50 years of BMW M

WE ARE M.

WE ARE M – 50. évfordulónkon a körénk gyűlt nagyszerű közösség társaságában ünnepeljük a mögöttünk álló, izgalmakban bővelkedő öt évtizedet. E jubileum elsősorban nem az eddig elért sikereink ünnepléséről szól, hanem sokkal inkább szenvedélyes rajongóinkról, pilótáinkról és az M modellek megszállottjairól. Most egy új, az érzelmek, az elektrifikáció és az ütőképes technológiák által meghatározott korszak veszi kezdetét. A BMW M jövőbeli karakterét a teljesítményről, az elektrifikációról és az expresszív életstílusról alkotott markánsan egyedi felfogásunk határozza majd meg. Erre az évre pedig a számos termékpremier és rendezvény mellett különlegességekkel is készülünk. Az 50 éves jubileum a „csapatösszetartással” rajtol el. WE ARE M.

Bővebben
WE ARE M.

HUDDLE SPEECH.

Az elmúlt 50 év előtt tisztelegve. Egy csapat. Egy közös szenvedély

Eddigi összejöveteleink legsportosabbja megmutatja,
hogy mi mozgat bennünket. Legyenek bármennyire is különbözők a járműveink,
illetve mi, akik a kormányuk mögött ülünk – mindannyiunk lételeme az a heves
szívverés, a fokozódó adrenalin és a libabőr, amelyet a BMW M modellek keltenek.
Egy szenvedély egyesít minket – a BMW M modellek vezetőülésében tapasztalható,
semmi máshoz nem hasonlítható érzés. WE ARE M.

Bővebben
50 éves a BMW M
"Az elmúlt 50 évben bátran jártuk a saját utunkat. Körről körre. Kanyarról kanyarra. Amint tudvalevő: ugyancsak tempósan. De a mai napon mégsem a dicső múlt előtt szeretnénk tisztelegni. Inkább a következő nagy versenyt ünnepeljük: a jövőt. We are M! Az energiát állásfoglalássá magasztosítjuk. A bátorságot pedig egy kifejező életmód mozgató erejévé tesszük. Mindez bizsergető izgalommal tölt el minket. Izgalommal, amelyet a versenyen megtett minden egyes méterért érzünk. A lúdbőrözésről. A szívdobogásról. A vágyról. Aki érzi mindezt, mindig nyitott ajtóra talál nálunk. Egy csapat vagyunk. Egy szenvedély hajt minket. Ráadásul még csak most tapostunk bele igazán a gázba."
Huddle Speech

Minden idők legnépesebb M közösségével együtt ünneplünk.

A LEGENDÁS MOTORSPORT LOGÓ.

Legendás Motorsport logó

A jubileumi év az ikonikus BMW Motorsport logó visszatérésével vette kezdetét. A BMW M ezzel egyértelmű jelzést küldött a tradíció szerelmeseinek. A szaggatott, kék, lila és vörös félköröket tartalmazó logó először 1972-ben, a BMW Motorsport GmbH versenyautóin bukkant fel. Most pedig minden BMW M, illetve M Sport csomaggal ellátott BMW modell vásárlója dönthet úgy, hogy autója elejére, hátuljára, illetve kerékagyporvédő-sapkáira e klasszikus logó kerüljön fel. 

AZ M SZÍNEK.

BMW M színek

Bizonyos modellekhez a jubileumi évben olyan történelmi fényezések érhetők el, mint a Dakar sárga, a Daytona lila metál, a Macao kék metál vagy az Imola vörös. A BMW Individual konfigurátor segítségével kialakítható az első benyomás ezekről az egyedülállóan különleges árnyalatokról.

EGY KÖZÖS SZENVEDÉLY KÖT ÖSSZE MINKET. WE ARE M.

Közös szenvedélyünk

Egy 50 éves szenvedélyre épülő közösség. Amely bárki előtt nyitva áll.

 

Melyik az Ön BMW-hez kötődő legnagyszerűbb pillanata?

 

Ossza meg velünk az #50JahreBMWM vagy a #WeAreM hashtaggel.

A BMW M 50 ÉVE.

Ünnepeljünk együtt!

Concorso d’Eleganza Villa D’Este

Concorso d’Eleganza Villa D’Este

A történelmi autók világszinten is legexkluzívabb szépségversenyére – amelynek díszletéül a Comói-tó szolgál – 2022. május 20-án kerül sor. A helyszín eszményi módon illik a BMW M évfordulójához is. A történelmi M modellekből összeállított – különleges járműveket is felvonultató – kiállítás, az egyik BMW M újdonság világpremierje, valamint az M Parade lenyűgöző módon tárják a látogatók elé, hogy a BMW M karizmája milyen lendületesen ível át a múltból a jövőbe. 

Bővebben
BMW Múzeum/ M kiállítás

BMW Múzeum/ M kiállítás

A BMW Múzeum izgalmas kiállítással készül a jubileumi évre. A BMW M alapításának évfordulójára megújult M részleg május 24-től lenyűgöző betekintést ad a világ legerősebb betűjével fémjelzett márka történetébe. A számos kiállított prototípus jól nyomon követhetővé teszi a vállalat fejlődését, egyszersmind hűen illusztrálja az adott korszakra jellemző elképzeléseket. A BMW Toronyban megrendezett kiállítás az év végéig látható.

Bővebben
24 óra a Nürburgringen

24 óra a Nürburgringen

A 2022-es év soron következő fénypontját jelentő, 2022. május 26. és 29. között megrendezendő, 24 óra a legendás Nordschleifén elnevezésű eseményen 130 versenyautó kap lehetőséget arra, hogy megküzdjön egymással a világ leghosszabb, egyben legkeményebb pályáján. Igazi nyúzópróba lesz ez az új BMW M4 GT3 számára, amely a vállalat jubileumi évében debütál a 24 órás versenyen. Az ünneplés jegyében telnek majd a kísérőprogramok, így az idén 50 éves BMW M Parade, a BMW M Motorsport 50 évét bemutató kiállítás, valamint az M Motorsport Race of Legends verseny is.

Bővebben
Goodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed

A Goodwood Festival of Speed (FoS) rendezvényre vajmi kevéssé jellemző a híres brit távolságtartás. Itt ugyanis minden a teljesítmény, az autóversenyzés és a történelem izgalmas találkozásáról szól. Évről évre mintegy 180 000-en zarándokolnak a világ minden tájáról a dél-angliai Chichester közelében lévő Westhampnettben található Goodwood House-ba. A maga nemében ez a világ legnagyobb ilyen rendezvénye – amelyre idén a BMW M igazi különlegességgel készül.

Bővebben
BMW M Track Days

BMW M Track Days

Már nagyon vágyik a versenypálya izgalmára? Ha a válasz igen, a BMW M Track Days 2022 az Ön rendezvénye. Érkezzen akár BMW M ügyfélként a saját autójával, vagy a BMW M Motorsport Team tagjaként, itt minden a vezetési tudásról és az autóversenyzés iránti szenvedélyről szól. A BMW M Track Days keretében Önnek a két, STREET és RACE elnevezésű szekcióban lehetősége nyílik kipróbálni a közútra homologizált BMW M modelleket, illetve a versenyautókat. Gyújtsa hát be a rakétákat május 14-én a Red Bull Ringen, július 8–9-én Hockenheimben vagy szeptember 29-én a Nürburgringen.

Bővebben

EGY ÚJ FEJEZET KEZDETE.

50 éves a BMW M
The Huddle

Autók a „The Huddle” című filmből.

A jubileum tiszteletére készült „The Huddle” című film a BMW M elmúlt 50 évének legikonikusabb járműveit mutatja be. Egy lehetőség alaposabban megismerkedni az M modellekkel.
BMW M3 Touring

Egy új dimenzió.

A BMW M a története során most először rukkol elő egy BMW M3 Touringgal. Fotók, interjúk és új videósorozatok: íme, a legfrissebb hírek.
BMW Motorsport logó

A „BMW Motorsport” logó visszatér.

50 éves a BMW M. 2022-ben a BMW M az ikonikus BMW Motorsport logó visszahozásával ünnepli jubileumát.