ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA.

Együttműködés a BMW Vállalati Értékesítésen belül.

A BMW Vállalati Értékesítés olyan egyedi megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek alkalmazkodnak az adott ország viszonyaihoz. A BMW világszintű értékesítési és márkakereskedői hálózata testre szabott megoldást kínál az Ön vállalata számára mind járművek típusát, mint a finanszírozást és a flotta-menedzsmentet illetően. A flotta az ügyfél igényeinek megfelelően MINI, BMW és BMW i modelleket egyaránt tartalmazhat.

Bővebben

ELŐNYÖK A VÁLLALATI ÜGYFELEK SZÁMÁRA.

Csúcsminőségű járművek hatékony, költségtakarékos motorokkal. A dinamikus vezetés élményével és az üzemanyagtakarékos működtetéssel Ön jobban motiválhatja alkalmazottait. Az olyan kimagaslóan korszerű technológiák, mint a BMW EfficientDynamics és a BMW ConnectedDrive, valamint a MINIMALISM és a MINI Connected, segítenek a még biztonságosabb és gazdaságosabb autózási élmény elérésében. Mindemellett rendelkezésre áll a BMW nemzetközi ügyfélkapcsolati menedzserekből álló csapata, amely mindig szakértő, határokon átnyúló támogatást nyújt a világ több mint 150 országában. Mindez azonban csak néhány kiragadott példa azon előnyök közül, amelyekre bízvást számíthat, ha a BMW Vállalati Értékesítést választja.

FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK.

Magas maradványérték, üzemanyag-takarékos motorok és kis karbantartás-igény: mindez garantált a BMW Vállalati Értékesítés által forgalmazott járművek esetében. Ha például az Ön választása a BMW 520d-re esik, egy száz autóból álló flotta esetén a vetélytársakhoz képest 24 000 literes flottaszintű üzemanyag-megtakarítást érhet el, feltételezve, hogy az autók évi átlagos futásteljesítménye 30 000 kilométer – vagyis a gazdaságosság, a teljesítmény és a vezetési élmény tökéletes kombinációja valósul meg. A BMW 520d rendkívül alacsony fogyasztási és emissziós értékekkel dicsekedhet: a modell mindössze 4,5 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométerenként, és kilométerenként csak 119 g CO2-vel terheli a könyezetet.

SZERVIZ ÉS TÁMOGATÁS.

A BMW Groupnál elkötelezettek vagyunk, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk azért, hogy az Ön vállalata által támasztott elvárásoknak és igényeknek hosszú távon is megfeleljünk. Termék és szolgáltatás kínálatunk igazodik a helyi piac jellegzetességeihez. Vezérképviseleteink és márkakereskedéseink az egész világot behálózzák – így közösen dolgozhatjuk ki az egyéni megoldást a vállalata számára a járműtípust, a finanszírozást és a flottamenedzsmentet illetően. Csapatunk világszerte folyamatosan készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Önnek. Magasan képzett ügyfélkapcsolati tanácsadóink személyre szóló szolgáltatást nyújtanak, ezzel garantálva a mindenkor gördülékeny kapcsolattartást, és lefektetve a sikeres hosszú távú együttműködés alapjait.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

A BMW EfficientDynamics a BMW Group vállalati stratégiája, amelynek középpontjában mindig a lehető legnagyobb hatékonyság és a maximális dinamizmus ötvözése áll. Az elnevezés olyan elemek összességét takarja, amelyek egyidejűleg fokozzák a hatékonyságot és a dinamizmust az összes BMW modell esetében. Mindez befolyásolja a teljes járműkoncepciót, az erőátvitelt és az energiamenedzsmentet, magában foglalja az intelligens könnyűépítést, az aerodinamikai megoldásokat, a BMW eDrive hajtásláncot és a BMW TwinPower Turbo motorokat is. Az eredmény pedig nem egy kényszerű kompromisszum, hanem maga a színtiszta vezetési élmény. Ily módon tehát a BMW EfficientDynamics hatékonyan kapcsolja össze egymással az alkalmazotti motivációt és a költségoptimalizálást.

  • A járműkoncepció
  • A hajtási koncepció
  • Intelligens energiamenedzsment

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive – egy szolgáltatásokból, alkalmazásokból és vezetőt segítő rendszerekből álló csomag, amelyek megteremtik az összeköttetést Ön és a környező világ között. BMW ConnectedDrive segítségével lehetősége van arra , hogy szinkronizálja telefonkönyvének adatait a jármű fedélzeti rendszerével. Ami pedig a nagyvilágban zajló eseményeket illeti: BMW-je a legfrissebb híreket is képes megjeleníteni. A vezetőt segítő rendszerekre pedig teljesen rá is bízhatja magát út közben. Utóbbiak, amelyek még intelligenebbé teszik az Ön BMW-jét, minden helyzetben hathatós támogatást nyújtanak. Élvezze hát a minden eddiginél nagyobb biztonságot és kényelmet: a BMW ConnectedDrive-ra bizton számíthat.

  • Üzenetdiktálás
  • Torlódásasszisztens