BMW Corporate Aftersales: Egy férfi beszáll BMW-jébe

KÖZÖS ÚTON.

A sikerhez több út is vezet, és nem mindig az egyenes út a legjobb; az üzleti világ ugyanis minden eddiginél gyorsabban változik. A legfontosabb tényezők az időmegtakarítás, a költségek kézben tartása, a szervezettség és a bizalom. Egy megbízható partner, aki osztozik céljainkban, nagy értéket jelent. Fedezze fel, hogy a BMW Corporate Aftersales hogyan segíthet Önnek az üzleti sikerekhez vezető útján.Bővebben
KÖZÖS ÚTON.

ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE.

Corporate Aftersales.

BMW Service: Egy férfi áll egy BMW előtt

IDŐMEGTAKARÍTÁS.

Akárhol is legyen, a BMW Corporate Aftersales testre szabott szolgáltatásaival mindig mobil maradhat, és élvezheti a legértékesebb árucikket: az időt.

BMW Corporate Aftersales: Egy férfi jégkrémet eszik, miközben pénzügyeit okostelefonján intézi

KÉZBEN TARTOTT KÖLTSÉGEK.

Élvezze a kézben tartott költségek által nyújtott biztonságot és átláthatóságot – az Önre és cégére szabott szolgáltatásokkal és egyedi megoldásokkal.

BMW ConnectedDrive: Egy nő áll egy BMW előtt

PROFESSZIONÁLIS MENEDZSMENT.

Ismerje meg, hogy az innovatív mobilitási megoldások és digitális szolgáltatások, mint a BMW ConnectedDrive miként könnyíthetik meg a mindennapjait.

Service Excellence: Egy férfi táskát tesz egy BMW csomagtartójába

SERVICE EXCELLENCE.

A mobilitás legmagasabb szintje – ezt jelenti a BMW, különösen akkor, amikor valami váratlan történik. Ilyenkor is rendelkezésére állunk, gyorsan és hatékonyan.

BMW Corporate Aftersales: Férfi és nő ül egy kávéházban, a háttérben egy BMW

RÖVID ÚT A SIKERHEZ.

RÖVID ÚT A SIKERHEZ.

IDŐMEGTAKARÍTÁS.

A mobilitás nem ismeri a munkaidőt

Az elfoglalt emberek könnyen elveszíthetik időérzéküket. Az ügyféltalálkozók, a kötelező napirendi pontok, de a saját szabadidő sem várhat. Ezért kínálunk Önnek és céges flottájának maximális szolgáltatásokat minimális pihenőidővel. Ez a versenyelőny profitot termel Önnek – amellett, hogy a megtakarított időben is érezheti az előnyöket.

BMW Services: Egy férfi a távolba tekint
BMW Fast Lane Service és Garantált Szervizidőpont: Egy férfi egy BMW előtt állva a kamerába néz

BMW Fast Lane Service és Garantált Szervizidőpont.

Senki sem szereti a hosszú várakozásokat. Annak érdekében, hogy Ön és flottája mielőbb újra mozgásba lendülhessen, a BMW Fast Lane Service és a Garantált Szevizidőpont szolgáltatások kizárólag az üzleti ügyfeleink számára elérhetők. Speciálisan képzett munkatársaink gondoskodnak arról, hogy Ön a lehető leggyorsabban ismét mobil lehessen.
BMW Partner: Egy férfi sétál egy mobil büfé felé

Az Ön helyi BMW Partnere.

Globálisan gondolkodunk ugyan, de amikor gyors cselekvésre van szükség, akkor lokálisan segítünk: ezért talál Ön mindenhol BMW Márkaszervizeket. Így bárhol is legyen, mindig találhat a közelben egy megbízható kapcsolatot.
BMW Márkaszerviz: Egy férfi beszélget egy mobil büfénél

Szakértelem egy kézben: mindenre megoldás egy helyen.

Egy projekt sikeréhez elengedhetetlen a szervezettség. Még jobb, ha egy olyan, megbízható partnerre talál, aki mindenben megfelel elvárásainak. A BMW Márkaszervizekben a legjobb kezekben tudhatja magát – egy rutin átvizsgálástól a testre szabott szolgáltatásokig. Mindez segít költségeket, idegeskedést és főleg időt megtakarítani.
Szervizmenedzsment: Két kéz egy zacskó csipszet tart

Példás szervizmenedzsment.

Az univerzális követelmények csökkentik a súrlódásokat az üzleti életben. Ha pedig ezek a követelmények megfelelően magas szintűek, akkor semmi sem állhat a hatékony és gyors folyamatok útjába. Ezért kínálunk Önnek optimális szervizmenedzsmentet és a BMW Group átlátható szervizkövetelményeit..
BMW Service: Egy férfi egy BMW-nek dőlve csipszet eszik

BMW szerviz és szakértelem.

