Egy nő a MyModes módok funkciót használja érintéssel a BMW iDrive felületén

BMW iDRIVE.

BMW iDRIVE.

A BMW iDrive jóvoltából Ön megtapasztalhatja a teljes mértékben intuitív In-Car Experiences szolgáltatások előnyeit. A BMW iDrive egy tető alá hozza a BMW operációs rendszert, az új generációs kijelzőket és kezelőszerveket, valamint a rendkívüli lehetőségeket kínáló hálózati megoldásokat. Azzal, hogy a kellő információkról a legmegfelelőbb helyen, a BMW Curved Display kijelzőn értesülhet, az autóban ülve igazi multiszenzoros élményközpontban érezheti magát.

Bővebben

BMW iDRIVE QUICK SELECT FUNKCIÓVAL.

A BMW operációs rendszer evolúciójának köszönhetően Ön egy intuitív gyorselérési listát, „élő” widgeteket, valamint érintés- és hangvezérlést kínáló felhasználói felülettel találkozik autójában.
BMW belső tér, a BMW Curved Display kijelző felhasználói felülete

Felhasználói felület QuickSelect funkcióval.

Az új, QuickSelect funkcióval ellátott felhasználói felület letisztult és intuitívan használható. Az optimalizált, szimbólumokat – köztük a „Home” gombét – felsorakoztató menüből Ön bármikor közvetlenül juthat el a kezdőképernyőre vagy a gyakran használt funkciókhoz. A háttérben eközben folyamatosan látható marad a navigációs térkép vagy valamilyen más egyénileg kiválasztható, például a My Modes módokhoz tartozó képernyő.

BMW belső tér, a BMW Curved Display kijelző a widgetekkel és a My Modes háttérrel

Személyre szabott és interaktív „élő” widgetek.

A képernyő vezető felőli oldalán kaptak helyet az „élő” widgetek, amelyeknek a jóvoltából egyetlen pillantással tekinthetők át a legfontosabb információk – vagyis ezekért el sem kell indítani az alkalmazásokat.  A widgetek fel- és lefelé legyintéssel lapozhatók. Már az előnézetük is tájékoztat olyasmikről, mint a járműstátusz vagy az időjárás. Így hát Ön egyetlen pillantással értesülhet a lényegről. A külön kiválasztható funkciók, például a My Modes módok felülete mindig ott látható a háttérben.

BMW belső tér, BMW Curved Display, egy nő érintéssel vezérli a menüt

Intuitív, érintés- és hangvezérléses használat.

Az okostelefonok ihlette dizájnt és a menüstruktúrát érintés- és hangvezérlésre optimalizálták. A widgetek között Ön intuitív módon, legyintéssel válogathat. Az érintésvezérléssel közvetlenül érhetők el a funkciók, illetve végezhetők el a beállítások.

ISMERKEDJEN MEG A QUICK SELECT FUNKCIÓVAL ELLÁTOTT BMW iDRIVE RENDSZERREL.

A QuickSelect funkcióval ellátott BMW iDrive-ról készült videó

BMW OPERATING SYSTEM 8.5.

BMW belső tér, egy férfi a BMW Operating System 8.5 felületét mutató kijelzőt nézi

A BMW Operating System 8.5 jóvoltából Ön mindegyik menüben egy szinten, érintéssel, hangvezérléssel vagy a BMW iDrive kontrollerrel mozoghat. A QuickSelect funkcióval ellátott, intuitívan használható kezdőképernyő kifejezetten a BMW Curved Display kijelzőhöz optimalizált. Ön a képernyő alsó peremén látható ikonokon keresztül közvetlenül juthat el a médiához, a klímavezérléshez, a főmenükhöz, a telefonfunkciókhoz és a navigációhoz. Az AirConsole játékok és a videóstreaming új digitális tartalmakkal örvendeztetik meg Önt.[1] 

THE BMW OPERATING SYSTEM 9.

BMW belső tér, a BMW Operating System 9 rendszeren futó BMW Maps felülete

A BMW Operating System 9 érintés- és a hangvezérlésen keresztüli használata ugyanolyan egyszerű, intuitív és következetes, mint a BMW Operating System 8.5 rendszeré. Ön számos hálózati szolgáltatást és alkalmazást – köztük a navigációt, a telefonfunkciókat, valamint a BMW Intelligent Personal Assistant digitális asszisztenst – időkorlát nélkül használhat. Az opcionális BMW Digital Premium csomag többek között a BMW Maps kiegészítő funkcióival, még több applikációval, valamint a szórakoztató tartalmak streamlési lehetőségével emeli még magasabb szintre a digitalizáció nyújtotta élményt. A csomag ára magában foglalja az adatforgalom költségét is.[2] 

SOKOLDALÚ HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.

