-001 RFT defekttűrő gumiabroncsokat szerelnek.

Bővebben
18” BMW könnyűfém keréktárcsa, radiálküllős 388

18” radiálküllős 388.

A prémium minőségű, 18” méretű, Ferric szürke, látható kerékcsavarokkal ellátott, süllyesztett küllős könnyűfém keréktárcsa erőteljesen sportos megjelenést kölcsönöz a járműnek. A hólánckompatibilis komplett kerékkészlet esetében a 7,5J x 18 méretű keréktárcsákra 225/40 R18 92V RSC méretű, defekttűrő Continental Winter Contact TS830P SSR gumiabroncsokat szerelnek.

Bővebben
20” BMW könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M

20” csillagküllős 748 M.

A kitűnő minőségű, 20” méretű, matt Jet fekete 748 M könnyűfém keréktárcsák rendkívül sportos megjelenéssel ruházzák fel a járművet. A TPMS szenzorral ellátott komplett kerékkészlet – amely hólánckompatibilis és terepen is használható – esetében a 9J x 20 méretű keréktárcsákra 275/45 R20 110V XL méretű General Grabber AT3 gumiabroncsokat szerelnek.

Bővebben

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCSSZERVIZ.

BMW kerék- és gumiabroncsszerviz a BMW márkaszervizben

Jó tudni, hogy a megfelelő kezekben vannak a fontos dolgok.

Vágjon neki a téli hónapoknak a megfelelő gumiabroncsokkal: vegye igénybe a BMW gumiabroncsszerviz szolgáltatást – amelynek keretében nemcsak lecseréljük a gumikat, hanem ellenőrizzük azok profilmélységét, valamint a fékeket is. Ajánlatunk a maximális szintű kényelem jegyében: megtisztítjuk nyári gumijait és egészen a következő tavaszig tároljuk azokat.

CSILLAGJELÖLÉSSEL ELLÁTOTT EREDETI BMW GUMIABRONCSOK.

Csillagjelöléssel ellátott eredeti BMW gumiabroncsok

Minőség, gyártási tapasztalat és biztonság – ezek a fő szempontok a kerék- és gumiabroncs-választásnál.

A csillagjelölés azt jelenti, hogy a szóban forgó gumiabroncsot kifejezetten a BMW számára gyártották – a BMW által alkalmazott, igen magas követelményeknek megfelelően. A gumiabroncsok fejlesztése már az adott járműmodell fejlesztésének korai szakaszában elkezdődik. A folyamat – amely akár három évig is eltarthat – mindenre kiterjedő tesztelési fázissal végződik. A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokat az alábbi hatféle szempont alapján veszik górcső alá: biztonság, kopás, kényelem, hatékonyság, valamint – csak a BMW-re jellemző sajátosságként – vezetési stílus és sportos viselkedés. A fejlesztés néhány gondosan kiválasztott prémium gumiabroncsgyártóval (pl. a Bridgestone-nal, a Dunloppal, a Goodyearrel és a Pirellivel) együttműködésben történik. A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokkal – amelyek tökéletesen illeszkednek járművének paramétereihez, alaposan leteszteltek és biztonságosak – kapcsolatos kérdéseivel forduljon hivatalos BMW Márkaszervizéhez.

Egy férfi magabiztosan tekint a távolba

EREDETI BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS TARTOZÉKOK ŐSZRE ÉS TÉLRE.

A legjobb megoldás bármilyen kihívás leküzdésére.

EREDETI BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS TARTOZÉKOK ŐSZRE ÉS TÉLRE.

A legjobb megoldás bármilyen kihívás leküzdésére.

„A MEGFELELŐ TARTOZÉKOKKAL BÁRMILYEN IDŐJÁRÁSSAL MEGBIRKÓZOM.”

Tökéletesen felkészülten – a BMW őszi és téli tartozékoknak, valamint a számos, a jármű külső és belső felszereltségét érintő ötletnek köszönhetően.

