STÍLUSTEREMTŐ

Váltsa valóra álmait a kategória megkérdőjelezhetetlen éllovasával

Letisztult vonalvezetésű, sportos és stílusos – az új BMW 3 a változás valódi katalizátora. A kínálatba újonnan bekerült Phytonic kék metálfényezés fémes csillogása bizsergető izgalmat visz a jármű összképébe. Az innovatív kényelmi megoldások – köztük a BMW Lézervilágítás vagy az akusztikus üvegezés – zavartalan vezetési élményt szavatolnak. Az új BMW 3 elegáns és innovációkban bővelkedő belső tere színültig van látványos dizájnelemekkel és műszaki ínyencségekkel.
BMW 3-sorozat

BMW LÉZERVILÁGÍTÁS

A BMW Lézervilágítás felszereltséget alkotó káprázatos, kék színű dizájnelemekkel ellátott fényszórók lenyűgözően messzire, akár 600 méteres távolságba is képesek elvilágítani – vagyis hatótávjuk duplája hagyományos társaikénak. Az út jobb láthatósága – különösen sötétedés után – egyszerre növeli a biztonságot és fokozza a kényelmet.
BMW 3-sorozat

AKUSZTIKUS ÜVEGEZÉS

Élevezze a csendet vezetés közben, amelyről az új, innovatív, a külvilágból érkező nemkívánatos zajokat az utastértől távol tartó akusztikus üvegezés gondoskodik. Vagy inkább zavartalanul gyönyörködne a Harman/Kardon HiFi hangsugárzó rendszer nyújtotta fenséges zenei élményben?
BMW 3-sorozat

SPORTOS DIZÁJN

Az új BMW 3 aerodinamikus dizájnja alapvetően járul hozzá a kimagaslóan élvezetes autózáshoz. A feszes hangolású futómű sportos és izgalmas menettulajdonságokkal ruházza fel az autót, amelyeket Ön a kormánykerék minden egyes elfordításakor tisztán érezhet. Az akár 19" méretű M keréktárcsáknak és az egyéb megkülönböztető jegyeknek – amelyek a sportosság és a dinamizmus szellemével itatják át autóját – köszönhetően pedig mindenütt kitűnik majd a sokaságból.
BMW 3-sorozat

AHOGY SZOKTAM

BMW-je immár arra is képes, hogy megfigyelje a szokásait és ennek megfelelően automatikusan aktiválja az Ön szokott beállításait. Aktiválja hát a kormányfűtést, állítsa a kedvelt szintre az ülésfűtést és alkalmazza az igényeinek megfelelő szellőzés-beállítást – a BMW-hez méltóan intelligens, automatizált módon.
BMW 3 sorozat

APPLE CAR PLAY

Azzal, hogy éppen a BMW-jét vezeti, még nem szükséges lemondania kedvenc appjainak használatáról. Az Apple CarPlay jóvoltából ugyanis vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, a jármű kezelőszerveinek segítségével férhet hozzá iPhone-jának funkcióihoz és a készüléken lévő alkalmazásokhoz, így többek között a WhatsApphoz, a Spotifyhoz vagy éppen az Apple Zenéhez. Mi több, a hangvezérlés kormányon elhelyezett gombjával még a Sirit is megszólíthatja.
BMW 3-sorozat

LIVE COCKPIT PROFESSIONAL A 7-ES VERZIÓSZÁMÚ RENDSZERREL

A navigációt is magában foglaló új, 7-es verziószámú BMW operációs rendszert futtató BMW Live Cockpit Professional egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintő funkciós központi kijelzőt és egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet vonultat fel. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer kényelmesen, az iDrive Touch kontrollerrel működtethető.
BMW 3-sorozat

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

A BMW 3 mostantól tényleg nagyon személyre szabott lehet – köszönhetően az új Intelligent Personal Assistantnek, amely megfigyeli a vezető szokásait és memorizálja azokat. E funkciónak köszönhetően a jármű képes gondoskodni az Ön jó közérzetéről, emellett ellátja minden szükséges, az autót érintő információval. Mindehhez elég csak így megszólítania: "Hey, BMW".

Keresse meg az igényeinek megfelelő BMW 3 modellt.

BMW 330e xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 782, kétszínű
 • BMW Live Cockpit Professional

BMW M340i xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • 19" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 791 M, eltérő méretű performance gumi
 • Ülésfűtés elöl és hátul
 • Driving Assistant Professional

BMW 320d xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • M hátsó légterelő
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 790 M, kétszínű, eltérő méretű gumi
 • Sportülések a vezető és az első utas számára

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 3-sorozat

A BMW 3 több pompás változatban érhető el.

Fedezze fel a BMW 3 lélegzetelállító modellváltozatait. Vajon melyik illik Önhöz a legjobban?

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.