BMW 3-sorozat

BMW 3 LIMOUSINE

* A kép illusztráció.

Bővebben
BMW 3 LIMOUSINE

 

 

STÍLUSTEREMTŐ

Váltsa valóra álmait a kategória megkérdőjelezhetetlen éllovasával

Letisztult vonalvezetésű, sportos és stílusos – az új BMW 3 a változás valódi katalizátora. A kínálatba újonnan bekerült Phytonic kék metálfényezés fémes csillogása bizsergető izgalmat visz a jármű összképébe. Az innovatív kényelmi megoldások – köztük a BMW Lézervilágítás vagy az akusztikus üvegezés – zavartalan vezetési élményt szavatolnak. Az új BMW 3 elegáns és innovációkban bővelkedő belső tere színültig van látványos dizájnelemekkel és műszaki ínyencségekkel.

Keresse meg az igényeinek megfelelő BMW 3 modellt.

BMW 330e xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 782, kétszínű
 • BMW Live Cockpit Professional

BMW M340i xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • 19" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 791 M, eltérő méretű performance gumi
 • Ülésfűtés elöl és hátul
 • Driving Assistant Professional

BMW 320d xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • M hátsó légterelő
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 790 M, kétszínű, eltérő méretű gumi
 • Sportülések a vezető és az első utas számára

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 3-sorozat

A BMW 3 több pompás változatban érhető el.

Fedezze fel a BMW 3 lélegzetelállító modellváltozatait. Vajon melyik illik Önhöz a legjobban?

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.