BMW Applikációk, BMW Catalogues, BMW kezelési kézikönyvek

BMW KATALÓGUSOK ÉS KEZELÉSI KÉZIKÖNYVEK.

BMW KATALÓGUSOK ÉS KEZELÉSI KÉZIKÖNYVEK.
BMW Applikációk, BMW Catalogues

BMW CATALOGUES: AZ ÖSSZES BMW MODELL AZ ÖN MOBILTELEFONJÁN.

Fedezze fel a BMW világát okostelefonján vagy tabletjén. A BMW Catalogues applikáció hozzáférést biztosít bármelyik modell digitális katalógusához. A kívánt modellel kapcsolatos, nagy felbontású fotókkal, videókkal és háttérsztorikkal gazdagított, interaktív termékinformációk csak Önre várnak.

  • Előnyök áttekintése
BMW Applikációk, BMW Catalogues applikáció
BMW Applikációk, BMW Driver’s Guide

BMW DRIVER’S GUIDE: AZ ÖN ANIMÁLT KEZELÉSI KÉZIKÖNYVE.

A BMW Driver’s Guide egy járműspecifikus, meghatározott BMW modellekhez rendelkezésre álló kezelési kézikönyv. Ismerje meg a járműve által nyújtott előnyöket a minden részletre kiterjedő kezelési kézikönyv, a képes keresés, valamint a magyarázó animációk segítségével. Már csak azért is érdemes megtennie ezt, mert minél jobban megismeri a járművét, annál magabiztosabb lesz majd vezetés közben. (Az alkalmazás elérhetősége országonként változhat.)

  • Előnyök áttekintése
BMW Applikációk, BMW i Driver’s Guide

BMW I DRIVER’S GUIDE: ANIMÁLT KEZELÉSI KÉZIKÖNYV AZ ÖN BMW I JÁRMŰVÉHEZ.

A BMW i Driver’s Guide egy járműspecifikus, meghatározott BMW i modellekhez rendelkezésre álló kezelési kézikönyv. Ismerje meg a járműve által nyújtott előnyöket a minden részletre kiterjedő kezelési kézikönyv, a képes keresés, valamint a magyarázó animációk segítségével. Már csak azért is érdemes megtennie ezt, mert minél jobban megismeri a járművét, annál magabiztosabb lesz majd vezetés közben. (Az alkalmazás elérhetősége országonként változhat.)

  • Előnyök áttekintése