ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA.

Együttműködés a BMW Vállalati Értékesítésen belül.

A BMW Vállalati Értékesítés olyan egyedi megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek alkalmazkodnak az adott ország viszonyaihoz. A BMW világszintű értékesítési és márkakereskedői hálózata testre szabott megoldást kínál az Ön vállalata számára mind járművek típusát, mint a finanszírozást és a flotta-menedzsmentet illetően. A flotta az ügyfél igényeinek megfelelően MINI, BMW és BMW i modelleket egyaránt tartalmazhat.

Bővebben

ELŐNYÖK A VÁLLALATI ÜGYFELEK SZÁMÁRA.

Csúcsminőségű járművek hatékony, költségtakarékos motorokkal. A dinamikus vezetés élményével és az üzemanyagtakarékos működtetéssel Ön jobban motiválhatja alkalmazottait. Az olyan kimagaslóan korszerű technológiák, mint a BMW EfficientDynamics és a BMW ConnectedDrive, valamint a MINIMALISM és a MINI Connected, segítenek a még biztonságosabb és gazdaságosabb autózási élmény elérésében. Mindemellett rendelkezésre áll a BMW nemzetközi ügyfélkapcsolati menedzserekből álló csapata, amely mindig szakértő, határokon átnyúló támogatást nyújt a világ több mint 150 országában. Mindez azonban csak néhány kiragadott példa azon előnyök közül, amelyekre bízvást számíthat, ha a BMW Vállalati Értékesítést választja.

FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK.

Magas maradványérték, üzemanyag-takarékos motorok és kis karbantartás-igény: mindez garantált a BMW Vállalati Értékesítés által forgalmazott járművek esetében. Ha például az Ön választása a BMW 520d-re esik, egy száz autóból álló flotta esetén a vetélytársakhoz képest 24 000 literes flottaszintű üzemanyag-megtakarítást érhet el, feltételezve, hogy az autók évi átlagos futásteljesítménye 30 000 kilométer – vagyis a gazdaságosság, a teljesítmény és a vezetési élmény tökéletes kombinációja valósul meg. A BMW 520d rendkívül alacsony fogyasztási és emissziós értékekkel dicsekedhet: a modell mindössze 4,5 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométerenként, és kilométerenként csak 119 g CO2-vel terheli a könyezetet.

SZERVIZ ÉS TÁMOGATÁS.

A BMW Groupnál elkötelezettek vagyunk, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk azért, hogy az Ön vállalata által támasztott elvárásoknak és igényeknek hosszú távon is megfeleljünk. Termék és szolgáltatás kínálatunk igazodik a helyi piac jellegzetességeihez. Vezérképviseleteink és márkakereskedéseink az egész világot behálózzák – így közösen dolgozhatjuk ki az egyéni megoldást a vállalata számára a járműtípust, a finanszírozást és a flottamenedzsmentet illetően. Csapatunk világszerte folyamatosan készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Önnek. Magasan képzett ügyfélkapcsolati tanácsadóink személyre szóló szolgáltatást nyújtanak, ezzel garantálva a mindenkor gördülékeny kapcsolattartást, és lefektetve a sikeres hosszú távú együttműködés alapjait.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

A BMW EfficientDynamics a BMW Group vállalati stratégiája, amelynek középpontjában mindig a lehető legnagyobb hatékonyság és a maximális dinamizmus ötvözése áll. Az elnevezés olyan elemek összességét takarja, amelyek egyidejűleg fokozzák a hatékonyságot és a dinamizmust az összes BMW modell esetében. Mindez befolyásolja a teljes járműkoncepciót, az erőátvitelt és az energiamenedzsmentet, magában foglalja az intelligens könnyűépítést, az aerodinamikai megoldásokat, a BMW eDrive hajtásláncot és a BMW TwinPower Turbo motorokat is. Az eredmény pedig nem egy kényszerű kompromisszum, hanem maga a színtiszta vezetési élmény. Ily módon tehát a BMW EfficientDynamics hatékonyan kapcsolja össze egymással az alkalmazotti motivációt és a költségoptimalizálást.

 • A járműkoncepció

  Intelligens könnyűépítés:
  A megfelelő anyagok megfelelő helyen történő alkalmazása mindig a funkciónak megfelelően. Az olyan anyagok, mint amilyen például az acél, az alumínium és a karbonszál, intelligens ötvözésének eredménye több, mint egyszerűen csak egy könnyű és hatékony konstrukció, hiszen mindemellett a BMW minden egyes modelljét kiemelkedő merevség jellemzi, amely optimális menetdinamikai tulajdonságokat és vezetési élményt biztosít.

  Aerodinamika:
  A tökéletesen egymáshoz csiszolt aerodinamikai elemekkel optimális légellenállási jellemzők érhetők el. Mindezért az olyan, jól átgondolt megoldások felelősek, mint amilyen például az alvázborítás, az első kötényben található Air Curtain, valamint az első kerékjárati ív mögött lévő Air Breather. Az optimalizált aerodinamikai tulajdonságok pozitív hatással vannak a BMW modellek hatékonyságára és fogyasztására.