Az üzleti világban fontos egy 100%-ban megbízható partner – különösen a járműflotta tekintetében. Az Ön BMW Márkaszervizének legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő szakértői készen állnak arra, hogy segítsenek. Elvégre a bizalmat legjobban az első osztályú munkával lehet kivívni.

KÖLTSÉGKONTROLL.

Mert az extra szolgáltatás nem kell, hogy extra időbe kerüljön.

A legjobb költségek azok, amelyek fel sem merülnek. Az átfogó költségellenőrzéssel Ön is ebbe az irányba tehet egy lépést. A BMW Corporate Aftersales az Ön üzleti igényeire szabott megoldások széles palettáját kínálja.

BMW, Költségkontroll: Egy férfi az okostelefonját nézi
BMW Service Inclusive: Egy BMW-ben ülő férfi a visszapillantó tükörbe néz

BMW Service Inclusive.

A flotta költségeit alacsonyan tartani az egyik legnagyobb kihívás. A BMW Service Inclusive teljes költségtervezhetőséget és átláthatóságot teremt. Valamennyi, a csomagban foglalt javítás és karbantartás vonzó, fix árakon kerül elvégzésre a futamidő alatt – ráadásul bármely, a programban részt vevő Márkaszervizben.
Bővebben
BMW Partnerek: Egy férfi átad egy fagylaltot egy másiknak

BMW Partnerek.

Aki szeretne megőrizni vezető helyét az üzleti életben, annak kordában kell tartania versenytársait. BMW Partnereink épp ezt teszik lehetővé – mivel elismert szakértelmük maximális minőséget garantál. Ezáltal Ön olyan megbízhatóságra és mobilitási megoldásokra számíthat, amelyek segítenek csökkenteni a költségeket és maximalizálni az értéket.
Eredeti BMW Alkatrészek: Egy férfi egy fagylaltárussal beszél

Eredeti BMW Alkatrészek.

Odafigyelünk a részletekre; ez az egyetlen módja annak, hogy garantáljuk az optimális teljesítményt, az időtálló értéktartást és a lehető legnagyobb biztonságot. Épp ezért a céges és flottaautókon elvégzett szervizeléseket és javításokat kizárólag BMW Márkaszervizek végzik – akik szigorúan betartják az előírásokat és kizárólag a legjobb minőségű eredeti BMW alkatrészeket használják.
Bővebben
Eredeti BMW Javítás és Szerviz: Egy férfi okostelefonnal a kezében áll egy BMW mellett

Eredeti BMW Javítás és Szerviz.

Cégautóink valódi értéket adnak az Ön cégének. Az eredeti BMW Javítás és Szerviz pedig gondoskodik arról, hogy mindez egy koccanás vagy egy jégeső után is így maradjon. Szervizspecialistáink szakértő tudásának és a modern javítási módszereknek köszönhetően az Ön járműve a professzionális javítást követően ismét megfelel a BMW Group minőségi és biztonsági elvárásainak.
Bővebben
BMW Mobile Care: A fagylaltárus integet a BMW-ben ülő férfinak

BMW Mobile Care.

Az üzleti életben jó tudni, kihez fordulhatunk segítségért. A BMW Mobile Care szolgáltatásnak köszönhetően a szakértő segítség csak egy telefonhívásnyira van Öntől, így Ön bárhol mobil maradhat, a nap minden órájában, az év 365 napján.
Bővebben

PROFESSZIONÁLIS MENEDZSMENT.

Biztonságban megérkezni: ez a legfontosabb. És ez jelenti minden más alapját is.

Úton a barátokhoz, a kollégákhoz vagy az ügyfelekhez: mindig a biztonságos megérkezés a legfontosabb. A BMW Corporate Aftersales ezért gondolkodik a klasszikus mobilitási megoldásokon is túl. A digitális szolgáltatásokkal, mint amilyen például a BMW ConnectedDrive, megkönnyítjük Önnek a napi rutint. Az eredmény: Ön hatékonyabb, célirányosabb és nyugodtabb módon dolgozhat.

BMW Corporate Aftersales: Egy férfi és egy nő beszélget. A háttérbne egy BMW parkol.
BMW Flottaadat: Egy férfi és egy nő egy kávézóban. A háttérben egy BMW

BMW Flottadat.

Így néz ki a költséghatékony flottakezelés: a BMW Flottaadat segítségével az összes fontos járműinformációt bármikor elérheti, így követheti flottája pillanatnyi állapotát. A maximális adatbiztonság érdekében valamennyi, a felhasználó által szolgáltatott távmérési adatot kizárólag a BMW saját szerverein tárolunk.
BMW ConnectedDrive: A woman and a man are sitting at a table and drinking a coffee. A BMW in the background

BMW ConnectedDrive.