Az ősznek az eső ugyanolyan elválaszthatatlan része, mint a télnek a hó és a jég – de nem szükségszerű, hogy mindezek akadályozzák Önt a mozgásában. Legyen szó a gyerekekkel tett kirándulásról, kutyasétáltatásról vagy éppen egy hétvégi kiruccanásról valamelyik síközpontba – Ön akárhová is megy, az eredeti BMW tartozékok kínálatába tartozó okos megoldások jóvoltából tökéletesen felkészülhet bármire, figyelmét pedig maradéktalanul szeretteinek, valamint az évszakok szépségeinek szentelheti.
Egy havas úton haladó BMW X3 rézsútos elölnézetből
BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny full-HD kamera, amely rögzíti a parkoló autó előtti és mögötti történéseket. Amennyiben bármilyen gyanús vagy rendkívüli eseményt észlel a jármű környezetében, a kamera automatikusan elkezdi felvenni a történéseket, hogy később dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek és a (megkísérelt) autófeltörések.
Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: Az univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás segítségével kényelmesen és hatékonyan, kábel használata nélkül tölthető fel az okostelefon az autó fedélzetén. A töltőállomás mindemellett stabilan és biztosan tartja a készüléket. Egy különlegesen intelligens megoldás: a helyéről kiemelhető integrált powerbank a járművön kívül is lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést.
Négy évszakos BMW lábszőnyegek elöl

Négy évszakos BMW lábszőnyegek elöl.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, négy évszakos, magasított szegélyű és elegáns dizájnnal rendelkező BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete színű lábszőnyegeken minőségi rozsdamentes betét látható.
BMW LED-es ajtóprojektorok

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az ajtók nyitásakor automatikusan aktiválódó, innovatív BMW LED-es ajtóprojektorok egy cserélhető dián keresztül grafikát vetítenek az autó mellé, a talajra. A beszállótér tökéletes, egyedi stílusú megvilágításához számos különböző motívum érhető el.
BMW tetőcsomagtartó

BMW tetőcsomagtartó.

A multifunkciós tetőcsomagtartó-rendszer – amely bármilyen BMW tetőcsomagtartó-toldattal és tetőboxszal kompatibilis – tökéletesen belesimul a jármű megjelenésébe és dizájnjába. A rendkívül könnyen felszerelhető tartozék megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeknek is masszív konstrukciójának, valamint a lopás ellen védő zárrendszerének köszönhetően.
BMW 520 tetőbox, fekete/titánezüst

BMW 520 tetőbox, fekete/titánezüst.

A BMW tetőbox az Ön rendelkezésére bocsájtja a szükséges többlettárolóhelyet. Mindemellett a red dot dizájndíjjal kitüntetett tartozék a stílus terén is remekel. A modern, fekete színű, titánezüst oldalsó díszbetéttel ellátott tetőbox három különböző – 320, 420 és 520 literes – méretben érhető el. Mindhárom verzió kompatibilis a BMW tetőcsomagtartó-rendszerekkel. A kétoldali nyithatóságnak és az oldalanként hárompontos központi zárnak köszönhetően a box egyszerűen be- és kirakodható, emellett annak tartalma védve van a tolvajok ellen.
BMW síléc- és snowboardtartó

BMW síléc- és snowboardtartó.

A zárható BMW síléc- és snowboardtartó – amelyen biztonságosan helyezhető el akár öt pár síléc vagy négy snowboard – oldalt kihúzható, ami magasabb járművek esetében könnyebbé teszi a sílécek és snowboardok felhelyezését. A bármilyen BMW tetőcsomagtartóval kompatibilis tartón síbotok rögzítésére is lehetőség van.
BMW csomagtéri szőnyeg

BMW csomagtéri szőnyeg.

A strapabíró, csúszásmentes felületű, vízálló, mindegyik oldalán magasított szegéllyel ellátott, a csomagtérpadló alakjához tökéletesen illő szőnyeg óvja a rakteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete színű, rozsdamentes acél betéttel rendelkező tartozék tökéletesen belesimul a belső tér összképébe.

„A LEGJOBB SZERVIZ: SZÁMOMRA EGÉSZ ÉVBEN NÉLKÜLÖZHETETLEN.”

