ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA.

Munkavégzés a BMW Hatósági Járművekkel.

A BMW Hatósági Járművek nemcsak egyedülálló teljesítményükkel tűnnek ki, hanem azzal is, hogy üzemeltetésük rendkívül gazdaságos. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás, a hosszú élettartam, a minimális fenntartási költségek és a magas újraértékesítési ár együttesen garantálják, hogy a BMW Hatósági Járművekbe eszközölt befektetés hosszú távon mindenféle értelemben kifizetődik.

Bővebben

RUGALMAS KONFIGURÁLHATÓSÁG.

A világ minden táján szolgálatot teljesítenek BMW hatósági járművek, amelyek különböző funkciókban különböző feladatokat látnak el különböző országokban – a BMW pedig minden esetben a célzott felhasználási területnek megfelelően szereli fel azokat. Mindebbe természetesen beletartoznak a hivatalos színek, a villogók és a szirénák is. Ez egyet jelent azzal, hogy a járművek garantáltan megfelelnek az előírásoknak, valamint, hogy azok felszereltsége igazodik a speciális felhasználási területhez. Néhány tulajdonságukban azonban megegyeznek e járművek – nevezetesen a dinamizmusban, az azonnali rendelkezésre állásban és a gazdaságos fenntarthatóságban.

GARANTÁLTAN GYÁRI MINŐSÉGŰ, EREDETI FELSZERELTSÉG.

Az autógyártók közül a BMW az egyetlen, amely az általa gyártott hatósági járművekhez gyári jótállást kínál, amely kiterjed a hivatalos felhasználási területhez kapcsolódó kiegészítő felszerelésekre is. Biztosítandó azt, hogy a normál felhasználású modellekkel megegyező biztonsági színvonallal rendelkezzenek, a BMW a módosításokkal ellátott hatósági járműveket speciális tartóssági tesztnek is aláveti.

A program – amely jóval túlmutat a minimális biztonsági követelmények teljesítésének biztosításán – vizsgálja a járművek ütközéseknek/ütéseknek való ellenállását, illetve borulási- és tetőszilárdságát, hogy azok bármilyen helyzetben maradéktalanul megőrizzék működőképességüket.

Az állapotfüggő szerviz (CBS), valamint az összes, a hivatalos használathoz szükséges kiegészítő felszereléshez rendelkezésre álló eredeti BMW alkatrészek jóvoltából a minimálisra csökken az állásidő, ugyanakkor mindenkor garantált a maximális teljesítmény és a költséghatékonyság minden BMW Hatósági Járműre vonatkozóan.

PÉLDÁS KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG.

A BMW hatósági járműveket nemcsak egyedülálló teljesítmény, hanem extrém módon gazdaságos üzemeltethetőség is jellemzi. Az alacsony fogyasztás, a hosszú élettartam, a minimális fenntartási költségek, valamint a magas újraeladási érték kombinációjának köszönhetően a BMW Hatósági Járművekbe eszközölt befektetés hosszú távon is kifizetődik bármilyen tekintetben.

  • Kis karbantartásigény
  • Alacsonyabb fenntartási költségek
  • Verhetetlen üzemanyag-hatékonyság

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

A BMW EfficientDynamics a BMW Group vállalati stratégiája, amelynek középpontjában mindenkor a lehető legnagyobb hatékonyság és a maximális dinamizmus ötvözése áll. Az elnevezés olyan elemek összességét takarja, amelyek következetesen, egyidejűleg fokozzák a hatékonyságot és a dinamizmust az összes BMW modell esetében. Mindez érinti a teljes járműkoncepciót, az erőátvitelt és az energiamenedzsmentet. A koncepció így például magában foglalja az intelligens könnyűépítést, az aerodinamikai megoldásokat, a BMW eDrive hajtásláncot és a BMW TwinPower Turbo motorokat. Az eredmény pedig nem valamilyen kompromisszum, hanem maga a színtiszta vezetési élmény. Ily módon tehát a BMW EfficientDynamics hatékonyan kapcsolja össze egymással az alkalmazotti motivációt és a költségoptimalizálást.

  • Általános járműkoncepció
  • Hajtási koncepció
  • Intelligens energiamenedzsment

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – egy szolgáltatásokból, alkalmazásokból és vezetőt segítő rendszerekből álló csomag, amelyek megteremtik az összeköttetést Ön és a környező világ között. Helyezze magát kényelembe, és állítsa fel irodáját a járművében. A BMW ConnectedDrive segítségével Ön e-maileket fogadhat, olvashat és válaszolhat meg. De lehetőség van arra is, hogy szinkronizálja telefonkönyvének adatait a jármű fedélzeti rendszerével. Ami pedig a nagyvilágban zajló eseményeket illeti: BMW-je tisztában van azzal, hogy Önt mi érdekli, sőt a legfrissebb híreket fel is olvassa az autó audiorendszerén keresztül. A vezetőt segítő rendszerekre pedig teljesen rá is bízhatja magát út közben. Utóbbiak, amelyek még inteligensebbé teszik az Ön BMW-jét, minden helyzetben hathatós támogatást nyújtanak. Élvezze hát a minden eddiginél nagyobb biztonságot és kényelmet: a BMW ConnectedDrive-ra bizton számíthat.

A HÁLÓZATBA KAPCSOLT AUTÓZÁS NEM LÁTOMÁS TÖBBÉ. HANEM MINDENNAPOS GYAKORLAT.

  • BMW Night Vision
  • Vészhívás
  • Aktív védelem