A BMW-nek köszönhetően flottája gyorsabban és hatékonyabban járhatja az utakat. A BMW ConnectedDrive segítségével pedig a digitális világban is vezető helyre kerülhet. A digitális szolgáltatások összekötik Önt és alkalmazottait a külvilágban járó járműveikkel. Analóg vagy digitális – a BMW segítségével Ön mindig kapcsolatban maradhat.
Bővebben
Prediktív karbantartás: Egy nő az asztalnál ül, kezében tárcával

Prediktív karbantartás.

Képzelje el, hogy járműveinek kezelése nem nehezíti, hanem megkönnyíti munkáját. Az autók még a hibák jelentkezése előtt tájékoztatják, így forgalomban maradhatnak. A prediktív karbantartás az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy optimális állapotban tartsa flottáját. Az Ön számára mindez megbízhatóságot, biztonságot és nyugalmat jelent, így még jobban koncentrálhat üzleti tevékenységére.
BMW Állapotfüggő Szerviz: Nő egy épület előtt

Állapotfüggő Szerviz.

Amikor beindul az üzlet, Ön joggal várhatja el ugyanezt flottájától is. Az előre meghatározott szervizintervallumok már a múlté, mára az autók már maguk tudják, mikor válik szükségessé egy szervizlátogatás. A szervizelés esedékessé válásakor BMW-je tájékoztatja erről. Csak a valóban szükséges elemek kerülnek cserére – ami időt és pénzt takarít meg Önnek.
BMW Teleszerviz: Egy nő beszáll egy BMW-be

BMW Teleszerviz.

A következő olajcsere, átvizsgálás, új fékbetétek: a mindezekkel kapcsolatos időpontegyeztetéssel Önnek nem kell foglalkoznia többé. A BMW Teleszerviznek köszönhetően járműve tudja, mikor melyik szervizelésre van szüksége, a vonatkozó szervizadatokat pedig szükség szerint elküldi nekünk. Nagyobb flotta esetén mindez nagyobb léptékben, a flottamenedzsment terén is működik.
Bővebben

SERVICE EXCELLENCE.

A sikerhez megfelelő hajtóerő szükséges. Lehetőleg négy keréken is.

Hosszú távon a sebesség önmagában még nem elég a célok eléréséhez: a minőség és a biztonság egyre fontosabbá válik, ahogy a kiváló kiszolgálás iránti igény is. Ez hajt bennünket, amikor nap mint nap a legjobb teljesítményt nyújtjuk. A BMW Corporate Aftersales kiemelkedő minőségű szolgáltatást kínál – amire Ön is számíthat. Nemcsak gyors, hanem egyben megnyugtat és biztonságot is nyújt a stresszes napok során.

BMW Service: Egy férfi, vállán táskával az ajtó elé lép
My BMW app, egy férfi egy táskát rak a BMW-be

My BMW App*.

Ön akkor is ellenőrzés alatt tarthat mindent, amikor épp nincs szem előtt a járműve. A My BMW app ugyanis távvezérlőként, az Ön személyes mobilitási asszisztenseként és még sok más egyébként funkcionál.
Bővebben
BMW Csereautó-szolgáltatás: Egy táska és egy gördeszka a BMW csomagtartójában

BMW Csereautó-szolgáltatás.

Egy üzletember zsúfolt határidőnaplójában nincs helye a várakozásnak. Bízza ránk magát: járművének szervizelése alatt BMW Márkaszervize csereautót biztosít Önnek, amivel újra útnak indulhat és nyugodtan érkezhet meg a következő találkozóra. Vagy élvezheti a munka utáni megérdemelt pihenést.
Eredeti BMW kerekek: Egy férfi egy BMW volánjánál

Eredeti BMW téli és nyári komplett kerekek.

A biztonságos, megbízható és stílusos mobilitás nem függ az időjárástól. Annak érdekében, hogy Ön az év 365 napján nyugodtan vághasson neki a hosszabb vagy rövidebb utaknak, járművét eredeti BMW téli és nyári komplett kerekekkel szereljük fel.
Bővebben
Eredeti BMW gumiabroncsok: Egy gördeszkázó férfi

Eredeti BMW gumiabroncsok csillag jelöléssel.

A csillag jelölés elnyeréséhez egy gumiabroncsnak áfogó tesztelésnek kell megfelelnie. A tesztek a törvény által előírtakon felül is számos vizsgálatot tartalmaznak. Az optimalizált gördülési ellenállás segít csökkenteni a fogyasztást, aminek előnyeit Ön is látni fogja a költségek áttekintését követően. A gumiabroncsok ráadásul pontosan illeszkednek az egyes modellek futóművéhez, ami optimális teljesítményt garantál.
Bővebben

*A My BMW app minden olyan BMW járművel kompatibilis, amelyet 2014-ben vagy azt követően gyártottak és rendelkezik a BMW ConnectedDrive szolgáltatások felszereltséggel. Az app használatának előfeltétele továbbá egy kompatibilis okostelefon is. A My BMW app elérhetősége és funkciókínálata országonként változhat.

Bővebben