image

IKONIKUS IMPULZUSOK: BMW GROUP FUTURE EXPERIENCE.

Nyerjen bepillantást a jövőbe – élőben.

Kövesse BMW VISION NEXT 100 járművíziónkat a világturnén, és nyerjen bepillantást a jövőbe a saját szemével – élőben. Mindemellett Önnek lehetősége van arra is, hogy a www.next100.bmw weboldalt felkeresve, a világturné ideje alatt online folyamatosan frissülő információkat kapjon.

Bővebben
IKONIKUS IMPULZUSOK: BMW GROUP FUTURE EXPERIENCE.Nyerjen bepillantást a jövőbe – élőben.

MÁRCIUS 7., MÜNCHEN

Az új BMW VISION NEXT 100 járművízió leleplezésével a BMW Group megkezdte a következő 100 évbe vezető utazását. A 2000 meghívott vendég a márkakereskedők és a beszállítók képviselőivel, valamint a BMW alkalmazottjaival közösen követhette nyomon a nagyszabású, multimédiás bemutatót.

MÁJUS 6–15., PEKING

Az Ikonikus impulzusok – BMW Group Future Experience világturné első állomása Peking volt. A látogatók interaktív módon nyerhettek bepillantást az elkövetkező évtizedekben várható kihívásokba, illetve a jövő által tartogatott lehetőségekbe.

JÚNIUS 18–26., LONDON

A London szívében álló Roundhouse concert- és kulturális központ szolgált helyszínül a BMW Group két újabb Vision járműve, a MINI VISION NEXT 100 és a Rolls-Royce VISION NEXT 100 bemutatójára.

OKTÓBER 13–16., LOS ANGELES

A BMW Group Future Experience Iconic Impulses utolsó állomása: az Angyalok Városa. A BMW VISION NEXT 100 világturnéja az amerikai nyugati parton, Los Angelesben zárult.

OKTÓBER 13–16., LOS ANGELES

A BMW Group Future Experience Iconic Impulses utolsó állomása: az Angyalok Városa. A BMW VISION NEXT 100 világturnéja az amerikai nyugati parton, Los Angelesben zárul.
Bővebben
image

SZEPTEMBER 10.: ”BMW FESTIVAL”, OLYMPIAPARK MÜNCHEN

Visszatérve Münchenbe a BMW VISION NEXT 100 az Olympiaparkban állt a nagyközönség elé. A szombat esti BMW Festival Night igazán különleges eseménynek bizonyult.

Bővebben

SZEPTEMBER 10.: ”BMW FESTIVAL”, OLYMPIAPARK MÜNCHEN

www.next100.bmw

BŐVEBBEN A BMW GROUP FUTURE EXPERIENCE TURNÉRÓL.

A BMW VISION NEXT 100 AZ ICONIC IMPULSES KIÁLLÍTÁSON:

image

KÜLÖNLEGES, CSODÁS ÉS MEGKAPÓ: AKTUALITÁSOK A MOBILITÁS JÖVŐJÉBŐL.

KÜLÖNLEGES, CSODÁS ÉS MEGKAPÓ: AKTUALITÁSOK A MOBILITÁS JÖVŐJÉBŐL.