AZ ÚJ

BMW VISION NEUE KLASSE.

A MOBILITÁS ÚJ KORSZAKA.

ISMERKEDJEN MEG A BMW VISION NEUE KLASSE MODELLEL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

0:00
0:00 /  0:00

A BMW VISION NEUE KLASSE FŐBB JELLEMZŐI.

BMW Vision Neue Klasse koncepcióautó 2023, belső tér, BMW Panoramic Vision kijelző, BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

KISZÉLESÍTI AZ ÖN LÁTÓKÖRÉT.

A BMW Panorámanézet, a 3D-s megjelenítésű head-up és központi kijelző, valamint a multifunkciós kormánykerék mind a következő generációs BMW iDrive részét képezi. A head-up kijelző vetítési felülete immár a szélvédő teljes szélességére kiterjed, így a korábbinál sokkal nagyobb felületen jelennek meg a virtuális, a vezetéssel kapcsolatos, az infotainment rendszerhez vagy éppen a navigációhoz tartozó információk.

BMW Vision Neue Klasse koncepcióautó 2023, egy fal előtt álló, egy nő társaságában látható autó 4/5-ös oldalnézetből

DIZÁJN.

HIPERTÉRUGRÓ FORMANYELV.

A BMW Vision Neue Klasse egy sportos limuzin. Egy letisztult, elegáns és időtlen formanyelvű jármű. A karakteres vonalak határolta, nagyvonalúan méretezett felületek egy, a lényegre csupaszított egésszé állnak össze, amely bőséges teret enged a jellegzetes részleteknek. Ez utóbbiak közé tartozik például a veséket és az első fényszórókat felölelő digitális, interaktív felület, valamint a nagyméretű ablakfelületeknek köszönhetően fényben úszó belső tér.

BMW Vision Neue Klasse koncepcióautó 2023, egy erdőben haladó autó 2/3-os oldalnézetből

FENNTARTHATÓSÁG

ÉLMÉNY MINDÖRÖKKÉ. MA UGYANÚGY, MINT HOLNAP.

A valódi vezetési élmény a mában indul. De a holnap irányába mutat. A BMW Neue Klasse esetében a teljes élettartamra vetítve csökken a CO₂-lábnyom. Mindez az erőforráskímélő gyártásnak, a másodlagos nyersanyagok szélesebb körű alkalmazásának, valamint a kimagaslóan hatékony, tisztán elektromos hajtásláncnak köszönhető.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW i Vision Circular, hatótáv, a modellcsaládba tartozó, álló autók csoportképe

ELEKTROMOS. DIGITÁLIS. KÖRKÖRÖS.

A BMW Vision Neue Klasse nem éri be azzal, hogy megelőzze a korát. Inkább hipertérugrást hajt végre egy új korszakba. Mindemellett pedig összehozza egymással a legfrissebb innovációkat, hogy ezáltal felejthetetlen vezetési élményt nyújtson.

BMW Vision Neue Klasse koncepcióautó 2023, egy fal előtt álló, 3 személy társaságában látható autó oldalnézetből

BMW NEUE KLASSE – MINDIG ÉRTESÜLJÖN A LEGFRISSEBB HÍREKRŐL.

A vízió még csak a kezdet: Élje át a hipertérugrást az új korszakba a BMW Neue Klasse járműveivel – iratkozzon fel és maradjon naprakészen tájékozott.