image

A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT: BMW VISION NEXT 100.

FEDEZZE FEL A VEZETÉSI ÉLMÉNY JÖVŐJÉT.

Az elmúlt 100 év során a jövő mobilitásának alapjait sajátos megközelítésünkkel raktuk le: korszakalkotó járműveket alkottunk a vezetés színtiszta élményének jegyében. Bárki érezheti ezt, aki beül egy BMW volánja mögé. Az előttünk álló idők azonban még izgalmasabbnak ígérkeznek. Most ugyanis a vezetés élményét a jövőbe vetítjük ki egy járművízióval, amely abszolút vezetővé teszi Önt. Készüljön hát fel a BMW VISION NEXT 100-zal való találkozásra.

Bővebben
A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT: BMW VISION NEXT 100.FEDEZZE FEL A VEZETÉSI ÉLMÉNY JÖVŐJÉT.
image

AZ ÖN INTELLIGENS ÚTITÁRSA: A COMPANION.

AZ ÖN INTELLIGENS ÚTITÁRSA: A COMPANION.

HÁLÓZATI INTELLIGENCIA.

A BMW VISION NEXT 100 érzéki és digitális intelligenciáját, folyamatosan elérhető szolgáltatásait és hálózati kapcsolatait a Companion fogja össze, amelynek segítségével a jármű kipuhatolja vezetőjének szokásait, és intuitív, diszkrét támogatásban részesíti minden vezetési szituációban. Ily módon a Companion intuitív módon teszi minden eddiginél személyre szólóbbá és érzelemgazdagabbá az utazásokat a vezető számára.

Bővebben

INTELLIGENS ROBOTPILÓTA.

A teljesen automatikus Ease módban a Companion teljes egészében átveszi a vezetés feladatát. Az utasok garantáltan biztonságban jutnak el úti céljukhoz, menet közben pedig fontos információkat kapnak az útvonalról, az útviszonyokról és a jármű teljesítményéről.
Bővebben

TÚL A LÁTHATÓN.

A többi járművel, valamint a közlekedésirányító rendszerekkel való kommunikáció segítségével a Companion már azelőtt figyelmezteti Önt a potenciális veszélyekre, hogy vizuálisan érzékelné azokat.
Bővebben

TUDATOS ÉS TUDATELŐTTES KOMMUNIKÁCIÓ.

A Companion kétféle módon nyújt támogatást a vezetőnek. Először is tudatos módon, a Head-Up Display-n keresztül, amely a teljes első szélvédőt betölti. Másodsorban pedig az Alive Geometry (Élő Szisztéma) – amely egy, az érzékelők által aktivált háromszögekből álló, a műszerfal tetejét borító mozaik – segítségével. Az utóbbi által nyújtott információ intuitív módon segíti a vezetőt abban, hogy gyorsabban reagálhasson a küszöbön álló vezetési szituációkra.
Bővebben
image

A VEZETÉSI ÉLMÉNY KÉT SZÍNTISZTA FORMÁJA: EASE MÓD ÉS BOOST MÓD.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY KÉT SZÍNTISZTA FORMÁJA: EASE MÓD ÉS BOOST MÓD.

TELJESEN AUTOMATIKUS: EASE MÓD.

A teljesen autonóm vezetés a mi értelmezésünkben azt jelenti, hogy Ön tökéletesen kikapcsolódhat. Ezért aztán Ease módban Önnek csak annyit kell tennie, hogy hátradől, és élvezi az utazást.

Bővebben

A TELJESÍTMÉNY BŰVÖLETÉBEN: BOOST MÓD.

Boost módban minden a teljesítmény körül forog. Ezért van az, hogy a Head-Up Display megmutatja Önnek az ideális vonalakat, illetve a fékezési manőverek vagy kormánymozdulatok végrehajtására, illetve a gyorsításokra legalkalmasabb pillanatokat - és teszi mindezt a közvetlen látóterében.
Bővebben

ÖNÉ A DÖNTÉS: EASE VAGY BOOST?

Egyik módról a másikra egy szempillantás alatt: az Ease és a Boost mód közötti váltáshoz csak érintse meg a kormánykeréken lévő BMW-logót.
Bővebben
image

PÉLDAMUTATÓ FENNTARTHATÓSÁG: ANYAGKONCEPCIÓ.

PÉLDAMUTATÓ FENNTARTHATÓSÁG: ANYAGKONCEPCIÓ.

FÉNYVISSZAVERŐ ÜVEG.

A koncepciójármű fényvisszaverő üvegfelületei nemcsak az Ön privát szférájának megóvását segítik elő, hanem 30%-kal mérséklik a belső tér felmelegedésének mértékét is.

Bővebben

DINAMIKUS KERÉKJÁRATI ÍVEK.

A BMW VISION NEXT 100-at dinamikus kerékjárati ívekkel látták el, amelyek intelligens módon mérséklik a légellenállást és csökkentik a fogyasztást. Egyenes vonalú haladás esetén, az optimális aerodinamikai tulajdonságok biztosítása érdekében a teljesen zárt helyzetben lévő kerékjáratok tökéletesen belesimulnak az autó áramvonalas karosszériájába. Amikor azonban a jármű elfordul, a kerékjárati ívek a kerekek mozgásával szinkronban belesüllyednek a karosszériába, vagy kitüremkednek abból.
Bővebben

AERODINAMIKA.

A lenyűgözően áramvonalas formatervű BMW VISION NEXT 100 teljesen zárt külső héjjal rendelkezik, amelynek köszönhetően a légellenállási együttható rendkívül alacsony, mindössze 0,18 cW. Az aerodinamikailag optimalizált dizájn lélegzetelállító profilt hoz létre, amely egyetlen mesteri ecsetvonásként, magabiztosan fut az ikonikus dupla vesétől a kicsúcsosodó farig.
Bővebben

MONOANYAGOK.

A BMW VISION NEXT 100 belső borításai, amelyek 100%-ban bőrmentesek, nyomható monoanyagokból készültek. Ezek többek között oly módon optimalizálják a gyártási folyamatot, hogy közvetlenül nyomhatók festékkel. Mivel újrahasznosításuk egyszerű, ökológiailag még hatékonyabb anyaghasználatot tesznek lehetővé.
Bővebben
image

FOGLALJON HELYET VÍZIÓNK KORMÁNYKEREKE MÖGÖTT.

FOGLALJON HELYET VÍZIÓNK KORMÁNYKEREKE MÖGÖTT.

image

BMW GROUP FUTURE EXPERIENCE.

BMW GROUP FUTURE EXPERIENCE.