A VÁLTOZÁS EREJÉVEL FELTÖLTEKEZVE.

Új értelmet nyer a vezetés fogalma.

A BMW iX3 a BMW első tisztán elektromos meghajtású Sports Activity Vehicle járműve. Az X modellek markáns, erőteljes vonalai itt szemrevaló, futurisztikus dizájnelemekkel, valamint kifinomult, ökológiailag fenntartható anyagokkal találkoznak. A klasszikus BMW védjegy, a dupla vese újraértelmezett formában megjelenve ruházza fel kortárs jelleggel az autót, az egyedülállóan különleges össszképre pedig az új 20” méretű, aerodinamikailag optimalizált kialakítású keréktárcsák teszik fel a koronát. Az elektromos BMW eDrive hajtáslánc szenzációs menetteljesítményeket biztosít, az innovatív felszereltségek pedig csak még intenzívebbé teszik a jövőből a mába csöppent jármű vezetését.

Térjen új utakra a BMW iX3 segítségével

BMW iX3

BMW iX3
 • Adaptív M futómű
 • Impressive felszereltség
 • 20" Könnyűfém aerodinamikai keréktárcsák 843, kétszínű, eltérő méretű gumikkal

BMW iX3

BMW iX3
 • 20" Könnyűfém aerodinamikai keréktárcsák 843, kétszínű, eltérő méretű gumikkal
 • Gerinctámasz a vezető és az első utas számára
 • BMW IconicSounds Electric

BMW iX3

BMW iX3
 • M magasfényű Shadowline
 • Fineline Cove nemesfa belső díszítőelemek Pearl Chrome kiemeléssel
 • Inspiring felszereltség

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW iX3

Ismerkedjen meg a BMW iX3 modellhez kínált felszereltségekkel.

Győződjön meg arról, hogy micsoda rendkívüli lehetőségeket tartogat ez a futurisztikus jármű.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.