RAGADJA MEG A PILLANATOT

RAGADJA MEG A PILLANATOT

RAGADJA MEG A PILLANATOT

Mi itt a BMW-nél egy valamiben mindennél jobban hiszünk – és ez nem más, mint a bátorság. E jellemvonás, amely szinte már beleivódott a sejtjeinkbe, minden tettünkben megmutatkozik. A bátorság azzal, hogy merész és mindent kész felforgatni, megdöbbent és felráz. Van olyan elszánt, hogy mindent megkérdőjelezzen – a „nem” pedig hiányzik a szótárából. A bátorság az a hajtóerő, amely folyamatosan mozgásban tart és állandóan önmagunk újrafeltalálására sarkall bennünket. Ezért van az, hogy mi csak az előre mutató irányt ismerjük – hiszen kizárólag így juthatunk fel a kiválóság legmagasabb fokára. Tesszük mindezt azért, hogy kultúránk úttörőit a holnap kihívásaival való megküzdésre bátorítsuk. Prémium autógyártóként különleges és inspiráló pillanatokkal kövezzük ki a jövő felé vezető utat – hiszen éppen az ilyen pillanatokban született meg a luxus újfajta megközelítése.

Read more

A LUXUS ÚJFAJTA MEGKÖZELÍTÉSE

Ismerkedjen meg azzal a móddal, ahogyan újra és újra feltaláljuk saját magunkat

BMW 7-es Limousine: egy háromnegyedes elölnézetből látható, szürke BMW fénysugarakkal övezve

AZ ÚJ 7-ES

AZ ÚJ 7-ES

BMW M850i xDrive Dravit szürke metál, háromnegyedes, bal oldali hátulnézet.

A 8-AS CABRIO

A 8-AS CABRIO

AZ INSPIRÁCIÓ ELŐREMOZDÍTÓ EREJE

AZ INSPIRÁCIÓ ELŐREMOZDÍTÓ EREJE

Progresszivitás, kreativitás és inspiráció: ezek azok az értékek, amelyeket mi – akik a BMW márka mögött állunk – már egy évszázada követünk. Független és előrelátó személyiségek motiváltak és inspiráltak bennünket – annak a kreatív elitnek a tagjai, amelynek alkotásai, ötletei különleges pillanatokkal ajándékoztak meg minket és meglepő perspektívákat tártak fel előttünk. Ezek az emberek a ma úttörői és a jövő szószólói, akik előreviszik a technológiát és a dizájnt. A most létezőt zárójelbe teszik, majd ötleteikből létrehozzák az új valóságot.

Read more

ÚTTÖRŐ A DIZÁJNEREK KÖZÖTT

ÚTTÖRŐ A DIZÁJNEREK KÖZÖTT

Az ismert grafikus-dizájnert és művészeti vezetőt, Stefan Sagmeistert a kreatív szakma egyik nagy úttörőjének tartják. Az 1962-ben, az ausztriai Bregenzben született alkotó ma New Yorkban él, ahol a „Sagmeister & Walsh” nevű kreatív ügynökséget vezeti. 1993 óta a legkülönfélébb mesterművek kerültek ki a keze alól a kis illusztrációktól egészen a lenyűgöző méretű kiállításokig és globális kampányokig. Legismertebb munkái között ugyanúgy ott vannak a világhírű zenekaroknak és előadóknak, például a Rolling Stonesnak, a Talking Headsnek és Lou Reednek tervezett, emblematikussá vált lemezborítók, mint a különböző intézmények – köztük a Guggenheim Múzeum – vizuális arculatai. Sagmeister eddigi tevékenységét két Grammy-díjjal és számos egyéb elismeréssel jutalmazták.

Read more

A FÉLELMEK LEKÜZDÉSÉNEK MŰVÉSZETE

Aki nem ismeri a félelem érzését, nem lesz víziója semmiről – és bátorsága sem a fejlődéshez. Ennek az attitűdnek köszönheti a legendás dizájner, Stefan Sagmeister, hogy hivatásának vezéralakjává válhatott mélyen elgondolkodtató üzeneteket hordozó és inspiráló munkáival. Mindig rendhagyó alkotásokkal lep meg, például életre kelti a kézírást vagy emberi alakokat transzformál vásznakká. Miközben mindig a saját útját próbálja járni, ismeretlen perspektívákat alkot és hoz felszínre – ahelyett, hogy beérné azzal, ami van. Extrovertált, innovatív és szenvedéllyel átitatott műveivel új világokat teremt, megnyitva az ajtót különleges és merész képzeletének áradása előtt.

A MOZGÁS SZÉPSÉGE

A MOZGÁS SZÉPSÉGE

Egy elragadó esemény és egy különleges pillanat. A BMW egy olyan performansszal kápráztatta el az Art Basel Miami látogatóit, amely mindenkit lenyűgözött: a BMW Concept 8 Series társaságában 300 világító, külön mozgó, tökéletesen kidolgozott koreográfia szerint repülő drón jelent meg. Mindez tisztelgés volt a látnoki technikai tökély és a mozgás rabul ejtő esztétikuma előtt.

Read more

AZ M8 GRAN COUPÉ CONCEPT

AZ M8 GRAN COUPÉ CONCEPT

AZ X7 CONCEPT IPERFORMANCE

AZ X7 CONCEPT IPERFORMANCE

IHLETFORRÁS: A KÜLÖNLEGESSÉG.

Tapasztalja meg a tökélyre vitt különlegességet a BMW Individual segítségével.

A BMW Individualtól származó színek és anyagok azon tényezők közé tartoznak, amelyek már első pillantásra a lehető legmagasabb fokú exkluzivitás luxus szintű megtestesítőjévé avatják a BMW M760Li xDrive modellt. Félreérthetetlen módon nyilvánítják ki azt, hogy mennyire fontos a személyiség egyedi kifejezése. Merítsen hát ihletet a lehetőségek gazdag tárházából, és fedezze fel, hogy miben is áll a BMW Individual művészi nagysága – elvégre a különleges dolgok is egy kezdetben üres papírlapon születnek meg.

Read more