Távoli szoftverfrissítés, egy, az okostelefonjára néző nő áll egy épület előtt

BMW TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 21-03.

Mindig tartsa teljesen naprakészen BMW-jét: A Távoli szoftverfrissítés 21-03 kibővített tartalmú, valamint új funkciókat, illetve a minőségjavításokat ölel fel. A frissítés tartalmával kapcsolatos részleteket és információkat a következő kibocsátási közelményben találja meg.
Bővebben
BMW TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 21-03.

A TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 21-03.

Távoli szoftverfrissítés 21-03, egy utcán haladó BMW 4 Cabrio rézsútos oldalnézetből

Ön az alábbi, a funkciókat, valamint működési minőséget érintő fejlesztésekre számíthat:
• Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer: az Ön beállításait immár megjegyzi a rendszer

Minőségjavítás:
• Minőségjavítás: az Android 11 operációs rendszerű készülékekről való zenelejátszáskor előforduló hibák kiküszöbölésre kerültek
• Minőségjavítás: a Surround View megjelenítési minősége
• Minőségjavítás: az iX3 (G08 BEV) vezérlőegységeinek (CCU) programozása
• Visszahívás: az iX3 (G08 BEV) vezérlőegységeinek programozása (CCU)

Távoli szoftverfrissítés 21-03, egy álló BMW 4 Coupé elölnézetből
Általános információ:

 • Funkcionális frissítések és minőségjavítások
 • A Távoli szoftverfrissítés terjedelme és kibocsátási közleménye
 • Az előző verziókkal kapcsolatos információk
 • A jármű fedélzeti rendszerébe integrált kezelési kézikönyv frissítése
 • Speciálisan a hibrid vonatkozó speciális megjegyzések
 • A My BMW app adatátviteli célokra való használata

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER.

A rendszer megjegyzi az Ön beállításait.

Amennyiben nem szeretné, hogy a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer beleavatkozzon a vezetésre, a funkciót tartósan kikapcsolhatja a Beállításokban. A Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer ezt követően a jármű újraindítása után is kikapcsolva marad egészen addig, ameddig a funkciót Ön újra be nem kapcsolja.
Bővebben

MINŐSÉGJAVÍTÁS.

Kiküszöbölésre kerültek az Andorid 11 operációs rendszerű készülékek esetében, a zeneszám-váltásoknál rendszeresen előforduló problémák is.

A frissítés kiküszöböli a fejegység képfeldolgozási hibáit, amelyek az Android 11 operációs rendszerű készülékek által az AVCRP 1.6 Bluetooth-kapcsolaton keresztül továbbított albumfotók esetében jelentkezhetnek.
Bővebben

MINŐSÉGJAVÍTÁS.

Surround View megjelenítés.

Előfordulhat, hogy a Surround View nézet nem a megfelelő helyen jelenik meg a jármű Központi információs kijelzőjén (CID). A 0066490100 hibakóddal kapcsolatos műszaki kampány által érintett járművek esetében a szóban forgó Távoli szoftverfrissítés hatására megoldódik ez a probléma.
Bővebben

MINŐSÉGJAVÍTÁS.

Az iX3 (G08 BEV) vezérlőegységeinek (CCU) programozása.

Az érintett járműveknél, kivételes esetekben előfordulhat, hogy a parkoló funkció nem aktiválódik automatikusan és ezért hibaüzenet jelenik meg. A hibaüzenet figyelmen kívül hagyása azzal a következménnyel járhat, hogy a jármű elgurul. Ez a szoftverfrissítés kiküszöböli a problémát.

Bővebben

VISSZAHÍVÁS.

A BMW iX3 (G08) vezérlőegységeinek (BMU) programozása.

Nagy erejű ütközés esetén károsodhat a jármű nagyfeszültségű elektromos rendszere. Nagyfeszültségű elektromos rendszerben keletkező túlfeszültség a vezérlőegységek és a vezérléshez kapcsolódó komponensek meghibásodásához vezethet. Előfordulhat az is, hogy a közvetlenül az ütközés után aktiválódó funkciók (pl. a vészvillogók és a járművilágítás) csak korlátozottan érhetők el. Az érintett autótulajdonosok a speciális, 0061030600 számú hibakódra hivatkozva értesítést kapnak.

Bővebben

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK.

A Távoli szoftverfrissítés terjedelme és kibocsátási közlemények.

A frissítés által elérhetővé tett új és bővített funkciók csak abban az esetben működőképesek, ha az Ön járműve rendelkezik a megfelelő kiegészítő felszereltségekkel. A járműve felszereltségével kapcsolatos információkat az autó fedélzeti rendszerébe integrált kezelési kézikönyvből, hivatalos BMW márkaszervizétől, valamint a BMW ConnectedDrive forródrótján keresztül kaphat.
Bővebben

Funkciófrissítések és minőségjavítások.

A Távoli szoftverfrissítés szóban forgó verziója a meglévő funkciókat a legmagasabb technikai színvonalra emeli, emellett az minőségjavításokat is tartalmaz.
Bővebben

Információk az előző verziókról.

