FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK.

Az Ön megbízható partnere, amikor minden perc számít.

Mentőszolgálatok, tűzoltók, egyenruhás és civil ruhás rendőrség – azokban az emberekben, akik a különböző speciális szolgálatoknál dolgoznak, egy dolog közös: munkájuk rendkívüli teljesítményt követel meg tőlük a feszültséggel teli helyzetekben. Ők pedig ugyanezt várják el a járműveiktől.

Bővebben

RENDŐRSÉG.

A rendőrségi feladatok ellátása különösen nagy kihívást elé állít egy BMW-t. A mindennapos használat és a nagy futásteljesítmény kihozza az autóból annak valódi karakterét: a magas fokú megbízhatóságot, a példásan gazdaságos üzemmel párosuló nagy teljesítményt és a hosszú szervizintervallumokat. Mindemellett ott az állapotfüggő szerviz, amely automatikusan megszervezi a következő szervizlátogatást. A fentiek is jól mutatják tehát, hogy a BMW Hatósági Járművekbe tett befektetés bőségesen megtérül hosszú távon.

TŰZOLTÓSÁGI JÁRMŰVEK.

Tüzek, közúti balesetek, viharok és még ezernyi más dolog – a tűzoltók folyamatosan úton vannak, hogy segítsenek a bajba jutott embereknek. A fókuszban ez esetben a teljesítmény, a biztonság és a megbízhatóság van. A BMW alaposan felkészült az ilyen feladatokra, és képes szembenézni bármilyen kihívással.

MENTŐSZOLGÁLATI JÁRMŰVEK.

Vészhelyzetekben gyakran másodperceken múlik egy-egy élet megmentése. Mindez azt is jelenti egyben, hogy a mentőszolgálatok igen sokat várnak el járműveiktől – azoknak megbízhatóknak, biztonságosaknak és gyorsaknak kell lenniük. A BMW teljes mértékig megfelel ezen követelményeknek: a legkorszerűbb aktív és passzív biztonsági rendszerekkel felvértezett járművek a mentőcsapatot a lehető legrövidebb idő alatt juttatják el a helyszínre.

BMW MOTORRAD.

A BMW Motorrad motorkerékpárjai tökéletesen képesek helytállni a komoly kihívásokat támasztó nagyvárosi viszonyok között, a rövid távolságot felölelő bevetések során, amikor a reakcióidő létfontosságú tényező. A vállalat immár több mint 20 esztendeje vezető szerepet tölt be a motorkerékpározás biztonságának növelése terén, köszönhetően az olyan innovációknak, mint amilyen például az ABS és az intelligens könnyűépítés. A márka átfogó kínálata is egyedülálló – a választékban a számos fajta motorkerékpáron kívül megtalálhatók azok a biztonsági öltözékek és bukósisakok, amelyeket kimondottan a speciális szolgálatok munkatársai számára fejlesztettek ki, és amelyek új mércét jelentenek a minőség, a biztonság és az aerodinamikai jellemzők tekintetében.