A BMW HATÓSÁGI JÁRMŰVEK ÉRTÉKESÍTÉSE.

Az Ön hétköznapjainak része.

A BMW Hatósági Járművek az összes a biztonsággal kapcsolatos közfeladatot ellátó hatóság és szervezet által elérhetők. A BMW által gyártott autók és motorkerékpárok világszerte sikeresen teljesítenek szolgálatot a rendőrségi, tűzoltósági és katasztrófavédelmi szolgálatok flottáiban. Mindez az esetükben alkalmazott, a biztonsággal és a technológiával összefüggő, minőségi és megbízható megoldásoknak köszönhető. Az említett tulajdonságok a fejlett biztonsági koncepcióval együtt mindenkor biztosítják a készenlétet.

Bővebben

BMW 3-AS SOROZAT.

Küldetésről küldetésre tökéletesen helytáll: a 3-as BMW egy egyedülállóan agilis jármű. E tulajdonsága főként futóművének, a BMW-kre jellemző, 50:50 arányú súlyelosztásnak, valamint a hátsókerék-meghajtásnak köszönhető. Mivel pedig nem jelentkeznek hajtási befolyások, a kormánykerékkel kiadott utasítások pontosan és spontán módon mennek végbe. A még tökéletesebb úttartást és tapadást biztosító xDrive – amely a BMW intelligens összkerék-meghajtási rendszere – számos modellhez elérhető.

BMW 5-ÖS SOROZAT.

A sokoldalúság és a dinamizmus tökéletes elegye: az 5-ös BMW magabiztosan őrzi a helyét az élvonalban – a vészhelyzeti szolgálatok pedig maximálisan kihasználhatják különleges adottságait. Ott vannak például a dízelmotorok – például az, amelyik a BMW 520d-ben teljesít szolgálatot –, amelyek az extrém módon alacsony fogyasztást azonnali gázreakciókkal ötvözik. Mindezt az innovatív BMW EfficientDynamics technológiák sora teszi lehetővé. Mindemellett a BMW 5-ös sorozat igen alacsony fenntartási költségekkel és verhetetlen üzemanyag-hatékonysággal dicsekedhet.

BMW X1.

Egy igazi mindenes, amely bármivel elboldogul: a BMW X1. Sebesség, sokoldalúság, folyamatos rendelkezésre állás, valamint, hogy a minimális erőforrás-felhasználás maximális hatással járjon: a vészhelyzeti szolgálatok e tulajdonságokat várják el akkor, amikor a nyomás óriásira nő. A BMW X1-et pedig éppen e jellemzői emelik ki a sorból. A soros négyhengeres BMW TwinPower Turbo benzin- és dízelmotorok a nagy teljesítményt egyedülálló gazdaságossággal ötvözik. Az üléspozíció magasan, a súlypont viszont alacsonyan van. A 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámla pedig garantálja a belső tér kimagaslóan jó variálhatóságát. Ez tehát a BMW X1 – amely a legkeményebb munkától sem riad vissza.

BMW X3.

Jönni, látni, győzni: a sokoldalú BMW X3-at arra találták ki, hogy bármilyen terep kihívásaival megbirkózzon. Az olyan innovatív, alapfelszereltségként járó technológiák, mint amilyen például a BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer segítik a vezetőt abban, hogy minden szituációnak ura legyen. A belső térben a kitűnő körkilátás (amely az alacsony peremű ablakoknak és az emelt üléspozíciónak köszönhető) maximális rugalmassággal ötvöződik.

A BMW X3 a környezet kímélése terén is pozitív példával jár elöl. A többszörös díjnyertes BMW EfficientDynamics technológiának köszönhetően az autó teljesítménye minden eddiginél nagyobb, miközben fogyasztása és emissziója csökkent a korábbiakhoz képest. A Steptronic funkcióval ellátott, nyolcfokozatú automata sebességváltóhoz immár a BMW X3 esetében is jár az Auto Start/Stop funkció, amely anélkül fokozza az üzemanyag-hatékonyságot, hogy az a jellegzetesen BMW-s robbanékonyság rovására menne.

BMW X5.

A mozgás szabadsága bármilyen terepen: a BMW X5 a legtágasabb a BMW Hatósági Járművek közül. E rangját nemcsak annak köszönheti, hogy nagyvonalú teret biztosít a bent ülők számára, hanem annak is, hogy 620 literes csomagterében könnyedén elfér az utasok felszerelése. A BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer pedig optimális tapadást és útfogást biztosít úgy az aszfaltozott úton, mint terepen.

BMW MOTORRAD.

A BMW Motorrad világszinten is vezető szerepet tölt a hatóságok mobilitási igényeinek ügyfél-specifikus kielégítésében. A BMW hatósági motorkerékpárok – amelynek tervezése, fejlesztése és koordinációja egy helyen történik – maximálisan megfelelnek a BMW által támasztott követelményeknek. A teljes körű megoldás tökéletesen igazodik az ügyfelek elvárásaihoz, és magukon a járműveken kívül magában foglalja a műszaki támogatást, az Aftersales-asszisztenciát, valamint a vezetői és technikai tréningeket is.