Az Android Auto okostelefon-integráció menüje a központi kijelzőn, BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO

Akkor is szeretné használni Android operációs rendszerű okostelefonját, amikor éppen a BMW-jét vezeti? Az Android Auto segítségével Ön vezetés közben érheti el okostelefonjának számos funkcióját és a készüléken lévő tartalmakat. Okostelefonja egyszerűen, vezeték nélkül kapcsolódik az autójához. A sztenderd Android appok logói a megszokott módon jelennek meg a központi kijelzőn. Ily módon tehát az Android Auto gyors és biztonságos hozzáférést biztosít a telefonján lévő okostelefonos appokhoz.

Az Android Auto jóvoltából vezetés közben telefonálhat, üzeneteket diktálhat és küldhet el, vagy éppen okosotthon-eszközöket működtethet. Amennyiben nem talál kedvére való műsort a rádióban, a TuneIn alkalmazásban biztosan megleli, amit keres, az Audible appban hangoskönyveket és podcastokat hallgathat meg, a YouTube Music segítségével pedig lejátszhatja kedvenc listáit. Mindeközben a Google Maps vezeti Önt az úti célja felé, amelynek tippjei akár közvetlenül a látómezőjében, a Head-Up kijelzőn is megjeleníthetők.

Az okostelefonos applikációkat BMW-je kezelőszerveivel vagy kényelmesen, a Google Assistant hangasszisztens segítségével vezérelheti. Okostelefonja digitális hangasszisztensének aktiválásához csak ki kell mondania, hogy „OK, Google” vagy meg kell nyomnia a hangvezérlés kormányon elhelyezett gombját.

Bővebben
ANDROID AUTO
Az Android Auto okostelefon-integráció funkcióinak és előnyeinek ismertetése a bemutató videóval

ISMERKEDJEN MEG ALAPOSABBAN AZ ANDROID AUTO FUNKCIÓVAL BEMUTATÓ VIDEÓNK SEGÍTSÉGÉVEL

AZ ANDROID AUTO HASZNÁLATÁNAK ELŐFELTÉTELEI

Az Android Auto 2020 óta érhető el. Az Android Auto használatához Önnek rendelkeznie kell egy Android 11 operációs rendszerrel és 5 GHz-es WiFi-csatlakozóval ellátott, tetszőleges márkájú Android okostelefonnal. A fentieken túl a Google és a Samsung márkájú, Android 10 operációs rendszerű okostelefonok is kompatibilisek az Android Autóval.


További előfeltétel, hogy a járművében 7-es verziószámú BMW operációs rendszernek kell futnia. A szolgáltatás az opcionális Connected csomag Professional (6C3/4) felszereltség része. Utóbbi kizárólag a BMW Live Cockpit Plus (6U2) vagy a BMW Live Cockpit Professional (6U3) felszereltségekkel együtt érhető el. A megfelelő felszereltséggel rendelkező, 7-es verziószámú BMW operációs rendszert futtató autók szoftverfrissítés útján utólagosan is elláthatók az Android Auto okostelefon-integrációval.


Azokban az országokban, ahol a Connected csomag Professional felszereltség nem érhető el, az Android Auto az opcionális Okostelefon-integráció (6CP) felszereltség része.


Az Android Auto használati jogosultsága nincs időtartamhoz kötve, vagyis az folyamatosan rendelkezésére áll a BMW-jében.


Megjegyzés: A használati előfeltételek országonként változhatnak.

Bővebben

BMW CONNECTED DRIVE: TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK

BMW ConnectedDrive, Ügyfélszolgálat

BMW ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Amennyiben bármilyen, a BMW ConnectedDrive szolgáltatásait és termékeit érintő kérdés merülne fel Önben, vegye fel a kapcsolatot a BMW Ügyfélszolgálattal.
BMW ConnectedDrive, Gy. I. K., egy, az okostelefonját a kezében tartó nő az ablakban

GY. I. K.

Gy. I. K. szekciónkban megtalálja a BMW ConnectedDrive szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket, illetve az azokra adott válaszokat.
BMW Driver’s Guide app, digitális kezelési kézikönyv, okostelefon

BMW DRIVER’S GUIDE

A BMW Driver’s Guide egy, bizonyos BMW modellekhez elérhető digitális kezelési kézikönyv, amely részletesen bemutatja a járművet és annak felszereltségeit, illetve, amely képes keresési funkciót, valamint magyarázó animációkat is felvonultat.
BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatások, áttekintés, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

ÁTTEKINTÉS

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.