BMW 7 Limousine

BMW 7 LIMOUSINE

*A kép illusztráció

Bővebben
BMW 7 Limousine

MAGA A KARIZMA

A BMW 7 Limousine, az autós világ fényesen ragyogó állócsillaga

A BMW 7 a legapróbb részletéig karizmatikus jelenség. A letisztult, áramló vonalak elegáns, szépséges sziluettel ruházzák fel a limuzint. A karakteres orr-részről – amelynek jellegét döntően határozza meg az emelt motorháztető – kialakult benyomást az ikonikus dupla vese és az áttervezett lökhárítók csak még jobban felerősítik. Remekbe szabott világítótestek: a BMW LED-es Adaptív első fényszórók, a plasztikus, 3D-s kialakítású hátsó lámpák, de különösen az opcionális BMW Lézervilágítás feszereltség egy csipetnyi merészséggel fűszerezik az előkelően kifinomult összhatást. A limuzin belső tere egyenesen fenséges. A makulátlanul remek Nappa bőr, a teret derengő fénnyel elárasztó Sky Lounge panoráma üvegtető, valamint a Hangulatvilágítás diszkréten a burkolatok mögé rejtett fényforrásai a legmagasabb szintű kényelem semmi máshoz nem fogható atmoszféráját teremtik meg. A leginnovatívabb műszaki megoldások pedig csak még inkább nyomatékosítják a vezetőben azt az érzést, hogy egy nagyon korszerű jármű volánja mögött ül.
BMW 7 Limousine

FENSÉGES JELENSÉG

A jármű a maga nyúlánk karosszériájával és hangsúlyos orr-részével fenséges benyomást kelt. A jellegzetes, ikonikus vesék a másfélszeresükre nőttek, hogy ezzel is nyomatékosítsák az erőt sugárzó nagyszerűséget. Az áttervezett első és hátsó lökhárítók eszményi módon teszik teljessé az autó karizmatikus összképét.
BMW 7 Limousine

BMW INDIVIDUAL

A BMW 7 megkérdőjelezhetetlenül különleges mivolta még nyilvánvalóbbá tehető a BMW Individual felszereltséggel. A kollekció kifinomult, sokszínű egyediségével ejt ámulatba. Autója eleganciájának és karakterességének fokozásához válassza például az egyedülállóan különleges vörös fényezést vagy a lenyűgöző könnyűfém keréktárcsákat. Beszálláskor a könnyűfémből készült, "BMW Individual" felirattal ellátott küszöbbelépő-burkolatok köszöntik Ön, utána pedig nyugodtan alámerülhet a BMW Individual bőrülések kényelmébe.
BMW 7 Limousine

BMW LÉZERVILÁGÍTÁS

A BMW Lézervilágítás elképesztő mértékben, akár 650 méterre is megnöveli a bevilágított útszakasz hosszát, a fényszórók új, az "L" motívumot ismétlő, kék kiemelésekkel ellátott betétje pedig a jármű sportos karakterét erősíti fel. Az út jobb megvilágítása sötétedés után fokozza a biztonságot és az általános kényelmet.
BMW 7 Limousine

SKY LOUNGE TETŐ

A Sky Lounge panoráma üvegtető mindig képes kivételes fényviszonyokat előállítani. Nappal több fényt enged az utastérbe, aminek köszönhetően az egyedülállóan nagyvonalú térérzetet biztosít. Éjszaka pedig 15 000 világító elem teremt otthonos, egyszersmind előkelő atmoszférát.
BMW 7 Limousine

HANGULATVILÁGÍTÁS

Teremtse meg a személyre szabott kényelem igazán különleges atmoszféráját az egyéni kívánalmainak megfelelő hangulatvilágítás segítségével. A B-oszlopba épített lámpa kivételes, luxus szintű aurát hoz létre hatféle színárnyalatban változtatható, állítható intenzitású fényével. Amikor sötétedés után száll be az autóba, az Üdvözlő fényszőnyeg köszönti Önt bámulatosan elragadó stílusban – gondoskodva ezzel az igazi nagybelépőjéről.
BMW 7 Limousine

BÁMULATOS BELSŐ TÉR

Csak dőljön hátra és élvezze ki a páratlanul kényelmes suhanás minden egyes pillanatát a BMW 7 tágas Executive Lounge jobb hátsó üléshelyén. Süppedjen bele a puha Nappa vagy az opcionális Merino bőrkárpitba. Fedezzze fel az utastér rangját még magasabbra emelő, a legmagasabb szintű komfortot nyújtani hivatott olyan felszereltségeket, mint amilyenek a full-HD felbontású érintőképernyők, a hátsó ülésekbe épített masszázsfunkció, vagy éppen a 15 literes űrtartalmú BMW Individual hűtődoboz.
BMW 7 Limousine

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

A BMW Live Cockpit Professional – amely az alapfelszereltség része – az innovatív 7-es verziószámú BMW operációs rendszert, a praktikus, 12,3” méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt, valamint a teljes egészében digitális, ugyancsak 12,3” méretű műszeregységet foglalja magában. Az említett tételek még intuitívabbá és felhasználóbarátabbá teszik a járműfunkciók közötti tájékozódást.
BMW 7 Limousine

PARKOLÓASSZISZTENS PLUS

Vigye tökélyre a precíz parkolást a Parkolóasszisztens Plus segítségével. A rendszer a műveletet jelentősen megkönnyítő, Top View funkcióval kiegészített Surround View-t, a Panorama View-t, a párhuzamosparkolás-segédet és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
BMW 7 Limousine

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

A BMW – amely vitathatlanul vezető szerepet tölt be a vezetőt támogató technológiák terén – egy, a komoly kihívást jelentő közlekedési szituációk kezelését megkönnyítő felszereltséget kínál, amely az alábbiakat tartalmazza: Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, Sávtartó asszisztens, Ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer, Stop&Go funkcióval ellátott Aktív sebességtartó automatika, 3D-s Surround View és Top View.
BMW 7 Limousine

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

A Távoli szoftverfrissítés jóvoltából az Ön BMW 7 Limousine-ja mindig naprakész marad. A frissítésekre intuitív módon és egyszerűen tehet szert a My BMW appon vagy az autóba épített SIM-kártyán keresztül.

Az Ön BMW-je csak néhány kattintásnyira van.

Fedezze fel az egyedülállóan kényelmes autózás élményét a fenséges BMW 7 Limousine fedélzetén.

BMW 745e Liomusine

BMW 7 Limousine
 • BMW Night Vision személyfelismeréssel
 • M Sportcsomag az Interior design Pure Excellence-szel kombinálva
 • Magasfényű 'Fineline' nemesfa belső díszbetétek

BMW 730d xDrive Limousine

BMW 7 Limousine
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák multiküllős 619, defekttűrő gumiabroncsokkal
 • Automatikus klímaberendezés, 4 zónás
 • BMW Touch Command

BMW 740d xDrive Limousine

BMW 7 Limousine
 • 20" M Könnyűfém keréktárcsák csillagküllős 817 M,kétszínű, eltérő méretű defekttűrő
 • M Sport csomag
 • Fineline magasfényű fekete nemesfa díszítőelemek metál hatással

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 7 Limousine

A csodás BMW 7 Limousine különböző, elegáns modellváltozatokban érhető el.

A BMW 7 mindegyik modellváltozata arra hivatott, hogy a kitűnőségével ejtsen ámulatba. Közülük melyik az, amelyik meghódítja az Ön szívét?

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.