BMW Vision Neue Klasse X

BMW VISION NEUE KLASSE

X

AZ X ÚJ KORSZAKA.

A VEZETÉS ÖRÖME ÉLETÖRÖMMÉ VÁLTOZIK.

Egyszerre erős és agilis. Egyszerre feltűnő és modern. Magában foglal mindent, hogy valami újat alkosson. Fedezze fel hogyan harmonizálja úgy a látszólagos ellentéteket a BMW Vision Neue Klasse X, hogy közben valami újat hoz létre.

0:00
0:00 /  0:00

A BMW VISION NEUE KLASSE X

FŐBB JELLEMZŐI.

BMW Vision Neue Klasse X – fenntarthatóság

KÖRFORGÁSOS ÉS FENNTARTHATÓ.

A BMW Vision Neue Klasse X modellel a BMW utat mutat a körforgásos gazdaság felé a jövő járműiparának. Következetesen csökkentjük szénlábnyomunkat az autó teljes életciklusában. Az utastérhez 100 százalékban természetes, teljesen olaj nélkül előállított anyagot használunk. Most először fröccsöntött alkatrészek is készülnek tengeri műanyagból.

BMW Vision Neue Klasse X – személyre szabott jelleg

EGY PONTOSAN ÖNRE SZABOTT ÉLMÉNY. MAGÁVAL RAGADÓ ÉS SZEMÉLYES.

Az operációs rendszer, a fényhatások és még a jármű hangja is: Szabja testre a BMW Vision Neue Klasse X utasterét, és alakítsa ki személyes élményét. Sportos, laza vagy elegáns: a szabadon konfigurálható beállítások széles választékának köszönhetően pontosan beállíthatja a kívánt módot.

BMW Vision Neue Klasse X – Tájékoztatást kérek

A VÍZIÓ MÉG CSAK A KEZDET.

A BMW Vision Neue Klasse X modellcsalád

A BMW VISION NEUE KLASSE NEM CSAK EGY AUTÓ.

A BMW Neue Klasse modellel újragondoljuk a mobilitást: elektromos, digitális és körforgásos. Tudjon meg többet a BMW Neue Klasse két úttörőjéről és a mobilitás új korszakáról.