A VÁLTOZÁS EREJÉVEL FELTÖLTEKEZVE.

Új értelmet nyer a vezetés fogalma.

A BMW iX3 a BMW első tisztán elektromos meghajtású Sports Activity Vehicle járműve. Az X modellek markáns, erőteljes vonalai itt szemrevaló, futurisztikus dizájnelemekkel, valamint kifinomult, ökológiailag fenntartható anyagokkal találkoznak. A klasszikus BMW védjegy, a dupla vese újraértelmezett formában megjelenve ruházza fel kortárs jelleggel az autót, az egyedülállóan különleges össszképre pedig az új 20” méretű, aerodinamikailag optimalizált kialakítású keréktárcsák teszik fel a koronát. Az elektromos BMW eDrive hajtáslánc szenzációs menetteljesítményeket biztosít, az innovatív felszereltségek pedig csak még intenzívebbé teszik a jövőből a mába csöppent jármű vezetését.
BMW iX3

BMW eDRIVE

A BMW iX3 mozgatásáról gondoskodó 5. generációs BMW eDrive hajtáslánc ámulatba ejtő produkciót nyújt. Élvezze az egyedülállóan különleges, a legkisebb megtorpanástól is mentes gyorsulást, valamint a már az elindulás pillanatától maradéktalanul rendelkezésre álló maximális nyomatékot. A BMW eDrive új verziója – amely egyetlen központi egységbe tömöríti az elektromos motort, az elektronikai rendszereket és az erőátvitelt – mintegy 30%-os javulást hoz a tömeg–teljesítmény arányban.
BMW iX3

REKUPERÁCIÓ

A BMW iX3 képes visszanyerni az üzemi, illetve a motorfékkel történő lassítás közben felszabaduló mozgási energiát, amelyet azután az akkumulátorba táplál vissza, növelve ezzel a hatótávot.
BMW iX3

TÖLTÉS ÉS HATÓTÁV

Az 5. generációs BMW eDrive rendszer, amely lehetővé teszi az egyedülállóan nagy, 150 kW teljesítménnyel való töltést, a valaha volt legnagyobb hatótávot biztosítja az elektromos BMW-k történetében. A BMW iX3 akkumulátora a villámtöltő állomásokon mindössze 34 perc alatt tölthető fel 80%-os szintre.
BMW iX3

ÚJ AERODINAMIKAI KERÉKTÁRCSÁK

Az új, lenyűgöző dizájnnal rendelkező, 20” méretű aerodinamikai keréktárcsák 15%-kal könnyebbek és 5%-kal kisebb légellenállásúak az előző generációs verziónál. Az újdonság Jet fekete színben pompázik, így még több irigykedő tekintet vonz magára.
BMW iX3

ADAPTÍV FUTÓMŰ

Az Adaptív futómű bármilyen körülményhez képes alkalmazkodni. A rendszer kényelmesebbé teszi a kanyarvételt, egyszersmind gondoskodik a még kitűnőbb menetdinamikai tulajdonságokról. Ön a vezetést nagymértékben támogató COMFORT, illetve a trükkösebb vezetési stílus megvalósítását elősegítő, feszesebb csillapítást alkalmazó SPORT módok közül választhat.
BMW iX3

PARKOLÓASSZISZTENS PLUS

Lépjen még magasabb szintre a precíz parkolás terén a Parkolóasszisztens Plus segítségével. A rendszer a műveletet jelentősen megkönnyítő, Top View funkcióval kiegészített Surround View-t, a Panorama View-t, párhuzamosparkolás-segédet és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
BMW iX3

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

A BMW – amely vitathatlanul vezető szerepet tölt be a vezetőt támogató technológiák terén – egy, a komoly kihívást jelentő közlekedési szituációk kezelését megkönnyítő felszereltséget kínál, amely az alábbiakat tartalmazza: Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, Sávtartó asszisztens, Ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer, Stop&Go funkcióval ellátott Aktív sebességtartó automatika, 3D-s Surround View és Top View.
BMW iX3

ASSISTED DRIVING NÉZET

Az Assisted Driving nézet segítségével a vezető könnyebben értelmezheti a jármű környezetében, illetve a forgalomban zajló történéseket. A műszeregységben megjelenő animált, 3D-s grafika valós idejű információkat jelenít meg, aminek köszönhetően a vezető még jobban ura maradhat a helyzetnek.
BMW iX3

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

A BMW Live Cockpit Professional felszereltség az innovatív 7-es verziószámú BMW operációs rendszert, a praktikus, 12,3” méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt, valamint a teljes egészében digitális, ugyancsak 12,3” méretű műszeregységet tömöríti. Az említett tételek még intuitívabbá és felhasználóbarátabbá teszik a járműfunkciók közötti tájékozódást.
BMW iX3

OKOSTELEFON-INTEGRÁCIÓ

Integrálja okostelefonját a BMW iX3 fedélzeti rendszerébe az Apple CarPlay, illetve az Android Auto segítségével. A vezeték nélküli összeköttetésen keresztül Ön pont úgy használhatja kedvenc okostelefonos appjait, ahogyan megszokta – csak ezúttal éppen a központi kijelzőn, a műszeregységen vagy az opcionális Head-Up kijelzőn keresztül.
BMW iX3

DIGITÁLIS KULCS

Immár semmi akadálya annak, hogy a BMW iX3 a szó legszorosabb értelmében mindig kéznél legyen. Köszönhető mindez az új digitális kulcs funkciónak, amelynek révén egyszerűen és kényelmesen juthat be az autóba az okostelefonja segítségével. Az iOS operációs rendszerű okostelefonokkal kompatibilis digitális kulccsal Ön az okostelefonjával zárhatja be vagy nyithatja ki, illetve indíthatja be BMW-jét.

Térjen új utakra a BMW iX3 segítségével

BMW iX3

BMW iX3
 • Adaptív M futómű
 • Impressive felszereltség
 • 20" Könnyűfém aerodinamikai keréktárcsák 843, kétszínű, eltérő méretű gumikkal

BMW iX3

BMW iX3
 • 20" Könnyűfém aerodinamikai keréktárcsák 843, kétszínű, eltérő méretű gumikkal
 • Gerinctámasz a vezető és az első utas számára
 • BMW IconicSounds Electric

BMW iX3

BMW iX3
 • M magasfényű Shadowline
 • Fineline Cove nemesfa belső díszítőelemek Pearl Chrome kiemeléssel
 • Inspiring felszereltség

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW iX3

Ismerkedjen meg a BMW iX3 modellhez kínált felszereltségekkel.

Győződjön meg arról, hogy micsoda rendkívüli lehetőségeket tartogat ez a futurisztikus jármű.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.