A Távoli szoftverfrissítés eddigi verzióira vonatkozó valamennyi információt megtalálja a ConnectedDrive ügyfélportálon, illetve a www.bmw.hu weboldalon.
Bővebben

A jármű fedélzeti rendszerébe integrált kezelési kézikönyv frissítése.

A szóban forgó Távoli szoftverfrissítéssel a jármű fedélzeti rendszerébe integrált kezelési kézikönyv a legújabb verzióra frissül.
Bővebben
BMW Távoli szoftverfrissítés, a navigációs rendszer közelről

A frissítéssel kapcsolatos speciális tudnivalók.

FONTOS TUDNIVALÓ: Kérjük, hogy az összes fedélzeti diagnosztikai eszközét (menetleveleket, GPS-nyomkövetőt) távolítsa el a frissítés megkezdése előtt.

 • A ConnectedDrive alkalmazások frissítési utáni újbóli betöltése bizonyos mennyiségű időt vehet igénybe.

 • Csak azután hagyja el és zárja be a járművet, amikor a frissítési visszaszámlálás lejárt.

 • A frissítést követően a rendszer bizonyos beállításokat alaphelyzetbe állíthat (pl. az értesítések beállításait), ezért szükség lehet a beállítások újbóli elvégzésére.

 • Bizonyos gépjárműrendszerek esetében a verziófrissítés során vagy az azt követő újraindításkor ellenőrző üzenetek jelenhetnek meg a műszerfali kijelzőn. Kérjük, vegye figyelembe az ellenőrző üzeneteket, valamint győződjön meg arról, hogy azok az újraindítás után továbbra is megjelennek-e (pl. rögzítőfék, működési zavar a hajtásláncban).

 • FONTOS TUDNIVALÓ, amennyiben Ön IOS-t használ: amennyiben a frissítést az okostelefonján keresztül kívánja végrehajtani, lépjen be a „Mobileszközök“ menübe és Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztassa a készüléket. Amennyiben a Bluetooth szimbólum színe szürke, a „Mobileszközök” almenü beállításaiban aktiválja az „Alkalmazások és Bluetooth Audio” lehetőséget.

 • FONTOS TUDNIVALÓ az M járművekre vonatkozóan: A Távoli szoftverfrissítés telepítési utasítása a motor leállítása után csak kb. 30-60 perccel jelenik meg, mivel a motornak le kell hűlnie. Ez az utasítás csak akkor jelenik meg, ha a motor nem jár. Amikor tehát legközelebb beszáll az autójába, kérjük, a telepítést a motor beindítása előtt végezze el, amint megjelenik a telepítési utasítás.

 • FONTOS TUDNIVALÓ a BMW Drive Recordert használók számára: A frissítés telepítése után az eredeti beállítások elvesznek és a felvett videók törlődnek.
 • BMW Távoli szoftverfrissítés, egy töltőállomáson tartózkodó BMW hibrid jármű rézsútos elölnézetből

  A hibrid járművekkel kapcsolatos speciális tudnivalók.

  • Ha a Távoli szoftverfrissítést töltés közben telepíti, a töltési folyamat megszakad és nem folytatódik automatikusan.

  • A töltési és a klimatizálási beállításokat a Távoli szoftverfrissítés telepítése alapállapotba állíthatja vissza (pl. a töltési áramerősség16 A-ről 6-re változik). Javasoljuk tehát, hogy a frissítés telepítését követően a „Beállítások”-ban lévő menükben állítsa be újra a kívánt értékeket.

  • Elfőfordulhat, hogy a frissítés hatására az elektromos energiával megtett távolságot mutató kilométerszámláló lenullázódik. Az elektromosan megtett kilométerekre vonatkozó adatok ugyanakkor nem vesznek el ennek hatására, mivel azok a jármű egy másik részegységében vannak eltárolva. Amennyiben lenullázódik a számláló, ám Ön továbbra is szeretné nyomon követni az elektromos energiával megtett kilométerek számát, kérjük, forduljon hivatalos BMW márkaszervizéhez.
  Távoli szoftverfrissítés, A My BMW app használata az adattovábbításhoz, QR-kód

  A My BMW app használata az adattovábbításhoz.

  JÓ TUDNI: A My BMW app adatátvitelhez való használatáról szóló útmutatót a YouTube-on találja meg, de azt előhívhatja a bal oldalon található QR-kód beszkennelésével is.

  A BMW ConnectedDrive forródrótján örömmel fogadjuk esetleges észrevételeit, amelyeket arra használunk fel, hogy a jövőben még optimálisabbá tegyük Távoli szoftverfrissítés szolgáltatásunkat.
  Bővebben

  BMW CONNECTED DRIVE STORE

  Látogasson el a Connected Drive Store-ba és vásárolja meg új digitális szolgáltatásainkat BMW-jéhez, melyet már a következő utazása során használhat.
  Távoli szoftverfrissítés, a BMW iX Curved Display kijelzője közelről

  TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS.

  Mindig tartsa naprakészen autójának szoftverét.