Stresszmentes utazás – a BMW Service személyre szabott szolgáltatáscsomagjainak köszönhetően.

Önnek csak az utazásra kell összpontosítania. A többi a mi dolgunk. Fedezze fel a természet szépségeit, várja izgatottan a céljához vezető út hajtűkanyarjait, valamint élvezze a tengerparti suhanást és gyönyörködjön a hágókon Ön elé táruló panorámában. Autózzon azzal a megnyugtató érzéssel, hogy minden másról mi gondoskodunk.

Bővebben
Egy férfi egy BMW volánja mögött

BMW Service Inclusive.

Induljon hát és összpontosítson a lényegre – vagyis élvezze a vezetést. A BMW Service Inclusive jóvoltából ezt minden további nélkül megteheti. Egy egyszeri díjfizetés ellenében az Ön által választott időtartamon belül megkapja az összes, a szerződésben foglalt szolgáltatást és karbantartási munkát.

Előnyök a vásárló számára:

 • Pénzmegtakarítás a szolgáltatások egyenkénti megvásárlásához képest.
 • Tökéletesen kontrollálható és átlátható költségek.
 • A különféle igényeknek megfelelő különböző csomagok új és használt autókhoz.
 • BMW-s szakmai tapasztalatokkal rendelkező szervizspecialisták és eredeti BMW alkatrészek.
 • A szolgáltatásra való jogosultság továbbszáll a következő tulajdonosra, ami növeli a jármű eladási árát.
 • A szerződésben foglalt szolgáltatások a világ összes résztvevő hivatalos BMW Márkaszervizében elérhetők.
Bővebben
Egy apa és a fia egy klasszikus BMW belső terét csodálják

BMW Value Service.

Ön már oly sok kilométert tett meg a BMW-jével és annyi kalandot éltek át közösen, hogy töviről-hegyire ismeri az autót. Éppen ezért nagyon szereti is azt. Azért, hogy e szenvedély az autó teljes élettartamán át megmaradjon, szüksége van egy olyan szervizpartnerre, amely ugyanúgy ismeri a BMW-jét, mint az Ön igényeit. Itt jön képbe a BMW Value Service, amely egy prémium szintű, attraktív és átlátható, all-inclusive árú szolgáltatás. Vagyis Ön pontosan tudja majd, hogy mire számíthat.

Előnyök a vásárló számára:

 • Minőségi, kényelmes és költséghatékony szolgáltatás BMW specialisták kezéből.
 • A munkálatok során a szakemberek kizárólag eredeti BMW alkatrészeket építenek be.
 • Az összes felhasznált alkatrész és elvégzett szolgáltatás költségét tartalmazza az all-inclusive ár.
 • Az árképzés minden esetben átlátható és könnyen érthető.
 • A BMW Value Service minden modell számára a neki megfelelő szolgáltatást nyújtja.
Bővebben
Egy profilból látható nő egy BMW előtt

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

A BMW mindig megbízhatóan áll az Ön szolgálatára – természetesen akkor is, ha valamilyen előre nem látható esemény következik be. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment telefonszámán Ön mindig gyors és minden részletre kiterjedő támogatást kap – az év 365 napján, bármilyen körülmények között. Amikor hív bennünket, minden olyasmiről gondoskodunk, amire egy út közbeni meghibásodás esetén szükség lehet. Akár telefonon keresztül is adhatunk Önnek hasznos, a hiba elhárítását célzó információkat, és ha szükséges, további lépéseket teszünk. Maradéktalanul megőrizheti hát a nyugalmát abban a tudatban, hogy mobilitása biztosított – hiszen szakembereinknél a BMW-je a legjobb kezekben van. BMW-jének eredeti állapotát egy hivatalos BMW Márkaszerviz állítja helyre – ami határozottan előnyös az értéktartás és az élettartam szempontjából. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment professzionális és szakszerű támogatást nyújt Önnek a megszokott BMW minőségben – hívásának pillanatától egészen addig, amikor makulátlan állapotú autójával újra folytathatja az útját.

Bővebben