BMW 4 Coupé

BMW 4 COUPÉ

* A kép illusztráció.

Bővebben
BMW 4 Coupé

 

 

VEZÉRLŐ CSILLAG

A BMW 4 Coupé maga a követendő példa.

A finom ívű tetővonal, a márkajellegzetességnek számító vesék – amelyek ezúttal átstilizált formában teszik még erőt sugárzóbbá az autó orr-részét – vagy az olyan látványos színek, mint amilyen az Arctic Race kék, csak néhány kiragadott példa mindazon kellékek közül, amelyek az utak igazi fénypontjává teszik a BMW 4 Coupét. A sportos külső megjelenést nagyszerűen ellenpontozza a hűvösen elegáns belső tér. A vezetési élményhez való hozzájutást maximálisan megkönnyítő műszaki újdonságok pedig hozzájárulnak az exkluzív és különleges összbenyomás megteremtéséhez.

Találja meg saját BMW 4 Coupéját.

BMW 420d xDrive Coupé

BMW 4 Coupé
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 782, kétszínű, defekttűrő gumiabroncsok
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • Driving Assistant Professional

BMW M440i xDrive Coupé

BMW 4 Coupé
 • 19" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 791 M, eltérő méretű performance gumi.
 • M Karbon tető
 • Harman/Kardon HiFi hangsugárzórendszer

BMW 430d xDrive Coupé

BMW 4 Coupé
 • M Sport differenciálmű
 • BMW Individual bőr borítású műszerfal
 • M Sport fék, magasfényű Piros

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 4 Coupéját

A BMW 4 Coupé több különleges modellváltozatban érhető el.

A BMW 4 Coupé modellkínálata igencsak kecsegtető. Keresse meg azt a változatot, amely a leginkább megfelel az igényeinek.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.