A BMW ConnectedDrive digitális termékei és ajánlatai között olyan hasznos szolgáltatások találhatók, mint a BMW Intelligent Personal Assistant. A szóban forgó intelligens és innovatív funkciókat úgy tervezték meg, hogy emeljék a BMW iDrive nyújtotta felhasználói élményt.
BMW belső tér, egy nő a BMW Curved Display kijelzőt nézi

Személyre szabás a BMW ID-n keresztül.

Ön bármelyik BMW-t nagyon személyessé teheti. Saját BMW ID-jának köszönhetően mindegyik BMW ismeri majd az Ön egyéni beállításait. Az ülések és a tükrök mellett a My Modes módokban, valamint a digitális kijelzőkön az Ön előzetesen meghatározott preferenciái és kívánalmai érvényesülnek.

BMW belső tér, a BMW Curved Display kijelző és a kormánykerék

BMW ConnectedDrive frissítések.

A BMW ConnectedDrive frissítések digitális úton tartják naprakészen az BMW-jét. Ön a Távoli szoftverfrissítések útján kapja meg a funkciófejlesztéseket és -javításokat. Mindemellett a BMW ConnectedDrive Store áruházban rugalmasan, egyenként vagy csomagban fizethet elő magának új funkciókra és csomagokra.[3]

Bővebben a BMW ConnectedDrive frissítésekről
BMW belső tér, a BMW Curved Display kijelző és a kormánykerék

BMW Intelligent Personal Assistant.

Akire mindig számíthat: BMW Intelligent Personal Assistant. Vezéreljen intuitív módon, természetes beszélt nyelven megfogalmazott utasításokkal számos járműfunkciót, vagy tájékozódjon járműve állapotáról és az útvonalról. Személyes digitális szakértője emellett készséggel elmagyarázza, hogy mi micsoda a BMW-jében.

Gy. I. K.: A BMW iDRIVE-VAL KAPCSOLATBAN LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK ÉS AZ AZOKRA ADOTT VÁLASZOK.

 • Mi az a BMW iDrive?
 • A BMW Intelligent Personal Assistant milyen további funkciókkal gazdagítja BMW iDrive-val rendelkező járművemet?
 • Mikor és melyik BMW modellekbe kerül be a BMW Operating System 8.5 vagy a BMW Operating System 9 fedélzeti rendszeren futó, új BMW iDrive?
 • Milyen előnyöket biztosít a BMW Operating System 8.5, illetve a BMW Operating System 9 rendszer?
 • Mi a közös a BMW Operating System 8.5 és a BMW Operating System 9 rendszerekben?
 • Mik a leglényegesebb különbségek a BMW Operating System 8.5 és a BMW Operating System 9 rendszer között?
 • Milyen előnyökre számíthat az a járműtulajdonos, aki előfizet a BMW Digital Premium csomagra?
 • Van lehetőség arra, hogy a BMW Operating System 8 vagy a BMW Operating System 8.5 fedélzeti rendszert az opcionális BMW Digital Premium csomagot kínáló BMW Operating System 9 rendszerre frissítsék?
 • Mik a hasonlóságok a BMW Operating System 8.5 és a BMW Operating System 8 között?
 • Mi a különbség a BMW Operating System 8.5 és a BMW Operating System 8 között?
 • Van lehetőség a BMW Operating System 8 BMW Operating System 8.5 rendszerre való frissítésére?

BMW CONNECTED DRIVE: TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK.

BMW CONNECTED DRIVE STORE

Látogasson el a Connected Drive Store-ba és vásárolja meg új digitális szolgáltatásainkat BMW-jéhez, melyet már a következő utazása során használhat.
BMW ConnectedDrive, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ.

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.
BMW ConnectedDrive, BMW Ügyfélkapcsolati Központ, a BMW márkaszerviz munkatársa kulcsot ad át az egyik ügyfélnek

BMW ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT.

Amennyiben bármilyen, a BMW ConnectedDrive szolgáltatásait és termékeit érintő kérdés merülne fel Önben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a BMW Ügyfélkapcsolati Központtal.