 • A hajtási koncepció

  BMW TwinPower Turbo:
  A BMW TwinPower Turbo technológiával ellátott, többszörös díjnyertes benzin- és dízelmotorok a BMW EfficientDynamics innovációi közé tartoznak. Az erőforrások a legmodernebb befecskendezési eljárásokat, a fokozatmentes teljesítmény-szabályozást és az innovatív turbófeltöltési technológiákat ötvözik, és ily módon alacsony fogyasztás mellett biztosítják a BMW-kre jellenző nagy nyomatékot.

  BMW eDrive:
  A vezetési élmény teljesen új dimenziója: a BMW eDrive hajtási koncepció – amely egy elektromos motort, egy nagyfeszültségű akkumulátort és az intelligens energiamenedzsmentet foglalja magában – lenyűgöző dinamizmust biztosít, tisztán elektromos módban pedig egyáltalán nem bocsájt ki káros anyagot. Az újonnan kifejlesztett elektromos szinkronmotor elképesztően nagy nyomatékával nyűgöz le, amely az elindulás pillanatától a maximális sebesség eléréséig
  állandó marad – a fenntartható mobilitás és a döbbenets agilitás jegyében. A BMW eDrive elnevezés az elektromos járművek és a plug-in hibrid modellek esetében használatos.

  BMW BluePerformance:
  A technológia minimálisra csökkenti a dízelmotorok által termelt nitrogén-oxidok (NOx) kibocsájtását. Teszi mindezt úgy, hogy magát az égési folyamatot nem befolyásolja, és így a dízelmotorokra jellemző hatékonyság megmarad. A BMW BluePerformance technológiával ellátott BMW modellek teljesítik az EU6 emissziós norma előírásait, amelyek megkövetelik a nitrogén-oxid-kibocsájtás mérséklését.

 • Intelligens energiamenedzsment

  ECO PRO mód:
  Az ECO PRO mód aktiválását követően minden a fokozott hatékonyságot szolgálja. Az Ön vezetési stílusától függően mindez az üzemanyag-fogyasztás akár 20 százalékos csökkenését is eredményezheti (egy belső BMW fogyasztási tanulmány megállapítása szerint).

  Auto Start/Stop funkció:
  Az Auto Start/Stop funkció kihasználja a pillanatnyi megállásokból (pl. a piros lámpánál) fakadó előnyöket, és ideiglenesen leállítja a motort, hiszen amikor a motor áll, akkor a jármű nem fogyaszt és nem bocsát ki káros anyagot. A sebességváltó fajtájától függően a vezetőnek csak le kell lépnie a gázpedálról vagy fel kell engednie a kuplungot, és a motor azonnal újraindul. A motor ideiglenes leállítása semmilyen módon nem befolyásolja az Ön biztonságát és kényelmét.

  Fékenergia-visszanyerés:
  Amint a vezető fékez, vagy hagyja üresben gurulni az autót, mozgási energia szabadul fel. A fékenergia-visszanyerés ezt az energiát elektromossággá alakítja át, amely az akkumulátor töltésére fordítódik. Így tehát a motornak kevesebb energiát kell fordítania az akkumulátor töltésére, ami alacsonyabb fogyasztást és emissziót eredményez.

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive – egy szolgáltatásokból, alkalmazásokból és vezetőt segítő rendszerekből álló csomag, amelyek megteremtik az összeköttetést Ön és a környező világ között. BMW ConnectedDrive segítségével lehetősége van arra , hogy szinkronizálja telefonkönyvének adatait a jármű fedélzeti rendszerével. Ami pedig a nagyvilágban zajló eseményeket illeti: BMW-je a legfrissebb híreket is képes megjeleníteni. A vezetőt segítő rendszerekre pedig teljesen rá is bízhatja magát út közben. Utóbbiak, amelyek még intelligenebbé teszik az Ön BMW-jét, minden helyzetben hathatós támogatást nyújtanak. Élvezze hát a minden eddiginél nagyobb biztonságot és kényelmet: a BMW ConnectedDrive-ra bizton számíthat.

 • Üzenetdiktálás

  Tartsa szorosan kézben az irányítást az e-mailek és a diktált üzenetek segítségével. E-mailt vagy szöveges üzenetet kíván küldeni, de nincs ideje megállni? Kezdjen diktálni, és a rendszer írott szöveggé alakítja a kimondott szavakat. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a "Küldés" gombot.

 • Torlódásasszisztens

  Helyezze magát kényelembe, és hagyja, hogy BMW-je önállóan birkózzon meg a forgalmi helyzettel. A torlódásasszisztens a monoton közlekedési helyzetekben leveszi a terhet az Ön válláról. Amikor Ön sűrű forgalomban halad 40 km/óránál kisebb sebességgel, a rendszer hagyja, hogy autója együtt "sodródjon" a forgalommal – aminek köszönhetően stressz-mentesen haladhat át a torlódásokon. A rendszer automatikusan tartja a kívánt távolságot az elöl haladó járműtől, és önállóan szabályozza a sebességet – akár a teljes megállásig –, mindemellett pedig aktívan beavatkozik a kormányzásba is. Járműve ily módon képes tartani a sávját, egészen addig, ameddig Ön az egyik kezét a kormányon hagyja.