A VILÁG LEGERŐSEBB BETŰJÉNEK 40 ÉVE.

BMW M

BMW M GmbH: Individualistáknak.

Az autóversenyzés, mint szenvedély. A vezetés élménye, mint küldetés. A tökély, mint hajtóerő. És mindig egy cél lebeg előttünk: olyan autókat alkotni, amelyekben megvan a lehetőség arra, hogy legendává váljanak. Ennél lejjebb nem adhatjuk.

Bővebben
A VILÁG LEGERŐSEBB BETŰJÉNEK 40 ÉVE.BMW M GmbH: Individualistáknak.

M MODELLEK: A SZENVEDÉLY MEGTAPASZTALÁSA.

Versenypályán született, de otthon van mindenütt – ez minden egyes M modell mottója. Az autóversenyzés inspirálta, rendkívül exkluzív felszereltségű autók könnyedén megbirkóznak a gyorsaság, a dinamizmus és az erő terén támasztott legmagasabb követelményekkel is. A nagy teljesítményű motoroknak, valamint a hozzájuk társuló kifejező dizájnnak és magas szintű funkcionalitásnak köszönhetően Ön tisztán érezheti, hogy mennyi szenvedély sűrűsödött össze minden egyes modellben.

BMW INDIVIDUAL.

A legértékesebb luxus magának a luxus fogalmának a meghatározása: tervezze meg a saját BMW-jét kívánságainak megfelelően – BMW Individual Kollekció exkluzív felszereltségeinek segítségével. A vonzó fényezések, a kitűnő minőségű bőrkárpitok, a nemesfa díszbetétek és az egyéb, egyedülálló elemek kombinációjával – amely valóságos érzéki kényeztetésben részesíti Önt – lehetősége van BMW-jének testre szabására. Lépjen hát még magasabb szintre, és valósítsa meg a különleges autóról szőtt álmát: a BMW Individual Manufaktúra verhetetlenül eredeti sítlusban és tökéletes kézműves munkával valósítja meg az Ön kívánságait – egy egyedi jármű formájában, amely testre szabott vezetési élményt nyújt, és maximálisan kifejezi az Ön egyéniségét.

M FELSZERELTSÉG ÉS FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK: TÖKÉLETES ÖSSZEÁLLÍTÁS.

Az M felszereltség és az egyes felszereltségi csomagok tökéletesen egymáshoz csiszolt elemeket tartalmaznak – a futóműtől a dizájnrészletekig, a könnyűfém keréktárcsáktól a motorokig.

BMW DRIVING EXPERIENCE: AZ ÉLVEZET NYOMOT HAGY.

Szerezzen tapasztalatokat olyan helyen, ahol nem kötik gúzsba a közlekedési szabályok. Feszegesse a fizika határait extrém vezetési helyzetekben, és gyakorolja a biztonságot növelő technikákat. Vagy egyszerűen csak érezzen meg valamit a klasszikus autóversenyzés ízéből a valódi pályákon – az említetteken felül még sok minden mást is nyújtanak a vezetői tréningek, amelyeknek során többek között M modellek is rendelkezésére állnak. Röviden: BMW Driving Experience.

BMW M PERFORMANCE MODELLEK: POWERED BY M.

A BMW M Performance modellek az erő és dinamizmus iránt érzett szenvedélyből születtek meg. Megalkotásuk során a BMW M mérnökeit a részletek és a kollektív élmény iránti elkötelezettség vezérelte. Az eredmény: kivételesen sportos karakterrel rendelkező járművek, amelyeket a dinamizmus, a kényelem és a mindennapi használhatóság egyedülálló kombinációja jellemez. A BMW M Performance tartozékok az autóversenyzés világát viszik ki az utcára: az innovatív, utólagosan beépíthető komponenseket – amelyek büszkén viselik az exkluzív „Powered by M” feliratot – a BMW M GmbH-val szoros együttműködésben tervezték meg. A szóban forgó alkatrészek ideális alapot teremtenek ahhoz, hogy BMW-jét még sportosabbá tegye.

BMW M A MOTOGPTM-N.

Egy hosszú és sikeres partnerség: 1999 óta a BMW M viseli a „A MotoGP hivatalos autója” címet, emellett megbízható partnere a MotoGP-t szervező Dorna Sportsnak. A partnerség gerincét a safety carok és a hivatalos járműflották biztosítása adja. Az idei szezon flottája öt különböző BMW M és M Performance modellből áll, amelyeknek élén egy BMW M4 Coupé safety car áll. A BMW M GmbH az elmúlt években folyamatosan növelte részvételét a MotoGP-ben. 2003 óta a BMW M Award címet mindig a legjobb MotoGP versenyző kaphatja meg a szezon végén. A BMW M MotoGP Experience versenyhétvégéjén résztvevő vendégek felejthetetlen élményben részesülnek, exkluzív betekintést nyerve az autóversenyzés csúcsának kulisszái mögé. A résztvevők az egykori világbajnok, Loris Capirossi vezetésével megtekinthetik a versenyistállókat, a túra csúcspontjaként pedig egy ún. "taxi ride"-on vehetnek részt az aktuális BMW M Safety Carral. Mindez azonban csak ízelítő abból a számos tevékenységből, amelyet a BMW M a MotoGP-n végez. A MotoGP-vel való együttműködésről részletes információk találhatók a következő linken: