RAGADJA MEG A PILLANATOT.
RAGADJA MEG A PILLANATOT.
RAGADJA MEG A PILLANATOT.

Mi itt a Bayerische Motoren Werkénél egy valamiben mindennél jobban hiszünk – és ez nem más, mint a bátorság. E jellemvonás, amely szinte már beleivódott a sejtjeinkbe, minden tettünkben megmutatkozik. A bátorság azzal, hogy merész és mindent kész felforgatni, megdöbbent és felráz. Van olyan elszánt, hogy mindent megkérdőjelezzen – a „nem“ pedig hiányzik a szótárából. A bátorság az a hajtóerő, amely folyamatosan mozgásban tart és állandóan önmagunk újrafeltalálására sarkall bennünket. Ezért van az, hogy mi csak az előre mutató irányt ismerjük – hiszen csak így juthatunk fel a kiválóság legmagasabb fokára. Tesszük mindezt azért, hogy kultúránk úttörőit a holnap kihívásaival való megküzdésre bátorítsuk. Prémium autógyártóként különleges és inspiráló pillanatokkal kövezzük ki a jövő felé vezető utat – hiszen éppen az ilyen pillanatokban született meg a luxus újfajta megközelítése.

A LUXUS ÚJFAJTA MEGKÖZELÍTÉSE.

Fedezze fel, hogyan újulunk meg újra és újra.

AZ X7 CONCEPT iPERFORMANCE.

AZ X7 CONCEPT iPERFORMANCE.

A 8 CONCEPT.

A 8 CONCEPT.

AZ M760Li.

AZ M760Li.

IHLETFORRÁS: A KÜLÖNLEGESSÉG.

Tapasztalja meg a tökélyre vitt különlegességet a BMW Individual segítségével.

A BMW Individualtól származó színek és anyagok azon tényezők közé tartoznak, amelyek már első pillantásra a lehető legmagasabb fokú exkluzivitás luxus szintű megtestesítőjévé avatják a BMW M760Li xDrive modellt. Félreérthetetlen módon nyilvánítják ki azt, hogy mennyire fontos a személyiség egyedi kifejezése. Merítsen hát ihletet a lehetőségek gazdag tárházából, és fedezze fel, hogy miben is áll a BMW Individual művészi nagysága – elvégre a különleges dolgok is egy kezdetben üres papírlapon születnek meg.

TENGERNYI EXKLUZÍV LEHETŐSÉG.

A BMW Individual – miként a 25 évvel ezelőtti indulása óta mindig – ma is változatlanul hisz a kézi megmunkálás nyújtotta tökélyben. Pontosan ez az oka annak, hogy a BMW Individual egy rendkívüli és egyedülálló modellt bocsájt útjára fennállása 25. évfordulójának tiszteletére: a BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan kiadást. E műalkotás – amely a legendás finn jachtépítő műhely, a Nautor’s Swan közreműködésével született meg – a luxus és az exkluzivitás iránt intézett óda. A tengeri jachtok különleges dizájnjegyeit magán viselő autóipari műremek páratlan módon ötvözi egymással az utak és az óceán világát speciális, teakfából készült elemeivel – valamint erőteljes, 12 hengeres motorjával, amely minden pillanatban készen áll arra, hogy felejthetetlen vezetési élményt nyújtson.