ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA.

Munka a BMW Biztonsági Járművekkel.

Az, hogy Önnek milyen fokú védelemre van szüksége, a körülményektől függ – például attól, hogy hol él és dolgozik, hogy mi a munkája, valamint, hogy mennyire közismert személyiség. A BMW az egyetlen olyan autógyártó, amely a különböző igények alapján háromféle biztonsági szintet határozott meg a páncélozott járművek építésének több mint 30 éves története során felhalmozott tapasztalatok alapján. Ennek megfelelően a BMW átfogó megoldásokat kínál a biztonságos közúti közlekedéshez – vagyis mindenki megkapja azt, amire szüksége van biztonságérzetének megteremtéséhez.

Bővebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL.

A BMW Biztonsági Járműveknek köszönhetően semmiből nem kell engednie, ami fontos Önnek. A BMW több mint 30 éves gyakorlattal rendelkezik a páncélozott járművek fejlesztése és építése terén – de nemcsak az Ön magas szintű biztonságának, hanem a vezetési élménynek a megőrzésére is folyamatosan törekszik. Így tehát Ön abszolút biztos lehet abban, hogy a lehető legnagyobb védelemben részesül, úgy, hogy annak biztosítása semmilyen kompromisszumot nem követel. Ez azért lehetséges, mert a tervezés legelső fázisától kezdeve az összeszerelés legutolsó momentumáig mindent mi csinálunk. A személyi biztonság túlságosan is kényes dolog ahhoz, hogy a valódi szakértőkön kívül bárkit is a közelébe engedjünk. Magától értetődő módon minden egyes BMW-t a legnagyobb precizitással és gondossággal építünk meg a legszigorúbb minőségi követelmények szerint, amelyekhez a BMW teljes globális gyártói hálózata tartja magát. Ez az oka annak, hogy miért csak a BMW ajánl maximális védelmet – made by BMW.

  • Dinamizmus
  • Praktikum és kényelem

DISZKRÉCIÓ.

A védelem még hatásosabb akkor, ha a kívülállók mit sem tudnak róla. Az anonimitás a biztonság egyik igen fontos összetevője. A BMW pontosan ezért tesz olyan sok erőfeszítést azért, hogy az autóiba épített védelem ne legyen szembetűnő mások számára.

BMW CONNECTEDDRIVE ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK.

A BMW ConnectedDrive a jármű, a vezető és a külvilág intelligens hálózatba kapcsolásának fontosságát kiemelő filozófia megtestesítője. A rövidebb távolságokat ultrahang, a nagyobbakat pedig mobil rádiótechnológia hidalja át. Az online szolgáltatások, a vezetőt segítő rendszerek, az ügyfélszolgálatok és az okostelefonos megoldások egymással való intelligens összekapcsolása számos módon nyújt támogatást a BMW-t vezetőknek – úgy a kényelem, mint a megfelelő időben nyújtott megfelelő információ, vagy éppen az utazás közbeni megnyugtató biztonságérzet biztosítása terén.

  • Támadásra való figyelmezetés és interkom rendszer
  • Night Vision

KIEGÉSZÍTŐ FELSZERELÉSEK A KÜLÖNLEGES IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN.

Előfordulhat, hogy Önnek a puszta védelemnél többre van szüksége. Azokban a szerepkörökben, amelyekben a járműnek magas rangú személyeket vagy testőrséget kell szállítania, az autónak másodpercek alatt gördülő hivatallá kell alakulnia, hogy egyetlen fontos ügy se szenvedjen késedelmet. A BMW azonban felkészült az efféle kihívásokra, hiszen már több mint 50 esztendeje gyárt Hatósági Járműveket, mely tevékenység során szoros együttműködést alakított ki a világ különböző tájain működő hatóságokkal és kormányzati szervekkel. A villogók, a különböző sziréna-effektusokra képes figyelmeztető rendszerek, jeladó eszközök, rádiók, sőt még a hivatalos célokat szolgáló zászlótartók is a kínálat részét képezik.

  • Hatósági felszerelések
  • Zászlótartó diplomáciai és hivatalos célokra
  • Mobilitás-megőrzés

BMW SECURITY DRIVER TRAINING.

A legrosszabb forgatókönyvre való felkészülés a legjobb módja annak, hogy az ilyen helyzetek eleve elkerülhetők legyenek. A BMW a biztonságot korántsem csak a jármű felől közelíti meg. Speciálisan összeállított vezetői tréning-kurzusok is elérhetők, amelyek során hasznos fogásokat sajátíthatnak el a biztonsági járművek vezetői, akik mindemellett azt is megtanulják, hogy miként hozhatják ki a legtöbbet a BMW X5 Security és a BMW X5 Security Plus modellekből. A három különböző típusú tréning keretében a vezetőknek lehetősége nyílik arra, hogy gyakorolják a veszélyes helyzetek magabiztos kezelését – mivel ily módon van remény arra, hogy az ilyen helyzetek elő sem fordulnak.

  • BMW Basic Training hivatásos sofőröknek
  • BMW Security Intensive Training hivatásos sofőrök számára
  • BMW Security Perfection Training hivatásos sofőrök számára