KÖZVETLEN ÖSSZEKÖTTETÉS A BMW-JÉVEL.

Csatlakozók.

A Bluetooth- és USB audio-csatlakozók megteremtik a közvetlen összeköttetést a BMW-je és a mobil készülékei között, így Ön útközben is szoros kapcsolatban maradhat a külvilággal. Legyen szó telefonálásról, zenehallgatásról vagy a névjegyzék behívásáról – Ön kényelmesen irányíthatja mobil készülékének funkcióit az autóban található gombok és kijelzők segítségével.

Bővebben

BLUETOOTH-CSATLAKOZÓ.

A BMW a lehető legjobb feltételeket biztosítja Önnek ahhoz, hogy kihasználhassa mobil készülékének sokoldalú funkcióit. Csak üljön a volán mögé, és csatlakoztassa okostelefonját vagy tabletjét a Bluetooth kapcsolat segítségével. Ezt követően szinkronizálhatja telefonkönyvét, könnyedén hallgathat zenét, vagy használhatja az irodai alkalmazások széles skáláját. A hívások a kihangosító segítségével kezdeményezhetők és fogadhatók, amely a multifunkciós kormánykerék gombjaival, az iDrive rendszerrel vagy a beszédvezérléssel kezelhető.

USB AUDIO-CSATLAKOZÓ.

Folytassa a zenehallgatást útközben is – az USB audio-csatlakozó lehetővé teszi az Ön számára, hogy zökkenőmentesen integrálja MP3-lejátszóját, USB-pendrive-ját és mobiltelefonját BMW-jének audiorendszerébe az USB audio-csatlakozó segítségével. iPodját és iPhone-ját ugyancsak egyszerűen csatlakoztathatja. A hang pedig hifi-minőségben szólal meg az autó hangszóróin keresztül. A jármű kezelőszerveivel kényelmesen böngészhet a zeneszámai között műfaj, albumcím vagy előadónév alapján, míg a középkonzolon lévő USB-csatlakozó közvetlen összeköttetést teremt az autó és a mobil eszközei között.