BMW TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 23-11.

A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. A My BMW applikáción vagy a BMW-jébe beépített SIM-kártyán keresztül ingyenesen érkeznek a minőségjavítások, amelyeket közvetlenül telepíthet a BMW-jébe. Mindemellett – ugyancsak térítésmentesen – új vagy bővített funkciók érkeznek a frissítésen keresztül. A frissítések elérhetősége, illetve tartalma az országtól, illetve a járműmodelltől, -felszereltségtől és -állapottól függ.

A BMW TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 23-11 FŐBB ELEMEI.

DRIVE RECORDER: IMMÁR A MY BMW APPBAN IS.

Távoli szoftverfrissítés, Drive Recorder, egy egy nő okostelefonnal a kezében

Idáig a Drive Recorderrel készült videókat, valamint a Remote 3D View felvételeit csak a jármű központi kijelzőjén tekinthette meg, hacsak le nem mentette azokat egy USB-pendrive-ra. Immár azonban a My BMW applikációba is továbbíthatja a képi anyagot, így bárhol, bármikor megtekintheti azt.

ÜDVÖZLŐ FÉNYANIMÁCIÓ: TOVÁBBI VÁLTOZATOK ÉRHETŐK EL.

Távoli szoftverfrissítés, üdvözlőfény, BMW modellek üdvözlő fényszőnyeggel

A Távoli szoftverfrissítés 23-11 verziójával háromféle további Üdvözlő fényanimáció érkezik (Allegro, Adagio és Vivace) a BMW ConnectedDrive Store áruházba.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ KÜLSŐ FÉNYEK.

Távoli szoftverfrissítés, Üdvözlő fényanimáció, egy BMW hátulnézetből

A jövőben Ön személyre szabhatja a BMW-je zárásakor vagy nyitásakor feltűnő Üdvözlő fényanimációt. Manuálisan engedélyezheti vagy letilthatja a jármű fényszóróinak rövid ideig tartó villogását. Amennyiben engedélyezi a villogást, a jármű nem játssza le az Üdvözlő fényanimációt. A fényszórók ilyenkor a villogást követően helyzetjelzőként működnek.

FUNKCIÓFRISSÍTÉSEK ÉS MINŐSÉGJAVÍTÁSOK.

A Távoli szoftverfrissítés jelen kiadása a meglévő funkciókat a legmagasabb technikai színvonalra emeli, emellett az minőségjavításokat is tartalmaz.

Bővebben
  • A Távoli szoftverfrissítés érvényessége és a frissítéshez tartozó kibocsátási megjegyzések
  • Információk a korábbi verziókról
  • A jármű fedélzeti rendszerébe integrált kezelési kézikönyv frissítése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK.

Távoli szoftverfrissítés, egy, a BMW-je előtt álló férfi az okostelefonját nézi

AZ EDDIGI TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉSEK.

Alaposabban szeretne tájékozódni a korábbi BMW Távoli szoftverfrissítések tartalmáról? Az eddigi tartalmak megtekintéséhez kérjük, kattintson ide.
BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatások, áttekintés, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ.

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.
BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatások, áttekintés, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ.

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.

A rendszeres szoftverfrissítések miatt előfordulhat, hogy a kommunikációban szereplő képernyőtartalom eltér attól, amellyel Ön a járművében ténylegesen találkozik.

Bővebben