BMW 7 Limousine

BMW 7 LIMOUSINE

*A kép illusztráció

Bővebben
BMW 7 Limousine

 

 

MAGA A KARIZMA

A BMW 7 Limousine, az autós világ fényesen ragyogó állócsillaga

A BMW 7 a legapróbb részletéig karizmatikus jelenség. A letisztult, áramló vonalak elegáns, szépséges sziluettel ruházzák fel a limuzint. A karakteres orr-részről – amelynek jellegét döntően határozza meg az emelt motorháztető – kialakult benyomást az ikonikus dupla vese és az áttervezett lökhárítók csak még jobban felerősítik. Remekbe szabott világítótestek: a BMW LED-es Adaptív első fényszórók, a plasztikus, 3D-s kialakítású hátsó lámpák, de különösen az opcionális BMW Lézervilágítás feszereltség egy csipetnyi merészséggel fűszerezik az előkelően kifinomult összhatást. A limuzin belső tere egyenesen fenséges. A makulátlanul remek Nappa bőr, a teret derengő fénnyel elárasztó Sky Lounge panoráma üvegtető, valamint a Hangulatvilágítás diszkréten a burkolatok mögé rejtett fényforrásai a legmagasabb szintű kényelem semmi máshoz nem fogható atmoszféráját teremtik meg. A leginnovatívabb műszaki megoldások pedig csak még inkább nyomatékosítják a vezetőben azt az érzést, hogy egy nagyon korszerű jármű volánja mögött ül.

Az Ön BMW-je csak néhány kattintásnyira van.

Fedezze fel az egyedülállóan kényelmes autózás élményét a fenséges BMW 7 Limousine fedélzetén.

BMW 745e Liomusine

BMW 7 Limousine
 • BMW Night Vision személyfelismeréssel
 • M Sportcsomag az Interior design Pure Excellence-szel kombinálva
 • Magasfényű 'Fineline' nemesfa belső díszbetétek

BMW 730d xDrive Limousine

BMW 7 Limousine
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák multiküllős 619, defekttűrő gumiabroncsokkal
 • Automatikus klímaberendezés, 4 zónás
 • BMW Touch Command

BMW 740d xDrive Limousine

BMW 7 Limousine
 • 20" M Könnyűfém keréktárcsák csillagküllős 817 M,kétszínű, eltérő méretű defekttűrő
 • M Sport csomag
 • Fineline magasfényű fekete nemesfa díszítőelemek metál hatással

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 7 Limousine

A csodás BMW 7 Limousine különböző, elegáns modellváltozatokban érhető el.

A BMW 7 mindegyik modellváltozata arra hivatott, hogy a kitűnőségével ejtsen ámulatba. Közülük melyik az, amelyik meghódítja az Ön szívét?

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.