BMW Applikációk, BMW mobilitási szolgáltatások, BMW felszereltségek

MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS FELSZERELTSÉG.

MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS FELSZERELTSÉG.
BMW alkalmazások, a My BMW app okostelefonokon

MY BMW

A My BMW app éppen olyan tökéletesen dolgozik az Ön keze alá, mint a BMW-je. Az alkalmazás közvetlenül kapcsolja össze Önt a járművel, még akkor is, ha éppen nem a BMW-jében ül – de ez még távolról sem minden. Már gondolkodik azon, hogy legközelebb hová menne? Nos, a My BMW app jóvoltából a konkrét tervek egykettőre valóra válthatók. Adja meg az úti célt a navigáció számára otthon, a kanapén ülve. Ellenőrizheti, hogy az utazás megkezdése előtt kell-e tankolnia, de azt is megteheti, hogy indulásra átszellőzteti az utasteret. A My BMW appnak köszönhetően tehát a vezetési élmény már azelőtt kezdetét veszi, hogy beülne a volán mögé. Miután ezt megtette, a My BMW app eszményi útitárssá lényegül át. Amennyiben nem biztos abban, hogy vajon bezárta-e a járművét, az alkalmazásban egyszerűen meggyőződhet erről, ha pedig szükséges, az okostelefonjával bármikor pótolhatja a mulasztást. BMW-jének optimális karbantartása érdekében a My BMW app közvetlenül köti össze Önt és BMW márkaszervizét. Foglaljon magának szervizidőpontot az alkalmazásban vagy vegye fel közvetlenül a kapcsolatot a szerviztanácsadóval, ha valamilyen kérdése van a BMW-jével kapcsolatban. Ha esetlegesen mégis meghibásodna az autója, a My BMW appon keresztül gyorsan és egyszerűen segítségben részesül.

  • Az előnyök áttekintése
BMW Applikációk, BMW Connected Classic

CONNECTED CLASSIC: AZ ÖN SZEMÉLYES MOBILITÁSI ASSZISZTENSE.

Tervezze meg utazásait, kerülje ki a forgalmi dugókat, illetve nyissa ki BMW-jét a távolból – élvezze az említett, valamint a további szolgáltatások előnyeit a BMW Connected Classic applikációval. Az applikáció lehetővé teszi az Ön számára az általános, valamint a járműhöz kötődő funkciók biztonságos használatát a BMW-jével való utazás előtt, közben és után.*

* A járműhöz kötődő funkciók azon 2013 júliusa után gyártott BMW modellek esetében érhetők el, amelyek el vannak látva a „Connected Drive szolgáltatások” vagy a „Connected csomag” kiegészítő felszereltséggel (az egyes funkciók elérhetősége országonként változhat). Az alább felsorolt, még 2013 után is gyártott modellekhez nem érhetők el a BMW Connected Classis applikáció járműhöz kötődő funkciói: 1-es Cabrio, 1-es Coupé, 3-as Cabrio (a 2010-től gyártott modell), X1 (a 2009-től gyártott modell), X5 (a 2006-tól gyártott modell), X6 (a 2008-tól gyártott modell) és Z4 (a 2009-től gyártott modell).

A kompatibilis okostelefonok listája a www.bmw.com/bluetooth oldalon tekinthető meg.

  • Előnyök áttekintése
BMW Applikációk, BMW Advanced Car Eye 2.0

ADVANCED CAR EYE 2.0: AZ ÖN MEGBÍZHATÓ SZEMTANÚJA.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 két kitűnő minőségű, full HD felbontású, széles látószögű kamerából áll. A rendszer radar- és rezgésérzékelőkkel észleli a kritikus helyzeteket, amelyeket azután bizonyítékként rögzít. Az Advanced Car Eye 2.0 megjelenítési felületének és a kamerák vezérlőpultjának szerepét az Advanced Car Eye 2.0 applikáció tölti be. Az alkalmazásban Ön megtekintheti a felvett videókat és képeket, és lehetősége van arra is, hogy manuálisan indítsa el a videók és képek rögzítését. A következő beállításokat szintén az Advanced Car Eye 2.0 alkalmazásban végezheti el:

Rögzítési módok

Rögzítési kritériumok

Videó/kép információ

  • Előnyök áttekintése
BMW Applikációk, BMW India, BMW Customer app

BMW CUSTOMER APP.

A BMW indiai ügyfelei amellett, hogy szervizidőpontot foglalhatnak járművükhöz, a BMW egy egész sor további szolgáltatásának előnyeit élvezhetik. Mindezt a BMW India által útjára indított, intuitív BMW Customer applikáció teszi lehetővé, amely egymagában biztosít hozzáférést a BMW többféle szolgáltatásához. Így tehát amennyiben Ön BMW tulajdonos, nincs más dolga, mint letölteni a BMW Customer applikációt, majd néhány érintéssel mobil eszköze képernyőjén lefoglalni járműve soron következő szervizének időpontját. Az applikáció jóvoltából arra is módja van, hogy nyomon kövesse BMW-jének szervizelését attól az időponttól kezdve, hogy a kulcsokkal együtt leadta az autót a BMW márkaszervizben. De az előnyöknek ezzel még koránt nincs vége. Amennyiben legközelebb segítségre szorulna utazás közben, csak vegye kézbe a mobilját és a BMW Customer applikáción keresztül lépjen kapcsolatba a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment központjával. Mindez ráadásul csak néhány kiragadott példa arra, hogy a BMW Customer applikáció miként emeli majd még magasabbra az Ön BMW felhasználói élményét. Töltse hát le az alkalmazást és kezdjen el ismerkedni vele.

  • The benefits at a glance
BMW Apps, 24/7 Service app

24/7 SERVICE APP.

A 24/7 Service applikációt abból a célból fejlesztették ki, hogy Ön gyorsabban, rugalmasabban és egyszerűbben foglalhasson szervizidőpontot hivatalos BMW vagy MINI márkakereskedőjénél. Ön bárhol és bármikor előjegyeztethet szervizidőpontot – vagy egyszerűen csak kommunikáljon digitális úton márkakereskedőjével. Annak érdekében, hogy elkerülhesse a dugókat, a nyitva tartási időn kívül is leadhatja vagy felveheti autóját. Mindössze néhány érintéssel elérheti a márkakereskedőjével, a karbantartási szerződésével vagy az aktuális szervizbejelentkezésével kapcsolatos információkat. A 24/7 Service app gördülékenyen végigvezeti Önt a szervizidőpont-egyeztetés folyamatán és mindenkor naprakész információkkal látja el. (Az alkalmazás elérhetősége országonként változhat.)

  • The benefits at a glance
BMW Apps, BMW Loyality+

LOYALITY+.

Digitalizáció a javából. Fedezzen fel, kövessen nyomon és vegyen igénybe minden olyan szolgáltatást új mobilalkalmazásunk segítségével, amelyeknek köszönhetően ugyanolyan gördülékenyen zajlanak a dolgok, mint ahogyan az autója halad. Értesüljön az eseményekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről és a privilegizált előnyökről, illetve fedezze fel a BMW finanszírozás nyújtotta kényelmet, amely mindig megnyugtató érzéssel tölti majd el. (Az alkalmazás elérhetősége országonként változhat.)

  • Előnyök áttekintése

*A My BMW app minden olyan BMW járművel kompatibilis, amelyet 2014-ben vagy azt követően gyártottak és rendelkezik a BMW ConnectedDrive szolgáltatások felszereltséggel. Az app használatának előfeltétele továbbá egy kompatibilis okostelefon is. A My BMW app elérhetősége és funkciókínálata országonként változhat.

Bővebben